• Fisker 12

  Stabil, solid og praktisk fiske- og jakt kajakk. En av våre bestselgere!
  3.990,-
  Kjøp her
  Fisker 12

  - 20%

 • Old Town Dirigo 106 Angler

  Med Dirigo106 Angler får du en liten, billig og praktisk fiskekajakk som fyller mange behov uten at du trenger å ofre komfort eller bekvemmelighet!
  Fra 6.990,-
  Kjøp her
  Old Town Dirigo 106 Angler

  - 7%

 • Old Town Dirigo 120 Angler

  Dirigo 120 Angler er konstruert for at den skal gi maksimal funksjonalitet i forhold til størrelse og vekt. Dette er kajakken for alle som vil ha en minst mulig kajakk, men en farkost som gir maksimal nytteverdi i forbindelse med fiske, jakt og foto.
  Fra 7.490,-
  Kjøp her
  Old Town Dirigo 120 Angler

  - 12%

 • Native Ultimate 12 FX Angler

  En stødig og god kano/kajakk-hybrid med katamaranskrog. Ultimate 12 FX Angler kan du rigge som du vil med alt det utstyret som du ønsker og har behov for. Dette er ikke mindre enn en ”lekkerbisk” av en fiskeplattform.
  Fra 14.990,-
  Kjøp her
  Native Ultimate 12 FX Angler
 • Native Slayer 12

  Dette er drømmen for alle fiskeentusiaster som vil ha en ganske lett, meget stabil og praktisk fiskekajakk. Denne modellen er som resten av kajakkene fra Native spesiallaget for kun et formål: Å fungere optimalt på vannet for fiskeren.
  Fra 12.990,-
  Kjøp her
  Native Slayer 12
 • Old Town Predator MX

  Gjør deg klar for en helt ny fiskeopplevelse! Predator 13 og Predator MX er USA's mest solgte fiskekajakker og er kåret til de beste fiskekajakkene på markedet! Dette er også våre bestselgere her hjemme i Norge. Kåret til årets beste fiskekajakk!
  Fra 13.990,-
  Kjøp her
  Old Town Predator MX
 • Old Town Predator 13

  Gjør deg klar for en helt ny fiskeopplevelse! Predator 13 og Predator MX er USA's mest solgte fiskekajakker og er kåret til de beste fiskekajakkene på markedet! Dette er også våre bestselgere her hjemme i Norge. Kåret til årets beste fiskekajakk!
  Fra 15.990,-
  Kjøp her
  Old Town Predator 13
 • Native Slayer 14,5

  Konstruert og bygget av fiskere for fiskere! Kåret til ”TOPP 3 FISKEKAJAKK” i USA i 2013! Dette er kort og godt en optimal kajakk for alle som vil ha en suveren fiskekajakk. Kajakken er svært stabil, noe som gjør at du kan stå å fiske i timevis.
  Fra 14.990,-
  Kjøp her
  Native Slayer 14,5
 • Native Ultimate 15 FX Solo Angler

  En stabil og stødig hybrid mellom kano og kajakk med unike egenskaper. Denne kajakken kan du rigge som du vil med alt det utstyret som du ønsker og har behov for. Dette er ikke mindre enn en ”lekkerbisk av en fiskeplattform”.
  Fra 15.990,-
  Kjøp her
  Native Ultimate 15 FX Solo Angler
 • Native Ultimate 15 FX Tandem Angler

  En lekker tandem fiskekajakk i god kvalitet beregnet for elver, skjærgård, vann og fjorder. Dette er en prisgunstig og allsidig fiske- og jakt kajakk for alle som ønsker å oppleve flotte dager på vannet sammen med andre.
  Fra 19.990,-
  Kjøp her
  Native Ultimate 15 FX Tandem Angler
 • Native Slayer 13 Propel

  En unik fiske, jakt- og flerbrukskajakk med propell og ror. Slayer 13 Propel er en svært funksjonell kajakk med ror og en fotdrevet propell.
  Fra 24.990,-
  Kjøp her
  Native Slayer 13 Propel
 • Native Slayer 10 propell

  Slayer 10 Propel er en unik fiske, jakt- og flerbrukskajakk med propell og ror. Dette er en svært praktisk og anvendelig kajakk for alle som vil ha en farkost som er enkel å manøvrere, har lav vekt og er stødig som en plattform.
  Fra 22.990,-
  Kjøp her
  Native Slayer 10 propell
 • Ocean Prowler Big Game II

  Kajakken er innredet og konstruert på en slik måte at fiskeren får optimal komfort om bord. Alt om bord er gjennomtenkt og nøye testet ut for å gi fiskeren den aller beste opplevelsen når han/hun er ute på vannet.
  12.990,-
  Kjøp her
  Ocean Prowler Big Game II
 • Ocean Trident 13 Angler camo

  Ocean Trident 13 Angler er kjent for sine gode padleegenskaper og sjødyktighet. Den er raskt, lett å manøvrere og fantastisk god og fiske fra.
  11.990,-
  Kjøp her
  Ocean Trident 13 Angler camo
 • Old Town Predator XL

  Predator XL er noe bredere en Predator 13, er enda mer stabil, men veier ca det samme. Dette er en unik båt som du bør sjekke ut nærmere.
  Fra 17.990,-
  Kjøp her
  Old Town Predator XL
 • Old Town Predator PDL Pedal

  Old Town Predator PDL med pedaler har blitt den store ”snakkisen” i alle miljøer som er opptatt av fisking og kajakk. Det er ikke hver dag en slik kajakk med slike kvaliteter som dette blir lansert i markedet.
  26.990,-
  Kjøp her
  Old Town Predator PDL Pedal
 • Ocean Trident 15 Angler

  ”NYE” Ocean Trident 15 Angler egner seg ypperlig til alle typer stangfiske, selvfølgelig også fluefiske. Fordi kajakken er så rask og god å padle, egner Trident 15 seg for alle som liker å tilbakelegge lange distanser og flytte seg fra sted til sted.
  13.990,-
  Kjøp her
  Ocean Trident 15 Angler
 • Advanced Elements PackLite Kajakk

  Advanced Elements PackLite er en unik båt. En er ekstremt let, sterk og svært kompakt når man pakker den ned.
  2.490,-
  Kjøp her
  Advanced Elements PackLite Kajakk
 • Native Ultimate FX Propel 13

  Native Ultimate FX Propel 13 er den letteste fiskekajakken i sin klasse med pedaler og propell. Dette er en fantastisk fin fiskekajakk som er designet av noen av de dyktigste og mest erfarne i sin bransje.
  26.990,-
  Kjøp her
  Native Ultimate FX Propel 13
Solution by DOTS as | Powered by Flexis