• Hugos Rensemiddel, 750 g

  Et meget kraftig rensemiddel i pastaform, fjerner gammel diseleksos, sot, fett, olje, rust, irrdannelser og rustvann på glassfiber. Selv vinylfendere og gummilister blir som nye. Brukes også på rustfritt stål. Innhold: 750 gram.
  89,-
  Kjøp her
  Hugos Rensemiddel, 750 g

  - 25%

 • Bunnstoff Mille Standard

  Selvpolerende bunnstoff, produsert spesielt for dem som ønsker en god, effektiv og prisbillig løsning. Må ikke brukes på aluminium og annet lettmetall.
  Fra 149,-
  Kjøp
  Bunnstoff Mille Standard

  - 25%

  Bunnstoff Hard Racing

  Hardt bunnstoff
  Fra 239,-
  Kjøp
  Bunnstoff Hard Racing

  - 25%

  RYLARD VG 66 PREMIUM, 750 ml

  Blank klarlakk m/UV-filter. Dette er en enestående lakk som er produsert på gamle og gode resepter. Fabrikken ligger i Italia, og leverer lakk og maling til de mest prestisjetunge båtbyggeriene i verden, blant annet Riva Yachts.
  Nå 209,-
  Kjøp
  RYLARD VG 66 PREMIUM, 750 ml

  - 25%

  ROYAL RYLARD PU-LAKK, 750 ml

  2-komponent polyuretane lakk - Blank/Klar m/UV-filter. Til eksteriør og interiør. Dette er en enestående lakk som er produsert på gamle og gode resepter.
  Nå 344,-
  Kjøp
  ROYAL RYLARD PU-LAKK, 750 ml

  - 25%

 • Tec7 - Miljøvennlig MS-polymer lim, fuge- og tettmasse

  Tec7 er svært universell og erstatter monteringslim, trelim, polyuretanmasse, silikon, sanitærsilikon, akryl, butyltetting, vinduskitt etc. 310 ml.
  Fra 130,-
  Kjøp her
  Tec7 - Miljøvennlig MS-polymer lim, fuge- og tettmasse

  - 25%

 • Bunnstoff Glide Speed

  Hardt bunnstoff med superglatt overflate for høyere fart og ytelse. Svært sterkt og hardt bunnstoff som inneholder teflon, som gir en glattere overflate med redusert friksjon. Glide Speed gir deg høyere fart og utmerket beskyttelse gjennom hele sesongen. Utviklet for raske motor-båter samt regattabåter. Må ikke brukes på aluminium.
  Fra 318,-
  Kjøp
  Bunnstoff Glide Speed

  - 25%

  Bunnstoff Water Glide

  Ekstra sterk tynnfilm bunnstoff til regattaseilere og hurtiggående motorbåter, som gir en meget hard og flatt overflate.
  Fra 306,-
  Kjøp
  Bunnstoff Water Glide

  - 25%

  Clean & Shine NANOcel 1 l

  Konsentrert vask og voks vaskemiddel som effektivt rengjør, pusser og etterlater et beskyttende lag i én applikasjon. Kan brukes på alle overflater.
  Nå 119,-
  Kjøp
  Clean & Shine NANOcel 1 l

  - 25%

  Custom Marine Polish 0,5 l

  Spesialpolish som renser, polerer og beskytter gelcoatoverflater samt matte og lakkerte overflater. Beskytter mot oksydering og vedlikeholder glansen. Inneholder mettede silikoner som herder på overflaten og kan fjernes før lakkering.
  Nå 146,-
  Kjøp
  Custom Marine Polish 0,5 l

  - 23%

 • Wax TecCel 0,5 l

  Flytende voks til finish av førsteklasses kvalitet med TecCel-teknologi. Gir en langvarig, dypt blankpolert og hard beskyttende finish.
  216,-
  Kjøp her
  Wax TecCel 0,5 l

  - 25%

 • Gelcoat Cleaning Spray 0,5 l

  Konsentrert, rask og lettvin rengjøringsspray med skum som fjerner merker og flekker på gelcoat og malte overflater på store områder. Spesielt egnet til å vaske vekk smussbelegg fra vannlinjen. En kjemisk prosess gjør det unødvendig å gni eller skrubbe overflaten.
  Nå 119,-
  Kjøp
  Gelcoat Cleaning Spray 0,5 l

  - 25%

  Grunning, 2 komp - Light primer

  2-komponent epoxyprimer til bruk over og under vannlinjen på glassfiber, stål, aluminium, plywood og ferrosement. Meget motstandsdyktig overfor vanninntrenging og er derfor velegnet til å forebygge og behandle glassfiberpest.
  Fra 231,-
  Kjøp
  Grunning, 2 komp - Light primer

  - 25%

  Gelcoat Cleaner 1 l - Nano Extract

  Gelcoat Cleaner er et høyteknologisk, vannbasert, alkalisk rengøringsmiddel som er klar for bruk. Fjerner det meste fra gelcoat og er spesielt effektiv mot kraftig, inngrodd skitt, svarte rennemerker samt annen ytre oksidering.
  Nå 186,-
  Kjøp
  Gelcoat Cleaner 1 l - Nano Extract

  - 25%

  Sikaflex 290i DC sort

  Sikaflex 290DC natemasse for nating og forsegling av nater i tradisjonelle tredekk og gulv.
  Fra 156,-
  Kjøp
  Sikaflex 290i DC sort

  - 25%

 • Sikaflex 291i patron

  Sikaflex 291 fuge- og tettemasse for tett båt. Enkomponent polyuretanbasert tetningsmasse spesialutviklet for maritimt miljø. Brukes som universalprodukt til maritimt miljø, både innvendig og utvendig. Velegnet til elastisk og vibrasjonsbestandig liming og forsegling. Svært god vedheft til materialer som treverk, metaller, metallprimere, maling/lakk, keramiske materialer og plast (glassfiber etc.). Vibrasjon og støydempende, lett å bearbeide, ikke korrosiv, sjø- og ferskvannsbestandig, god vedheft. Husk å forbehandle med Sika Cleaner og Sika Primer.
  Fra 66,-
  Kjøp her
  Sikaflex 291i patron

  - 26%

 • Light Primer Spray 0,4 ltr, offwhite

  Light Primer Spray er en 2-komponent epoxyprimerspray for beskyttelse av alle underlag (inkludert aluminium) både over og under vannlinjen. Den er spesielt anbefalt for vedlikehold, flekkreparasjoner, retusjering og som primer på små umalte overflater. Kan også brukes som primer før bruk av bunnstoff på propeller.
  Nå 314,-
  Kjøp
  Light Primer Spray 0,4 ltr, offwhite

  - 25%

  Vannlinjetape

  Vannlinjetape laget av stabilisert vinyl. Normal levetid er ca. 5-7 år. For beste resultat bør tapen settes på ved 15 ° - 30 °C, og 72 timer før sjøsetting.
  Fra 146,-
  Kjøp
  Vannlinjetape

  - 25%

  Spray Trigger 1 stk

  Tut til sprayflaske
  Nå 15,-
  Kjøp
  Spray Trigger 1 stk

  - 25%

 • Epoxy Filler

  En tett og vannbestandig 2-komponent epoxysparkel til glassfiber, tre, betong, jern, stål og andre materialer. Brukes til reparasjon av glassfiberpest. Herder til en hard og slipbar overflate. Lettslipt. For bruk over og under vannlinjen. Synker minimalt etter herding. Den er motstandsdyktig overfor vann, alifatiske løsemidler og lignende.
  Fra 149,-
  Kjøp
  Epoxy Filler

  - 25%

  Proof 10 sort, patron 300 ml

  Proof 10 er en fleksibel bitumen-basert tetningsmasse til tetting av trebåter og fylling av sprekker under vannlinjen. Kan erstatte gammelt treverk. Leveres i patron.
  Nå 123,-
  Kjøp
  Proof 10 sort, patron 300 ml

  - 25%

  Motorlakk, Colorspray - TK

  Hurtigtørkende spraymaling fra TK Line. Sprayen består av nitrokombinasjoner og er spesielt utviklet for marinemotorer. Den er svært motstandsdyktig mot riper og forurensing. TK Line Colorspray er tilgjengelig for de vanligste fargene til de mest utbredte innenbords- og utenbordsmotorer.
  Fra 119,-
  Kjøp
  Motorlakk, Colorspray - TK

  - 25%

  Aluspray, 400 ml

  Aluminium spraymaling fra TK Line. Med sitt innhold av mikronisert aluminium er denne spesielt utviklet for å shine opp og beskytte stål- og aluminiumdeler som sveiser, tanker, rammer og annet skipsutstyr. Aluminiumssprayen lager en film som er motstandsdyktig mot forurensing i atmosfæren, tåke og saltholdig vann. Sprayen tørker raskt opp og drypper ikke.
  Nå 146,-
  Kjøp
  Aluspray, 400 ml

  - 25%

 • Antifouling Spray, 400 ml

  Antifouling Spray beskytter gir og propeller. Inneholder ikke tinn eller kobber. Gir glatt overflate og liten motstand.
  Fra 261,-
  Kjøp
  Antifouling Spray, 400 ml

  - 25%

  Inoxspray, syrefast stål spray, 400 ml

  Syrefast stål-basert spraymaling fra TK Line. Spraymalingen danner et kraftig lag på alle typer overflater mekanisk og termisk beskyttelse. Inoxsprayen er spesielt motstandsdyktig mot høye temperaturer og den danner et langvarig og overmalbart belegg.
  Nå 119,-
  Kjøp
  Inoxspray, syrefast stål spray, 400 ml

  - 25%

  Lekkasjestopper, Leak Stop

  Nød- eller permanent reparasjon av lekasjer i rør og slanger. Settet kommer ferdig med glassfibermatte, epoksy og herder ferdig pakket i en tett pose. Bare fjern skille-baren og miks sammen, og du har en reparasjon klar på 15 minutter. Hansker og sandpapir medfølger i pakken.
  Fra 329,-
  Kjøp
  Lekkasjestopper, Leak Stop

  - 25%

  Self Fusing Silikontape 25 mm

  Selvvulkaniserende silikontape for nødreparasjoner om bord. Tåler temperaturer fra -50 til +260°C.
  Fra 111,-
  Kjøp
  Self Fusing Silikontape 25 mm

  - 26%

 • Spray Stop sikringstape

  Stopper spray og damp fra bensin og varmtvann ved koplingspunkt.
  Nå 179,-
  Kjøp
  Spray Stop sikringstape

  - 25%

  Tynner - Hempel

  Hempels malinger er produsert og levert slik at tynning normalt ikke er nødvendig under forutsetning av at malingen er omhyggelig blandet. Dersom malingen derimot skal påføres med lav filmtykkelse (f.eks. som sealer) eller dersom malingen har blitt for tykk, f.eks. i kaldt vær, kan den Hempel Tynner som er angitt på malingens produktdatablad tilsettes for å gi malingen en egnet påføringskonsistens. Generelt skal tynning holdes til et minimum da kvaliteten på malerarbeidet vil bli forringet ved tilsetting av for mye tynner. Likevel, hvis påføring skjer ved høye temperaturer (luft og/eller stål), kan tynningen overskride grensene gitt i de tekniske databladene for å unngå tørrsprøyting og dårlig filmdannelse.
  Fra 108,-
  Kjøp
  Tynner - Hempel

  - 26%

  Opplagskrybbe HDG 1500 kg

  Opplagskrybbe med trinnløs justering av støtteben.
  Nå 2.692,-
  Kjøp
  Opplagskrybbe HDG 1500 kg

  - 27%

  Opplagskrybbe m/støtte 5000 kg

  Kraftig opplagskrybbe med trinnløs justering av støtteben. Side- og midtstøtter i galvanisert stål, tverrbjelke i aluminium. Leveres med tre forskjellig lengder på tverrbjelken.
  Fra 3.367,-
  Kjøp
  Opplagskrybbe m/støtte 5000 kg

  - 27%

 • Motorbåtkrybbe galv. 3000 kg

  Justerbar båtkrybbe i varmgalanisert stål. Kan justeres i høyde og bredde. Grå gummipute. Konstruert for flere kjølkonstruksjoner. Byggesett som lett kan transporteres i personbil og tar liten plass ved lagring.
  Nå 2.392,-
  Kjøp
  Motorbåtkrybbe galv. 3000 kg

  - 32%

  Bunnstoff Mille

  Selvpolerende bunnstoff
  Fra 246,-
  Kjøp
  Bunnstoff Mille

  - 25%

  Bunnstoff Glide Cruise

  Selvpolerende bunnstoff med superglatt overflate for høyere ytelse. Svært sterkt bunnstoff som inneholder PTFE, som gir en glattere overflate med redusert friksjon. Glide Cruise gir deg høyere ytelse og utmerket beskyttelse gjennom hele sesongen. Utviklet for motor- og seilbåter. Må ikke brukes på aluminium.
  Fra 786,-
  Kjøp
  Bunnstoff Glide Cruise

  - 25%

  Gelcoat Cleaning Gel 0,5 l

  Høykonsentrert gel som fjerner rust og eksosflekker, belegg i vannlinjen, fendermerker og merker på gelcoat og malte overflater på små områder. Renner ikke når den brukes på vertikale overflater. En kjemisk prosess gjør det unødvendig å gni eller skrubbe overflaten.
  Nå 116,-
  Kjøp
  Gelcoat Cleaning Gel 0,5 l

  - 25%

 • Bunnstoff SilicOne - Hempel

  HEMPELs nyeste innovasjon og tekniske nyvinning ? det nye SilicOne Fouling Release System!
  Fra 231,-
  Kjøp
  Bunnstoff SilicOne - Hempel

  - 25%

  Grunning, 1 komp - Underwater primer

  Hurtigtørkende primer med god vannbestandighet og enestående vedheftsegenskaper til tre- og stålbåter. Over og under vannlinjen. Brukes til isolering av gammelt bunnstoff før ny stoffing.
  Fra 164,-
  Kjøp
  Grunning, 1 komp - Underwater primer

  - 25%

  Poleringsmaskin, FLEX PE14-3 125

  Flex Polermaskin L3403 VRG for profesjonelt bruk. For polering av bil, båt eller campingvogn.
  Nå 4.461,-
  Kjøp
  Poleringsmaskin, FLEX PE14-3 125

  - 25%

  Poleringsmaskin, Oscillerende, MaxShine DA900

  MaxShine DA900 Dual Polisher/Oscillerende.
  Nå 1.799,-
  Kjøp
  Poleringsmaskin, Oscillerende, MaxShine DA900

  - 25%

 • Poleringsmaskin MaxShine RP02

  MaxShine MS-RP02 Digital-soft start.
  Nå 899,-
  Kjøp
  Poleringsmaskin MaxShine RP02

  - 25%

  Brilliant Gloss

  Brilliant Gloss er en høyglans alkyd maling med meget god fargebestandighet. Fleksibel og meget holdbar mot saltvann og forurensning. Enkel påføring sikrer enestående finish.
  Fra 254,-
  Kjøp
  Brilliant Gloss

  - 25%

  Poly Best

  2-komponent høyglans polyuretanemalje. Har særdeles god værbestandighet og slitestyrke. Velegnet til plywood. Tåler ikke permanent neddypping. Ved sprøyting brukes tynner 851. Brukes på glassfiber, stål, plywood m.m. Poly best er lett å påføre og det er enkelt å oppnå et meget bra resultat. Gir en høyblank finish med svært god værbestandighet og slitestyrke. Kan tilsettes Anti-slip pearls for å oppnå en sklisikker overflate på dekk.
  Fra 299,-
  Kjøp
  Poly Best

  - 25%

  Epifanes Anti-Plastpest

  Dette er en sterk og vanntett to-komponent epoxymaling som benyttes for å gi plastbåter en beskyttelse mot vanninntrengning under vannlinjen, og som reduserer faren for "plastpest" (osmose).
  Fra 216,-
  Kjøp
  Epifanes Anti-Plastpest

  - 25%

 • Reserveblad 26 mm

  Reserveblad for skrape Easy
  Nå 36,-
  Kjøp
  Reserveblad 26 mm

  - 27%

  Klips til varmerør

  Klips til varmerør 1015640-1-2.
  Nå 11,-
  Kjøp
  Klips til varmerør

  - 27%

 • Varmerør 1852

  Prisgunstige varmerør i god kvalitet. Monteringsbrakett (2 stk.) medfølger.
  Fra 141,-
  Kjøp
  Varmerør 1852

  - 49%

  Fuktslukerboks 1852, 450g

  Fuktslukeren fjerner effektivt fukt og minsker risikoen for mugg og dårlig lukt. Den er idéell å bruke i båten ved vinteropplag. Fuktslukeren leveres i praktisk forpakning komplett med fuktsamler/bøtte. 450 g.
  Nå 18,-
  Kjøp
  Fuktslukerboks 1852, 450g

  - 63%

  Frostvakt 1852, 200W m/termostat

  Frostvakt er et velegnet produkt for å holde båt, garasje, loftsrom og liknende frostfrie. Leveres med ledning og plugg. Monteres vertikalt på veggen.
  Nå 119,-
  Kjøp
  Frostvakt 1852, 200W m/termostat

  - 50%

  Retro-reflekterende tape

  En serie selvklebende reflekstape i retro farger.
  Fra 171,-
  Kjøp
  Retro-reflekterende tape

  - 25%

 • Frostvakt til båt/motorrom

  Varmematte silikon 125W.
  - brannsikker
  Nå 561,-
  Kjøp
  Frostvakt til båt/motorrom

  - 38%

  Bunnstoffjerner - 1852

  Bunnstoffjerner som virker og er enkelt i bruk. Vannbasert.
  Nå 374,-
  Kjøp
  Bunnstoffjerner - 1852

  - 25%

  Safetytread tape

  Sklisikker, selvklebende tape for dekk, leidere og andre steder der sklisikring er nødvendig. Laget av vannfast vinyl med teksturert overflate.
  Fra 116,-
  Kjøp
  Safetytread tape

  - 25%

 • Spinnaker rep tape

  Spinnaker rep. tape i selvklebende nylonduk, ideell for forsterkning av spilelommer eller midlertidige reparasjoner.
  Fra 89,-
  Kjøp
  Spinnaker rep tape

  - 25%

  Dana Turbo-Tack 291

  Dana monteringslim hvitt, Turbo Tack 291. Til de fleste materialer, både innen- og utendørs. Enestående sammenliming allerede i våt tilstand, herder til en sterk og elastisk limfuge. Kan applikeres fra +5 °C til +40 °C.
  Fra 51,-
  Kjøp
  Dana Turbo-Tack 291

  - 26%

  Spinnakertape

  Spinnaker rep. tape i større ruller. Ideell til større reparasjoner og for seilmakeren.
  Fra 381,-
  Kjøp
  Spinnakertape

  - 25%

 • Kevlar rep tape

  Kevlartape. Kevlarduk i Mylarfilm med en kraftig UV-motstandsdyktig acryl limflate. For reprasjon av Kevlarseil og annen hi-tec duk.
  Nå 164,-
  Kjøp
  Kevlar rep tape

  - 25%

  Bakkestativ i aluminium m/bag

  Stativet er beregnet for alle typer båter. Stativet har lav vekt, tar liten plass og er lett å frakte. Lett å montere. Høyden er alltid justerbar. Leveres i praktisk og solid bag.
  Fra 1.192,-
  Kjøp
  Bakkestativ i aluminium m/bag

  - 56%

  Bunnstoff Basic

  Mykt bunnstoff
  Fra 179,-
  Kjøp
  Bunnstoff Basic

  - 25%

  Presenning 260 g

  Ny prisgunstig presenning i god kvalitet. 260 gram pr m².
  Fra 336,-
  Kjøp
  Presenning 260 g

  - 39%

 • Bunnstoff Alu Safe

  Et gjennomarbeidet kobberfritt bunnstoff for beskyttelse mot begroing på aluminiumsbåter, påhengsmotorer og hekkaggregater. På aluminiumsbåter, hekkaggregater, påhengsmotorer og andre komponenter i lettmetall må det kun brukes bunnstoff som ikke inneholder kobber.
  Fra 276,-
  Kjøp
  Bunnstoff Alu Safe

  - 25%

  Dekkstativ i aluminium m/bag

  Prisgunstig serie med dekkstativ i sjøvannsbestandig aluminium. Stativet har klikksystem som gjør det enkelt i bruk.
  Fra 2.811,-
  Kjøp
  Dekkstativ i aluminium m/bag

  - 25%

  Kurvet topplate- kit, til båtstøtte

  Kurvet topplate kit til montering på motorbåtstøtte 1039860-63.
  Nå 366,-
  Kjøp
  Kurvet topplate- kit, til båtstøtte

  - 25%

  Tilhengervinsj - Superwinch m/fjernkontroll

  Superwinch er en høykvalitets tilhengervinsj med dynamisk og mekanisk brems. Vinsjen har mulighet for frikobling av wire. Fjernkontroll med 9,1 meter ledning medfølger.
  Fra 5.624,-
  Kjøp
  Tilhengervinsj - Superwinch m/fjernkontroll

  - 25%

 • Båttralle justerbar - 1500 kg

  Justerbar båttralle i galvanisert stål. Justerbare sidestøtter med kraftig beskyttelsesgummi. Store svingbare nylonhjul md bremser.
  Nå 1.792,-
  Kjøp
  Båttralle justerbar - 1500 kg

  - 34%

  Trådløs fjernkontroll til Superwinch S serie

  Passer til alle Superwinch med 7 pins kobling.
  Nå 2.924,-
  Kjøp
  Trådløs fjernkontroll til Superwinch S serie

  - 25%

  Vinsj 220V

  Vinsj 220 V for båthus, verksted etc. Styres ved hjelp av fjernkontroll m/kabel.
  Fra 974,-
  Kjøp
  Vinsj 220V

  - 25%

  Grunning 2 komp - High Protect

  2-komponent løsemiddelfri epoxyprimer. Brukes som kjølprimer og for å forebygge og reparere glassfiberpest. Er særlig egnet som primer på stålbåter. Kan også brukes som primer på nye båter til forebyggelse av glassfiberpest. Kan påføres med høytrykksprøyte, pensel eller skumplastrull.
  Fra 344,-
  Kjøp
  Grunning 2 komp - High Protect

  - 25%

 • Fjernkontroll m/ kabel S5500-7500

  Reserve fjernkontroll med kabel.
  Nå 1.049,-
  Kjøp
  Fjernkontroll m/ kabel S5500-7500

  - 25%

  Sealer 599, 0,75 ltr

  2-komponent, lavviskositet epoxyprimer til forsegling av porøse overflater som glassfiber, plywood og ferrocement, samt som primer på polyethylenbåter (Pioner) før bunnstoff. Må ikke brukes på gelcoat. Tynner 845 (1080122) brukes til.
  Nå 231,-
  Kjøp
  Sealer 599, 0,75 ltr

  - 25%

  ACID 8 etseprimer, 450 ml spray

  Acid 8 etseprimer er en ”klar til bruk” syregrunning på sprayboks. Brukes som primer på rene metalloverflater før påføring av maling, epoxy, gelcoat etc. Forebygger mot rust og korrosjon på stål, aluminium og andre metaller.
  Nå 298,-
  Kjøp
  ACID 8 etseprimer, 450 ml spray

  - 25%

  Poleringsmaskin elektronisk - 1852MQ

  Elektronisk poleringsmaskin m/rondeller 180 mm. Liten og lett utgave! Trinnløs hastighet 0-4300 o/min. Soft-start. 1.80 m ledning. Støysvak. Leveres med flanke, svamprondell, ullrondell og toppbøyle.
  Nå 441,-
  Kjøp
  Poleringsmaskin elektronisk - 1852MQ

  - 25%

 • Colorspray, Antirust Primer - TK

  Antirust Primer Spray fra TK Line. Svært motstandsdyktig antirustgrunning med ekstremt godt feste. Sprayen er spesielt utviklet for marinemotorer og er et uunnværlig grunnlag for å gjøre malingsjobben pen og bestandig.
  Fra 119,-
  Kjøp
  Colorspray, Antirust Primer - TK

  - 25%

  Rondell -Rubbing 150mm

  Rondell for rubbing, diameter 150 mm.
  Nå 111,-
  Kjøp
  Rondell -Rubbing 150mm

  - 26%

  Flanke 176mm

  - 25%

  Rondell-Polering 150mm

  Rondell for polering, diameter 150 mm.
  Nå 111,-
  Kjøp
  Rondell-Polering 150mm

  - 26%

 • Rondell-Finish 150mm

  Rondell for finish, diameter 150 mm.
  Nå 111,-
  Kjøp
  Rondell-Finish 150mm

  - 26%

  Galvaniseringsspray, Metal zinc, 400 ml

  Galvaniserende spray fra TK Line. Dette produktet utfører en ekte kaldgalvaniseringsprosess som gir den behandlede overflaten et beskyttende belegg. Galvaniseringssprayen kan påføres uten noe spesielt utstyr. Etter behandling er det alltid mulig å legge på lag med lakk eller maling.
  Nå 119,-
  Kjøp
  Galvaniseringsspray, Metal zinc, 400 ml

  - 25%

 • Plasti Dip Gummimaling

  Elektrisk isolerende, syntetisk gummimaling. For pensling og dypping. Leveres i sort eller klar. Perfekt størrelse for dypping av tau, verktøy etc.
  Fra 246,-
  Kjøp
  Plasti Dip Gummimaling

  - 25%

  Håndtak til Plasti Dip sprayboks

  Et praktisk verktøy som enkelt festes på Plasti Dip spraybokser for bedre kontroll. Den passer alle Plasti Dip spray varianter som Blaze, Enhancers, Camo og Smoke.
  Nå 119,-
  Kjøp
  Håndtak til Plasti Dip sprayboks

  - 25%

  Plasti Dip Jr. 214 ml

  PLASTI DIP er en unik en-komponent syntetisk oljebasert gummimaling som er elektrisk isolerende, vanntett, slitesterk, rustbeskyttende, bestandig mot sjøvann, svake syrer, UV-stråler, temperatur bestandig fra -35°C til +95°C. Den sprekker aldri og skaller/flasser heller aldri av. Elastisitet: 430 %. Hurtigherdende. Plasti Dip JR Klar utgaven er perfekt til bruk i Create Your Color Kit.
  Fra 126,-
  Kjøp
  Plasti Dip Jr. 214 ml

  - 25%

  Plastikkmaling - Plasti Dip

  En rekke anvendelsesområder:
  Fra 179,-
  Kjøp
  Plastikkmaling - Plasti Dip

  - 25%

 • Glassrens & Beskyttelsespray 0,5 l - Marin Clean

  Marin Clean Glassrens & Beskyttelsesspray er et antistatisk rensemiddel som renser, beskytter og etterlater en blank og klar langtidsbeskyttende overflate. Sprayen hindrer gulning og virker antistatisk.
  Nå 82,-
  Kjøp
  Glassrens & Beskyttelsespray 0,5 l - Marin Clean

  - 25%

  Kontrollkabel C16, 16'

  Ultraflex standard kontrollkabel C16 for Mariner opp til 40 hk.
  Nå 374,-
  Kjøp
  Kontrollkabel C16, 16'

  - 25%

  Prop AF spray 0,5 l

  Hempels nye selvpolerende bunnmaling til propeller og drev. Den gir utmerket beskyttelse gjennom hele sesongen og fås som spray, noe som gjør den lett å påføre.
  Fra 231,-
  Kjøp
  Prop AF spray 0,5 l

  - 25%

  Plasti Dip Blaze Spray 311 ml

  Plasti Dip Blaze Spray er en unik samling av spreke neonfarger som helt klart skaper oppmerksomhet. Vol. 311 ml.
  Fra 194,-
  Kjøp
  Plasti Dip Blaze Spray 311 ml

  - 25%

 • Båtvask PRO 5 l - Marin Clean

  Allround rengjøringsmiddel i stor forpakning spesielt utviklet for storforbrukeren.
  Nå 171,-
  Kjøp
  Båtvask PRO 5 l - Marin Clean

  - 25%

  Epifanes vannlinjemaling

  Spesialformulert blank 1-komponent maling for legging av vannlinje. Meget vann- og værbestandig. Det anbefales å male vannlinjen ca 5-10 cm over vannspeilet slik at malingen ikke blir konstant utsatt for vann.
  Fra 119,-
  Kjøp
  Epifanes vannlinjemaling

  - 25%

  Reserveblad 52 mm

  Reserveblad for skrape Easy
  Nå 29,-
  Kjøp
  Reserveblad 52 mm

  - 26%

  Jif Båtshampo 5 l

  Jif Båtshampo er effektiv mot rester av eksos, diesel og bensin, samt rengjøring av vannlinje og sorte striper. Den er skånsom mot gelcoat og matter ikke ned gummi og plastdetaljer. Shampoen kan blandes ut på vanlig måte i bøtta. En til fem desiliter til ti liter vann er vanlig. Er det mye møkk, kan den blandes opp 10 prosent.
  Nå 374,-
  Kjøp
  Jif Båtshampo 5 l

  - 25%

 • Canvas Sealer, Kalesje impregnering 1 l

  Tetter, beskytter og opprettholder seil og kalesjeduken på beste måte.
  Nå 224,-
  Kjøp
  Canvas Sealer, Kalesje impregnering 1 l

  - 25%

  Super Clean Vask 1 l - Respect

  Meget effektiv vaske- og avfettingsmiddel. Nedbrytbar - utviklet og godkjent for bruk i nordsjøen. Brukes i dag som riggvask på offshoreinstallasjoner. Egner seg godt til vask av motor, motorrom, diesel og oljesøl, skrog og dekk. Dessuten meget effektiv til bruk som rens/vask av aluminiumsfelger.
  Nå 82,-
  Kjøp
  Super Clean Vask 1 l - Respect

  - 25%

 • Bag til 1039800

  - 25%

  Ispropell, Nordisk modell - Taylor Made

  Isfri vinterhavn med ispropell.
  Nå 5.249,-
  Kjøp
  Ispropell, Nordisk modell - Taylor Made

  - 42%

 • Fuktsluker pose 2 kg

  Fuktslukeren holder effektivt skap/rom/båt osv. tørre. 2 kg holder normalt til et rom på ca 15 m2 for en hel vinter. Posen kan f.eks henges over en bøtte.
  Nå 74,-
  Kjøp
  Fuktsluker pose 2 kg

  - 25%

  Kevlar rep Patch

  Kevlarstykke. Perfekt som reparasjon av større skader i storseil eller genoa.
  Nå 276,-
  Kjøp
  Kevlar rep Patch

  - 25%

  Fuktslukerboks 1kg m/ekstra refill (2x1kg)

  Fuktslukeren fjerner effektivt fukt og minsker risikoen for mugg og dårlig lukt. Den er idéell å bruke i båten ved vinteropplag. Fuktslukeren er en tøypose som er ment å henge over opp over en bøtte. Virkestoffet trekker til seg fukt fra lufta som samler seg i bøtta under. 2 stk x 1 kg.
  Nå 74,-
  Kjøp
  Fuktslukerboks 1kg m/ekstra refill (2x1kg)

  - 25%

 • Mylartape

  Mylar rep. tape for seilvinduer og mylarseil.Upåvirkelig av saltvann og UV stråler. Kan også brukes til reperasjon av kalesjevindu.
  Fra 41,-
  Kjøp
  Mylartape

  - 26%

  Dry Bag 1 kg

  Fuktabsorberende pute. Kan brukes om igjen. Når fargen på innholdet er blitt mørkebrunt, legges den i stekeovn på 130 ºC i 1-3 timer, og den er da klar til bruk igjen.
  Nå 104,-
  Kjøp
  Dry Bag 1 kg

  - 25%

  Heavy Duty tape

  Heavy Duty tape. Rep. tape for seil. Ekstra sterk til rifter i hjørner, kanter og til spesielt store seil.
  Fra 78,-
  Kjøp
  Heavy Duty tape

  - 26%

  Fuktsluker pose 1852, 2 kg

  Fuktslukeren fjerner effektivt fukt og minsker risikoen for mugg og dårlig lukt. Den er idéell å bruke i båten ved vinteropplag. Fuktslukeren leveres i en tøypose som er ment å henge over en bøtte. Virkestoffet trekker til seg fukt fra lufta som samler seg i bøtta under. 2 kg.
  Nå 26,-
  Kjøp
  Fuktsluker pose 1852, 2 kg

  - 62%

 • Dacron insignia tape

  Dacron seilreparasjonstape for seilnummer eller reparasjoner på utsatte steder på seil og trekk.
  Fra 126,-
  Kjøp
  Dacron insignia tape

  - 25%

  Fuktsluker refill 1852, 450g

  Refillpose til 1015650/fuktslukerboks 1852. Fuktslukeren bør ettersees etter 30-60 dager. Hvis vannbeholderen er godt fylt opp skal vannet tømmes og virkningsstoffet byttes. 450 g.
  Fra 21,-
  Kjøp
  Fuktsluker refill 1852, 450g

  - 56%

  Seajet 033

  Seajet 033, Selvpolerende bunnstoff, Høy kvalitet.
  Fra 238,-
  Kjøp
  Seajet 033

  - 25%

  Glassfiber rep kit

  En ny, enklere måte å utføre glassfiberreparasjoner på. Settet kommer ferdig med glassfibermatte, epoksy og herder ferdig pakket i en tett pose. Bare fjern skille-baren og miks sammen, og du har en reparasjon klar på 15 minutter. Vannlinjetape laget av stabilisert vinyl. Hansker og sandpapir medfølger i pakken.
  Fra 269,-
  Kjøp
  Glassfiber rep kit

  - 25%

 • Seajet 034 Emperor

  Seajet 034 er et vedlike-holdsfritt, selvpolerende bunnstoff. Egnet for alle båttyper, spesielt aluminium. Egnet for hastigheter opp til 50 knop.
  Fra 275,-
  Kjøp
  Seajet 034 Emperor

  - 25%

  SOLAS reflekstape selvklebende

  Reflekstape. Internasjonalt godkjent til livredningsbruk (SOLAS).
  Fra 179,-
  Kjøp
  SOLAS reflekstape selvklebende

  - 25%

  Seajet 034 for drev og propell

  Seajet 034 er et tinnfritt bunnstoff for propell og drev.
  Fra 189,-
  Kjøp
  Seajet 034 for drev og propell

  - 25%

  Grip Kit

  Kit for bedre grep på håndtak. Kan brukes på seilbrett, kites, vannskiliner og mye mer.
  Nå 78,-
  Kjøp
  Grip Kit

  - 25%

 • Bunnstoff Paint Stripper 2,5 l

  Paint Stripper er en svært effektiv, løsemiddelbasert malingsfjerner som kan brukes på de fleste flater, også silikon. Paint Stripper påføres rikelig med kost eller rull på et tørt underlag.
  Nå 509,-
  Kjøp
  Bunnstoff Paint Stripper 2,5 l

  - 25%

  Soft-Grip tape

  En myk gummitape med teksturert overflate og et vannfast lim som enkelt kan fjernes uten å etterlate en klistrete overflate. Essensielt for jolleseileren der det kreves ekstra grep.
  Fra 209,-
  Kjøp
  Soft-Grip tape

  - 25%

  Dura-Gloss Varnish 0,75 l

  En hurtigtørkende 1-komponent, uretanbasert alkydlakk som gir en skinnende blank og meget slitesterk overflate som tåler saltvann, sollys, rengjøringsmidler og sterke væsker (for eksempel alkohol). Brukes over vannlinjen, fortrinnsvis på innendørsdetaljer, men gir også tredetaljer i sittebrønnen en perfekt glans og slitestyrke. Hurtigtørkende transparent urethanlakk. Velegnet til nytt og tidligere lakkert tre inne og utenbords. Anbefales påført i flere tynne strøk. Tilsatt solfilter.
  Nå 164,-
  Kjøp
  Dura-Gloss Varnish 0,75 l

  - 25%

  Teleskopstøtte

  Teleskopstøtte av aluminium med en rund og en flat ende i plast. Brukes til heving av for eksempel opplagspresenning, htrekket i baugen av en bow-rider osv.
  Fra 82,-
  Kjøp
  Teleskopstøtte

  - 25%

 • Dura-Satin Varnish 0,75 l

  Hurtigtørkende silkematt uretanlakk bygd på samme oppskrift som Dura-Gloss Varnish, spesielt for sistestrøk på innvendige flater som skal ha en silkematt finish. Velegnet til nytt og tidligere lakkert tre. Tilsatt solfilter.
  Nå 186,-
  Kjøp
  Dura-Satin Varnish 0,75 l

  - 25%

  Båtstøtte motorbåt 2500 kg

  Justerbare båtstøtter for motorbåt i solid stål. To støtter pr 8-10 fot bør beregnes. Båten skal hvile på kjølen. Maks vekt 2500 kg.
  Fra 656,-
  Kjøp
  Båtstøtte motorbåt 2500 kg

  - 30%

  Seatech Varnish

  En 1-komponent, vannbasert akryllakk som gir en holdbar overflate med god motstandsdyktighet mot vann og UV-skade.
  Fra 171,-
  Kjøp
  Seatech Varnish

  - 25%

  Vinsj portabel HH300A 220V

  Portabel vinsj for 220V. 550 W. Leveres med fjernkontroll (1,5 m kabel) med nødstopp.
  Nå 1.499,-
  Kjøp
  Vinsj portabel HH300A 220V

  - 25%

 • Båtstøtte seilbåt 1250 kg

  Justerbare båtstøtter for seilbåt i solid stål. To støtter pr 8-10 fot bør beregnes. Båten skal hvile på kjølen. Maks vekt 1250 kg.
  Fra 824,-
  Kjøp
  Båtstøtte seilbåt 1250 kg

  - 25%

  Båtgarasje

  - Flyttbar garage
  Fra 2.167,-
  Kjøp
  Båtgarasje

  - 25%

  Prop Primer, grey 0,5 l

  Antirustprimer og vedheftsprimer på praktisk sprayflaske. Primer for propeller, påhengsmotorer og drev.
  Nå 171,-
  Kjøp
  Prop Primer, grey 0,5 l

  - 25%

 • Tilhengervinsj m/fjernkontroll 12V, 3810 kg

  Tilhengervinsj m/trådløs fjernkontroll samt bryter med ledning.
  Nå 5.774,-
  Kjøp
  Tilhengervinsj m/fjernkontroll 12V, 3810 kg

  - 25%

  Flanke 150mm

  Flanke 150 mm for poleringsmaskin 1039600.
  Nå 111,-
  Kjøp
  Flanke 150mm

  - 26%

  Tilhengervinsj m/horisontalt håndtak, 900 kg

  Trailervinsj m/ håndtak horisontalt plassert.
  Nå 561,-
  Kjøp
  Tilhengervinsj m/horisontalt håndtak, 900 kg

  - 25%

  Rondell-Rubbing 190mm

  Rondell for rubbing 190 mm.
  Nå 171,-
  Kjøp
  Rondell-Rubbing 190mm

  - 25%

 • Seajet 011, Enkomponent spesialprimer

  Seajet Universal Primer er en 1-komponent alkydbasert universal primer for bruk på skrog og overflater under vannlinjen. Brukes som primer for Seajet Toppstrøk
  Fra 131,-
  Kjøp
  Seajet 011, Enkomponent spesialprimer

  - 25%

  Rondell-Polering 190mm

  Rondell for polering 190 mm.
  Nå 171,-
  Kjøp
  Rondell-Polering 190mm

  - 25%

  Seajet 017, Tokomponent bindeprimer

  Seajet 017 er en tokomponent spesialprimer basert på spesielle råstoffer som gir en meget god vedheft til nye og gamle båter produsert i aluminium og polyetylen plast (type Pioner).
  Nå 239,-
  Kjøp
  Seajet 017, Tokomponent bindeprimer

  - 25%

  Rondell-Finish 190mm

  Rondell for finish 190 mm.
  Nå 171,-
  Kjøp
  Rondell-Finish 190mm

  - 25%

 • Plasti Dip Enhancer Spray Glossifier

  Plasti Dip Glossifier benyttes som top coat oppå Plasti Dip og gir et blankpolert utseende. Tilgjengelig på sprayboks 311 ml.
  Nå 179,-
  Kjøp
  Plasti Dip Enhancer Spray Glossifier

  - 25%

  Rondell m/borrelås grov

  For Flex Polermaskin.
  Nå 134,-
  Kjøp
  Rondell m/borrelås grov

  - 25%

  Multicoat

  1-komponent halvblank alkydoljemaling som egner seg både til grunning og toppstrøk. Den har god dekkevne og strykbarhet og er motstandsdyktig overfor sollys, saltvann og søl av mineraloljer. Kan kun brukes over vannlinjen. Brukes som mellomstrøk eller toppstrøk på områder over vannlinjen. Egnet på både tre og stål
  Fra 179,-
  Kjøp
  Multicoat

  - 25%

 • Anti-Slip Pearls, 160 gram, white

  Små hule glassperler som tilsettes siste malingstrøk for å oppnå meget sklisikker overflate. Brukes på steder der man ønsker sklisikring. Innholdet rekker til 2 bokser med 3/4 liter.
  Nå 82,-
  Kjøp
  Anti-Slip Pearls, 160 gram, white

  - 25%

  Rondell m/borelås fin

  For Flex Polermaskin.
  Nå 134,-
  Kjøp
  Rondell m/borelås fin

  - 25%

  Kalesjerens 1 l - Marin Clean

  Kalesjerens er et konsentrert, alkalisk rengjøringsmiddel for kalesjer, seilduk og presenninger.
  Nå 59,-
  Kjøp
  Kalesjerens 1 l - Marin Clean

  - 25%

 • Nano Polish - Respect

  Nanoteknologi utprøvet gjennom flere år. Produktet renser, polerer og beskytter.
  Fra 141,-
  Kjøp
  Nano Polish - Respect

  - 25%

  3X Nano Polish - Respect

  Produktet renser, polerer og beskytter. Inneholder ikke oljer eller silikoner.
  Fra 186,-
  Kjøp
  3X Nano Polish - Respect

  - 25%

  Reserve propp til bakkestativ

  - 27%

 • Fendershine 0,5 l - Marin Clean

  Marin Clean Fendershine renser, frisker opp og langtidsbeskytter fendere, gummilister og annen plast. Påføres lett og gir en naturlig glans.
  Nå 93,-
  Kjøp
  Fendershine 0,5 l - Marin Clean

  - 26%

  Reserve t-stykke i plast til dekk- og bakkestativ

  Passer til West bakkestativ og dekkstativ fra Flak/1852. Diameter 38 mm.
  Nå 156,-
  Kjøp
  Reserve t-stykke i plast til dekk- og bakkestativ

  - 25%

  Nano Polish 250ml - Respect

  Rengjør, beskytter og gir en blank overflate!
  Nå 141,-
  Kjøp
  Nano Polish 250ml - Respect

  - 25%

 • Dacron Patch

  Dacron seilreparasjonstape i fire farger for seilnummer eller reparasjoner på utsatte steder på seil og trekk. Leveres i pakke med 2 stk.
  Fra 179,-
  Kjøp
  Dacron Patch

  - 25%

  Ducktape

  Selvklebende tekstiltape. Anvendelig til en masse ting. Vanntett og kraftig.
  Fra 44,-
  Kjøp
  Ducktape

  - 25%

 • UV-bestandig ducktape

  UV-bestandig ducktape opprinnelig utviklet for jolleseilere. Denne allroundtapen har en rekke bruksområder på regatta- så vel som turbåter. En kvalitetsduk som er enkel å rive. Det tøffe limet fester til nærsagt alle overflater, men kan enkelt fjernes uten å etterlate en klissete overflate. UV- og værbestandig. For midlertidige reparasjoner.
  Fra 66,-
  Kjøp
  UV-bestandig ducktape

  - 26%

  Spreadertape

  Selvklebende tekstiltape. Vanntett. Benyttes blant annet til forsegling av salingshorn, strekkfisker, bolter/splinter osv. for å beskytte seil, klær og utstyr.
  Fra 44,-
  Kjøp
  Spreadertape

  - 25%

  Soromap bunnstoff for gummibåter

  Spesielt fleksibelt bunnstoff for gummibåter.
  Fra 358,-
  Kjøp
  Soromap bunnstoff for gummibåter

  - 25%

  Sikaflex 295 UV sort 300 ml

  Sikaflex 295 UV for innliming og forsegling av plastruter (polykarbonat eller akryl) og ventiler (koøyer) i båter. Hefter på ubehandlede, grunnede og lakkerte overflater som aluminium, stål, polyester, ABS, hard PVC, tre o.l. UV-resistent, vibrasjons- og støydempende, velegnet til fylling av skjøter, ikke korrosiv/god vedheft.
  Nå 306,-
  Kjøp
  Sikaflex 295 UV sort 300 ml

  - 25%

 • Diamond Varnish 0,75 l

  En 2-komponent polyuretanlakk med høyeste glans og værbestandighet. Gir en hard slitesterk overflate på tre som ikke er i bevegelse og egner seg derfor spesielt godt til kryssfiner og limt tre, teak eller mahogny. En superlakk som tåler sterk varme, kjemikalier og kraftige rengjøringsmidler. Nærmest et "must" hvis du har en vakker jolle eller en båt med innredning i høyeste klasse. Kan brukes på metall. Tilsatt solfilter.
  Nå 374,-
  Kjøp
  Diamond Varnish 0,75 l

  - 25%

  Favourite Varnish

  En 1-komponent fyldig og fleksibel høyglans alkydbasert lakk av tradisjonell type og til en fordelaktig pris. Helblank transparent urethanalkydlakk. Enkel å påføre og tørker raskt. Gir en slitesterk, solid overflate. Brukes på treverk over vannlinjen som er i bevegelse, for eksempel fribord og master. Tilsatt solfilter.
  Fra 171,-
  Kjøp
  Favourite Varnish

  - 25%

  Wood Impreg

  Wood Impreg er en blank alkydolje for bruk på trebåter og hardtre. Gode penetreringsegenskaper gjør det mulig for oljen å mette treverket før påføring av Hempels lakker og malinger. For innvendig og utvendig bruk over vannlinjen.
  Fra 119,-
  Kjøp
  Wood Impreg

  - 25%

  Teak Oil

  Spesialbehandlet naturlig olje for vedlikehold av teak. Beskytter teaken og gjør den motstandsdyktig overfor vann og forurensninger. Fremhever dens naturlige farge. Inneholder soppdreppende middel.
  Fra 141,-
  Kjøp
  Teak Oil

  - 25%

 • Tilhengervinsj - WT

  Rimelig trailervinsj for wire eller belte. Vinsjen har sortlakkert overflate.
  Fra 224,-
  Kjøp
  Tilhengervinsj - WT

  - 25%

  Tilhengervinsj, rustfritt stål

  Trailervinsj i syrefast stål for wire eller belte. Vinsjen har trekk på begge sider.
  Fra 1.274,-
  Kjøp
  Tilhengervinsj, rustfritt stål

  - 25%

  Vinsjline galvanisert m/krok

  Kraftig vinsjline galvanisert med krok.
  Fra 142,-
  Kjøp
  Vinsjline galvanisert m/krok

  - 25%

  Vinsjkrok, syrefast

  Vinsjkrok syrefast 316.
  Nå 89,-
  Kjøp
  Vinsjkrok, syrefast

  - 25%

 • Seajet 117, Tokomponent epoxy primer.

  Seajet 117 er en hurtigtørkende tokomponent epoxy primer for nye glassfiber-, stål- og aluminiums-båter. Seajet 117 er 100% vanntett og gir en meget god katodisk beskyttelse.
  Nå 239,-
  Kjøp
  Seajet 117, Tokomponent epoxy primer.

  - 25%

  3X Nano Polish 250ml - Respect

  Renser, polerer og beskytter!
  Nå 186,-
  Kjøp
  3X Nano Polish 250ml - Respect

  - 25%

 • Toalett/baderom spray -Marine Clean

  TCnano Marine Clean Toalett/Baderom kan brukes på alle overflater og er spesielt godt egnet på fuktige steder som i vasker, dusjer, badekar og toaletter. Marine Clean etterlater en usynlig hinne som holder overflaten fri for bakterier, alger, mugg og dårlig lukt. Produktet er vannbasert.
  Nå 93,-
  Kjøp
  Toalett/baderom spray -Marine Clean

  - 26%

  Spreadertape 25 mm, UV-bestandig

  UV-bestandig versjon av den svært populære Spreader tape. Benyttes med fordel på salingshorn, strekkfisker og småreparasjoner. Laget av kvalitetsduk som er enkel å rive. Det tøffe limet fester på nær sagt alle overflater, men kan enkelt fjernes uten å etterlate en klissete overflate. UV- og værbestandig.
  Nå 51,-
  Kjøp
  Spreadertape 25 mm, UV-bestandig

  - 26%

  Mastekravetape

  Mastekravetape, selv-vulkaniserende.
  Fra 141,-
  Kjøp
  Mastekravetape

  - 25%

  Selvvulk tape

  Selvvulkaniserende tape. Binder til seg selv og ikke til underlaget. Idéel til strekkfisker, teminaler, el. artikler o.s.v.
  Fra 78,-
  Kjøp
  Selvvulk tape

  - 26%

 • Vinylskumtape 19 mm

  Selvklebende vinylskumtape. Til tetting av luker, vindusrammer o.l.
  Nå 63,-
  Kjøp
  Vinylskumtape 19 mm

  - 26%

  Sikaflex 265 Sort 300 ml

  UV-bestandig glasslim for tyngre kjøretøy. 1-komponent, polyuretanbasert lim. Primerfritt. Hinnedannelse etter 45 min. Åpentid 30 min. Utviklet for montering av tunge glass, kan lime og tette i samme operasjon. Produktet er UV-bestandig og derfor velegnet til utfyllling av åpne fuger.
  Nå 374,-
  Kjøp
  Sikaflex 265 Sort 300 ml

  - 25%

  Sikaflex 292i hvit 300 ml

  Sikaflex 292 er et meget sterkt maritimt lim for liming av konstruksjoner som utsettes for store belastninger. Godt egnet for elastisk liming av ubehandlede, grunnede og lakkerte overflater som aluminium, stål, glass, polyester, ABS, hard PVC, tre og lignende. Luktsvak/Ikke korrosiv, vibrasjons- og støydempende, kan utsettes for kraftige støt, sjø- og ferskvannsbestandig, god vedheft. Husk å forbehandle med Sika Cleaner og Sika Primer.
  Nå 284,-
  Kjøp
  Sikaflex 292i hvit 300 ml

  - 25%

  Sikaflex 298i sort 600 ml

  Sikaflex 298 FC er selvutjevnende lim for montering av dekksbord. Anvendes til liming av dekksbord på gammelt/nytt dekk. God vedheft til de fleste materialer som ekspandert polyuretan, rustfritt stål, auminium og tre. Den er selvutjevnende, vibrasjon- og støydempende, elastisk, luktsvak og har god vedheft.
  Nå 254,-
  Kjøp
  Sikaflex 298i sort 600 ml

  - 25%

 • Sikaflex 521 UV

  Sikaflex 521 UV er fugemasse med fremragende vedheft og værbestandighet. Den er en sigefri og elastisk 1-komponent universalfugemasse, basert på en polyuretanhybridforbindelse som herder ved kntakt med luftfuktighet og danner en slitesterk elastomer. Velegnede underlagsmaterialer er tre, metaller, metallprimere og lakk- og malingskikt (2-komponente systemer), keramiske materialer og plast.
  Fra 171,-
  Kjøp
  Sikaflex 521 UV

  - 25%

  Teak Cleaner 750 g

  Rengjøringspulver for effektiv rensing av teak og annet tre. Gir tilbake teaken den opprinnelige glansen og utseende. Virker kun når det er blandet med vann.
  Nå 141,-
  Kjøp
  Teak Cleaner 750 g

  - 25%

  Teak Colour Restorer 0,75 l

  En beskyttende olje som gir teak en gylden kulør. Brukes på håndrekker, nedgangsluker og skylights. Må ikke brukes på steder med gangtrafikk.
  Nå 146,-
  Kjøp
  Teak Colour Restorer 0,75 l

  - 25%

  Clean Teak PRO - Respect

  Komplett teakrensesett. Meget effektivt. Etsende. Inneholder 1 liter med steg 1 og 1 liter med steg 2. Ingen venting mellom steg 1 og steg 2. Nr 1 renser, nr 2 nøytraliserer og lysner.
  Nå 246,-
  Kjøp
  Clean Teak PRO - Respect

  - 25%

 • Teak Sealer 0,5 l - Respect

  Behandling av teak og edeltre.
  Nå 93,-
  Kjøp
  Teak Sealer 0,5 l - Respect

  - 26%

  Belte til tilhengervinsj

  Belte for vinsj med festebolt og krok.
  Fra 104,-
  Kjøp
  Belte til tilhengervinsj

  - 25%

  Tilhengerlås - m/hengelås

  Kulekoplingslås i galvanisert stål m/hengelås for låsing av tilhenger.
  Nå 186,-
  Kjøp
  Tilhengerlås - m/hengelås

  - 25%

  Tilhengerlys LED, vanntett

  Tilhengerlys med LED. Vanntette - tåler å bli kjørt under vann. Komplett sett med høyre/venstre.
  Nå 666,-
  Kjøp
  Tilhengerlys LED, vanntett

  - 25%

 • Pensel, No loss rund - Harris

  Harris ?No Loss? - Kvalitetspensel for all lakk og maling. Penselen mister garantert aldri hår - leveres med?livstidsgaranti?. Har stort lakk-/malingopptak. Busten er riktig avbalansert, passe elastisk og stiv slik at den sprer lakken og malingen på en optimal måte. Lakkhårene er spesialdesignet. Hårene beholder sin form og fine egenskaper etter mange gangers bruk og rengjøring. Behagelig å bruke. Trolig den beste syntetiske penselen som finnes.
  Fra 33,-
  Kjøp
  Pensel, No loss rund - Harris

  - 27%

  3X Nano Metall 250ml - Respect

  Produktet renser, polerer og beskytter. Inneholder ikke oljer eller silikoner.
  Nå 186,-
  Kjøp
  3X Nano Metall 250ml - Respect

  - 25%

  2X Nano Protect 250ml - Respect

  Polish uten slipemiddel.
  Nå 186,-
  Kjøp
  2X Nano Protect 250ml - Respect

  - 25%

  Mast Protect & Freshup - Respect

  Beskytter mast og bom mot tæring og korrosjon. Kan brukes på
  alle typer overflater. Fornyer farge og beskytter overflate.
  Nå 89,-
  Kjøp
  Mast Protect & Freshup - Respect

  - 25%

 • Polering, proffesional - Glare

  En profesjonell polering som kan påføres for hånd eller med maskin. Inneholder ikke voks, silikon eller acryl. Filtrerer bort UV stråler og omdannes til et beskyttende belegg på og i gelcoaten. Inneholder stoffet Glassplexin som bindes molekylært til gelcoaten.
  Nå 261,-
  Kjøp
  Polering, proffesional - Glare

  - 25%

  Borrelåstape (Hook & Loop)

  Borrelåstape i 2 deler.
  Nå 93,-
  Kjøp
  Borrelåstape (Hook & Loop)

  - 26%

  Headlining tape

  PVC-stripe med borrelås som fester til seg selv. Kan festes til et skott eller enhver slett overflate og vil være et ideelt festesystem for puter, skilt, paneler og en rekke andre ting. Selvklebende bakside.
  Nå 104,-
  Kjøp
  Headlining tape

  - 25%

  Dobbeltsidig tape 50 mm

  Dobbeltsidig tape. Anvendelig mange steder om bord når en ikke ønsker å bore hull til innfestning.
  Nå 33,-
  Kjøp
  Dobbeltsidig tape 50 mm

  - 27%

 • Gjengetape 12 mm

  Gjengetape for montering av rørfittings ombord.
  Nå 21,-
  Kjøp
  Gjengetape 12 mm

  - 28%

  Sika Multiprimer Marine 250 ml

  SIKA Multiprimer Marine 250 ml. Brukes til å forbedre vedheft ved liming av en rekke underlag som; teak, mahogny, oregon pine og kork. Kan også brukes på aluminium, galvanisert, glassfiberlaminat og andre plasttyper.Brukes sammen med 290DC ved nating, og andre Sika produkter. SIKA Multiprimer Marine erstatter tidligere SIKA primere.
  Nå 284,-
  Kjøp
  Sika Multiprimer Marine 250 ml

  - 25%

  Sika Aktivator 205, 0,25 ml

  Sika® Cleaner 205 brukes som forbehandling/avfetting før priming, liming eller fuging på metall, plast, malte eller lakkerte overflater. På treverk som suger brukes Aceton. Sika Cleaner brukes også når ny Sikaflex skal legges sammen med gammel. Påføres med en lofri klut.
  Nå 239,-
  Kjøp
  Sika Aktivator 205, 0,25 ml

  - 25%

  Håndrens, kluter - Sika

  Bøtte med 72 kluter. Til vasking av hender og annen fjerning av overflødig uherdet Sikaflex.
  Nå 404,-
  Kjøp
  Håndrens, kluter - Sika

  - 25%

 • Fugepistol for pølse 600 ml

  Lukket fugepistol for pølser/poser på 600 ml.
  Nå 216,-
  Kjøp
  Fugepistol for pølse 600 ml

  - 25%

  Clean Teak - Respect

  Komplett teakrensesett. Skånsomt. Ikke etsende. Inneholder 1 liter med steg 1 (Deep Cleaner) og 1 liter med steg 2 (Deck Cleaner). Man må vente mellom steg 1 og steg 2.
  Nå 194,-
  Kjøp
  Clean Teak - Respect

  - 25%

 • Penselsett, No Loss 5 deler - Harris/Pigment

  Id No-loss Evolution pensler mister garantert ikke hår. To-komponent håndtak gir et meget behagelig grep, og er god å jobbe med. Bust av meget høy syntetisk?Quad? kvalitet gjør at busten ikke knekker eller bøyes, men holder rett posisjon når den brukes. Kan benyttes til alle.
  Nå 134,-
  Kjøp
  Penselsett, No Loss 5 deler - Harris/Pigment

  - 25%

  Penselsett, No Loss 9 deler - Harris/Pigment

  Id No-loss Evolution pensler mister garantert ikke hår. To-komponent håndtak gir et meget behagelig grep, og er god å jobbe med. Bust av meget høy syntetisk?Quad? kvalitet gjør at busten ikke knekker eller bøyes, men holder rett posisjon når den brukes. Kan benyttes til alle.
  Nå 224,-
  Kjøp
  Penselsett, No Loss 9 deler - Harris/Pigment

  - 25%

 • Radiatorpensel - Harris

  Id Reach pensler er en radiatorkost som er designet for å komme til på vanskelige steder. Busten har høy oppsugingsevne og gir en meget fin finish. Forlengerskaft kan brukes. Busten
  er av syntetisk kvalitet og passer til alle typer maling.
  Fra 29,-
  Kjøp
  Radiatorpensel - Harris

  - 27%

  Pensel, oval syntetisk - Harris

  Id Oval pensler er designet for enkel maling av innvendige dører og vinduer, men også til maling av større flater på vegger, lister og trapper. Den ovale utformingen gir ypperlig resultat på profilerte overflater. Busten er av profilert, syntetisk kvalitet og passer til alle typer maling.
  Fra 29,-
  Kjøp
  Pensel, oval syntetisk - Harris

  - 27%

  Gelcoat Sealer - Nano Extract

  Rengjør, polerer og forsegler gelcoatoverflater. Gir ekstremt høy glans og en hard overflate som er lett å holde ren. Å Nanobehandle en overflate er langt enklere og raskere enn alle andre former
  for overflatebehandling. Stoffet skal bare smøres lett på med en klut, og tørkes lett over med en tørr klut etterpå.
  Fra 224,-
  Kjøp
  Gelcoat Sealer - Nano Extract

  - 25%

  Metal Sealer 250 ml - Nano Extract

  Rengjør, polerer og forsegler metalloverflater som aluminium, syefast stål, kobber, messing etc. Kan brukes til det meste over vannlinjen. Gir ekstremt høy glans og fjerner oksidering og rust. Å Nanobehandle en overflate er langt enklere og raskere enn alle andre former for overflatebehandling. Stoffet skal bare smøres lett på med en klut, og tørkes lett over med en tørr klut etterpå.
  Nå 246,-
  Kjøp
  Metal Sealer 250 ml - Nano Extract

  - 25%

 • Propeller & Drive Sealer, spray

  Effektiv beskyttelse for propeller, akslinger og drev. Danner et transparent belegg som effektivt reduserer vekst av biologiske organismer i både salt og ferskvann.
  Nå 194,-
  Kjøp
  Propeller & Drive Sealer, spray

  - 25%

  Autosol

  Rense- og poleringspasta for alle metaller og gelcoatprodukter. Lett pasta som polerer og fjerner rust i én operasjon. Utmerket for polering av blant annet plastbåter (gelcoat), hagemøbler i PVC, kromstøtfangere etc. Pastaen er lett å jobbe med. Påføres for hånd eller med poleringsmaskin.
  Fra 36,-
  Kjøp
  Autosol

  - 27%

  Elektrikertape

  Elektrikertape i PVC for elektriske installasjoner eller til riggearbeid. BS3924 flammehemmende. Blisterpakket.
  Fra 26,-
  Kjøp
  Elektrikertape

  - 26%

  Selvlysende tape 2 stk, 38 mm x 1 m

  Selvlysende tape for markering av nødutganger o.l. Produsert i duk som tåler og brukes ute. Bruk den f.eks. på utriggere/påler ved fortøyningsplass, på jolla eller andre objekter du ønsker å finne igjen i mørket.
  Nå 306,-
  Kjøp
  Selvlysende tape 2 stk, 38 mm x 1 m

  - 25%

 • Antifriksjon Patch

  Antifriksjons Patch reduserer slitasjen på utsatte steder, som rundt hjørner, under kryssholt eller ved blokkfester i dekk. Gjennomsiktige og myke lapper som klistres rett på overflaten - ingen skruer eller montering! Leveres i pakke med 4 stk.
  Nå 224,-
  Kjøp
  Antifriksjon Patch

  - 25%

  Sika MaxTack, patron, 300 ml

  Sika MaxTack er et allsidig montasjelim med høy styrke og gripeevne til innendørs liming av bygningsmaterialer.
  Nå 171,-
  Kjøp
  Sika MaxTack, patron, 300 ml

  - 25%

  Epoxy Adhesive 750 ml

  2-komponent vann- og værbestandig epoxylim med meget høy styrke. Brukes til liming av tre, glassfiber, metall og porselen.
  Nå 329,-
  Kjøp
  Epoxy Adhesive 750 ml

  - 25%

  Plasti Dip Liquid Tape, 118 ml

  LIQUID TAPE er en unik en-komponent syntetisk oljebasert gummimaling som er elektrisk isolerende, vanntett, slitesterk, rustbeskyttende, bestandig mot sjøvann, svake syrer og UV-stråler.Ttemperatur bestandig fra -35°C til +95°C. Den sprekker aldri og skaller/flasser heller aldri av. Elastisitet: 430 %. Hurtigherdende.
  Fra 149,-
  Kjøp
  Plasti Dip Liquid Tape, 118 ml

  - 25%

 • Plasti Dip Liquid Tape, Spray

  Elektrisk isolerende, syntetisk gummimaling i liten sprayboks, 170ml. Smalere dyse en Plasti Dip slik at man kommer lettere til.
  Fra 149,-
  Kjøp
  Plasti Dip Liquid Tape, Spray

  - 25%

  Deck Cleaner 2,5 l - Respect

  Effektivt vaskemiddel m/oksalsyre som renser teakens overflate. Gir fargen tilbake på grå teak og annet treverk. Fjerner rustflekker og gulnet gelcoat.
  Nå 149,-
  Kjøp
  Deck Cleaner 2,5 l - Respect

  - 25%

  Deep Cleaner 2,5 l - Respect

  Vaskemiddel som fjerner gammel olje, skitt, beis og forurensing. Ikke etsende. Fjerner ikke maling og lakk. Ettervaskes m/Deck Cleaner.
  Nå 149,-
  Kjøp
  Deep Cleaner 2,5 l - Respect

  - 25%

  Deep Coat nr. 1 - Respect

  Meget penetrerende impregneringsolje for alt treverk både innvendig og utvendig.
  Fra 142,-
  Kjøp
  Deep Coat nr. 1 - Respect

  - 25%

 • Invisible spray 0,5 l - Respect

  Usynlig overflatebehandling av alt treverk. Forsegler og beskytter mot sol, vann og søl. Teak vil se ubehandlet ut.
  Nå 374,-
  Kjøp
  Invisible spray 0,5 l - Respect

  - 25%

  Nesehjul 48 mm, 400 kg

  Forsinket nesehjul for tilhenger. Totalhøyde (uten sveiv) er 52 cm når hjulet er sveivet inn. Høydereguleringen med sveiven er på 25 cm. Leveres med brakett.
  Nå 269,-
  Kjøp
  Nesehjul 48 mm, 400 kg

  - 25%

  Nesehjul forsterket 48 mm, 500 kg

  Forsterket nesehjul 48 mm.
  Nå 591,-
  Kjøp
  Nesehjul forsterket 48 mm, 500 kg

  - 25%

  Nesehjul m/fast brakett 60 mm, 500 kg

  Nesehjul m/fast brakett 60 mm.
  Nå 591,-
  Kjøp
  Nesehjul m/fast brakett 60 mm, 500 kg

  - 25%

 • Kjølrulle for båthenger

  Kraftig kjølrulle for båthenger.
  Lengde: 20 cm
  Fra 96,-
  Kjøp
  Kjølrulle for båthenger

  - 26%

  Penselsett 3 deler - 1852

  Flat 25, 35 og 50 mm.
  Nå 74,-
  Kjøp
  Penselsett 3 deler - 1852

  - 25%

  Penselsett 4 deler - 1852

  Rund 15 og 20 mm.
  Nå 104,-
  Kjøp
  Penselsett 4 deler - 1852

  - 25%

  Pensel, superlakk

  Lakkpensel.
  Fra 59,-
  Kjøp
  Pensel, superlakk

  - 25%

 • Pensel, radiator

  Prisgunstig radiatorpensel.
  Fra 11,-
  Kjøp
  Pensel, radiator

  - 28%

  Big Wipes 4x4 Multi 80 tørk

  - Forbedret 4x4 formel til rengjøring av hender og verkstedmateriell.
  Nå 171,-
  Kjøp
  Big Wipes 4x4 Multi 80 tørk

  - 25%

  Boracol, Teak Special 1 l

  Unngå sopp og sorte prikker på teakdekket. Fjerner effektivt sopp, mugg, grønnalger, jordslag og sorte prikker på teak. For rengjøring, beskyttelse og vedlikehold av teakdekk, teakmøbler og andre trekonstruksjoner.
  Nå 224,-
  Kjøp
  Boracol, Teak Special 1 l

  - 25%

  Deckmate Dekksbørste

  Vaskebørste Deckmate som kommer i tre utgaver: Extra Soft, Soft og Medium. Vaskebørsten er utviklet for raskt og effektivt å rengjøre forskjellige områder som gelcoat, glassfiber, metall, teak, antisklidekk, og generell rengjøring. Den er laget av lakkert tre med en beskyttende gummistøtfanger og har en bust av høy kvalitet. Vaskebørsten passer rett på Quick-Release-systemet.
  Fra 216,-
  Kjøp
  Deckmate Dekksbørste

  - 25%

 • Maskeringstape - Stokvis

  Maskeringstape med enkeltsidig papir fra Stokvis. Brukes til enklere maskering, primært innendørs. Dette er en klassisk tynn og smidig tape med gummibasert klebestoff som gir god heft. Tapen bør ikke utsettes for sollys og fjernes relativt umiddelbart, senest innen 3 dager.
  Fra 26,-
  Kjøp
  Maskeringstape - Stokvis

  - 26%

  Maskeringstape PROFF, Blå UV, 25mm x 55m

  Til bruk utendørs i opptil 7 dager. UV-bestandig. Proff kvalitet, 55 m på rullen. Brukes til arbeider på en rekke overflater som krever en fjernbar maskeringstape.
  Nå 96,-
  Kjøp
  Maskeringstape PROFF, Blå UV, 25mm x 55m

  - 26%

  Elektrotape - Stokvis

  Elektrotape i høy kvalitet fra Stokvis. Brukes til isolering og oppmerking av kabler. Tapen er smidig og har god klebekraft og isolerer til 6000V. Den kan brukes i temperaturer fra -10 til +80 °C. UL/CE- og ISO 9002-godkjent.
  Fra 11,-
  Kjøp
  Elektrotape - Stokvis

  - 27%

  Selvsveisende tape, 19 mm x 10 m - Stokvis

  Selvsveisende plasttape i høy kvalitet fra Stokvis. Tapen kan brukes til mye, blant annet til midlertidige reparasjon av lekkasjer i slanger, ved kabelskjøtter og til forbedring av grep på køller og racketer. Den selvsveisende tapen vulkaniserer til en homogen masse på få minutter uten bruk av varme eller press. Tapen har meget god motstand mot ozon og får forlenget opphold når den er neddykket i vann. Den har meget gode fysiske og elektriske egenskaper, er isolerende og har en høy grad av stabilitet. PIB-gummi er kompatibel med en rekke gummi- og plastmaterialer som PE, krysset PE, ethylene, propylene, gummi, PVC, butyl og neopren. Tapen fjernes fra de fleste overflater uten å etterlate rester, den er lett å bruke og har en engangsliner på baksiden.
  Nå 126,-
  Kjøp
  Selvsveisende tape, 19 mm x 10 m - Stokvis

  - 25%

 • Plasti Dip VLP Vinyllim, Tube 29 ml, klar

  VLP vinyl-, lær og tekstillim. En av markedets beste vinyllimer. Limet som alle har bruk for. Råsterk og meget fleksibel. Leveres i klar farge på tube. 29 ml.
  Nå 104,-
  Kjøp
  Plasti Dip VLP Vinyllim, Tube 29 ml, klar

  - 25%

  Capt. Tolley tetningsmiddel

  Unikt tetningsmiddel for vinduslister o.l.. Finner og tetter lekkasjer. Renner langs list og trenger ned i sprekker hvor den ekspanderer og tetter lekkasjer. Kan brukes til mye forskjellig i båt, camping, bil og hjem.
  Fra 96,-
  Kjøp
  Capt. Tolley tetningsmiddel

  - 26%

  Cascoproff Extreme kontakt & gulvlim 5L

  Gulvlilm med ekstremt aggressivt hugg, til vanskelige legginger.
  Nå 599,-
  Kjøp
  Cascoproff Extreme kontakt & gulvlim 5L

  - 25%

  Super Shine Interiør polish - Respect

  Renser, polerer og tar frem den opprinnelige glød og dybde. Legger igjen et tynt skikt som vil bevare overflaten. Olje er tilsatt citrus som gir en ren duft og rensende effekt. Overflaten blir ikke kleblig. Beregnet for vedlikehold av alt interiør og ombord på benker, skott og skap. Kan brukes på alle overflater, også innvendig i bilen på plast og skai.
  Nå 111,-
  Kjøp
  Super Shine Interiør polish - Respect

  - 26%

 • Teak Olje - Respect

  Meget penetrerende, pigmentert olje med UV-filter. For alle fete tresorter. Silkematt.
  Fra 111,-
  Kjøp
  Teak Olje - Respect

  - 26%

  Top Coat nr 2, 1 l - Respect

  Gir en elastisk film med høy glans. Brukes på alle typer treverk over vannlinjen.
  Nå 209,-
  Kjøp
  Top Coat nr 2, 1 l - Respect

  - 25%

  Siderulle sort, Ø 11 cm

  Siderulle for båthenger.
  Nå 59,-
  Kjøp
  Siderulle sort, Ø 11 cm

  - 25%

  Jekkestropp m/dobbel J-krok

  Prisgunstig jekkestropp i høy kvalitet. Utstyrt med dobbel J-krok i hver ende.
  Fra 59,-
  Kjøp
  Jekkestropp m/dobbel J-krok

  - 26%

 • Stropp

  Festestropper i assorterte farger og lengder.
  Fra 14,-
  Kjøp
  Stropp

  - 28%

  Stropper, display 40 stk

  40 stk festestropper i assorterte farger pakket i kassett.
  Nå 561,-
  Kjøp
  Stropper, display 40 stk

  - 25%

  Pensel, rund

  - 27%

 • Deckmate Teleskopisk skaft

  Teleskophåndtak Deckmate laget av varmebehandlet, anodisert aluminium. En knapp i syrefast stål låser håndtaket på plass. Teleskopstangen er kraftig og solid og har et komfortabelt grep.
  Fra 239,-
  Kjøp
  Deckmate Teleskopisk skaft

  - 25%

  Deckmate Tørkemopp

  Tørkemopp Deckmate er laget av ekstraabsorberende PVA-belagt materiale. Strimler som er hele 78 mm brede tørker raskt opp dekk og skrog. Materialet påvirkes ikke av drivstoff, kjemiske stoffer, jordslag eller mugg. Moppen passer rett på Quick-Release-systemet.
  Nå 449,-
  Kjøp
  Deckmate Tørkemopp

  - 25%

  Vaskesett/båtshake

  Rimelig vaskesett.
  Nå 194,-
  Kjøp
  Vaskesett/båtshake

  - 25%

  Vaskesett/båtshake

  Innhold:
  Nå 216,-
  Kjøp
  Vaskesett/båtshake

  - 25%

 • Tekstiltape, 50 mm x 10 m - Stokvis

  Tekstiltape i høy kvalitet fra Stokvis som er spesielt laget for håndverkere og andre profesjonelle brukere. Tapen er velegnet til de fleste gjøremål på en byggeplass gjennom sin styrke og evne til å fungere i krevende miljøer. Tapen har godt feste, meget god motstand mot vann og kan brukes i høye og lave temperaturer. Den er fleksibel, formbar og sterk på grunn av sitt kraftige vev og den er lett å rulle av. Tekstiltapen rives for hånd.
  Nå 36,-
  Kjøp
  Tekstiltape, 50 mm x 10 m - Stokvis

  - 27%

  Dobbeltsidig monteringstape Stokvis 19 mm x 5 m

  Dobbeltsidig monteringstape i høy kvalitet fra Stokvis. Brukes til rask, enkel og permanent montering av for eksempel knagger, skilt, navneskilt, plakater og innredningsdetaljer på rengjorte overflater. Dette er en utmerket allround monteringstape til innendørs tape, da den kan monteres på ujevne overflater fordi skumplasten av polyetelen følger underlaget.
  Nå 96,-
  Kjøp
  Dobbeltsidig monteringstape Stokvis 19 mm x 5 m

  - 26%

  Tetningslist grå PVC

  Tetningslist fra Stokvis i høy kvalitet. Brukes primært som kompresjonsforsegling for luft-, støv- og vannsegl for å hindre elektrolytisk korrosjon og som filler for ujevne overflater. PVC-skummet kan brukes både utenddørs og innendørs. Tetningslisten er laget av medium hardt PVC-skum med lukkede celler hardhet på 50 shore. Den er motstandsdyktig mot avslipning, korrosjon og fukt, og gir god motstand mot fortynnede syrer og alkalier. Den er også meget motstandsdyktig mot UV lys.
  Fra 171,-
  Kjøp
  Tetningslist grå PVC

  - 25%

  Maskeringstape, offwhite

  Offwhite maskeringstape med lengde på 30 m.
  Fra 21,-
  Kjøp
  Maskeringstape, offwhite

  - 28%

 • Cascoflex kontakt & gulvlim

  Klassisk gulv- og vegglim for mange typer belegg.
  Fra 146,-
  Kjøp
  Cascoflex kontakt & gulvlim

  - 25%

  Stroppebeskytter, Chok-A-Blok

  Chok-A-Blok, stroppebeskytter. Passer til båt, bil, etc.
  Nå 36,-
  Kjøp
  Stroppebeskytter, Chok-A-Blok

  - 27%

  Rule vinsj 907 kg, 12V T20

  Elektrisk trailervinsj av velkjent Rule-kvalitet. Vinsjen leveres komplett med wire og krok, ledninger og andre monteringsdetaljer. Vinsjen betjenes med bryter. Den kan også betjenes på avstand ved hjelp av to snorer. Vinsjen har frihjul.
  Nå 4.304,-
  Kjøp
  Rule vinsj 907 kg, 12V T20

  - 25%

 • Rullesett 10 cm, 3 deler

  Komplett rullesett 10 cm med tre deler for bunnstoffjobben.
  Nå 29,-
  Kjøp
  Rullesett 10 cm, 3 deler

  - 26%

  Rullesett mini, 2 skumruller - Harris/Pigment

  2 stk flocked skum Stick ruller 10 cm, rulleskaft og rullekar. Perfekt for kvistrikt og teksturert treverk.
  Nå 56,-
  Kjøp
  Rullesett mini, 2 skumruller - Harris/Pigment

  - 25%

  Vaskebørste PRO m/håndtak

  Solid vaskebørstre, bred og med godt håndtak.
  Nå 141,-
  Kjøp
  Vaskebørste PRO m/håndtak

  - 25%

 • Vaskebørste m/håndtak

  Vaskebørste med stiv bust i fantastisk god kvalitet. Kraftig og solid håndtak med anti-skli grep. Kledd med gummi på kantene for beskyttelse.
  Nå 74,-
  Kjøp
  Vaskebørste m/håndtak

  - 25%

  Båtskrubb

  Båtskrubb for grovere rengjøring.
  Nå 44,-
  Kjøp
  Båtskrubb

  - 25%

  Maskeringstape, blå, 19 mm

  Blåmaskeringstape med bredde 19 mm. Tåler sollys mye bedre enn hvit tape, kan stå på lenge før limet binder seg til underlaget.
  Nå 21,-
  Kjøp
  Maskeringstape, blå, 19 mm

  - 28%

  Antisklitape

  Selvklebende antisklitape med meget aggresivt lim.
  Fra 36,-
  Kjøp
  Antisklitape

  - 27%

 • Rullesett mini, 2 ruller

  Rimelig sett med 2 stk 10 cm ruller, skaft og brett. Passser godt til maling med vannbasert maling på lett teksturerte overflater.
  Nå 31,-
  Kjøp
  Rullesett mini, 2 ruller

  - 26%

  Rullehåndtak (til skumrull gul)

  Rullehåndtak som passer sammen med gul skumrulle 800, 800A og 800B.
  Fra 44,-
  Kjøp
  Rullehåndtak (til skumrull gul)

  - 26%

 • Nal m/silikonblad 12"

  Nal med 12" fleksibelt silikonblad med vingetupp for rask avrenning av vann. Håndtak i plast med komfortabelt grep. Perfekt for båt, bil, vindusruter og dusj!
  Nå 74,-
  Kjøp
  Nal m/silikonblad 12"

  - 25%

  Svamp grov/fin

  Svamp av svært høy kvalitet. Meget god sugeevne. En fin og en grovere side. Skader ikke gelcoat/lakk.
  Nå 41,-
  Kjøp
  Svamp grov/fin

  - 25%

  Microfiberklut til lakk og eksteriør

  Perfekt for polering og avtørking av lakkede overflater. De ekstremt absorberende aktive mikrofibrene tar helt og holdent bort voks og rester av poleringsmiddel. Gir deg en fantastisk glinsende overflate.
  Nå 41,-
  Kjøp
  Microfiberklut til lakk og eksteriør

  - 25%

  Polishing Grip, poleringsverktøy

  Skaper et perfekt trykk mot underlaget samt forenkler påføringen.
  Nå 66,-
  Kjøp
  Polishing Grip, poleringsverktøy

  - 26%

 • Rullehåndtak 10 cm, for art.nr. 800C

  Minirullebøyle for ruller på 10 cm. Passer til art.nr. 800C.
  Nå 29,-
  Kjøp
  Rullehåndtak 10 cm, for art.nr. 800C

  - 26%

  Rullebøyle for 10 cm - Harris

  Stick rulleskaft, praktisk patent som gir et stabilt trykk mot underlaget. Skaftet krever et minimum av rengjøring når man skifter rulle. Passer til forlengerskaft med kon-innfesting.
  Fra 21,-
  Kjøp
  Rullebøyle for 10 cm - Harris

  - 28%

  Rullebøyle for 18 cm - Harris

  - 26%

 • Poleringsklut på rull, 240 g - 1852

  Poleringsklut som ikke loer.
  Nå 44,-
  Kjøp
  Poleringsklut på rull, 240 g - 1852

  - 25%

  Støvklut Taccy, selvklebende

  Støvklut "Taccy Spesial" er en svært effektiv støvklut med 36 selvklebende flater. Benyttes på overflaten for å fjerne støv før påføring av lakk, maling og epoxy.
  Nå 21,-
  Kjøp
  Støvklut Taccy, selvklebende

  - 28%

 • Minirull langhåret, 10 cm

  Reserverull langhåret 10 cm. Samme som rullesett prodnr. 1039010.
  Nå 9,-
  Kjøp
  Minirull langhåret, 10 cm

  - 25%

  Bøtte, kraftig, gummi 7 l

  Bøtte med aluminiumshåndtak. Hanken har løkke for line. Kapasitet 7 liter. Kraftig modell i gummi.
  Nå 299,-
  Kjøp
  Bøtte, kraftig, gummi 7 l

  - 25%

 • Bøtte med hank, plast

  Bøtte med aluminiumshåndtak. Hanken har løkke for line. Kapasitet 7 liter. Enkel bøtte i plast.
  Nå 66,-
  Kjøp
  Bøtte med hank, plast

  - 26%

  Støvsuger Volcano VC300, 12V

  Liten, men kraftig støvsuger med 3 forskjellige munnstykker og forlengelsesrør slik at du slipper å krype rundt på gulvet. Hepafilter. Oppbevaringsbag medfølger.
  Nå 366,-
  Kjøp
  Støvsuger Volcano VC300, 12V

  - 25%

  Miniruller 2 pk, Mohair

  2 stk Stick ruller 10 cm, kort hårlengde for glatt overflate.
  Nå 17,-
  Kjøp
  Miniruller 2 pk, Mohair

  - 26%

  Miniruller 2 pk, Skum

  Skumrulle med fine fibre festet med elektromagnetisk lim. Man oppnår samme effekt som mohairimitasjon, men beholder den myke kjernen. 2 stk Stick ruller 10 cm.
  Nå 36,-
  Kjøp
  Miniruller 2 pk, Skum

  - 27%

 • Skumrull hvit, 10 cm, 2 pk

  Spesialrull for påføring av lakk, maling og epoxy. Kan benyttes både til 1- og 2-komponente produkter. Avrundet hjørne sikrer praktisk og brukervennlig påføring. Benyttes sammen med standard rullehåndtak. Leveres i pakke med 2 stk.
  Nå 44,-
  Kjøp
  Skumrull hvit, 10 cm, 2 pk

  - 25%

  Miniruller i microfiber 10 stk - Harris

  10 stk. ruller i bomull. 10 cm.
  Nå 60,-
  Kjøp
  Miniruller i microfiber 10 stk - Harris

  - 25%

  Støvsuger Volcano VC800, 12V

  Meget kraftig støvsuger med 2 meter slange og 3 forskjellige munnstykker. Suger både vått og tørt. Hepafilter. Oppbevaringsbag medfølger.
  Nå 749,-
  Kjøp
  Støvsuger Volcano VC800, 12V

  - 25%

  Sentralstøvsuger 220V - Beflexx

  For bruk i båt, bobil eller i hjemmet. Selges som komplett sett.
  Nå 2.624,-
  Kjøp
  Sentralstøvsuger 220V - Beflexx

  - 25%

 • Støvposer til Sentralstøvsuger Beflexx

  Pakke med 5 poser (3,5 l) + 1 filter.
  Nå 179,-
  Kjøp
  Støvposer til Sentralstøvsuger Beflexx

  - 25%

  Forlengersett til Sentralstøvsuger Beflexx

  3 forskjellige forlengere:
  Nå 464,-
  Kjøp
  Forlengersett til Sentralstøvsuger Beflexx

  - 25%

  Malerulle 18 cm, Microfiber - Harris/Pigment

  18 x 4,15 cm (norsk dimensjon), medium hårlengde for semi-glatt overflate.
  Nå 26,-
  Kjøp
  Malerulle 18 cm, Microfiber - Harris/Pigment

  - 26%

  Malerulle 18 cm, Mohair - Harris/Pigment

  Meget fin blanding av bomull og syntetisk materiale som ligner naturlig mohair både i egenskap og utseende. Den korte busten gir en meget fin overflate. Ideell til lakkering av gulv.
  Gir ikke luftbobler i overflaten. Passer til både olje- og vannbaserte produkter. Også godt egnet.
  Nå 36,-
  Kjøp
  Malerulle 18 cm, Mohair - Harris/Pigment

  - 27%

 • Skumrull gul

  Gul spesialrull for påføring av epoxy, 1- og 2-komponent lakk- og maling. Benyttes sammen med rullehåndtak prodnr. 801/801A og 801B. Anbefales ved bruk av WEST SYSTEM epoxy.
  Fra 36,-
  Kjøp
  Skumrull gul

  - 27%

  Rullekar aluminium, 28 cm

  Robust og holdbart rullefat i aluminium med dyp bunn og stort volum. Velegnet for maling, epoxy etc. Praktisk å bruke ved større jobber som reparasjon av plastpest, maling av kjøl, skrog etc.
  Nå 59,-
  Kjøp
  Rullekar aluminium, 28 cm

  - 25%

 • Støvsuger oppladbar 12V, Wet&Dry

  Oppladbar støvsuger Wet&Dry. Perfekt for båten, både til tørt og vått. 12V oppladbart batteri - kan lades både fra 12V og 220V.
  Nå 524,-
  Kjøp
  Støvsuger oppladbar 12V, Wet&Dry

  - 25%

  Polerduk 200 gram - Hempel

  Høykvalitets polerduk. Loer ikke, og er overlegen når det gjelder poleringsarbeid. Ferdig oppdelte kluter.
  Nå 44,-
  Kjøp
  Polerduk 200 gram - Hempel

  - 25%

  Plastinnlegg rullekar, 28 cm

  Engangsinnlegg i solid hvit plast. Benyttes sammen med rullekar prodnr. 70.
  Nå 14,-
  Kjøp
  Plastinnlegg rullekar, 28 cm

  - 26%

  Skumpensel

  - 26%

 • Poleringsklut 100gr - Sonax

  Høykvalitets polerduk fra Sonax. Loer ikke, og er overlegen når det gjelder poleringsarbeid. Ferdig oppdelte kluter.
  Nå 45,-
  Kjøp
  Poleringsklut 100gr - Sonax

  - 26%

  Marin Clean 1 l

  Allround rengjøringsmiddel for glassfiberskrog og dekk, motorrom, gummibåter og imitert skinn.
  Nå 66,-
  Kjøp
  Marin Clean 1 l

  - 26%

  Plastrulle for utpressing av luft 75 mm

  Brukes for å fordrive luft når man legger glassfiberduk/epoxy. Bredde: 75 mm.
  Nå 74,-
  Kjøp
  Plastrulle for utpressing av luft 75 mm

  - 25%

 • Malingsskrape, 25 mm

  Malingskrape med utskiftbart trekant blad. 25 mm.
  Nå 59,-
  Kjøp
  Malingsskrape, 25 mm

  - 25%

  Malingsskrape, 65 mm

  Malingskrape med utskiftbart blad og ekstra håndtak. 65 mm blad.
  Nå 74,-
  Kjøp
  Malingsskrape, 65 mm

  - 25%

  Reserveblad til skrape

  25 mm trekantet karbonstål blader til skrape 1085345.
  Fra 18,-
  Kjøp
  Reserveblad til skrape

  - 28%

  Marin Clean Vannlinjerens 1 l

  Marin Clean Vannlinjerens er et sterkt, surt rensemiddel som fjerner kalk, gule forurensninger og rust. Marin Clean Vannlinjerens er spesielt fremstilt for fjerne de gule forurensningene ved vannlinjen som er for
  Nå 82,-
  Kjøp
  Marin Clean Vannlinjerens 1 l

  - 25%

 • Sonax Polerfiberklut

  Sonax Polerfiberklut er en veldig myk polerduk av ekstra tykk kvalitet. Den lager ikke riper. Kluten har god oppsugningsevne og er perfekt for polering og voksing av bil, båt, campingvogn samt vinduspuss.
  Nå 51,-
  Kjøp
  Sonax Polerfiberklut

  - 26%

  Pussesvamp

  Meget anvendelig pussesvamp. Spesiellt god til profilerte overflater.
  Fra 18,-
  Kjøp
  Pussesvamp

  - 28%

  Vannslipepapir

  10 stk per pakning.
  Fra 36,-
  Kjøp
  Vannslipepapir

  - 27%

  Gelcoat Cleaning Powder 750 g

  Kraftig rengjøringspulver for fjerning av sterke misfarginger, flekker og gulning av gelcoat-overflater. Fjerner misfarging på skroget fra avleiringer i fersk- eller brakkvann, og er særlig egnet til rengjøring av store flater som sklisikre dekk, hvor smusset samler seg.
  Nå 141,-
  Kjøp
  Gelcoat Cleaning Powder 750 g

  - 25%

 • Textile Protect / Impregnering 0,5 l

  Hempels Exterior Textile Protect er en fargeløs og vannavisende
  impregnering for utendørs beskyttelse av tekstiler. Gir en fleksibel, vann- og smussavvisende overflate. For bruk til båttrekk, presenninger, kalesje og annet bomull- eller nylonmateriale. Spraymekanisme medfølger.
  Nå 93,-
  Kjøp
  Textile Protect / Impregnering 0,5 l

  - 26%

  Rubbing Liquid 0,5 l

  Skubbende stoff til å fjerne oksidering og små riper fra de fleste overflater, inkludert aluminium. Gjenoppretter og fornyer glansen og fargen til gelcoat og malte overflater. Inndeholder ikke silikon og ammoniakk.
  Nå 156,-
  Kjøp
  Rubbing Liquid 0,5 l

  - 25%

  Sprøyte

  Limsprøyter brukes til å sprøyte epoxy etc. inn i hull og sprekker. Egner seg godt der man skal feste skruer og beslag samt til reparasjon av kryssfiner/laminater og til nating av dekk.
  Fra 12,-
  Kjøp
  Sprøyte

  - 26%

  Rørepinne Hempel

  - 25%

 • Blandepinner i tre - 100 stk

  Blandepinner til å blande og røre i epoxy, polyester, lakk, maling, beis etc. samt påføre sparkelmasser osv. Pinnene har avrundede hjørner. Billig, praktisk og godt verktøy.
  Nå 74,-
  Kjøp
  Blandepinner i tre - 100 stk

  - 25%

  Wax 0,5 l

  Flytende voks til bruk på gelcoat, malte og lakkerte overflater. Etterlater en ekstremt blankpolert og hard beskyttende finish.
  Nå 179,-
  Kjøp
  Wax 0,5 l

  - 25%

  Boat Shampoo 1 l

  Høykonsentrert rengjøringsmiddel som ikke inneholder sterke løsemidler. Velegnet til daglig rengjøring av glassfiber, malte og lakkerte overflater. Kan ikke brukes til rengjøring før maling. Påføring ved min. +5°C.
  Nå 93,-
  Kjøp
  Boat Shampoo 1 l

  - 26%

  Pre-Clean 1 l

  Universalt rengjøringsmiddel som hurtig og enkelt fjerner skitt, støv, olje, tjæreflekker og liknende. Særdeles effektiv til rensing av pensler. Etter rengjøring med Pre-Clean må det skylles med ferskvann. Må ikke brukes på presenninger eller plastvinduer.
  Nå 123,-
  Kjøp
  Pre-Clean 1 l

  - 25%

 • Blandebeger klar plast med mål, 0,8 l

  Blandebeger i klar plast til lakk, maling, epoxy, polyester, beis etc. Laget i klar og sterk hardplast. Begeret er påført praktiske ml-mål som gjør at man kan foreta riktige doseringer og korrekte blandinger. Benyttes til å blande West System epoxy.
  Nå 18,-
  Kjøp
  Blandebeger klar plast med mål, 0,8 l

  - 25%

  Vernedress, engangs

  Handi Vernedress 1-gangs brukes til malerarbeid, sprøytelakkering og beskyttelse mot støv og skitt. Verndressen er laget i slitesterk SMS og er en heldress med strikk i armer og ben.
  Fra 89,-
  Kjøp
  Vernedress, engangs

  - 25%

  Monteringshansker H-Grip

  Til verksteder, montering, transport, håndtverk, etc.
  Fra 33,-
  Kjøp
  Monteringshansker H-Grip

  - 27%

  Alu-Protect 0,5 l

  Silikon- og syrefri olje til beskyttelse av aluminiumsmaster, lettmetall, wirer og gummilister.
  Nå 138,-
  Kjøp
  Alu-Protect 0,5 l

  - 25%

 • Barnacle Remover / Skjell fjerner 0,5 l

  Barnacle remover er et effektivt produkt for fjerning av rur.
  Nå 164,-
  Kjøp
  Barnacle Remover / Skjell fjerner 0,5 l

  - 25%

  Degreaser 0,75 l

  Degreaser er et rengjøringsmiddel basert på en blanding av sterke løsemidler. Den er effektiv til fjerning av voks, silikon og fett. Kan brukes på polyester, gelcoat, stål og teak. Brukes alltid før sliping og maling. Kan brukes til rensing av verktøy, men ikke til sprøyteutstyr i aluminium.
  Nå 119,-
  Kjøp
  Degreaser 0,75 l

  - 25%

  Engangshansker Nitrile 100 stk - Handi

  Handi engangshansker i Nitrile. Pudderfri, inneholder ikke latexproteiner.
  Fra 119,-
  Kjøp
  Engangshansker Nitrile 100 stk - Handi

  - 25%

  Engangshansker PVC, 100 stk - Handi

  Handi engangshansker i PVC. Lett pudret, inneholder ikke latexproteiner.
  Fra 74,-
  Kjøp
  Engangshansker PVC, 100 stk - Handi

  - 25%

Solution by DOTS as | Powered by Flexis