• Hugos Rensemiddel, 750 g

  Et meget kraftig rensemiddel i pastaform, fjerner gammel diseleksos, sot, fett, olje, rust, irrdannelser og rustvann på glassfiber. Selv vinylfendere og gummilister blir som nye. Brukes også på rustfritt stål. Innhold: 750 gram.
  96,-
  Kjøp her
  Hugos Rensemiddel, 750 g

  - 26%

 • Bunnstoff Mille Standard

  Selvpolerende bunnstoff, produsert spesielt for dem som ønsker en god, effektiv og prisbillig løsning. Må ikke brukes på aluminium og annet lettmetall.
  179,-
  Bunnstoff Mille Standard

  - 25%

  Bunnstoff Hard Racing

  Hardt bunnstoff
  719,-
  Bunnstoff Hard Racing

  - 25%

  Rylard VG 66 Premium, 750 ml

  Blank klarlakk m/UV-filter. Dette er en enestående lakk som er produsert på gamle og gode resepter. Fabrikken ligger i Italia, og leverer lakk og maling til de mest prestisjetunge båtbyggeriene i verden, blant annet Riva Yachts.
  Nå 221,-
  Rylard VG 66 Premium, 750 ml

  - 25%

  Royal Rylard PU-lakk, 750 ml

  2-komponent polyuretane lakk - Blank/Klar m/UV-filter. Til eksteriør og interiør. Dette er en enestående lakk som er produsert på gamle og gode resepter.
  Nå 359,-
  Royal Rylard PU-lakk, 750 ml

  - 25%

 • Tec7 - Miljøvennlig MS-polymer lim, fuge- og tettmasse

  Tec7 er svært universell og erstatter monteringslim, trelim, polyuretanmasse, silikon, sanitærsilikon, akryl, butyltetting, vinduskitt etc. 310 ml.
  147,-
  Kjøp her
  Tec7 - Miljøvennlig MS-polymer lim, fuge- og tettmasse

  - 25%

 • Bunnstoff Glide Speed

  Hardt bunnstoff med superglatt overflate for høyere fart og ytelse. Svært sterkt og hardt bunnstoff som inneholder teflon, som gir en glattere overflate med redusert friksjon. Glide Speed gir deg høyere fart og utmerket beskyttelse gjennom hele sesongen. Utviklet for raske motor-båter samt regattabåter. Må ikke brukes på aluminium.
  318,-
  Bunnstoff Glide Speed

  - 25%

  Bunnstoff Water Glide

  Ekstra sterk tynnfilm bunnstoff til regattaseilere og hurtiggående motorbåter, som gir en meget hard og flatt overflate.
  306,-
  Bunnstoff Water Glide

  - 25%

  Vask & Voks, Clean & Shine 1 liter

  Konsentrert vask og voks vaskemiddel som effektivt rengjør, pusser og etterlater et beskyttende lag i én applikasjon. Kan brukes på alle overflater.
  Nå 134,-
  Vask & Voks, Clean & Shine 1 liter

  - 25%

  Custom Marine Polish 0,5 l

  Spesialpolish som renser, polerer og beskytter gelcoatoverflater samt matte og lakkerte overflater. Beskytter mot oksydering og vedlikeholder glansen. Inneholder mettede silikoner som herder på overflaten og kan fjernes før lakkering.
  Nå 164,-
  Custom Marine Polish 0,5 l

  - 25%

 • Forseglingsvoks 0,5 l

  Flytende voks til finish av førsteklasses kvalitet med TecCel-teknologi. Gir en langvarig, dypt blankpolert og hard beskyttende finish.
  231,-
  Kjøp her
  Forseglingsvoks 0,5 l

  - 25%

 • Gelcoat Cleaning Spray 0,5 l

  Konsentrert, rask og lettvin rengjøringsspray med skum som fjerner merker og flekker på gelcoat og malte overflater på store områder. Spesielt egnet til å vaske vekk smussbelegg fra vannlinjen. En kjemisk prosess gjør det unødvendig å gni eller skrubbe overflaten.
  Nå 119,-
  Gelcoat Cleaning Spray 0,5 l

  - 25%

  Grunning, 2 komp - Light primer

  2-komponent epoxyprimer til bruk over og under vannlinjen på glassfiber, stål, aluminium, plywood og ferrosement. Meget motstandsdyktig overfor vanninntrenging og er derfor velegnet til å forebygge og behandle glassfiberpest.
  Fra 149,-
  Grunning, 2 komp - Light primer

  - 25%

  Sikaflex 290 DC PRO sort

  Sikaflex 290DC natemasse for nating og forsegling av nater i tradisjonelle tredekk og gulv.
  Fra 186,-
  Sikaflex 290 DC PRO sort

  - 25%

  Sikaflex 291i patron

  Sikaflex 291 fuge- og tettemasse for tett båt. Enkomponent polyuretanbasert tetningsmasse spesialutviklet for maritimt miljø. Brukes som universalprodukt til maritimt miljø, både innvendig og utvendig. Velegnet til elastisk og vibrasjonsbestandig liming og forsegling. Svært god vedheft til materialer som treverk, metaller, metallprimere, maling/lakk, keramiske materialer og plast (glassfiber etc.). Vibrasjon og støydempende, lett å bearbeide, ikke korrosiv, sjø- og ferskvannsbestandig, god vedheft. Husk å forbehandle med Sika Cleaner og Sika Primer.
  Fra 74,-
  Sikaflex 291i patron

  - 25%

 • Light Primer Spray 0,311 l, offwhite

  Light Primer Spray er en 2-komponent epoxyprimerspray for beskyttelse av alle underlag (inkludert aluminium) både over og under vannlinjen. Den er spesielt anbefalt for vedlikehold, flekkreparasjoner, retusjering og som primer på små umalte overflater. Kan også brukes som primer før bruk av bunnstoff på propeller.
  351,-
  Kjøp her
  Light Primer Spray 0,311 l, offwhite

  - 25%

 • Vannlinjetape

  Vannlinjetape laget av stabilisert vinyl. Normal levetid er ca. 5-7 år. For beste resultat bør tapen settes på ved 15 ° - 30 °C, og 72 timer før sjøsetting.
  Fra 149,-
  Vannlinjetape

  - 25%

  Epoxy Filler

  En tett og vannbestandig 2-komponent epoxysparkel til glassfiber, tre, betong, jern, stål og andre materialer. Brukes til reparasjon av glassfiberpest. Herder til en hard og slipbar overflate. Lettslipt. For bruk over og under vannlinjen. Synker mini
  Fra 171,-
  Epoxy Filler

  - 25%

  Proof 10 sort, patron 300 ml

  Proof 10 er en fleksibel bitumen-basert tetningsmasse til tetting av trebåter og fylling av sprekker under vannlinjen. Kan erstatte gammelt treverk. Leveres i patron.
  Nå 134,-
  Proof 10 sort, patron 300 ml

  - 25%

 • Motorlakk, Colorspray - TK

  Hurtigtørkende spraymaling fra TK Line. Sprayen består av nitrokombinasjoner og er spesielt utviklet for marinemotorer. Den er svært motstandsdyktig mot riper og forurensing. TK Line Colorspray er tilgjengelig for de vanligste fargene til de mest utbredte innenbords- og utenbordsmotorer.
  146,-
  Kjøp her
  Motorlakk, Colorspray - TK

  - 25%

 • Aluspray, 400 ml

  Aluminium spraymaling fra TK Line. Med sitt innhold av mikronisert aluminium er denne spesielt utviklet for å shine opp og beskytte stål- og aluminiumdeler som sveiser, tanker, rammer og annet skipsutstyr. Aluminiumssprayen lager en film som er motstandsdyktig mot forurensing i atmosfæren, tåke og saltholdig vann. Sprayen tørker raskt opp og drypper ikke.
  Nå 171,-
  Aluspray, 400 ml

  - 25%

  Antifouling Spray, 400 ml

  Antifouling Spray beskytter gir og propeller. Inneholder ikke tinn eller kobber. Gir glatt overflate og liten motstand.
  299,-
  Antifouling Spray, 400 ml

  - 25%

  Inoxspray, syrefast stål spray, 400 ml

  Syrefast stål-basert spraymaling fra TK Line. Spraymalingen danner et kraftig lag på alle typer overflater mekanisk og termisk beskyttelse. Inoxsprayen er spesielt motstandsdyktig mot høye temperaturer og den danner et langvarig og overmalbart belegg.
  Nå 171,-
  Inoxspray, syrefast stål spray, 400 ml

  - 25%

  Lekkasjestopper, Leak Stop

  Nød- eller permanent reparasjon av lekasjer i rør og slanger. Settet kommer ferdig med glassfibermatte, epoksy og herder ferdig pakket i en tett pose. Bare fjern skille-baren og miks sammen, og du har en reparasjon klar på 15 minutter. Hansker og sandpapir medfølger i pakken.
  329,-
  Lekkasjestopper, Leak Stop

  - 25%

 • Self Fusing Silikontape 25 mm

  Selvvulkaniserende silikontape for nødreparasjoner om bord. Tåler temperaturer fra -50 til +260°C.
  111,-
  Self Fusing Silikontape 25 mm

  - 26%

  Tynner - Hempel

  Hempels malinger er produsert og levert slik at tynning normalt ikke er nødvendig under forutsetning av at malingen er omhyggelig blandet.
  Fra 119,-
  Tynner - Hempel

  - 25%

  Bunnstoff Mille

  Selvpolerende bunnstoff
  786,-
  Bunnstoff Mille

  - 25%

  Bunnstoff Glide Cruise

  Selvpolerende bunnstoff med superglatt overflate for høyere ytelse. Svært sterkt bunnstoff som inneholder PTFE, som gir en glattere overflate med redusert friksjon. Glide Cruise gir deg høyere ytelse og utmerket beskyttelse gjennom hele sesongen. Utviklet for motor- og seilbåter. Må ikke brukes på aluminium.
  786,-
  Bunnstoff Glide Cruise

  - 25%

 • Gelcoat vask Gel 0,5 l

  Høykonsentrert gel som fjerner rust og eksosflekker, belegg i vannlinjen, fendermerker og merker på gelcoat og malte overflater på små områder. Renner ikke når den brukes på vertikale overflater. En kjemisk prosess gjør det unødvendig å gni eller skrubbe overflaten.
  Nå 126,-
  Gelcoat vask Gel 0,5 l

  - 25%

  Bunnstoff SilicOne - Hempel

  HEMPELs nyeste innovasjon og tekniske nyvinning ? det nye SilicOne Fouling Release System!
  Fra 246,-
  Bunnstoff SilicOne - Hempel

  - 25%

  Grunning, 1 komp - Underwater primer

  Hurtigtørkende primer med god vannbestandighet og enestående vedheftsegenskaper til tre- og stålbåter. Over og under vannlinjen. Brukes til isolering av gammelt bunnstoff før ny stoffing.
  Fra 179,-
  Grunning, 1 komp - Underwater primer

  - 25%

  Poleringsmaskin, FLEX PE14-3 125

  Flex Polermaskin L3403 VRG for profesjonelt bruk. For polering av bil, båt eller campingvogn.
  Nå 5.242,-
  Poleringsmaskin, FLEX PE14-3 125

  - 25%

 • Poleringsmaskin MaxShine RP02

  MaxShine MS-RP02 Digital-soft start.
  Nå 967,-
  Poleringsmaskin MaxShine RP02

  - 25%

  Brilliant Gloss

  Brilliant Gloss er en høyglans alkyd maling med meget god fargebestandighet. Fleksibel og meget holdbar mot saltvann og forurensning. Enkel påføring sikrer enestående finish.
  Fra 254,-
  Brilliant Gloss

  - 25%

  Reserveblad 26 mm

  Reserveblad for skrape Easy
  Nå 36,-
  Reserveblad 26 mm

  - 27%

  Fuktsluker Sanidry

  - 25%

 • Klips til varmerør

  Klips til varmerør 1015640-1-2.
  Nå 14,-
  Klips til varmerør

  - 26%

  Fuktslukerboks 1852, 450g

  Fuktslukeren fjerner effektivt fukt og minsker risikoen for mugg og dårlig lukt. Den er idéell å bruke i båten ved vinteropplag. Fuktslukeren leveres i praktisk forpakning komplett med fuktsamler/bøtte. 450 g.
  Nå 38,-
  Fuktslukerboks 1852, 450g

  - 36%

  Retro-reflekterende tape

  En serie selvklebende reflekstape i retro farger.
  171,-
  Retro-reflekterende tape

  - 25%

  Bunnstoffjerner - 1852

  Bunnstoffjerner som virker og er enkelt i bruk. Vannbasert.
  Nå 449,-
  Bunnstoffjerner - 1852

  - 25%

 • Safetytread tape

  Sklisikker, selvklebende tape for dekk, leidere og andre steder der sklisikring er nødvendig. Laget av vannfast vinyl med teksturert overflate.
  116,-
  Safetytread tape

  - 25%

  Spinnaker rep tape

  Spinnaker rep. tape i selvklebende nylonduk, ideell for forsterkning av spilelommer eller midlertidige reparasjoner.
  93,-
  Spinnaker rep tape

  - 26%

  Spinnakertape

  Spinnaker rep. tape i større ruller. Ideell til større reparasjoner og for seilmakeren.
  411,-
  Spinnakertape

  - 25%

  Dana Turbo-Tack 291

  Dana monteringslim hvitt, Turbo Tack 291. Til de fleste materialer, både innen- og utendørs. Enestående sammenliming allerede i våt tilstand, herder til en sterk og elastisk limfuge. Kan applikeres fra +5 °C til +40 °C.
  104,-
  Dana Turbo-Tack 291

  - 25%

 • Kevlar rep tape

  Kevlartape. Kevlarduk i Mylarfilm med en kraftig UV-motstandsdyktig acryl limflate. For reprasjon av Kevlarseil og annen hi-tec duk.
  Nå 179,-
  Kevlar rep tape

  - 25%

  Bunnstoff Basic/Classic

  Mykt bunnstoff
  Fra 201,-
  Bunnstoff Basic/Classic

  - 25%

  Bunnstoff Alusafe

  Et gjennomarbeidet kobberfritt bunnstoff for beskyttelse mot begroing på aluminiumsbåter, påhengsmotorer og hekkaggregater. På aluminiumsbåter, hekkaggregater, påhengsmotorer og andre komponenter i lettmetall må det kun brukes bunnstoff som ikke inneholder kobber.
  Fra 261,-
  Bunnstoff Alusafe

  - 25%

  Vinsj 220V

  Vinsj 220 V for båthus, verksted etc. Styres ved hjelp av fjernkontroll m/kabel.
  Fra 1.042,-
  Vinsj 220V

  - 25%

 • Grunning 2 komp - High Protect

  2-komponent løsemiddelfri epoxyprimer. Brukes som kjølprimer og for å forebygge og reparere glassfiberpest. Er særlig egnet som primer på stålbåter. Kan også brukes som primer på nye båter til forebyggelse av glassfiberpest. Kan påføres med høytrykksprøyte, pensel eller skumplastrull.
  Fra 374,-
  Grunning 2 komp - High Protect

  - 25%

  ACID 8 etseprimer, 450 ml spray

  Acid 8 etseprimer er en ”klar til bruk” syregrunning på sprayboks. Brukes som primer på rene metalloverflater før påføring av maling, epoxy, gelcoat etc. Forebygger mot rust og korrosjon på stål, aluminium og andre metaller.
  Nå 314,-
  ACID 8 etseprimer, 450 ml spray

  - 25%

  Sealer 599, 0,75 l

  2-komponent, lavviskositet epoxyprimer til forsegling av porøse overflater som glassfiber, plywood og ferrocement, samt som primer på polyethylenbåter (Pioner) før bunnstoff. Må ikke brukes på gelcoat. Tynner 845 (1080122) brukes til.
  Nå 261,-
  Sealer 599, 0,75 l

  - 25%

  Colorspray, Antirust Primer - TK

  Antirust Primer Spray fra TK Line. Svært motstandsdyktig antirustgrunning med ekstremt godt feste. Sprayen er spesielt utviklet for marinemotorer og er et uunnværlig grunnlag for å gjøre malingsjobben pen og bestandig.
  146,-
  Colorspray, Antirust Primer - TK

  - 25%

 • Poleringsmaskin elektronisk - 1852

  Elektronisk poleringsmaskin m/rondeller 180 mm. Liten og lett utgave! Trinnløs hastighet 0-4300 o/min. Soft-start. 1.80 m ledning. Støysvak. Leveres med flanke, svamprondell, ullrondell og toppbøyle.
  Nå 441,-
  Poleringsmaskin elektronisk - 1852

  - 25%

  Rondell-Rubbing 150mm

  Rondell for rubbing, diameter 150 mm.
  Nå 111,-
  Rondell-Rubbing 150mm

  - 26%

  Ullrondell-reserve

  - 27%

  Rondell-Polering 150mm

  Rondell for polering, diameter 150 mm.
  Nå 111,-
  Rondell-Polering 150mm

  - 26%

 • Rondell-Finish 150mm

  Rondell for finish, diameter 150 mm.
  Nå 111,-
  Rondell-Finish 150mm

  - 26%

  Galvaniseringsspray, Metal zinc, 400 ml

  Galvaniserende spray fra TK Line. Dette produktet utfører en ekte kaldgalvaniseringsprosess som gir den behandlede overflaten et beskyttende belegg. Galvaniseringssprayen kan påføres uten noe spesielt utstyr. Etter behandling er det alltid mulig å legge på lag med lakk eller maling.
  Nå 171,-
  Galvaniseringsspray, Metal zinc, 400 ml

  - 25%

  Håndtak til Plasti Dip sprayboks

  Et praktisk verktøy som enkelt festes på Plasti Dip spraybokser for bedre kontroll. Den passer alle Plasti Dip spray varianter som Blaze, Enhancers, Camo og Smoke.
  Nå 149,-
  Håndtak til Plasti Dip sprayboks

  - 25%

 • Plastikkmaling - Plasti Dip

  En rekke anvendelsesområder:
  Fra 180,-
  Plastikkmaling - Plasti Dip

  - 25%

  Glassrens & Beskyttelsespray 0,5 l - Marin Clean

  Marin Clean Glassrens & Beskyttelsesspray er et antistatisk rensemiddel som renser, beskytter og etterlater en blank og klar langtidsbeskyttende overflate. Sprayen hindrer gulning og virker antistatisk.
  Nå 82,-
  Glassrens & Beskyttelsespray 0,5 l - Marin Clean

  - 25%

  Plasti Dip Blaze Spray 311 ml

  Plasti Dip Blaze Spray er en unik samling av spreke neonfarger som helt klart skaper oppmerksomhet. Vol. 311 ml.
  Fra 195,-
  Plasti Dip Blaze Spray 311 ml

  - 25%

  Reserveblad 52 mm

  Reserveblad for skrape Easy
  Nå 36,-
  Reserveblad 52 mm

  - 27%

 • Jif Båtshampo 5 l

  Jif Båtshampo er effektiv mot rester av eksos, diesel og bensin, samt rengjøring av vannlinje og sorte striper. Den er skånsom mot gelcoat og matter ikke ned gummi og plastdetaljer. Shampoen kan blandes ut på vanlig måte i bøtta. En til fem desiliter til ti liter vann er vanlig. Er det mye møkk, kan den blandes opp 10 prosent.
  Nå 374,-
  Jif Båtshampo 5 l

  - 25%

  Kalesje impregnering 1 l

  Tetter, beskytter og opprettholder seil og kalesjeduken på beste måte.
  Nå 224,-
  Kalesje impregnering 1 l

  - 25%

  Super Clean Vask 1 l - Respect

  Meget effektiv vaske- og avfettingsmiddel. Nedbrytbar - utviklet og godkjent for bruk i nordsjøen. Brukes i dag som riggvask på offshoreinstallasjoner. Egner seg godt til vask av motor, motorrom, diesel og oljesøl, skrog og dekk. Dessuten meget effektiv til bruk som rens/vask av aluminiumsfelger.
  Nå 111,-
  Super Clean Vask 1 l - Respect

  - 26%

 • Bag til 1039800

  - 25%

  Kevlar rep Patch

  Kevlarstykke. Perfekt som reparasjon av større skader i storseil eller genoa.
  Nå 276,-
  Kevlar rep Patch

  - 25%

  Fuktslukerboks 1kg m/ekstra refill (2x1kg)

  Fuktslukeren fjerner effektivt fukt og minsker risikoen for mugg og dårlig lukt. Den er idéell å bruke i båten ved vinteropplag. Fuktslukeren er en tøypose som er ment å henge over opp over en bøtte. Virkestoffet trekker til seg fukt fra lufta som samler seg i bøtta under. 2 stk x 1 kg.
  Nå 111,-
  Fuktslukerboks 1kg m/ekstra refill (2x1kg)

  - 26%

 • Mylartape

  Mylar rep. tape for seilvinduer og mylarseil.Upåvirkelig av saltvann og UV stråler. Kan også brukes til reperasjon av kalesjevindu.
  Fra 44,-
  Mylartape

  - 26%

  Dry Bag 1 kg

  Fuktabsorberende pute. Kan brukes om igjen. Når fargen på innholdet er blitt mørkebrunt, legges den i stekeovn på 130 ºC i 1-3 timer, og den er da klar til bruk igjen.
  Nå 104,-
  Dry Bag 1 kg

  - 25%

  Heavy Duty tape

  Heavy Duty tape. Rep. tape for seil. Ekstra sterk til rifter i hjørner, kanter og til spesielt store seil.
  Fra 89,-
  Heavy Duty tape

  - 25%

  Dacron insignia tape

  Dacron seilreparasjonstape for seilnummer eller reparasjoner på utsatte steder på seil og trekk.
  138,-
  Dacron insignia tape

  - 25%

 • Fuktsluker refill 1852, 450g

  Refillpose til 1015650/fuktslukerboks 1852. Fuktslukeren bør ettersees etter 30-60 dager. Hvis vannbeholderen er godt fylt opp skal vannet tømmes og virkningsstoffet byttes. 450 g.
  Fra 26,-
  Fuktsluker refill 1852, 450g

  - 30%

  Seajet 033

  Seajet 033, Selvpolerende bunnstoff, Høy kvalitet.
  Fra 254,-
  Seajet 033

  - 25%

  Glassfiber rep kit

  En ny, enklere måte å utføre glassfiberreparasjoner på. Settet kommer ferdig med glassfibermatte, epoksy og herder ferdig pakket i en tett pose. Bare fjern skille-baren og miks sammen, og du har en reparasjon klar på 15 minutter. Vannlinjetape laget av stabilisert vinyl. Hansker og sandpapir medfølger i pakken.
  Fra 246,-
  Glassfiber rep kit

  - 25%

  Seajet 028 Dragon

  Seajet 028 er et vedlike-holdsfritt, selvpolerende bunnstoff. Egnet for alle båttyper, spesielt aluminium. Egnet for hastigheter opp til 50 knop.
  Fra 269,-
  Seajet 028 Dragon

  - 25%

 • SOLAS reflekstape selvklebende

  Reflekstape. Internasjonalt godkjent til livredningsbruk (SOLAS).
  Fra 179,-
  SOLAS reflekstape selvklebende

  - 25%

  Seajet 038 for drev og propell

  Seajet 038 er et tinnfritt bunnstoff for propell og drev.
  Fra 224,-
  Seajet 038 for drev og propell

  - 25%

  Bunnstoff Paint Stripper 2,5 l

  Paint Stripper er en svært effektiv, løsemiddelbasert malingsfjerner som kan brukes på de fleste flater, også silikon. Paint Stripper påføres rikelig med kost eller rull på et tørt underlag.
  Nå 546,-
  Bunnstoff Paint Stripper 2,5 l

  - 25%

  Grip Kit

  Kit for bedre grep på håndtak. Kan brukes på seilbrett, kites, vannskiliner og mye mer.
  Nå 78,-
  Grip Kit

  - 25%

 • Soft-Grip tape

  En myk gummitape med teksturert overflate og et vannfast lim som enkelt kan fjernes uten å etterlate en klistrete overflate. Essensielt for jolleseileren der det kreves ekstra grep.
  209,-
  Soft-Grip tape

  - 25%

  Teleskopstøtte

  Teleskopstøtte av aluminium med en rund og en flat ende i plast. Brukes til heving av for eksempel opplagspresenning, htrekket i baugen av en bow-rider osv.
  Fra 82,-
  Teleskopstøtte

  - 25%

  Dura-Satin silkematt klar lakk 0,75 l - Hempel

  Hurtigtørkende silkematt uretanlakk bygd på samme oppskrift som Dura-Gloss Varnish, spesielt for sistestrøk på innvendige flater som skal ha en silkematt finish. Velegnet til nytt og tidligere lakkert tre. Tilsatt solfilter.
  Nå 186,-
  Dura-Satin silkematt klar lakk 0,75 l - Hempel

  - 25%

  Prop Primer, stone grey 0,5 l

  Antirustprimer og vedheftsprimer på praktisk sprayflaske. Primer for propeller, påhengsmotorer og drev.
  Nå 186,-
  Prop Primer, stone grey 0,5 l

  - 25%

 • Tilhengervinsj

  Trailervinsj m/ håndtak horisontalt plassert.
  Nå 592,-
  Tilhengervinsj

  - 25%

  Seajet 015, Enkomponent spesialprimer

  Seajet Universal Primer er en 1-komponent alkydbasert universal primer for bruk på skrog og overflater under vannlinjen. Brukes som primer for Seajet Toppstrøk
  Fra 138,-
  Seajet 015, Enkomponent spesialprimer

  - 25%

  Rondell-Polering 190mm

  Rondell for polering 190 mm.
  Nå 149,-
  Rondell-Polering 190mm

  - 25%

  Seajet 017, Tokomponent bindeprimer

  Seajet 017 er en tokomponent spesialprimer basert på spesielle råstoffer som gir en meget god vedheft til nye og gamle båter produsert i aluminium og polyetylen plast (type Pioner).
  Nå 264,-
  Seajet 017, Tokomponent bindeprimer

  - 25%

 • Rondell-Finish 190mm

  Rondell for finish 190 mm.
  Nå 149,-
  Rondell-Finish 190mm

  - 25%

  Plasti Dip Enhancer Spray Glossifier

  Plasti Dip Glossifier benyttes som top coat oppå Plasti Dip og gir et blankpolert utseende. Tilgjengelig på sprayboks 311 ml.
  Nå 224,-
  Plasti Dip Enhancer Spray Glossifier

  - 25%

  Rondell m/borrelås grov

  For Flex Polermaskin.
  Nå 194,-
  Rondell m/borrelås grov

  - 25%

 • Multicoat

  1-komponent halvblank alkydoljemaling som egner seg både til grunning og toppstrøk. Den har god dekkevne og strykbarhet og er motstandsdyktig overfor sollys, saltvann og søl av mineraloljer. Kan kun brukes over vannlinjen. Brukes som mellomstrøk eller toppstrøk på områder over vannlinjen. Egnet på både tre og stål
  179,-
  Multicoat

  - 25%

  Rondell m/borelås fin

  For Flex Polermaskin.
  Nå 194,-
  Rondell m/borelås fin

  - 25%

  Anti-Slip Pearls, white

  Små hule glassperler som tilsettes siste malingstrøk for å oppnå meget sklisikker overflate. Brukes på steder der man ønsker sklisikring. Innholdet rekker til 2 bokser med 3/4 liter.
  Nå 89,-
  Anti-Slip Pearls, white

  - 25%

 • Nano Polish - Respect

  Nanoteknologi utprøvet gjennom flere år. Produktet renser, polerer og beskytter.
  Fra 141,-
  Nano Polish - Respect

  - 25%

  Låsering til støtte

  - 25%

  3X Nano Polish - Respect

  Produktet renser, polerer og beskytter. Inneholder ikke oljer eller silikoner.
  Fra 186,-
  3X Nano Polish - Respect

  - 25%

  Fendershine 0,5 l - Marin Clean

  Marin Clean Fendershine renser, frisker opp og langtidsbeskytter fendere, gummilister og annen plast. Påføres lett og gir en naturlig glans.
  Nå 93,-
  Fendershine 0,5 l - Marin Clean

  - 26%

 • Reserve propp til bakkestativ

  - 25%

  Reserve t-stykke i plast til dekk- og bakkestativ

  Passer til West bakkestativ og dekkstativ fra Flak/1852. Diameter 38 mm.
  Nå 165,-
  Reserve t-stykke i plast til dekk- og bakkestativ

  - 25%

  Topprør ende 1,5 m

  - 25%

 • Dacron Patch

  Dacron seilreparasjonstape i fire farger for seilnummer eller reparasjoner på utsatte steder på seil og trekk. Leveres i pakke med 2 stk.
  179,-
  Dacron Patch

  - 25%

  Ducktape

  Selvklebende tekstiltape. Anvendelig til en masse ting. Vanntett og kraftig.
  Fra 51,-
  Ducktape

  - 26%

  UV-bestandig ducktape

  UV-bestandig ducktape opprinnelig utviklet for jolleseilere. Denne allroundtapen har en rekke bruksområder på regatta- så vel som turbåter. En kvalitetsduk som er enkel å rive. Det tøffe limet fester til nærsagt alle overflater, men kan enkelt fjernes uten å etterlate en klissete overflate. UV- og værbestandig. For midlertidige reparasjoner.
  Fra 66,-
  UV-bestandig ducktape

  - 26%

 • Spreadertape

  Selvklebende tekstiltape. Vanntett. Benyttes blant annet til forsegling av salingshorn, strekkfisker, bolter/splinter osv. for å beskytte seil, klær og utstyr.
  44,-
  Spreadertape

  - 25%

  Soromap bunnstoff for gummibåter

  Spesielt fleksibelt bunnstoff for gummibåter.
  385,-
  Soromap bunnstoff for gummibåter

  - 25%

  Sikaflex 295 UV sort 300 ml

  Sikaflex 295 UV for innliming og forsegling av plastruter (polykarbonat eller akryl) og ventiler (koøyer) i båter. Hefter på ubehandlede, grunnede og lakkerte overflater som aluminium, stål, polyester, ABS, hard PVC, tre o.l. UV-resistent, vibrasjons- og støydempende, velegnet til fylling av skjøter, ikke korrosiv/god vedheft.
  Nå 291,-
  Sikaflex 295 UV sort 300 ml

  - 25%

  Diamond Varnish klar lakk, 0,75 l - Hempel

  En 2-komponent polyuretanlakk med høyeste glans og værbestandighet. Gir en hard slitesterk overflate på tre som ikke er i bevegelse og egner seg derfor spesielt godt til kryssfiner og limt tre, teak eller mahogny. En superlakk som tåler sterk varme, kjemikalier og kraftige rengjøringsmidler. Nærmest et "must" hvis du har en vakker jolle eller en båt med innredning i høyeste klasse. Kan brukes på metall. Tilsatt solfilter.
  Nå 404,-
  Diamond Varnish klar lakk, 0,75 l - Hempel

  - 25%

 • Favourite Varnish klar lakk - Hempel

  En 1-komponent fyldig og fleksibel høyglans alkydbasert lakk av tradisjonell type og til en fordelaktig pris. Helblank transparent urethanalkydlakk. Enkel å påføre og tørker raskt. Gir en slitesterk, solid overflate. Brukes på treverk over vannlinjen som er i bevegelse, for eksempel fribord og master. Tilsatt solfilter.
  Fra 194,-
  Favourite Varnish klar lakk - Hempel

  - 25%

  Impregnering, tre - Hempel

  Wood Impreg er en blank alkydolje for bruk på trebåter og hardtre. Gode penetreringsegenskaper gjør det mulig for oljen å mette treverket før påføring av Hempels lakker og malinger. For innvendig og utvendig bruk over vannlinjen.
  Fra 134,-
  Impregnering, tre - Hempel

  - 25%

  Teak Olje - Hempel

  Spesialbehandlet naturlig olje for vedlikehold av teak. Beskytter teaken og gjør den motstandsdyktig overfor vann og forurensninger. Fremhever dens naturlige farge. Inneholder soppdreppende middel.
  Fra 149,-
  Teak Olje - Hempel

  - 25%

  Tilhengervinsj - WT

  Rimelig trailervinsj for wire eller belte. Vinsjen har sortlakkert overflate.
  Fra 261,-
  Tilhengervinsj - WT

  - 25%

 • Tilhengervinsj, rustfritt stål

  Trailervinsj i syrefast stål for wire eller belte. Vinsjen har trekk på begge sider.
  1.575,-
  Tilhengervinsj, rustfritt stål

  - 25%

  Vinsjline galvanisert m/krok

  Kraftig vinsjline galvanisert med krok.
  Fra 149,-
  Vinsjline galvanisert m/krok

  - 25%

  Vinsjkrok, syrefast

  Vinsjkrok syrefast 316.
  Nå 93,-
  Vinsjkrok, syrefast

  - 26%

  Seajet 117, Tokomponent epoxy primer

  Seajet 117 er en hurtigtørkende tokomponent epoxy primer for nye glassfiber-, stål- og aluminiums-båter. Seajet 117 er 100% vanntett og gir en meget god katodisk beskyttelse.
  Nå 264,-
  Seajet 117, Tokomponent epoxy primer

  - 25%

 • Spreadertape 25 mm, UV-bestandig

  UV-bestandig versjon av den svært populære Spreader tape. Benyttes med fordel på salingshorn, strekkfisker og småreparasjoner. Laget av kvalitetsduk som er enkel å rive. Det tøffe limet fester på nær sagt alle overflater, men kan enkelt fjernes uten å etterlate en klissete overflate. UV- og værbestandig.
  Nå 56,-
  Spreadertape 25 mm, UV-bestandig

  - 25%

  Mastekravetape

  Mastekravetape, selv-vulkaniserende.
  141,-
  Mastekravetape

  - 25%

 • Selvvulk tape

  Selvvulkaniserende tape. Binder til seg selv og ikke til underlaget. Idéel til strekkfisker, teminaler, el. artikler o.s.v.
  74,-
  Selvvulk tape

  - 25%

  Vinylskumtape 19 mm

  Selvklebende vinylskumtape. Til tetting av luker, vindusrammer o.l.
  Nå 63,-
  Vinylskumtape 19 mm

  - 26%

  Sikaflex 265 Sort 300 ml

  UV-bestandig glasslim for tyngre kjøretøy. 1-komponent, polyuretanbasert lim. Primerfritt. Hinnedannelse etter 45 min. Åpentid 30 min. Utviklet for montering av tunge glass, kan lime og tette i samme operasjon. Produktet er UV-bestandig og derfor velegnet til utfyllling av åpne fuger.
  Nå 367,-
  Sikaflex 265 Sort 300 ml

  - 25%

  Sikaflex 292i hvit 300 ml

  Sikaflex 292 er et meget sterkt maritimt lim for liming av konstruksjoner som utsettes for store belastninger. Godt egnet for elastisk liming av ubehandlede, grunnede og lakkerte overflater som aluminium, stål, glass, polyester, ABS, hard PVC, tre og lignende. Luktsvak/Ikke korrosiv, vibrasjons- og støydempende, kan utsettes for kraftige støt, sjø- og ferskvannsbestandig, god vedheft. Husk å forbehandle med Sika Cleaner og Sika Primer.
  Nå 291,-
  Sikaflex 292i hvit 300 ml

  - 25%

 • Sikaflex 298 FC sort, 600 ml

  Sikaflex 298 FC er selvutjevnende lim for montering av dekksbord. Anvendes til liming av dekksbord på gammelt/nytt dekk. God vedheft til de fleste materialer som ekspandert polyuretan, rustfritt stål, auminium og tre.
  Nå 254,-
  Sikaflex 298 FC sort, 600 ml

  - 25%

  Fugemasse, Sikaflex 521 UV

  Sikaflex 521 UV er fugemasse med fremragende vedheft og værbestandighet. Den er en sigefri og elastisk 1-komponent universalfugemasse, basert på en polyuretanhybridforbindelse som herder ved kntakt med luftfuktighet og danner en slitesterk elastomer. Velegnede underlagsmaterialer er tre, metaller, metallprimere og lakk- og malingskikt (2-komponente systemer), keramiske materialer og plast.
  156,-
  Fugemasse, Sikaflex 521 UV

  - 25%

  Teak rens 750 g - Hempel

  Rengjøringspulver for effektiv rensing av teak og annet tre. Gir tilbake teaken den opprinnelige glansen og utseende. Virker kun når det er blandet med vann.
  Nå 149,-
  Teak rens 750 g - Hempel

  - 25%

  Teak Colour Restorer 0,75-Hempel

  En beskyttende olje som gir teak en gylden kulør. Brukes på håndrekker, nedgangsluker og skylights. Må ikke brukes på steder med gangtrafikk.
  Nå 156,-
  Teak Colour Restorer 0,75-Hempel

  - 25%

 • Teak Sealer olje 0,5 l - Respect

  Behandling av teak og edeltre.
  Nå 111,-
  Teak Sealer olje 0,5 l - Respect

  - 26%

  Belte til tilhengervinsj

  Belte for vinsj med festebolt og krok.
  Fra 119,-
  Belte til tilhengervinsj

  - 25%

  Tilhengerlås - m/hengelås

  Kulekoplingslås i galvanisert stål m/hengelås for låsing av tilhenger.
  Nå 217,-
  Tilhengerlås - m/hengelås

  - 25%

  Tilhengerlys LED, vanntett

  Tilhengerlys med LED. Vanntette - tåler å bli kjørt under vann. Komplett sett med høyre/venstre.
  Nå 667,-
  Tilhengerlys LED, vanntett

  - 25%

 • Pensel, No loss rund - Harris

  Harris ?No Loss? - Kvalitetspensel for all lakk og maling. Penselen mister garantert aldri hår - leveres med?livstidsgaranti?. Har stort lakk-/malingopptak. Busten er riktig avbalansert, passe elastisk og stiv slik at den sprer lakken og malingen på en optimal måte. Lakkhårene er spesialdesignet. Hårene beholder sin form og fine egenskaper etter mange gangers bruk og rengjøring. Behagelig å bruke. Trolig den beste syntetiske penselen som finnes.
  Fra 49,-
  Pensel, No loss rund - Harris

  - 26%

 • 3X Nano Metall 250ml - Respect

  Produktet renser, polerer og beskytter. Inneholder ikke oljer eller silikoner.
  Nå 186,-
  3X Nano Metall 250ml - Respect

  - 25%

  2X Nano Protect 250ml - Respect

  Polish uten slipemiddel.
  Nå 186,-
  2X Nano Protect 250ml - Respect

  - 25%

  Mast Protect & Freshup - Respect

  Beskytter mast og bom mot tæring og korrosjon. Kan brukes på
  alle typer overflater. Fornyer farge og beskytter overflate.
  Nå 89,-
  Mast Protect & Freshup - Respect

  - 25%

  Borrelåstape (Hook & Loop)

  Borrelåstape i 2 deler.
  Nå 89,-
  Borrelåstape (Hook & Loop)

  - 25%

 • Headlining tape

  PVC-stripe med borrelås som fester til seg selv. Kan festes til et skott eller enhver slett overflate og vil være et ideelt festesystem for puter, skilt, paneler og en rekke andre ting. Selvklebende bakside.
  Nå 104,-
  Headlining tape

  - 25%

  Dobbeltsidig tape 50 mm

  Dobbeltsidig tape. Anvendelig mange steder om bord når en ikke ønsker å bore hull til innfestning.
  Nå 33,-
  Dobbeltsidig tape 50 mm

  - 27%

  Gjengetape 12 mm

  Gjengetape for montering av rørfittings ombord.
  Nå 19,-
  Gjengetape 12 mm

  - 27%

  Sika Multiprimer Marine 250 ml

  SIKA Multiprimer Marine 250 ml. Brukes til å forbedre vedheft ved liming av en rekke underlag som; teak, mahogny, oregon pine og kork. Kan også brukes på aluminium, galvanisert, glassfiberlaminat og andre plasttyper.
  Nå 299,-
  Sika Multiprimer Marine 250 ml

  - 25%

 • Sika Aktivator 205, 0,25 ml

  Sika® Cleaner 205 brukes som forbehandling/avfetting før priming, liming eller fuging på metall, plast, malte eller lakkerte overflater. På treverk som suger brukes Aceton. Sika Cleaner brukes også når ny Sikaflex skal legges sammen med gammel. Påføres med en lofri klut.
  Nå 261,-
  Sika Aktivator 205, 0,25 ml

  - 25%

  Håndrens, kluter - Sika

  Bøtte med 72 kluter. Til vasking av hender og annen fjerning av overflødig uherdet Sikaflex.
  Nå 374,-
  Håndrens, kluter - Sika

  - 25%

  Fugepistol for pølse 600 ml

  Lukket fugepistol for pølser/poser på 600 ml.
  Nå 186,-
  Fugepistol for pølse 600 ml

  - 25%

 • Refleks trekant, rød

  - 27%

  Penselsett, No Loss 5 deler - Harris/Pigment

  Id No-loss Evolution pensler mister garantert ikke hår. To-komponent håndtak gir et meget behagelig grep, og er god å jobbe med. Bust av meget høy syntetisk?Quad? kvalitet gjør at busten ikke knekker eller bøyes, men holder rett posisjon når den brukes. Kan benyttes til alle.
  Nå 149,-
  Penselsett, No Loss 5 deler - Harris/Pigment

  - 25%

  Penselsett, No Loss 9 deler - Harris/Pigment

  Id No-loss Evolution pensler mister garantert ikke hår. To-komponent håndtak gir et meget behagelig grep, og er god å jobbe med. Bust av meget høy syntetisk?Quad? kvalitet gjør at busten ikke knekker eller bøyes, men holder rett posisjon når den brukes. Kan benyttes til alle.
  Nå 344,-
  Penselsett, No Loss 9 deler - Harris/Pigment

  - 25%

 • Radiatorpensel - Harris

  Id Reach pensler er en radiatorkost som er designet for å komme til på vanskelige steder. Busten har høy oppsugingsevne og gir en meget fin finish. Forlengerskaft kan brukes. Busten
  er av syntetisk kvalitet og passer til alle typer maling.
  Fra 44,-
  Radiatorpensel - Harris

  - 26%

  Pensel, oval syntetisk - Harris

  Id Oval pensler er designet for enkel maling av innvendige dører og vinduer, men også til maling av større flater på vegger, lister og trapper. Den ovale utformingen gir ypperlig resultat på profilerte overflater. Busten er av profilert, syntetisk kvalitet og passer til alle typer maling.
  Fra 44,-
  Pensel, oval syntetisk - Harris

  - 25%

  Gelcoat polering - Nano Extract

  Rengjør, polerer og forsegler gelcoatoverflater. Gir ekstremt høy glans og en hard overflate som er lett å holde ren. Å Nanobehandle en overflate er langt enklere og raskere enn alle andre former
  for overflatebehandling. Stoffet skal bare smøres lett på med en klut, og tørkes lett over med en tørr klut etterpå.
  Fra 224,-
  Gelcoat polering - Nano Extract

  - 25%

  Autosol

  Rense- og poleringspasta for alle metaller og gelcoatprodukter. Lett pasta som polerer og fjerner rust i én operasjon. Utmerket for polering av blant annet plastbåter (gelcoat), hagemøbler i PVC, kromstøtfangere etc. Pastaen er lett å jobbe med. Påføres for hånd eller med poleringsmaskin.
  Fra 44,-
  Autosol

  - 25%

 • Elektrikertape

  Elektrikertape i PVC for elektriske installasjoner eller til riggearbeid. BS3924 flammehemmende. Blisterpakket.
  29,-
  Elektrikertape

  - 26%

  Selvlysende tape 2 stk, 38 mm x 1 m

  Selvlysende tape for markering av nødutganger o.l. Produsert i duk som tåler og brukes ute. Bruk den f.eks. på utriggere/påler ved fortøyningsplass, på jolla eller andre objekter du ønsker å finne igjen i mørket.
  Nå 306,-
  Selvlysende tape 2 stk, 38 mm x 1 m

  - 25%

  Antifriksjon Patch

  Antifriksjons Patch reduserer slitasjen på utsatte steder, som rundt hjørner, under kryssholt eller ved blokkfester i dekk. Gjennomsiktige og myke lapper som klistres rett på overflaten - ingen skruer eller montering! Leveres i pakke med 4 stk.
  Nå 224,-
  Antifriksjon Patch

  - 25%

  Lim, Sika MaxTack, patron, 300 ml

  Sika MaxTack er et allsidig montasjelim med høy styrke og gripeevne til innendørs liming av bygningsmaterialer.
  Nå 179,-
  Lim, Sika MaxTack, patron, 300 ml

  - 25%

 • Epoxy Adhesive 750 ml

  2-komponent vann- og værbestandig epoxylim med meget høy styrke. Brukes til liming av tre, glassfiber, metall og porselen.
  Nå 359,-
  Epoxy Adhesive 750 ml

  - 25%

  Plasti Dip Liquid Tape, Spray

  Elektrisk isolerende, syntetisk gummimaling i liten sprayboks, 170ml. Smalere dyse en Plasti Dip slik at man kommer lettere til.
  186,-
  Plasti Dip Liquid Tape, Spray

  - 25%

  Deck Cleaner nr 2 - 2,5 l - Respect

  Effektivt vaskemiddel m/oksalsyre som renser teakens overflate. Gir fargen tilbake på grå teak og annet treverk. Fjerner rustflekker og gulnet gelcoat.
  Nå 149,-
  Deck Cleaner nr 2 - 2,5 l - Respect

  - 25%

  Deep Cleaner nr 1 - 2,5 l - Respect

  Vaskemiddel som fjerner gammel olje, skitt, beis og forurensing. Ikke etsende. Fjerner ikke maling og lakk. Ettervaskes m/Deck Cleaner.
  Nå 149,-
  Deep Cleaner nr 1 - 2,5 l - Respect

  - 25%

 • Deep Coat nr. 1 - Respect

  Meget penetrerende impregneringsolje for alt treverk både innvendig og utvendig.
  Fra 157,-
  Deep Coat nr. 1 - Respect

  - 25%

  Teak beskytter, Invisible spray 0,5 l - Respect

  Usynlig overflatebehandling av alt treverk. Forsegler og beskytter mot sol, vann og søl. Teak vil se ubehandlet ut.
  Nå 393,-
  Teak beskytter, Invisible spray 0,5 l - Respect

  - 25%

  Nesehjul 48 mm, 400 kg

  Forsinket nesehjul for tilhenger. Totalhøyde (uten sveiv) er 52 cm når hjulet er sveivet inn. Høydereguleringen med sveiven er på 25 cm. Leveres med brakett.
  Nå 224,-
  Nesehjul 48 mm, 400 kg

  - 25%

  Nesehjul forsterket 48 mm, 500 kg

  Forsterket nesehjul 48 mm.
  Nå 561,-
  Nesehjul forsterket 48 mm, 500 kg

  - 25%

 • Nesehjul m/fast brakett 60 mm, 500 kg

  Nesehjul m/fast brakett 60 mm.
  Nå 561,-
  Nesehjul m/fast brakett 60 mm, 500 kg

  - 25%

  Kjølrulle for båthenger

  Kraftig kjølrulle for båthenger.
  Lengde: 20 cm
  Fra 111,-
  Kjølrulle for båthenger

  - 26%

  Penselsett 3 deler - 1852

  Flat 25, 35 og 50 mm.
  Nå 89,-
  Penselsett 3 deler - 1852

  - 25%

  Penselsett 4 deler - 1852

  Rund 15 og 20 mm.
  Nå 111,-
  Penselsett 4 deler - 1852

  - 26%

 • Pensel, superlakk

  Lakkpensel.
  Fra 59,-
  Pensel, superlakk

  - 25%

  Pensel, radiator

  Prisgunstig radiatorpensel.
  Fra 12,-
  Pensel, radiator

  - 27%

  Big Wipes 4x4 Multi 80 tørk

  - Forbedret 4x4 formel til rengjøring av hender og verkstedmateriell.
  Nå 224,-
  Big Wipes 4x4 Multi 80 tørk

  - 25%

  Deckmate Dekksbørste

  Vaskebørste Deckmate som kommer i tre utgaver: Extra Soft, Soft og Medium. Vaskebørsten er utviklet for raskt og effektivt å rengjøre forskjellige områder som gelcoat, glassfiber, metall, teak, antisklidekk, og generell rengjøring. Den er laget av lakkert tre med en beskyttende gummistøtfanger og har en bust av høy kvalitet. Vaskebørsten passer rett på Quick-Release-systemet.
  Fra 224,-
  Deckmate Dekksbørste

  - 25%

 • Maskeringstape - Stokvis

  Maskeringstape med enkeltsidig papir fra Stokvis. Brukes til enklere maskering, primært innendørs. Dette er en klassisk tynn og smidig tape med gummibasert klebestoff som gir god heft. Tapen bør ikke utsettes for sollys og fjernes relativt umiddelbart, senest innen 3 dager.
  Fra 21,-
  Maskeringstape - Stokvis

  - 28%

  Maskeringstape PROFF, Blå UV, 25mm x 55m

  Til bruk utendørs i opptil 7 dager. UV-bestandig. Proff kvalitet, 55 m på rullen. Brukes til arbeider på en rekke overflater som krever en fjernbar maskeringstape.
  Nå 96,-
  Maskeringstape PROFF, Blå UV, 25mm x 55m

  - 26%

  Elektrotape - Stokvis

  Elektrotape i høy kvalitet fra Stokvis. Brukes til isolering og oppmerking av kabler. Tapen er smidig og har god klebekraft og isolerer til 6000V. Den kan brukes i temperaturer fra -10 til +80 °C. UL/CE- og ISO 9002-godkjent.
  12,-
  Elektrotape - Stokvis

  - 25%

  Selvsveisende tape, 19 mm x 10 m - Stokvis

  Selvsveisende plasttape i høy kvalitet fra Stokvis. Tapen kan brukes til mye, blant annet til midlertidige reparasjon av lekkasjer i slanger, ved kabelskjøtter og til forbedring av grep på køller og racketer. Den selvsveisende tapen vulkaniserer til en homogen masse på få minutter uten bruk av varme eller press. Tapen har meget god motstand mot ozon og får forlenget opphold når den er neddykket i vann. Den har meget gode fysiske og elektriske egenskaper, er isolerende og har en høy grad av stabilitet. PIB-gummi er kompatibel med en rekke gummi- og plastmaterialer som PE, krysset PE, ethylene, propylene, gummi, PVC, butyl og neopren. Tapen fjernes fra de fleste overflater uten å etterlate rester, den er lett å bruke og har en engangsliner på baksiden.
  Nå 126,-
  Selvsveisende tape, 19 mm x 10 m - Stokvis

  - 25%

 • Capt. Tolley tetningsmiddel

  Unikt tetningsmiddel for vinduslister o.l.. Finner og tetter lekkasjer. Renner langs list og trenger ned i sprekker hvor den ekspanderer og tetter lekkasjer. Kan brukes til mye forskjellig i båt, camping, bil og hjem.
  Fra 104,-
  Capt. Tolley tetningsmiddel

  - 25%

  CascoProff HighTack 5L

  Gulvlilm med ekstremt aggressivt hugg, til vanskelige legginger.
  Nå 636,-
  CascoProff HighTack 5L

  - 25%

  Supershine Teak rens/polering - Respect

  Renser, polerer og tar frem den opprinnelige glød og dybde. Legger igjen et tynt skikt som vil bevare overflaten. Olje er tilsatt citrus som gir en ren duft og rensende effekt. Overflaten blir ikke kleblig. Beregnet for vedlikehold av alt interiør og ombord på benker, skott og skap. Kan brukes på alle overflater, også innvendig i bilen på plast og skai.
  Nå 126,-
  Supershine Teak rens/polering - Respect

  - 25%

  Teak Olje - Respect

  Meget penetrerende, pigmentert olje med UV-filter. For alle fete tresorter. Silkematt.
  Fra 134,-
  Teak Olje - Respect

  - 25%

 • Top Coat nr 2, 1 l - Respect

  Gir en elastisk film med høy glans. Brukes på alle typer treverk over vannlinjen.
  Nå 221,-
  Top Coat nr 2, 1 l - Respect

  - 25%

  Siderulle sort, Ø 11 cm

  Siderulle for båthenger.
  Nå 63,-
  Siderulle sort, Ø 11 cm

  - 26%

  Jekkestropp m/dobbel J-krok

  Prisgunstig jekkestropp i høy kvalitet. Utstyrt med dobbel J-krok i hver ende.
  Fra 59,-
  Jekkestropp m/dobbel J-krok

  - 25%

  Stropp

  Festestropper i assorterte farger og lengder.
  Fra 18,-
  Stropp

  - 28%

 • Stropper, display 40 stk

  40 stk festestropper i assorterte farger pakket i kassett.
  Nå 742,-
  Stropper, display 40 stk

  - 25%

  Pensel, rund

  Fra 15,-
  Pensel, rund

  - 26%

  Pensel Rund - 1852

  - 28%

  Deckmate Teleskopisk skaft

  Teleskophåndtak Deckmate laget av varmebehandlet, anodisert aluminium. En knapp i syrefast stål låser håndtaket på plass. Teleskopstangen er kraftig og solid og har et komfortabelt grep.
  Fra 261,-
  Deckmate Teleskopisk skaft

  - 25%

 • Deckmate Tørkemopp

  Tørkemopp Deckmate er laget av ekstraabsorberende PVA-belagt materiale. Strimler som er hele 78 mm brede tørker raskt opp dekk og skrog. Materialet påvirkes ikke av drivstoff, kjemiske stoffer, jordslag eller mugg. Moppen passer rett på Quick-Release-systemet.
  Nå 486,-
  Deckmate Tørkemopp

  - 25%

  Vaskesett/båtshake børste-mopp

  Rimelig vaskesett.
  Nå 217,-
  Vaskesett/båtshake børste-mopp

  - 25%

  Vaskesett/båtshake 2 børster

  - 25%

  Tekstiltape, 50 mm x 10 m - Stokvis

  Tekstiltape i høy kvalitet fra Stokvis som er spesielt laget for håndverkere og andre profesjonelle brukere. Tapen er velegnet til de fleste gjøremål på en byggeplass gjennom sin styrke og evne til å fungere i krevende miljøer. Tapen har godt feste, meget god motstand mot vann og kan brukes i høye og lave temperaturer. Den er fleksibel, formbar og sterk på grunn av sitt kraftige vev og den er lett å rulle av. Tekstiltapen rives for hånd.
  Nå 36,-
  Tekstiltape, 50 mm x 10 m - Stokvis

  - 27%

 • Dobbeltsidig monteringstape Stokvis 19 mm x 5 m

  Dobbeltsidig monteringstape i høy kvalitet fra Stokvis. Brukes til rask, enkel og permanent montering av for eksempel knagger, skilt, navneskilt, plakater og innredningsdetaljer på rengjorte overflater. Dette er en utmerket allround monteringstape til innendørs tape, da den kan monteres på ujevne overflater fordi skumplasten av polyetelen følger underlaget.
  Nå 96,-
  Dobbeltsidig monteringstape Stokvis 19 mm x 5 m

  - 26%

  Tetningslist grå PVC

  Tetningslist fra Stokvis i høy kvalitet. Brukes primært som kompresjonsforsegling for luft-, støv- og vannsegl for å hindre elektrolytisk korrosjon og som filler for ujevne overflater. PVC-skummet kan brukes både utenddørs og innendørs. Tetningslisten er laget av medium hardt PVC-skum med lukkede celler hardhet på 50 shore. Den er motstandsdyktig mot avslipning, korrosjon og fukt, og gir god motstand mot fortynnede syrer og alkalier. Den er også meget motstandsdyktig mot UV lys.
  180,-
  Tetningslist grå PVC

  - 25%

  Maskeringstape, offwhite

  Offwhite maskeringstape med lengde på 30 m.
  Fra 29,-
  Maskeringstape, offwhite

  - 26%

  Cascoflex kontakt & gulvlim

  Klassisk gulv- og vegglim for mange typer belegg.
  Fra 149,-
  Cascoflex kontakt & gulvlim

  - 25%

 • Stroppebeskytter, Chok-A-Blok

  Chok-A-Blok, stroppebeskytter. Passer til båt, bil, etc.
  Nå 36,-
  Stroppebeskytter, Chok-A-Blok

  - 27%

  Rule vinsj 907 kg, 12V T20

  Elektrisk trailervinsj av velkjent Rule-kvalitet. Vinsjen leveres komplett med wire og krok, ledninger og andre monteringsdetaljer. Vinsjen betjenes med bryter. Den kan også betjenes på avstand ved hjelp av to snorer. Vinsjen har frihjul.
  Nå 4.304,-
  Rule vinsj 907 kg, 12V T20

  - 25%

  Radiatorpensel - 1852

  - 28%

  Rullesett 10 cm, 3 deler

  Komplett rullesett 10 cm med tre deler for bunnstoffjobben.
  Nå 29,-
  Rullesett 10 cm, 3 deler

  - 26%

 • Rullesett mini, 2 skumruller - Harris/Pigment

  2 stk flocked skum Stick ruller 10 cm, rulleskaft og rullekar. Perfekt for kvistrikt og teksturert treverk.
  Nå 84,-
  Rullesett mini, 2 skumruller - Harris/Pigment

  - 26%

  Vaskebørste PRO

  Solid vaskebørstre, bred og med godt håndtak.
  Nå 146,-
  Vaskebørste PRO

  - 25%

  Vaskebørste

  Vaskebørste med stiv bust i fantastisk god kvalitet. Kraftig og solid håndtak med anti-skli grep. Kledd med gummi på kantene for beskyttelse.
  Nå 74,-
  Vaskebørste

  - 25%

 • Båtskrubb

  Båtskrubb for grovere rengjøring.
  Nå 59,-
  Båtskrubb

  - 25%

  Maskeringstape, blå, 19 mm

  Blåmaskeringstape med bredde 19 mm. Tåler sollys mye bedre enn hvit tape, kan stå på lenge før limet binder seg til underlaget.
  Nå 29,-
  Maskeringstape, blå, 19 mm

  - 26%

  Antisklitape

  Selvklebende antisklitape med meget aggresivt lim.
  Fra 36,-
  Antisklitape

  - 27%

  Pensel Flat - 1852

  - 28%

 • Rullesett mini, 2 akrylruller

  Rimelig sett med 2 stk 10 cm ruller, skaft og brett. Passser godt til maling med vannbasert maling på lett teksturerte overflater.
  Nå 48,-
  Rullesett mini, 2 akrylruller

  - 26%

  Rullehåndtak (til skumrull gul)

  Rullehåndtak som passer sammen med gul skumrulle 800, 800A og 800B.
  Fra 44,-
  Rullehåndtak (til skumrull gul)

  - 26%

  Nal m/silikonblad 12"

  Nal med 12" fleksibelt silikonblad med vingetupp for rask avrenning av vann. Håndtak i plast med komfortabelt grep. Perfekt for båt, bil, vindusruter og dusj!
  Nå 89,-
  Nal m/silikonblad 12"

  - 25%

 • Svamp grov/fin

  Svamp av svært høy kvalitet. Meget god sugeevne. En fin og en grovere side. Skader ikke gelcoat/lakk.
  Nå 59,-
  Svamp grov/fin

  - 25%

  Microfiberklut til lakk og eksteriør

  Perfekt for polering og avtørking av lakkede overflater. De ekstremt absorberende aktive mikrofibrene tar helt og holdent bort voks og rester av poleringsmiddel. Gir deg en fantastisk glinsende overflate.
  Nå 44,-
  Microfiberklut til lakk og eksteriør

  - 25%

  Pensel Lakk - 1852

  - 28%

  Rullehåndtak 10 cm, for art.nr. 800C

  Minirullebøyle for ruller på 10 cm. Passer til art.nr. 800C.
  Nå 29,-
  Rullehåndtak 10 cm, for art.nr. 800C

  - 26%

 • Rullebøyle for 10 cm - Harris

  Stick rulleskaft, praktisk patent som gir et stabilt trykk mot underlaget. Skaftet krever et minimum av rengjøring når man skifter rulle. Passer til forlengerskaft med kon-innfesting.
  Fra 34,-
  Rullebøyle for 10 cm - Harris

  - 26%

  Rullebøyle for 18 cm - Harris

  18 x 4,15 cm.
  Nå 30,-
  Rullebøyle for 18 cm - Harris

  - 27%

  Poleringsklut på rull, 240 g - 1852

  Poleringsklut som ikke loer.
  Nå 51,-
  Poleringsklut på rull, 240 g - 1852

  - 26%

  Støvklut Taccy, selvklebende

  Støvklut "Taccy Spesial" er en svært effektiv støvklut med 36 selvklebende flater. Benyttes på overflaten for å fjerne støv før påføring av lakk, maling og epoxy.
  Nå 21,-
  Støvklut Taccy, selvklebende

  - 28%

 • Minirull langhåret, 10 cm

  Reserverull langhåret 10 cm. Samme som rullesett prodnr. 1039010.
  Nå 11,-
  Minirull langhåret, 10 cm

  - 27%

 • Støvsuger Volcano VC300, 12V

  Liten, men kraftig støvsuger med 3 forskjellige munnstykker og forlengelsesrør slik at du slipper å krype rundt på gulvet. Hepafilter. Oppbevaringsbag medfølger.
  Nå 374,-
  Støvsuger Volcano VC300, 12V

  - 25%

  Miniruller 2 pk, Mohair

  2 stk Stick ruller 10 cm, kort hårlengde for glatt overflate.
  Nå 27,-
  Miniruller 2 pk, Mohair

  - 27%

  Miniruller 2 pk, Skum

  Skumrulle med fine fibre festet med elektromagnetisk lim. Man oppnår samme effekt som mohairimitasjon, men beholder den myke kjernen. 2 stk Stick ruller 10 cm.
  Nå 58,-
  Miniruller 2 pk, Skum

  - 26%

  Skumrull hvit, 10 cm, 2 pk

  Spesialrull for påføring av lakk, maling og epoxy. Kan benyttes både til 1- og 2-komponente produkter. Avrundet hjørne sikrer praktisk og brukervennlig påføring. Benyttes sammen med standard rullehåndtak. Leveres i pakke med 2 stk.
  Nå 44,-
  Skumrull hvit, 10 cm, 2 pk

  - 25%

 • Miniruller i akryl 10 stk - Harris

  10 stk. ruller i bomull. 10 cm.
  Nå 93,-
  Miniruller i akryl 10 stk - Harris

  - 25%

  Støvsuger Volcano VC800, 12V

  Meget kraftig støvsuger med 2 meter slange og 3 forskjellige munnstykker. Suger både vått og tørt. Hepafilter. Oppbevaringsbag medfølger.
  Nå 667,-
  Støvsuger Volcano VC800, 12V

  - 25%

  Sentralstøvsuger 220V - Beflexx

  For bruk i båt, bobil eller i hjemmet. Selges som komplett sett.
  Nå 2.767,-
  Sentralstøvsuger 220V - Beflexx

  - 25%

  Støvposer til Sentralstøvsuger Beflexx

  Pakke med 5 poser (3,5 l) + 1 filter.
  Nå 224,-
  Støvposer til Sentralstøvsuger Beflexx

  - 25%

 • Forlengersett til Sentralstøvsuger Beflexx

  3 forskjellige forlengere:
  Nå 517,-
  Forlengersett til Sentralstøvsuger Beflexx

  - 25%

  Malerulle 18 cm, Microfiber - Harris/Pigment

  18 x 4,15 cm (norsk dimensjon), medium hårlengde for semi-glatt overflate.
  Nå 40,-
  Malerulle 18 cm, Microfiber - Harris/Pigment

  - 26%

  Malerulle 18 cm, Mohair - Harris/Pigment

  Meget fin blanding av bomull og syntetisk materiale som ligner naturlig mohair både i egenskap og utseende. Den korte busten gir en meget fin overflate. Ideell til lakkering av gulv.
  Gir ikke luftbobler i overflaten. Passer til både olje- og vannbaserte produkter. Også godt egnet.
  Nå 53,-
  Malerulle 18 cm, Mohair - Harris/Pigment

  - 25%

  Skumrull gul

  Gul spesialrull for påføring av epoxy, 1- og 2-komponent lakk- og maling. Benyttes sammen med rullehåndtak prodnr. 801/801A og 801B. Anbefales ved bruk av WEST SYSTEM epoxy.
  Fra 36,-
  Skumrull gul

  - 27%

 • Rullekar aluminium, 28 cm

  Robust og holdbart rullefat i aluminium med dyp bunn og stort volum. Velegnet for maling, epoxy etc. Praktisk å bruke ved større jobber som reparasjon av plastpest, maling av kjøl, skrog etc.
  Nå 66,-
  Rullekar aluminium, 28 cm

  - 26%

  Kobling til Sentralstøvsuger Beflexx

  - 25%

  Turbobørste Beflexx

  - 25%

  Plastinnlegg rullekar, 28 cm

  Engangsinnlegg i solid hvit plast. Benyttes sammen med rullekar prodnr. 70.
  Nå 18,-
  Plastinnlegg rullekar, 28 cm

  - 25%

 • Poleringsklut 100gr - Sonax

  Høykvalitets polerduk fra Sonax. Loer ikke, og er overlegen når det gjelder poleringsarbeid. Ferdig oppdelte kluter.
  Nå 45,-
  Poleringsklut 100gr - Sonax

  - 26%

  Marin Clean 1 l

  Allround rengjøringsmiddel for glassfiberskrog og dekk, motorrom, gummibåter og imitert skinn.
  Nå 66,-
  Marin Clean 1 l

  - 26%

  Plastrulle for utpressing av luft 75 mm

  Brukes for å fordrive luft når man legger glassfiberduk/epoxy. Bredde: 75 mm.
  Nå 74,-
  Plastrulle for utpressing av luft 75 mm

  - 25%

 • Malingsskrape, 25 mm

  Malingskrape med utskiftbart trekant blad. 25 mm.
  Nå 59,-
  Malingsskrape, 25 mm

  - 25%

  Malingsskrape, 65 mm

  Malingskrape med utskiftbart blad og ekstra håndtak. 65 mm blad.
  Nå 84,-
  Malingsskrape, 65 mm

  - 25%

  Reserveblad til skrape

  25 mm trekantet karbonstål blader til skrape 1085345.
  Fra 18,-
  Reserveblad til skrape

  - 28%

  Marin Clean Vannlinjerens 1 l

  Marin Clean Vannlinjerens er et sterkt, surt rensemiddel som fjerner kalk, gule forurensninger og rust. Marin Clean Vannlinjerens er spesielt fremstilt for fjerne de gule forurensningene ved vannlinjen som er for
  Nå 82,-
  Marin Clean Vannlinjerens 1 l

  - 25%

 • Sonax Polerfiberklut

  Sonax Polerfiberklut er en veldig myk polerduk av ekstra tykk kvalitet. Den lager ikke riper. Kluten har god oppsugningsevne og er perfekt for polering og voksing av bil, båt, campingvogn samt vinduspuss.
  Nå 51,-
  Sonax Polerfiberklut

  - 26%

  Pussesvamp

  Meget anvendelig pussesvamp. Spesiellt god til profilerte overflater.
  21,-
  Pussesvamp

  - 28%

  Vannslipepapir

  10 stk pr pakning.
  36,-
  Vannslipepapir

  - 27%

  Gelcoat Rensepulver 750 g

  Kraftig rengjøringspulver for fjerning av sterke misfarginger, flekker og gulning av gelcoat-overflater. Fjerner misfarging på skroget fra avleiringer i fersk- eller brakkvann, og er særlig egnet til rengjøring av store flater som sklisikre dekk, hvor smusset samler seg.
  Nå 149,-
  Gelcoat Rensepulver 750 g

  - 25%

 • Tekstil impregnering 0,5 l

  Hempels Exterior Textile Protect er en fargeløs og vannavisende
  impregnering for utendørs beskyttelse av tekstiler. Gir en fleksibel, vann- og smussavvisende overflate. For bruk til båttrekk, presenninger, kalesje og annet bomull- eller nylonmateriale. Spraymekanisme medfølger.
  Nå 96,-
  Tekstil impregnering 0,5 l

  - 26%

  Rubbing 0,5 l

  Skubbende stoff til å fjerne oksidering og små riper fra de fleste overflater, inkludert aluminium. Gjenoppretter og fornyer glansen og fargen til gelcoat og malte overflater. Inndeholder ikke silikon og ammoniakk.
  Nå 171,-
  Rubbing 0,5 l

  - 25%

  Sprøyte

  Limsprøyter brukes til å sprøyte epoxy etc. inn i hull og sprekker. Egner seg godt der man skal feste skruer og beslag samt til reparasjon av kryssfiner/laminater og til nating av dekk.
  Fra 12,-
  Sprøyte

  - 26%

  Blandepinner i tre - 100 stk

  Blandepinner til å blande og røre i epoxy, polyester, lakk, maling, beis etc. samt påføre sparkelmasser osv. Pinnene har avrundede hjørner. Billig, praktisk og godt verktøy.
  Nå 74,-
  Blandepinner i tre - 100 stk

  - 25%

 • Poleringsvoks 0,5 l

  Flytende voks til bruk på gelcoat, malte og lakkerte overflater. Etterlater en ekstremt blankpolert og hard beskyttende finish.
  Nå 186,-
  Poleringsvoks 0,5 l

  - 25%

  Boat Shampoo 1 l

  Høykonsentrert rengjøringsmiddel som ikke inneholder sterke løsemidler. Velegnet til daglig rengjøring av glassfiber, malte og lakkerte overflater. Kan ikke brukes til rengjøring før maling. Påføring ved min. +5°C.
  Nå 104,-
  Boat Shampoo 1 l

  - 25%

  Pre-Clean 1 l

  Universalt rengjøringsmiddel som hurtig og enkelt fjerner skitt, støv, olje, tjæreflekker og liknende. Særdeles effektiv til rensing av pensler. Etter rengjøring med Pre-Clean må det skylles med ferskvann. Må ikke brukes på presenninger eller plastvinduer.
  Nå 126,-
  Pre-Clean 1 l

  - 25%

  Blandebeger klar plast med mål, 0,8 l

  Blandebeger i klar plast til lakk, maling, epoxy, polyester, beis etc. Laget i klar og sterk hardplast. Begeret er påført praktiske ml-mål som gjør at man kan foreta riktige doseringer og korrekte blandinger. Benyttes til å blande West System epoxy.
  Nå 18,-
  Blandebeger klar plast med mål, 0,8 l

  - 28%

 • Vernedress, engangs

  Handi Vernedress 1-gangs brukes til malerarbeid, sprøytelakkering og beskyttelse mot støv og skitt. Verndressen er laget i slitesterk SMS og er en heldress med strikk i armer og ben.
  119,-
  Vernedress, engangs

  - 25%

  Monteringshansker H-Grip

  Til verksteder, montering, transport, håndtverk, etc.
  44,-
  Monteringshansker H-Grip

  - 25%

  Alu-Protect 0,5 l

  Silikon- og syrefri olje til beskyttelse av aluminiumsmaster, lettmetall, wirer og gummilister.
  Nå 149,-
  Alu-Protect 0,5 l

  - 25%

  Typhoon Swarm våtdrakt 3 mm – for barn 2-4 år

  Dette er en våtdrakt som er spesialprodusert for barn fra ca. 2 til 4 år (litt avhengig av kroppsstørrelse). Typhoon Swarm er en meget god våtdrakt som holder barnet varmt når han eller hun leker og er i vannet. Dessuten beskytter den mot solbrenthet
  0,-
  Typhoon Swarm våtdrakt 3 mm – for barn 2-4 år
 • Avfettingsmiddel 0,75 l

  Degreaser er et rengjøringsmiddel basert på en blanding av sterke løsemidler. Den er effektiv til fjerning av voks, silikon og fett. Kan brukes på polyester, gelcoat, stål og teak. Brukes alltid før sliping og maling. Kan brukes til rensing av verktøy, men ikke til sprøyteutstyr i aluminium.
  Nå 134,-
  Avfettingsmiddel 0,75 l

  - 25%

  Engangshansker - Nitrile Premium, Pudderfri - 50 par

  Disse hanskene er produsert i nitril, og er pudderfrie. De inneholder ikke latexproteiner. Dette er elastiske engangshansker i ekstra tykk og smidig kvalitet.
  126,-
  Engangshansker - Nitrile Premium, Pudderfri - 50 par

  - 25%

  Engangshansker PVC, 100 stk - Handi

  Handi engangshansker i PVC. Lett pudret, inneholder ikke latexproteiner.
  82,-
  Engangshansker PVC, 100 stk - Handi

  - 25%

 • Adapter Ø15 (mellomstykke)

  Passer til Fugepistol (prodnr. 1039094).
  Nå 25,-
  Adapter Ø15 (mellomstykke)

  - 26%

  Bunnstoff Hard Racing TecCel

  Er et hardt bunnstoff som inneholder TecCel for en glatt overflate som reduserer friksjonen. Egnet til motorbåter, seilbåter, og hurtig gående båter.
  Fra 299,-
  Bunnstoff Hard Racing TecCel

  - 25%

 • Vinsjline, syntetisk tau, 5mm 12m

  Vinsjline i syntetisk tau. Breaking load 2550 kg
  Nå 224,-
  Vinsjline, syntetisk tau, 5mm 12m

  - 25%

  Skrogvask og polering White & Bright

  - 25%

  Varmekabel/frostvakt 20W 4m

  Varmekabel til bruk rundt rør eller lignende for å hindre frost.
  Nå 171,-
  Varmekabel/frostvakt 20W 4m

  - 25%

 • Bunnstoff Mille NCT

  Selvpolerende bunnstoff som effektivt styrer balansen mellom graden av selvpolerende og ultra effektiv bunnstoff. Kraftfull bioaktiv blanding og selv-fornyende effekt sikrer optimal og vedvarende beskyttelse mot begroing også når båten ligger i ro.
  Fra 284,-
  Bunnstoff Mille NCT

  - 25%

  Trådløs fjernkontroll KIT

  Fjernkontroll Kit til ROCK vinsj varenummer 1028621, 1028622 og 1028623.
  Nå 374,-
  Trådløs fjernkontroll KIT

  - 6%

  Fjernkontroll til Superwinch, 9 m ledning

  Fjernkontroll med 9,1 meter ledning.
  Nå 1.042,-
  Fjernkontroll til Superwinch, 9 m ledning

  - 25%

 • Tilhengervinsj - ROCK

  Manuelle trailervinsjer fra ROCK med manuell eller auto brems.
  Fra 299,-
  Tilhengervinsj - ROCK

  - 25%

  Skrogvask White & Bright kit - Respect

  Ferdig til bruk . Mild kjemisk vask som renser og bleker overflaten uten å være skadelig for båten eller omgivelsene.
  Nå 149,-
  Skrogvask White & Bright kit - Respect

  - 25%

  Prop NCT - Hempel

  Type: Primer/grunning til propeller og drev.
  269,-
  Prop NCT - Hempel

  - 25%

 • Vinsjkrok

  Fra 59,-
  Vinsjkrok

  - 25%

  Vinsjline Wire

  - 25%

  Tilhengeradapter 7 -> 13 Poler

  Adapter for biler med 7 polet kobling mot tilhenger med 13 polet kobling.
  Nå 104,-
  Tilhengeradapter 7 -> 13 Poler

  - 25%

  Tilhengeradapter 13 -> 7 Poler

  Adapter for biler med 13 polet kobling mot tilhenger med 7 polet kobling.
  Nå 104,-
  Tilhengeradapter 13 -> 7 Poler

  - 25%

 • Nano Svamp 2 stk

  Svamp med nanoteknologi som fjerner smuss og vanskelige flekker uten rengjøringsmidler.
  Fukt svampen og skrubb i vei!
  Nå 48,-
  Nano Svamp 2 stk

  - 30%

  Dekkbørste 1852

  Smart og prisgunstig rengjøringssystem.
  146,-
  Dekkbørste 1852

  - 25%

  Rengjøringsklut Gul 40x40cm

  Sterk og absorberende bløt klut. Perfekt til all overflaterengjøring i båten og i forbindelse med klargjøring. Er også perfet til fjerning av støv på intereør.
  Nå 26,-
  Rengjøringsklut Gul 40x40cm

  - 26%

 • Poleringsklut 2i1 Grå 40x40cm

  High-end microfiberklut til finpolerign av gelcoat og andre høyglans overflater.
  Lange fibre på den ene siden og korte på den andre.
  Kantsøm gjør den meget slitesterk.
  Nå 26,-
  Poleringsklut 2i1 Grå 40x40cm

  - 26%

  Poleringsklut Premium Grå 40x40cm

  Super myk og behagelig klut. Gir en utolig glans og finish. Dette er en premium klut.
  Nå 26,-
  Poleringsklut Premium Grå 40x40cm

  - 26%

  Boat / RV polish 473 ml - Meguiar's

  Danner en fantastisk skinnende glans. Glassfiber og malte overflater får tilbake en opimal glans etter polering. Tilfører verdifulle oljestoffer som gir næring til glassfiber, malte overflater etc. Må brukes etter Oxidation Remover. Må også etterbehandles med PureWax for holdbarhet. Gir et flott resultat både for hånd, og ved bruk av maskin.
  Nå 164,-
  Boat / RV polish 473 ml - Meguiar's

  - 25%

  Boat / RV Pure Wax 473 ml - Meguiar's

  Skaper en holdbar høyglans beskyttelse for glassfiber og alle malte overflater. Produktet inneholder en blanding av ren brasiliansk carnaubavoks med polyymerer og harpiks, for å opprettholde en ekstra ordinær glans. Beskytter mot UV-stråling.
  Nå 239,-
  Boat / RV Pure Wax 473 ml - Meguiar's

  - 25%

 • Boat Cleaner Wax 3,8 l - Meguiar's

  Et produkt uten slipemidler, som renser, polerer og beskytter båter i en enkel operasjon. Fjerner noe
  oksidering, mindre riper og skrammer. Skaper en langvarig beskyttelse mot saltvannspåvirkning,
  korrosjon og solens ultrafiolette stråler. Brukes for hånd eller med maskin.
  Nå 817,-
  Boat Cleaner Wax 3,8 l - Meguiar's

  - 25%

  Boat Wash 1,9 l - Meguiar's

  Biologisk nedbrytbar vask som fjerner den skitne stripen langs vannlinjen, annen skitt, striper fra salt sjø, sot, fugleskitt, og annen fersk forurensning. Fjerner ikke båtvoks. Produktets innhold øker glans, glatthet og reduserer tørketiden. Volum: 1,9 l
  Nå 224,-
  Boat Wash 1,9 l - Meguiar's

  - 25%

  Plast-X 296 ml - Meguiar's

  Rens og polering av alle typer transparente plastflater. Gir hurtig klar sikt både på myke og harde plastflater. Fjerner lettere oksidasjon, overflateforurensining, små riper, og hindrer kjemisk nedbryting av plastmaterialet. Gir vannavvisende egenskaper og langtidsbeskyttelse. Gir nytt liv til kalesjevinduer!!
  Nå 164,-
  Plast-X 296 ml - Meguiar's

  - 25%

  Glass Polish Compound 236 ml - Meguiar's

  Dyprenser glass & fjerner flekker etter vann. Forbedrer sikten og gjør glasset glatt. Fjerner fastsittende urenheter som vanlige glass renser ikke fjerner. Fjerner forurensning, oljeaktige rester og fast sittende skitt. Tar bort vann flekker og merker etter vinduspussere. Den perfekte forberedelsen til behandlingen som etterfølges med varenr. 1039642 Glass Sealant.
  Nå 179,-
  Glass Polish Compound 236 ml - Meguiar's

  - 25%

 • Heavy Duty Oxidation Remover 473 ml - Meguiar's

  Fjerner sterk oksidering, riper, saltvannsflekker på alle typer fiberglass og malte overflater.
  Gjenoppfrisker farger ved effektivt å fjerne forurensning som bryter ned overflaten. Et sikkert
  alternativ til rubbing. Kan brukes for hånd eller med maskin. Må etterbehandles med polish og voks for
  glans og beskyttelse.
  Nå 164,-
  Heavy Duty Oxidation Remover 473 ml - Meguiar's

  - 25%

  Marine One Step Compound - Meguiar's

  Dette avanserte og aggressive produktet vil rense og gjenskape glansen i gelcoaten i en operasjon. Fjerner moderat til kraftig oksideasjon, riper, misfarging på glassfiber, og malte flater. Gjenskaper farge og etterlater en kraftig glans på det behandlede området. Gir et flott resultat både for hånd og ved bruk av maskin.
  Nå 404,-
  Marine One Step Compound - Meguiar's

  - 25%

  Marine Power Cut Compound - Meguiar's

  Vår hurtigrensende sammensetning for profesjonelle brukere, fjerner swirls og små riper i
  gelcoaten. Fjerner også sterk oksidasjon. Skader ikke finishen/glansen, slik mer tradisjonelle
  produkter kan gjøre. Produktet er fremstilt for å tilby hurtige og effektive arbeider, på glassfiber og
  gelcoat overflater. Må etterbehandles med polish og voks for glans og beskyttelse.
  Fra 494,-
  Marine Power Cut Compound - Meguiar's

  - 25%

 • Marine Premium Flagship 473 ml - Meguiar's

  Fremhever og gjenskaper farge og glans på gelcoat og glassfiber, på en
  oppsiktsvekkende måte. Gir beskyttelse mot UV-stråling. Best
  resultat oppnås hvis voksen påføres etter at overflaten er vasket og renset.
  Nå 374,-
  Marine Premium Flagship 473 ml - Meguiar's

  - 25%

  Nxt All Metal Polysh 150 ml - Meguiar's

  Sikker og effektiv for alt maritimt aluminium, rustfritt stål, messing,
  krom og alle andre typer metalloverflater. Renser dypt med en
  effektiv langtidsbeskyttelse. Sterk og effektiv, men allikevel lett å arbeide med.
  Nå 194,-
  Nxt All Metal Polysh 150 ml - Meguiar's

  - 25%

  One Step Cleaner Boat / RV 473 ml - Meguiar's

  Et produkt uten slipemidler som renser, polerer og beskytter båter i en enkel operasjon. Fjerner noe oksidering, mindre riper og skrammer. Skaper en langvarig beskyttelse mot saltvanns-påvirkning, korrosjon og solens ultrafiolette stråler. Kan brukes for hånd, eller med maskin.
  Nå 201,-
  One Step Cleaner Boat / RV 473 ml - Meguiar's

  - 25%

  Supreme Shine Wipe mikrofiberklut - Meguiar's

  Poleringsklut i vaskbar microfiber av meget høy kvalitet. Absorberingsevne uten sidestykke. Egner seg til skånsom fjerning av alle rubbing, polish og voksprodukter. Kan vaskes i maskinen. (bruk IKKE tøymykner).
  Fra 104,-
  Supreme Shine Wipe mikrofiberklut - Meguiar's

  - 25%

 • Vaskehanske Wash Mitt - Meguiar's

  Ny og forbedret vaskehanske, som trekker til seg og samler skitten i
  mikrofiberet. Den supermyke vaskehansken sikrer skånsom vask og
  kan vaskes i maskin.
  Nå 149,-
  Vaskehanske Wash Mitt - Meguiar's

  - 25%

  Water Magnet Drying Towel - Meguiar's

  Dette ekstra store (70x55cm) mikrofiber håndkleet absorberer 3
  ganger mer vann enn vanlige håndkler. Er skånsom mot lakken og vil redusere tiden det tar å tørke bilen.
  Kan vaskes i maskin.
  Nå 209,-
  Water Magnet Drying Towel - Meguiar's

  - 25%

  Perfect Clarity Glass Cleaner 710 ml - Meguiar's

  En svært effektiv rengjøring som gir perfekt, stripefri klarhet. Meguiars Perfect Clarity Glass Cleaner fjerner trafikk-film, røyk, skitt, insekter, kvae og annen forurensning. Sprayen kan trygt brukes på sotede vinduer og er ammoniakk-fri.
  Nå 126,-
  Perfect Clarity Glass Cleaner 710 ml - Meguiar's

  - 25%

 • Poleringsmaskin Dual Action - Meguiar's

  Meguiar’s Dual Action Polisher gjør tiden det tar å jobbe med polish, lakkrens og voks-produkter mye mindre. Dual Action Polisher er både roterende og ossilerende og er en meget effektiv, trygg og stillegående maskin. Leveres med festeplate for pad og Meguiar’s Canvas bag.
  Nå 3.749,-
  Poleringsmaskin Dual Action - Meguiar's

  - 25%

  Poleringsmaskin, Dual Action/Oscillerende

  Dual Action/Oscillerende poleringsmaskin.
  Nå 746,-
  Poleringsmaskin, Dual Action/Oscillerende

  - 25%

 • Foam Applicator Pad, 4 stk - Meguiar's

  Pads for påføring av polish, voks, rens etc.
  Nå 51,-
  Foam Applicator Pad, 4 stk - Meguiar's

  - 26%

  Epifanes Seapower Inflatable Boat Cleaner

  Seapower Gummirens fjerner overflateoksidering, tjære, skitt og flekker. Dette middelet rengjør og preserverer i en og samme operasjon. Ypperlig til bruk på gummibåter, fendere, vinyl og lignende overflater. Skal oppbevares frostfritt.
  Nå 138,-
  Epifanes Seapower Inflatable Boat Cleaner

  - 25%

  Epifanes Seapower Cleaner & Wax 500 ml

  Seapower Båtrens m/voks inneholder silikon og fjerner effektivt overflateoksidering. Fjerner gummimerker, fett og fastgrodd skitt. Renser og beskytter i en operasjon. Etterlater seg en varig høyglans overflate.
  Nå 137,-
  Epifanes Seapower Cleaner & Wax 500 ml

  - 25%

 • Epifanes Seapower Super Poly Boat Wax

  Seapower Hardvoks anbefales til bruk på glassfiber og malte overflater, og er garantert å vare gjennom hele sesongen. Seapower Hardvoks er ekstremt værbestandig og vannavstøtende. Lett å bruke, alt gjøres i en og samme operasjon.
  Nå 171,-
  Epifanes Seapower Super Poly Boat Wax

  - 25%

  Seajet 031 Samurai

  Seajet 031 er et tinnfritt selvpolerende kobberdioksydbasert bunnstoff for tre-, plast- og stålbåter. Slitesterkt og med gode groehindrende egenskaper
  174,-
  Seajet 031 Samurai

  - 25%

  Epifanes Seapower Alu Polish & Wax 500 ml

  Aluminium Polish & Wax gir en glatt og smussavvisende overflate og alt dette i én enkel operasjon i løpet av minutter. Den glatte overflaten reduserer vannfriksjon, som igjen øker båtens hastighet.
  Nå 130,-
  Epifanes Seapower Alu Polish & Wax 500 ml

  - 25%

  Epifanes Seapower Color Restorer 500 ml

  Seapower Gel Coat fornyer fjerner tung oksidering, forkalkninger og bleking. Gjenskaper original farge og glans. Harmløs mot Gel Coat og lager ikke riper. Utmerket for bruk på mørke overflater. Oppbevares frostfritt.
  Nå 147,-
  Epifanes Seapower Color Restorer 500 ml

  - 25%

 • Seajet Båtvask Ekstra 1 ltr

  Seajet Båtvask Ekstra er et kraftig, konsentrert rengjøringsmiddel som meget effektivt fjerner smuss og belegg på plast og aluminiumsflater. Egner seg også ypperlig til skibokser, biler, campingvogner og plastmøbler. Velegnet for høytrykksspyling.
  Nå 78,-
  Seajet Båtvask Ekstra 1 ltr

  - 26%

  Seajet Polish m/PTFE 0,5 ltr

  Seajet Polish renser, vokser og beskytter i en operasjon. Inneholder PTFE (tilsvarende teflon). Seajet Polish er vannfast og etterlater ingen regn- eller vannflekker. Kan påføres i all slags vær, og holder hele sesongen.
  Nå 121,-
  Seajet Polish m/PTFE 0,5 ltr

  - 25%

  Non-Slip Deck Coating 0,75 l

  Hempels Non-Slip Deck Coating er et hurtigtørkende og sklisikkert mellomstrøk eller toppstrøk med granulater. For bruk på innvendig og utvendig overflater over vannlinjen. Passer til treverk, stål og glassfiber.
  291,-
  Non-Slip Deck Coating 0,75 l

  - 25%

  Seajet Vannlinjerens m/spray 0,5 ltr

  Fjerner skjell, groe og rur på bunnstoff og drev/ underhus. Fjerner også gul misfarging av gelcoat.
  Nå 84,-
  Seajet Vannlinjerens m/spray 0,5 ltr

  - 26%

 • Seajet Kalesjevask 1 ltr

  Seajet Kalesjevask er et konsentrert rengjøringsmiddel for kalesjer og presenninger. Fjerner effektivt smuss og belegg.
  Nå 85,-
  Seajet Kalesjevask 1 ltr

  - 25%

  Seajet Kalesjeimpregnering Ekstra 1 ltr

  Seajet Impregnering med svært høyt innhold av silikon. Meget effektiv til å impregnere grove tekstiler som telt, båtkalesjer, ryggsekker, presenninger og markiser. Ikke egnet til plast eller gummibelagte stoffer.
  Nå 108,-
  Seajet Kalesjeimpregnering Ekstra 1 ltr

  - 25%

  Bunnstoff Aluxtra NCT

  - 25%

  Classic klar lakk 0,75 l - Hempel

  Blank polyuretan klarlakk med UV filter. Meget stor fleksibilitet. Kan påføres i fyldige strøk.
  Nå 201,-
  Classic klar lakk 0,75 l - Hempel

  - 25%

 • PSP Monster Tape

  Monster tape er en ekstremt sterk tape som er UV bestandig og tåler saltvann. Kan brukes ved temperaturer fra -40°C - 100°C.
  Nå 299,-
  PSP Monster Tape

  - 25%

  Color Terasserens 3 L

  Til rengjøring av trykkimpregnert tre. Fjerner effektivt belegg av smuss, begroing, misfarging og eventuelle rester av tidligere overflatebehandlinger.
  Nå 96,-
  Color Terasserens 3 L

  - 26%

  Color Fasadevask Ekstra 3 L

  Ekstra kraftig rengjørende effekt til alle malte overflater utendørs. Brukes til vask før malebehandling. Brukes også til løpende rengjøring av alle malte flater utendørs (må da blandes ut med vann).
  Nå 111,-
  Color Fasadevask Ekstra 3 L

  - 26%

  Bøtte med hank og line

  Bøtte i plast med kraftig stålhank og line 1,5 m.
  Nå 186,-
  Bøtte med hank og line

  - 25%

 • Rubbing Cleaner - Autosol Marine

  Silikonfri ektra fin rubbing. For dyprengjøring av gelcoat m.m. Brukes både vaskin maskin och håndpolering.
  Nå 119,-
  Rubbing Cleaner - Autosol Marine

  - 25%

  Bird stain remover - Autosol Marine

  Fjerner raskt og effektiv gjenstridig skitt fra fulger og insekter på alle gelcoate, krom, plast og glassflater.
  Nå 111,-
  Bird stain remover - Autosol Marine

  - 26%

  Combi Polish - Autosol Marine

  Oksiderte og matte overflater gjenskaper sin glans, finere riper poleres bort. Etterlater en værbestandig beskyttelse av polymervoks.
  Nå 119,-
  Combi Polish - Autosol Marine

  - 25%

  High Performance Compound - Autosol Marine

  Fjerner virveler, slitemerker og flekker fra vær, vannforurensning eller solbleking på glassfiber, gelcoat og malte overflater. Gjenoppretter svært oksyderte overflater. Raskt slip produktet ideelt for å gjenopprette alle overflater og etterlater en overlegen glans. Fjerner slipemerker etter P1200-2000 slippapir. Silikonfri og uten fyllstoffer.
  Nå 359,-
  High Performance Compound - Autosol Marine

  - 25%

 • High Performance Protecting Coating - Autosol Marine

  Spesialdesignet for å forsegle og beskytte alle glassfiber, gelcoat og malte overflater. Reduserer miljøbelastningen på overflaten, forhindrer algedannelse ved å forsegle overflaten med et tynt beskyttelseslag. De høyteknologiske partiklene og de sterke hydrofobe polymerene sammensatt av moderne syntetiske midler øker og forlener glansen på overflaten.
  Nå 359,-
  High Performance Protecting Coating - Autosol Marine

  - 25%

  High Performance Super Gloss Polish - Autosol Marine

  Laget for høyest mulig finish. Fjerner enkelt virvler og hologrammer som har blitt etterladt etter maskin polish eller miljøpåvirkning. Gir et dypt fargeutseende med enestående speilglans. Passer til glassfiber, gelcoat og lakkert overflater. Fjerner grinder fra slip papir til P3000. Silikonfri og uten fyllstoffer.
  Nå 359,-
  High Performance Super Gloss Polish - Autosol Marine

  - 25%

  Inflatable Boat & Fender cleaner - Autosol Marine

  Rengjør og beskytter kraftig nedsmutsede gummibåter och fendre. Kan brukes på alle gummityper, hypalon, PVC og lignende material. Tar bort flekker fra fett och olje Samt vannflekker, forvitring og annan smuss. Lukker overflaten med vær resistante polymervoker.
  Nå 179,-
  Inflatable Boat & Fender cleaner - Autosol Marine

  - 25%

  Liquid Hard Wax - Autosol Marine

  En langttidsbeskyttende polymer hard voks uten slipemidler som gir et overflate lag som er motstandsdyktig mot slitasje og ultrafiolett lys.
  Nå 119,-
  Liquid Hard Wax - Autosol Marine

  - 25%

 • Shampoo, Skumløs - Autosol Marine

  Konsentrert vaskemiddel for alle skitne flater. Fjerner effektivt flekker , fett og oljerester. Skummer ikke.
  Nå 82,-
  Shampoo, Skumløs - Autosol Marine

  - 25%

  Stainless Steel Power Cleaner - Autosol Marine

  Ideelt rengjøringsmiddel for overflater i rustfritt stål, anodiserte metalloverflater, lettmetalllegeringer og andre metalloverflater på båter. Fjerner smuss, fett og oljer.
  Nå 126,-
  Stainless Steel Power Cleaner - Autosol Marine

  - 25%

  Water Line Cleaner - Autosol Marine

  Et frigjøringsmiddel for misfargede og gule gelcoatoverflater under og over vannlinjen. Hurtigvirkende.
  Nå 111,-
  Water Line Cleaner - Autosol Marine

  - 26%

  Bobleanlegg VAKE D-icer

  - 10%

 • Luftavfukter absorpsjon 220V

  Luftavfukter 220V med absorpsjonsteknologi, dvs tørkerotor og ingen kompressor. Tørkerotorbaserte avfuktere fungere perfekt ved lave temeraturer og passer derfor perfekt i båt, campingvogn, kjeller og garager.
  Nå 2.392,-
  Luftavfukter absorpsjon 220V

  - 20%

  Bakkestativ i aluminium m/bag

  Stativet er beregnet for alle typer båter. Stativet har lav vekt, tar liten plass og er lett å frakte. Lett å montere. Høyden er alltid justerbar. Leveres i praktisk og solid bag.
  Fra 1.899,-
  Bakkestativ i aluminium m/bag

  Presenning 260 g

  Ny prisgunstig presenning i god kvalitet. 260 gram pr m².
  Fra 399,-
  Presenning 260 g

  Dekkstativ i aluminium m/bag

  Prisgunstig serie med dekkstativ i sjøvannsbestandig aluminium. Stativet har klikksystem som gjør det enkelt i bruk.
  Fra 3.990,-
  Dekkstativ i aluminium m/bag
 • Båtrulle

  Sylinderformet, oppblåsbar båtrulle i forsterket plast eller i PVC.
  799,-
  Båtrulle

  Gelcoat Sprayboks - TK

  Brukervennlig og praktisk sprayboks for raskt og enkelt utbedre mindre skader i gelcoat. Sprayen gir en perfekt, rask og jevn dekning, som ikke drypper.
  255,-
  Gelcoat Sprayboks - TK

  Håndtak til TK sprayboks

  Håndtak for spraybokser på 400 ml. Et fint verktøy som gjør det lettere å bruke spraybokser, og samtidig gjør det mulig å utføre en enda mer presis og profesjonell jobb.
  215,-
  Håndtak til TK sprayboks

  Båtstøtte motorbåt 2500 kg

  Justerbare båtstøtter for motorbåt i solid stål. To støtter pr 8-10 fot bør beregnes. Båten skal hvile på kjølen. Maks vekt 2500 kg.
  Fra 950,-
  Båtstøtte motorbåt 2500 kg
 • Motorbåtkrybbe galv. 3000 kg

  Justerbar båtkrybbe i varmgalanisert stål. Kan justeres i høyde og bredde. Grå gummipute. Konstruert for flere kjølkonstruksjoner. Byggesett som lett kan transporteres i personbil og tar liten plass ved lagring.
  3.900,-
  Motorbåtkrybbe galv. 3000 kg

  Opplagskrybbe HDG 1500 kg

  Opplagskrybbe med trinnløs justering av støtteben.
  3.990,-
  Opplagskrybbe HDG 1500 kg

  Tilhengervinsj - Superwinch m/fjernkontroll

  Superwinch er en høykvalitets tilhengervinsj med dynamisk og mekanisk brems. Vinsjen har mulighet for frikobling av wire. Fjernkontroll med 9,1 meter ledning medfølger.
  Fra 7.990,-
  Tilhengervinsj - Superwinch m/fjernkontroll

  Trådløs fjernkontroll til Superwinch S serie

  Passer til alle Superwinch med 7 pins kobling.
  3.990,-
  Trådløs fjernkontroll til Superwinch S serie
 • Varmerør 1852

  Prisgunstige varmerør i god kvalitet. Monteringsbrakett (2 stk.) medfølger.
  Fra 239,-
  Varmerør 1852

  - 20%

  Frostvakt 1852, 200W m/termostat

  Frostvakt er et velegnet produkt for å holde båt, garasje, loftsrom og liknende frostfrie. Leveres med ledning og plugg. Monteres vertikalt på veggen.
  Nå 239,-
  Frostvakt 1852, 200W m/termostat

  - 20%

  Kurvet topplate- kit, til båtstøtte

  Kurvet topplate kit til montering på motorbåtstøtte 1039860-63.
  495,-
  Kurvet topplate- kit, til båtstøtte

  Opplagskrybbe m/støtte 5000 kg

  Kraftig opplagskrybbe med trinnløs justering av støtteben. Side- og midtstøtter i galvanisert stål, tverrbjelke i aluminium. Leveres med tre forskjellig lengder på tverrbjelken.
  Fra 4.990,-
  Opplagskrybbe m/støtte 5000 kg
 • Båttralle justerbar - 1500 kg

  Justerbar båttralle i galvanisert stål. Justerbare sidestøtter med kraftig beskyttelsesgummi. Store svingbare nylonhjul md bremser.
  2.990,-
  Båttralle justerbar - 1500 kg

  Ispropell, Nordisk modell - Taylor Made

  Isfri vinterhavn med ispropell.
  7.990,-
  Ispropell, Nordisk modell - Taylor Made
 • Båtstøtte seilbåt 1250 kg

  Justerbare båtstøtter for seilbåt i solid stål. To støtter pr 8-10 fot bør beregnes. Båten skal hvile på kjølen. Maks vekt 1250 kg.
  Fra 1.150,-
  Båtstøtte seilbåt 1250 kg

  Båtgarasje

  - Flyttbar garage
  Fra 3.999,-
  Båtgarasje

  Spray Stop Tape

  PSP Spray Stop Tape er en spesial «anti-spruttape» for eksosmanifoiler, rørsystemer/koblinger, lyddempere, motorer, motorrom m.m.
  Fra 599,-
  Spray Stop Tape

  Carecoat Recoseal 10 - Bring back the colors

  BRING BACK THE COLORS. Med dette settet kan du få tilbake glans og farge i gelcoat. Og du får en langvarig beskyttelse.
  1.499,-
  Carecoat Recoseal 10 - Bring back the colors
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis