• Juniorpakke 600 g, herder 205 standard

  West System epoxy Juniorpakke. Inneholder 0,5 kg base + 0,1 kg/205-herder (standard herder).
  499,-
  Juniorpakke 600 g, herder 205 standard

  402 Rep.stoff for glassfiber/polyester

  402 Fyllstoff for rep. av sår/skader på glassfiber/polyester. For fylling og liming av mindre skader på glassfiber/polyester. Tilsett ca 25% fyllstoff 402 i forhold til epoxyblandingens totale vekt.
  Fra 249,-
  402 Rep.stoff for glassfiber/polyester

  Entropy CCR - Glassklar epoxy

  Entropy CCR er en glassklar (krystallklar) og tynnflytende epoxy. Den er beregnet for å brukes til støpning, fylling og å bake inn og heldekke ulike gjenstander. Stor gjennomsiktighet, utviklet for å støpe krystallklare og tykke lag.
  Fra 499,-
  Entropy CCR - Glassklar epoxy

  Entropy CLR - Spesialepoxy til liming og overflatebehandling

  Entropy CLR er en epoxy til generell bruk som liming og laminering, og er spesielt egnet til overflatebehandling. Den er klar som vann, gir en glassklar finish, har perfekt tykkelse, gir lite luftbobler og den er enkel å bruke.
  Fra 999,-
  Entropy CLR - Spesialepoxy til liming og overflatebehandling
 • Boracol Special

  Boracol 10­­_3Bd er en ny og bedre utgave av Boracol Special. Dette er et svært effektivt impregneringsmiddel mot treskadesopper i tre og murverk. Benyttes for å forebygge og bekjempe råte, sopp, alger, mugg, jordslag og råtesopp.
  Fra 319,-
  Kjøp her
  Boracol Special
 • Skumfordriver Original

  Benyttes i kombinasjon med rulle/pensel. Til påføring av lakk, maling og epoxy. Fjerner sig, striper og luftbobler. Gir en pen overflate.
  Fra 24,-
  Skumfordriver Original

  Epifanes blank klarlakk

  Epifanes Blank Klarlakk er en tradisjonell høyglans lakk som er basert på en blanding av modifisert linolje, kinesisk treolje og fenol resiner. Epifanes Blank Klarlakk trenger dypt ned i treverket og har et ekstra effektivt U.V. filter.
  Fra 285,-
  Epifanes blank klarlakk

  Reparasjon og restaurering av trebåter

  Alt du trenger å vite om reparasjon og restaurering av trebåter. Proppfull av skisser og tegninger. 80 sider med nyttig informasjon for trebåteieren. Norsk tekst.
  289,-
  Reparasjon og restaurering av trebåter

  Pumper, sett til A/B/C pakke for 205 og 206 herder

  Doseringspumper som gir enkel og nøyaktig blanding og forhindrer svinn. 301 Pumper doserer Herder/Resin: 1:5 (vekt). Brukes sammen med A/B/C pakker m/205- og 206-herder. Sikrer korrekt blanding. NB! Et trykk på hver pumpe gir riktig blandingsforhold. Leveres i sett á 2 stk pumper.
  Fra 329,-
  Pumper, sett til A/B/C pakke for 205 og 206 herder
 • KARBON/KEVLAR-VEV, 205 g/m²

  Ekstremt sterk i forhold til vekt og tykkelse. Brukes til reparasjoner og arbeider som krever ekstra styrke og spesielle egenskaper. Denne veven (duken) er ekstremt sterk og har lav egenvekt. Bredde: 100 cm.
  Fra 869,-
  Kjøp her
  KARBON/KEVLAR-VEV, 205 g/m²
 • Peel Ply-bånd

  Peel Ply benyttes for å få en fin, jevn og pen overflate når du legger epoxy og/eller glassfiberduk i kombinasjon med epoxy.
  Fra 749,-
  Peel Ply-bånd

  Avfetning og silikonfjerner

  Avfetningsvæske og silikonfjerner. Et spesialrensemidel for optimal avfetting av glassfiberoverflater. Fjerner alle voks- og oljerester. Svært effektiv. Bør brukes til rengjøring av flater før påføring av to-komp. lakk, maling og epoxy.
  Fra 159,-
  Avfetning og silikonfjerner

  Glassfiberbånd

  Glassfiber-bånd (200 gr/m2) for reparasjon, forsterkning og utbedring av små skader, sår og hull i ulike overflater. Brukes til sammenføyning av dekk og skrog, i hjørner til innredning, spanter etc.
  Fra 129,-
  Glassfiberbånd

  Glassfiberduk enkelvevet, 135 g/m²

  Dette er en såkalt ”Plain weave”/enkeltvevet glassfiberduk. Den er relativt tynn, og veier 135 gram per m². Denne duken er sterk og smidig, og blir helt gjennomsiktig i kombinasjon med WEST SYSTEM epoxy. Bredde 100 cm.
  Fra 949,-
  Glassfiberduk enkelvevet, 135 g/m²
 • Lim/ lakk/ malingspensel

  Rimelig engangspensel for enkel bruk til lim, lakk og maling. Egner seg svært godt til limearbeider med epoxy og polyester. Anbefales ved legging av glassfiberduk. "Bruk og kast".
  Fra 13,-
  Kjøp her
  Lim/ lakk/ malingspensel
 • Boracol 15

  Boracol 15 er et svært effektivt impregneringsmiddel som benyttes for å forebygge og bekjempe sopp og insektangrep. Benyttes på treverk og mur (fasader, kjellere, vaskerom etc.) til bekjempelse av råtesopp, muggsopp, ekte hussopp og insektangrep.
  Fra 799,-
  Boracol 15

  NORPOL Wax W-70

  NORPOL Voks W-70 er en 1-komponent god silikonfri voks som brukes både når man skal støpe med epoxy og polyester i former, og når man skal vokse/polere båtskrog og biler. Boksen inneholder 425 gram og holder til ca 40-50m2.
  439,-
  NORPOL Wax W-70

  Polyester

  Polyester brukes i kombinasjon med glassfibermatter til å støpe, forsterke og reparere. Benyttes til reparasjon av båter, biler, campingvogner, svømmebasseng, støping av karosserideler, etc. Må blandes med herder for at den skal herde.
  Fra 90,-
  Polyester

  Gelcoat sparkel i tube

  For reparasjoner av mindre skader på dekk og skrog. Kan også brukes på vertikale overflater. Meget god mot UV stråling og har lang levetid. 100 gram.
  229,-
  Gelcoat sparkel i tube
 • Natetape

  Denne natetapen legges i bunnen av natet (fugebunnen) før man fuger/nater. Den elastiske fugemassen du skal bruke til å nate et båtdekk skal kun hefte på sidene av natet, ikke til bunnen av natet. Da vil natemassen få større fleksibilitet/strekkevne.
  Fra 186,-
  Kjøp her
  Natetape
 • Gorilla – Svart Tape, 11m x 48 mm

  Det finnes ingen tilsvarende tape. Gorilla Tape er den ekstra sterke og holdbare tapen for innendørs og utendørs bruk. Den er sterk, men kan likevel rives for hånd.
  123,-
  Gorilla – Svart Tape, 11m x 48 mm

  Resin

  105 Resin er selve basen i serien av WEST SYSTEM epoxy produkter. Skal alltid benyttes sammen med herder i riktig blandingsforhold. Herder/Resin: 1:5 (vekt)
  Fra 475,-
  Resin

  Rylard VG 66 Premium, 750 ml

  Blank klarlakk m/UV-filter. Dette er en enestående lakk som er produsert på gamle og gode resepter. Fabrikken ligger i Italia, og leverer lakk og maling til de mest prestisjetunge båtbyggeriene i verden, blant annet Riva Yachts.
  375,-
  Rylard VG 66 Premium, 750 ml
 • Karbon-vev 90 gr./m²

  Incredibly light 90gsm plain weave carbon fibre fabric for specialist applications such as aerospace, radio controlled models (particularly planes and helicopters), UAVs and similar.
  Fra 349,-
  Karbon-vev 90 gr./m²

  Classic Mahognibeis, 0,5 l

  Classic Mahogni Beis er spesielt beregnet for ny og værslitt mahogni til innendørs og utendørs bruk. Beisen framhever og forsterker treets naturlige farge, glød og struktur samt beskytter mot gulning og bleking av treverket.
  219,-
  Classic Mahognibeis, 0,5 l

  Slippmiddel for støpeformer

  Formslippmiddel for bruk ved støpning i form. Dette er et slippmiddel som benyttes når man skal støpe detaljer og gjenstander i form ved hjelp av epoxy eller polyester.
  Fra 309,-
  Slippmiddel for støpeformer

  Metall glitter - 5 stk. forskjellige farger

  Metall glitter brukes som et tilsetningsstoff til epoxy når man vil skape fine effekter og ha «glitterfarge» på epoxyen. Benyttes når man vil skape et personlig, unikt og flott utseende på det man lager.
  149,-
  Metall glitter - 5 stk. forskjellige farger
 • AS40 - Silikon støpemasse

  AS40 Silikongummi er en 2-komponent støpemasse som brukes for å foreta avstøpninger av andre gjenstander. Denne massen gir en meget nøyaktig avstøpning/reproduksjon av den gjenstanden man tar avstøpning av.
  Fra 439,-
  AS40 - Silikon støpemasse

  Unike treskiver i ask

  Disse treskivene i ask er unike og helt enestående! De er tørket og klar til bruk sammen med krystallklar Entropy Clear Casting epoxy (CCR). Fyll opp hull og sprekker med epoxy. Lag dekorative bord, hyller, bilder etc.
  Fra 1.949,-
  Unike treskiver i ask

  Herder 205 standard

  Standard 205-herder skal alltid benyttes sammen med 105 Resin i riktig blandingsforhold: Herder/Resin: 1:5 (vekt).
  Fra 304,-
  Herder 205 standard

  Herder 206 langsom

  Langsom 206-herder skal alltid benyttes sammen med 105 Resin i riktig blandingsforhold: Herder/Resin: 1:5 (vekt). 206 herder skal ikke brukes i lavere temperatur enn 16 ºC.
  Fra 304,-
  Herder 206 langsom
 • 403 Mikrofiber

  Bruk alltid litt 403 Microfiber i limet når du skal lime et materiale til et annet (tre, glassfiber, stål, aluminium, glass etc.). Tilsett 403 til du får en ”ketchup”-konsistens på lim-blandingen. 403 Microfiber sikrer en ekstra sterk sammenføyning.
  Fra 209,-
  403 Mikrofiber

  404 High Density

  404 High Density blandes i limet ved innfesting/montering av gjenstander som utsettes for store påkjenninger, eks. vinsjer, kryssholt, skjøteskinner, beslag etc. Tilsettes epoxyblandingen i forholdet 35-60 % av blandingens totale vekt. West System.
  Fra 209,-
  404 High Density

  Blandepinner i plast

  Blandepinner til å blande og røre i epoxy, polyester, lakk, maling, beis etc. samt påføre sparkelmasser osv. Pinnene har avrundede hjørner. Billig, praktisk og godt verktøy. Kan gjenbrukes.
  Fra 119,-
  Blandepinner i plast

  Epifanes Teakolje Sealer, 1 l

  Epifanes Teakolje Sealer brukes til impregnering, vedlikehold og beskyttelse av teak, hardwood og andre olje- eller harpiksholdige materialer. Oljen vil fremheve og gjenbringe treverkets naturlige farge og mønster.
  399,-
  Epifanes Teakolje Sealer, 1 l
 • Epifanes silkematt interiørlakk

  Epifanes Silkematt Interiørlakk er en hard en-komponent hurtigtørkende interiørlakk som gir en vakker silkematt glans. Lakkflaten blir robust og slitesterk, og tåler godt vanlige husholdningskjemikalier.
  Fra 285,-
  Epifanes silkematt interiørlakk

  Glassfiberbåter: Reparere & vedlikeholde

  Tar for seg reparasjoner av plastlaminater, delamineringer, kjølskader, behandling og forebyggelse av plastpest (osmose). Mer enn 50 tegninger og bilder. Anbefales for alle plastbåteiere. Norsk tekst.
  269,-
  Glassfiberbåter: Reparere & vedlikeholde

  Vacuum Bagging Techniques

  Hvordan bruke vakumteknikk i kombinasjon med epoxy. Komplett oversikt over teknikker, materialer og det utstyret som trengs.
  109,-
  Vacuum Bagging Techniques

  SPESIALPUMPER, SETT TIL A/B/C PAKKE FOR 207 HERDER

  Doseringspumper som gir enkel og nøyaktig blanding og forhindrer svinn. 303 Pumper doserer Herder/Resin: 1:3 (vekt). Brukes sammen med A/B/C pakker m/207-herder. Sikrer korrekt blanding. NB! Et trykk på hver pumpe gir riktig blandingsforhold.
  Fra 329,-
  SPESIALPUMPER, SETT TIL A/B/C PAKKE FOR 207 HERDER
 • Karbon-vev, 200 g/m²

  Ekstremt sterk i forhold til vekt og tykkelse. Brukes til reparasjoner og arbeider som krever ekstra styrke og spesielle egenskaper. Benyttes også til kosmetisk bruk da denne duken gir et stilig og særegent utseende. Bredde: 100 cm.
  Fra 799,-
  Karbon-vev, 200 g/m²

  Peel Ply-duk

  Peel Ply benyttes for å få en fin, jevn og pen overflate når du legger epoxy og/eller glassfiberduk i kombinasjon med epoxy.
  Fra 189,-
  Peel Ply-duk

  Glassfiberduk enkelvevet, 200 g/m²

  Dette er en såkalt ”Plain weave”/enkeltvevet glassfiberduk. Den er relativt tynn, og veier 200 gram per m². Denne duken er sterk og smidig, og blir helt gjennomsiktig i kombinasjon med WEST SYSTEM epoxy. Bredde: 100 cm.
  Fra 799,-
  Glassfiberduk enkelvevet, 200 g/m²

  Glassfiberduk dobbelvevet, 200 g/m²

  Dobbeltvevet glassfiberduk (twill weave), sterk og smidig, blir tilnærmet gjennomsiktig i kombinasjon med WEST SYSTEM epoxy. ”Allround” duk til alle typer reparasjoner og forsterkninger av skrog, hyttetak, kano, kajakk, kjøl, ror etc.
  Fra 149,-
  Glassfiberduk dobbelvevet, 200 g/m²
 • Pensel Harris - No Loss

  Harris “No Loss” - Kvalitetspensel for all lakk og maling. Penselen mister garantert aldri hår - leveres med “Livstidsgaranti”. Har stort lakk-/malingopptak.
  Fra 48,-
  Pensel Harris - No Loss

  Miracle Gloss Formvoks for støping

  Miracle Gloss, tidligere kjent som Meguiar's M-08) formvoks i kombinasjon med slippmiddel sikrer at Entropy epoxy, West System epoxy, ulike polyesterprodukter og vinylester løsner fra formens overflate etter herding.
  Fra 249,-
  Miracle Gloss Formvoks for støping

  Glassfibermatte 300 gr/m2

  Brukes til reparasjoner og støping i kombinasjon med polyester. Gir god binding mellom lagene. Lett å legge og bearbeide over kanter. Vekt: 300 gr/m2
  Fra 109,-
  Glassfibermatte 300 gr/m2

  Polypropylene Sheet Natural colour. 3mm thick.

  Smooth finish polypropylene sheet ideal for baseboards and temporary barriers in composite mould making and resin casting. This 3mm plastic sheet is sturdy enough to make straight and accurate barriers but thin enough to allow some flex.
  Fra 249,-
  Polypropylene Sheet Natural colour. 3mm thick.
 • O'Keeffe's Working Hands Håndkrem 96g

  O`keeffe`s Working Hands er håndkremen for deg som har tørre, sprukne hender. Kremen er uparfymert og luktfri. Kremen myker opp tørr hud, tilfører fuktighet og beskytter huden mot ytterligere tap av fukt. Kremen etterlater ikke en klebrig hinne.
  139,-
  O'Keeffe's Working Hands Håndkrem 96g

  Sprøyte

  Limsprøyter brukes til å sprøyte epoxy etc. inn i hull og sprekker. Egner seg godt der man skal feste skruer og beslag samt til reparasjon av kryssfiner/laminater og til nating av dekk.
  Fra 19,-
  Sprøyte

  4CR Avfetning og silikonfjerner, 1 l

  4CR avfetningsvæske og silikonfjerner. Et spesialrensemidel for optimal avfetting av glassfiberoverflater. Fjerner alle voks- og oljerester. Svært effektiv. Bør brukes til rengjøring av flater før påføring av to-komp. lakk, maling og epoxy.
  299,-
  4CR Avfetning og silikonfjerner, 1 l

  Badger Mesterpensel

  Flat og fyldig pensel med spisset naturbust i mesterkvalitet. Høyt lakkopptak, gir perfekt finish og er svært slitesterk. For lakk og maling. En av de beste penslene på markedet.
  Fra 249,-
  Badger Mesterpensel
 • Gorilla – Svart Tape, 32 m x 48 mm

  Det finnes ingen tilsvarende tape. Gorilla Tape er den ekstra sterke og holdbare tapen for innendørs og utendørs bruk. Den er sterk, men kan likevel rives for hånd.
  247,-
  Gorilla – Svart Tape, 32 m x 48 mm

  Gorilla – Sølv Tape, 32 m x 48 mm

  Det finnes ingen tilsvarende tape. Gorilla Tape er den ekstra sterke og holdbare tapen for innendørs og utendørs bruk. Den er sterk, men kan likevel rives for hånd.
  247,-
  Gorilla – Sølv Tape, 32 m x 48 mm

  Pearl Ex Fargepulver - 17stk. forskjellige farger

  Dette fargepulveret gir en fantastisk fin og metallisk fargeeffekt i kombinasjon med Entropy CCR glassklar epoxy. Fargepulveret blir brukt til å skape et perleaktig slør av farge og/eller metalliske effekter i smykker, kunstverk, skulpturer, etc.
  195,-
  Pearl Ex Fargepulver - 17stk. forskjellige farger

  Fluoriserende neonfarger for epoxy etc, 6pk

  Dette settet inneholder 6 stk. fantastiske fluoriserende farger i god kvalitet. Disse fargene (neon pigmenter) er gjennomsiktige og «selvlysende», og er beregnet til å blande sammen med Entropy CCR epoxy, polyester, polyurethane etc.
  319,-
  Fluoriserende neonfarger for epoxy etc, 6pk
 • CS25 Silikon støpemasse

  Easy Composites' CS25 Condensation Cure Rtv Silicone Rubber is a low viscosity,
  Fra 599,-
  CS25 Silikon støpemasse

  Fortykningsmiddel til AS40 Silikon støpemasse

  Special thixotropic additive for Silicone Rubber used to increase the thixotropy of the rubber in its liquid state making it possible to brush apply the silicone even onto vertical surfaces.
  Fra 179,-
  Fortykningsmiddel til AS40 Silikon støpemasse

  O'Keeffe's Healthy Feet Fotkrem 91g

  O`keeffe`s Healthy Feet fotkrem lindrer og reparerer ekstremt tørre og sprukne føtter.
  139,-
  O'Keeffe's Healthy Feet Fotkrem 91g

  O`keeffe`s Working hands tube 85gram

  O`keeffe`s Working Hands er håndkremen for deg som har tørre, sprukne hender. Kremen er uparfymert og luktfri. Kremen myker opp tørr hud, tilfører fuktighet og beskytter huden mot ytterligere tap av fukt. Kremen etterlater ikke en klebrig hinne.
  139,-
  O`keeffe`s Working hands tube 85gram
 • Herder 207 Spesial

  207 Spesial Herder benyttes sammen med 105 Resin i riktig blandingsforhold: Herder/Resin 1:3 Brukes spesielt til overflatebehandling. Skal ikke brukes i lavere temperatur enn 16 °C.
  Fra 439,-
  Herder 207 Spesial

  405 Filleting Blend

  Brukes ved liming og laminering og der det er ønskelig med ”trefarge” på epoxy-blandingen. Tilsettes i forholdet 15-25 % av blandingens totale vekt.
  Fra 229,-
  405 Filleting Blend

  406 Colloidal Silica

  ”Allround” fyllstoff som tilsettes for å kontrollere tykkelsen på limet. Gir en smidig og glatt epoxy-blanding. Benyttes til liming, laminering, fylling, nating, forsterking, rep. av hull/skader i glassfiberbåter, til epoxy-hulkiler, til nating av dekk, der man ønsker en tykkere epoxyblanding for å unngå sig osv. Tilsettes i forholdet 2-10 % av blandingens totale vekt.
  Fra 209,-
  406 Colloidal Silica

  Engangshansker i nitril, ekstra solid - 5 par

  Ekstra sterke engangshansker i gummi uten søm. Beskytter huden mot epoxy, polyester, maling og andre kjemikalier. Disse hanskene er produsert i nitril, og er pudderfrie.
  169,-
  Engangshansker i nitril, ekstra solid - 5 par
 • Epifanes blank teaklakk

  Epifanes Blank Teaklakk er en klassisk oljebasert lakktype med mikroskopiske porer som egner seg til alle typer trevirke. Spesielt anbefalt til oljeholdige treslag som teak, iroco, amerikansk furu o.l. Epifanes teaklakk fåes også i matt.
  Fra 295,-
  Epifanes blank teaklakk

  Epifanes matt teaklakk, 1 l

  Til alle typer trevirke, men spesielt anbefalt til fete treslag som teak etc. Lakken gir en vakker silkematt glans. Robust og slitesterk. Beregnet som toppstrøk over annen lakk. Til alt interiør i båt, kjøkkeninnredninger, skrivepulter, dører etc.
  569,-
  Epifanes matt teaklakk, 1 l

  Gelcoat Blisters: Diagnosis, Repair & Prevention

  Dette heftet forklarer de forskjellige årsakene til at Osmose (plastpest) kan oppstå i plastlaminat. Det gis detaljert innføring i hvordan man effektivt behandler angrepne områder og hvordan man kan forebygge Osmose.
  230,-
  Gelcoat Blisters: Diagnosis, Repair & Prevention

  The Gougeon Brothers on Boat Construction

  Denne boka er skrevet på bakgrunn av over 30 års erfaring fra bygging av båter med tre og epoxy. Boken er solgt i mer enn 60.000 eksemplarer over hele verden.
  435,-
  The Gougeon Brothers on Boat Construction
 • West System Gir pumpe med høy kapasitet

  Denne doseringspumpen er laget for å dosere West System epoxy i store volum. Den egner seg svært godt til større prosjekter og til de som bruker mye epoxy og ofte. Denne pumpen er meget gunstig for verksteder og "selvbyggere".
  West System Gir pumpe med høy kapasitet

  Blandebeger klar plast med mål, 0,8 l

  Målebeger i klar plast til lakk, maling, epoxy, polyester, beis etc. Laget i klar og sterk hardplast. Begeret er påført praktiske ml-mål som gjør at man kan foreta riktige doseringer og korrekte blandinger. Benyttes til å blande West System epoxy.
  29,-
  Blandebeger klar plast med mål, 0,8 l

  Glassfiberduk dobbelvevet, 280 g/m²

  Denne glassfiberduken er svært allsidig i bruk, og er beregnet til alle typer reparasjoner og forsterkninger av skrog, hyttetak, kano, kajakk, kjøl, ror etc. Bredde: 100 cm
  Fra 1.199,-
  Glassfiberduk dobbelvevet, 280 g/m²

  Glassfiberduk Biaxial, 450 g/m²

  Består av to lag duk som ligger +/- 45° på hverandre i forhold til dukens lengderetning. Dette medfører at duken "bærer last" i ulike retninger og gir ekstra stor styrke. Gir stor styrke i forhold til vekt og tykkelse. Bredde: 127 cm.
  Fra 209,-
  Glassfiberduk Biaxial, 450 g/m²
 • Pensel flat Stiwex - Premiuim Silk Tip

  De fine Silk Tip fibrene egner seg særdeles godt til knivskarp beskjæring, presisjonsmaling og sletting. Høykvalitets syntetbust som gir en perfekt finish, spesielt med hurtigtørkende malinger. Med Soft Grip-håndtak og blikk av rustfritt stål.
  Fra 55,-
  Pensel flat Stiwex - Premiuim Silk Tip

  Pensel flat Proff syntet

  Allround proff-pensel med syntetiske M12-fibre av høyeste kvalitet. Gir en flott finish. Spensten i busten gjør den også velegnet til beskjæring. Best til hurtigtørkende maling/lakk (kan også brukes til oljebasert).
  Fra 59,-
  Pensel flat Proff syntet

  RW4 High Build Spray Wax Release Agent

  Xencast® RW4 is a very reliable high-build release wax spray suitable for a wide range of mould-release and barrier applications. Its convenient aerosol format makes the wax very easy to apply over complex mould surfaces.
  399,-
  RW4 High Build Spray Wax Release Agent
 • Gorilla – Camo Tape, 8,2 m x 48 med mer

  Kamuflasjetape med camo-mønster og matt finish. Perfekt for jakt- og villmarksaktiviteter. Mønsteret på denne tapen er USAs mest solgte kamuflasjemønster.
  155,-
  Gorilla – Camo Tape, 8,2 m x 48 med mer

  Entropy - Rene og klare fargetilsetninger – 6 pk

  Entropy fargetilsetninger brukes sammen med den krystallklare Entropy Clear Casting epoxy (CCR) eller Permakote epoxy når man skal skape et personlig og unikt uttrykk på det man lager, eks. et rivertable, et smykke, en skulptur eller et bilde.
  349,-
  Entropy - Rene og klare fargetilsetninger – 6 pk

  Fargetilsetninger til krystallklar epoxy etc, 6pk

  Settet inneholder 6 stk. ulike fargepigmenter som er beregnet til å blandes inn i Entropy CCR epoxy, polyester etc. Fargene gir spennende og vakre fargenyanser i kombinasjon med glassklar epoxy. Fargepigmentene gir en gjennomsiktig effekt.
  319,-
  Fargetilsetninger til krystallklar epoxy etc, 6pk

  O`keeffe`s Healthy Feet tube 85gram

  O`keeffe`s Healthy Feet fotkrem lindrer og reparerer ekstremt tørre og sprukne føtter.
  139,-
  O`keeffe`s Healthy Feet tube 85gram
 • A-pakke 1,2 kg, herder 205 standard

  West System epoxy A-pakke m/standard herder. Inneholder 1 kg base + 0,2 kg/205 herder (standard herder).
  779,-
  A-pakke 1,2 kg, herder 205 standard

  B-pakke 6 kg, herder 205 standard

  West System epoxy B-pakke m/standard herder. Inneholder 5 kg base + 1 kg/205 herder (standard herder).
  2.699,-
  B-pakke 6 kg, herder 205 standard

  407 Low Density

  407 Low Density brukes for å lage en glatt sparkelmasse som er lett å slipe og lett å forme. Tykkelsen på sparkelmassen kontrolleres ved å tilsette mer eller mindre av fyllstoffet. Tilsettes epoxy-blandingen i forholdet 20-40 % av blandingens totale vekt.
  Fra 279,-
  407 Low Density

  409 Fyllstoff for glassfiber/polyester

  Et fyllstoff for fylling og sparkling på overflater i glassfiber og polyester. Har stor styrke, men er lett å slipe og bearbeide etter herding. Tilsett 10-25 % med fyllstoff 409 i forhold til epoxyblandingens totale vekt.
  Fra 219,-
  409 Fyllstoff for glassfiber/polyester
 • Engangshansker - Sort nitril Premium, pudderfrie – 50 par

  Til verksted, lakkering, epoxy, industri, matforedling mm. Dette er ekstra sterke engangshansker i gummi uten søm. Beskytter huden mot epoxy, polyester, maling og andre kjemikalier. Elastiske engangshansker i ekstra tykk og smidig kvalitet.
  249,-
  Engangshansker - Sort nitril Premium, pudderfrie – 50 par

  Epifanes Rapidclear halvblank, 750 ml

  Epifanes “Rapidclear” herder raskt og gir en hurtig og effektiv beskyttelse av treverk. Dette er derfor et praktisk alternativ til tradisjonelle lakksystemer hvis man er avhengig av å legge flere strøk på kort tid.
  415,-
  Epifanes Rapidclear halvblank, 750 ml

  Epifanes Rapidcoat, 750 ml

  Epifanes “Rapidcoat” herder raskt og gir en hurtig og effektiv beskyttelse av treverk. Dette er derfor et praktisk alternativ til tradisjonelle lakksystemer hvis man er avhengig av å legge flere strøk på kort tid.
  382,-
  Epifanes Rapidcoat, 750 ml

  Devlin's Boat Building

  Hvordan bygge båter etter "stitch and glue" (sy og lim) metoden? Forfatteren, Sam Devlin har 17 års erfaring med å bygge båter etter denne teknikken. Devlin deler sin kunnskap og erfaring med leseren i å bygge seil og motorbåter i kryssfiner.
  459,-
  Devlin's Boat Building
 • 10 Wooden Boats You Can Build

  Boken beskriver 10 ulike båter bygget etter forskjellige konstruk-sjonsteknikker. Her følger du byggeprosessen, trinn for trinn for bl.a. følgende båter: 18 fots kajakk, flatbunnet robåt, stripsbygget kano, kaldbakt jolle, seiljolle, mm.
  349,-
  10 Wooden Boats You Can Build

  Blandepinner i tre - 100 stk

  Blandepinner til å blande og røre i epoxy, polyester, lakk, maling, beis etc. samt påføre sparkelmasser osv. Pinnene har avrundede hjørner. Billig, praktisk og godt verktøy.
  129,-
  Blandepinner i tre - 100 stk

  GLASSFIBERDUK BIAXIAL, 600 G/M²

  Samme egenskaper og kvaliteter som Biaxial 450 gr/m², men er enda tykkere og sterkere. Brukes til reparasjoner der det kreves ekstra sterk duk. Vekt: 600 gr/m². Bredde: 127 cm
  Fra 299,-
  GLASSFIBERDUK BIAXIAL, 600 G/M²

  25g Plain Weave Ultra Light Woven Glass Cloth

  Extremely light weight 25g plain weave glass fibre reinforcement used for ultra-light applications such as wing skins or as a scrim cloth on balsa or other lightweight materials.
  379,-
  25g Plain Weave Ultra Light Woven Glass Cloth
 • Color Penselrens 1 L

  Vanntynnbar penselrens til pensler brukt til vanntynnbar maling, og pensler brukt til alkyd- eller oljemaling inneholdende mineralsk terpentin.
  79,-
  Color Penselrens 1 L

  Gorilla Tape – Handy roll, 9 m x 25 mm.

  En praktisk tape-rull som hverken tar mye plass eller veier mye. Perfekt å ha i vesken eller i ryggsekken når du er på tur. Dim: 9 m x 25 mm. Det finnes ingen tilsvarende tape.
  68,-
  Gorilla Tape – Handy roll, 9 m x 25 mm.

  Gorilla gjennomsiktig reparasjonstape - 8,2 m x 48 mm

  Gorilla Clear Repair Tape er en krystallklar og meget allsidig tape. Brukes til å reparere, utbedre, tette, feste og beskytte. Like effektiv i alt fra reparasjoner av telt og gummimadrasser til å beskytte smarttelefoner.
  160,-
  Gorilla gjennomsiktig reparasjonstape - 8,2 m x 48 mm

  Fargetilsetninger til krystallklar epoxy etc, 10pk

  Settet inneholder 10 stk. ulike fargepigmenter som er beregnet til å blandes inn i Entropy CCR epoxy, polyester etc. Fargene gir spennende og vakre fargenyanser i kombinasjon med glassklar epoxy. Fargepigmentene gir en gjennomsiktig effekt.
  449,-
  Fargetilsetninger til krystallklar epoxy etc, 10pk
 • West System epoxy C-pakke 30 kg, herder 205 standard

  C-pakke m/standard herder. Inneholder 25 kg base + 5 kg/205 herder (standard herder).
  9.699,-
  West System epoxy C-pakke 30 kg, herder 205 standard

  Juniorpakke 600 g, herder 206 langsom

  West System epoxy Juniorpakke. Inneholder 0,5 kg base + 0,1 kg/206-herder (langsom herder). 206 herder skal ikke brukes i lavere temperatur enn 16 ºC.
  499,-
  Juniorpakke 600 g, herder 206 langsom

  410 Microlight

  410 Microlight tilsettes WEST SYSTEM epoxy for å lage en sparkelblanding med ekstremt lav vekt. Gir en epoxy-sparkel som er lett å forme og lett å pusse. Tilsettes i forholdet 7-16 % av blandingens totale vekt.
  Fra 229,-
  410 Microlight

  420 Aluminiumspulver, 100 g

  Tilsettes i forholdet 5-7 % av epoxy-blandingens totale vekt for å gi ekstra beskyttelse mot UV-stråling og/eller som underlag for overmaling. Aluminiumspulveret bidrar til å forsterke epoxy-overflaten.
  209,-
  420 Aluminiumspulver, 100 g
 • Engangshansker i vinyl, 10 stk - 5 par

  Vinylhansker er laget av PVC (polyvinylclorid) som er et oljebasert syntetisk materiale. Hanskene inneholder ikke lateksproteiner og er et godt alternativ til de som ikke tåler lateks, men er ikke like elastiske og sterke som lateks og nitrilhansker.
  49,-
  Engangshansker i vinyl, 10 stk - 5 par

  Engangshansker i plast, 20 stk - 10 par

  Plasthansker er tynne og billige, og best egnet til enkle arbeidsoppgaver som påføring av bunnstoff, maling etc.
  39,-
  Engangshansker i plast, 20 stk - 10 par

  Easy Flow Impregneringsolje

  Epifanes Easy Flow impregnerings-olje er framstilt av en unik kombinasjon av naturlige oljer, og har et meget bredt bruksområde; på treverk, som tilsetning til lakk/maling og som rustbeskyttelse.
  Fra 379,-
  Easy Flow Impregneringsolje

  Epifanes blank klarlakk, 2-komp.

  Epifanes to-komponent polyuretane lakk er en høyglans-lakk tilsatt polyester og polyuretane-forbindelser som gjør den svært slitesterk og egnet til både innendørs og utendørs bruk.
  Fra 699,-
  Epifanes blank klarlakk, 2-komp.
 • Building the Nutshell Pram

  Dette er en trinn for trinn byggebeskrivelse (med masse bilder) for hvordan man bygger den morsomme og anvendelige "Nutshell" jolla. "Nutshell" er konstruert for både seil og årer.
  239,-
  Building the Nutshell Pram

  Build the New Instant Boats

  Lettbygde båter for nybegynnere etter «Sy & lime» metoden En teknikk som gjør det mulig å lime sømmene i kryssfinéren sammen ved hjelp av glassfiberbånd og epoxy istedenfor konvensjonelle festeanordninger som skruer etc.
  259,-
  Build the New Instant Boats

  100g 2x2 Twill Woven Glass Cloth w 1000mm

  High quality, super-lightweight woven glass cloth/fabric reinforcement suitable for a range of uses including aero modelling, boat building, surf/snow/kite board building, pattern making and more.
  Fra 239,-
  100g 2x2 Twill Woven Glass Cloth w 1000mm

  320g Biaxial Glass Cloth 1270mm x 1000mm

  Lightweight 320gsm +/-45° biaxial glass reinforcement used to add off-axis stiffness to GRP moulds and components. This multi-axial reinforcement is made up of two layers of non-crimp unidirectional glass fibre, one at +45° and the other at -45°.
  169,-
  320g Biaxial Glass Cloth 1270mm x 1000mm
 • Gorilla Dobbeltsidig monteringstape - 1,52 m x 25 med mer

  En supersterk dobbeltsidig tape for rask og permanent montering og reparasjon. Gorilla Heavy Duty Mounting Tape gir en umiddelbar, vanntett heft og passer like bra til utendørs som innendørs bruk.
  143,-
  Gorilla Dobbeltsidig monteringstape - 1,52 m x 25 med mer

  Gorilla Glue – Ekstra sterkt lim, 60 ml

  Dette er et meget godt lim, og kanskje det beste en-komonente limet som finnes på markedet. Dette er et lim som fungerer der andre limtyper mislykkes.
  118,-
  Gorilla Glue – Ekstra sterkt lim, 60 ml

  A-pakke 1,2 kg, herder 206 langsom

  West System epoxy A-pakke m/langsom herder. Inneholder 1 kg base + 0,2 kg/206 herder (langsom herder). 206 herder skal ikke brukes i lavere temperatur enn 16 ºC.
  779,-
  A-pakke 1,2 kg, herder 206 langsom

  B-pakke 6 kg, herder 206 langsom

  West System epoxy B-pakke m/langsom herder. Inneholder 5 kg base + 1 kg/206 herder (langsom herder). 206 herder skal ikke brukes i lavere temperatur enn 16 ºC.
  2.699,-
  B-pakke 6 kg, herder 206 langsom
 • 422 Fuktsperrepulver

  Tilsettes epoxy for å optimalisere motstand og holdbarhet mot fuktighet, for eks. ved forebyggelse og reparasjon av plastpest (osmose). Tilsettes i forholdet 20¬-25 % av epoxy-blandingens totale vekt.
  Fra 429,-
  422 Fuktsperrepulver

  423 Grafittpulver

  Brukes som fyllstoff (sort) når man skal nate dekk, dørk og sittebenker i teak ved hjelp av "WEST SYSTEM-metoden". Tilsettes i forholdet ca 10 % av epoxyblandingens totale volum.
  Fra 279,-
  423 Grafittpulver

  Latex hansker u/pudder, 100 stk - 50 par

  God kvalitets engangs latex hanske. Til bruk ved ulike typer undersøkelser, eller annet som krever beskyttelse av hendene. Hansken er meget elastisk, har en svært god passform og er uten pudder.
  299,-
  Latex hansker u/pudder, 100 stk - 50 par

  Sandpapir på rull i ulik korning : 11,5 cm x 5 meter

  Beregnet til alle typer pusse- og slipejobber.
  Leveres på rull a` 5 meter i følgende korning: 60, 80, 120, 150, 180 og 240
  99,-
  Sandpapir på rull i ulik korning : 11,5 cm x 5 meter
 • Epifanes matt klarlakk, 2-komp, 750 g

  Svært slitesterk og solid matt 2-komp. klarlakk. Til bruk som et silkematt toppstrøk på blank 2-komp. klarlakk. Ideell brukstemperatur: 14-16 C°
  699,-
  Epifanes matt klarlakk, 2-komp, 750 g

  Epifanes PP Varnish Extra, 2-komp, 2 l

  Hurtigtørkende, hard og slitesterk 2-komp. klarlakk som benyttes til solide oppbyggingslag. Har en tykk konsistens og derfor spesielt gode fyll-egenskaper. Bygger mye for hvert strøk. Tørker fort, kan legges 3-4 strøk per dag.
  1.499,-
  Epifanes PP Varnish Extra, 2-komp, 2 l

  Building the Weekend Skiff

  Inspirert av suksessen med boken om Mike O'Briens «Six Hour Canoe» (se annen omtale), har de forfattet denne boken om en 15" motor- eller seiljolle. Båten kan bære 2 voksne personer eller inntil flere eventyrlystne barn.
  339,-
  Building the Weekend Skiff

  25 Woodworking Projects

  Boken omtaler interessante emner beregnet på både nybegynnere og veteraner - kort sagt emner som passer for alle som har "en dragning mot båt og vann". Her finner du utvalgte emner som tidligere er omtalt i "WoodenBoat magazine".
  349,-
  25 Woodworking Projects
 • 600g Biaxial Glass Cloth 1270mm x 1000mm

  Heavyweight 600gsm +/-45° biaxial glass reinforcement used to add off-axis stiffness to GRP moulds and components. This multi-axial reinforcement is made up of two layers of non-crimp unidirectional glass fibre, one at +45° and the other at -45°
  399,-
  600g Biaxial Glass Cloth 1270mm x 1000mm

  Gorilla Superlim – Fester på 10 sekunder

  Dette er superlimet som fester på bare 10 sekunder. Limer nær sagt all, gummi, papir, tre, lær, metall, keramikk og mye annet. Flaskenes munnstykke har en innebygd metallstift, noe som forhindrer at den tetter seg.
  118,-
  Gorilla Superlim – Fester på 10 sekunder

  C-pakke 30 kg, herder 206 langsom

  West System epoxy C-pakke m/langsom herder. Inneholder 25 kg base + 5 kg/206 herder (langsom herder). 206 herder skal ikke brukes i lavere temperatur enn 16 ºC.
  9.699,-
  C-pakke 30 kg, herder 206 langsom
 • G-5 Hurtigepoxy

  West System G5 Hurtig epoxy er fullherdet på bare 5 minutter!
  Fra 399,-
  G-5 Hurtigepoxy

  Fargetilsetninger

  Pasta som tilsettes i forholdet 3-5 % av epoxy-blandingens totale vekt. Kan også tilsettes en epoxy som på forhånd er tilsatt et annet WEST SYSTEM fyllstoff. Brukes ofte som fargetilsetting ved nating av dekk, dørk sittebenker etc.
  279,-
  Fargetilsetninger

  Kniv avbrytbar m/stålfremføring 9mm

  Kniv med skyvbart bryteblad og stålfremføring.
  69,-
  Kniv avbrytbar m/stålfremføring 9mm

  Hånddesinfeksjon 0,5 l Blåtind

  God håndhygiene er en kjent og effektiv måte å begrense smittespredning på. I tillegg til å benytte såpe og vann til generell håndhygiene, er Blåtind hånddesinfeksjon et flott supplement i en slik sammenheng.
  129,-
  Hånddesinfeksjon 0,5 l Blåtind
 • Epifanes Emaljemaling

  Høyglans 1-komponent emaljemaling til inn- og utvendig bruk, over vannlinjen. Malingen er lettflytende, bevarer glansen lenge og er meget sterk og værbestandig. Malingen leveres i ulike farger, se fargekart.
  Fra 449,-
  Epifanes Emaljemaling

  Epifanes bilge-maling

  Dette er en sterk en-komponent maling som er beregnet for å gi ekstra beskyttelse på utsatte områder, maskinrom, kjettingkasser, dørker etc. Malingen kan påføres treverk, stål, glassfiber og aluminium der overflaten først er påført riktig type grunning.
  Fra 339,-
  Epifanes bilge-maling

  Frame, Stem & Keel Repair

  I denne boken finner du praktiske råd om hvordan du skal gå frem - råd gitt av eksperter som selv har utført slike repara-sjoner. De viser hele arbeidsgangen trinn for trinn, og forklarer hvorfor, hva og hvordan.
  349,-
  Frame, Stem & Keel Repair

  100 Boat Designs Reviewed

  I denne boken finner du en konsentrert samling av all verdens kunnskap og erfaring - i hvert fall ekspertenes båtkunnskaper! Boken består av illustrerte artikler og forklaringer.
  379,-
  100 Boat Designs Reviewed
 • 820 Rensekrem

  Spesialkrem for fjerning av uherdet epoxy og polyester på huden. Egner seg også godt for å fjerne olje, skitt og fett.
  Fra 179,-
  820 Rensekrem

  Gorilla Superlim Gel – Fester på 10 sekunder

  Dette er superlimet (Super Glue Gel) som fester på bare 10 sekunder. Limer nær sagt all, gummi, papir, tre, lær, metall, keramikk og mye annet.
  118,-
  Gorilla Superlim Gel – Fester på 10 sekunder

  Tesa Lerretstape - Extra Power Universal 10 m – Grå

  Universal tape for alle typer håndverk, reparasjoner, bunting, forsterkning, merking etc. For utendørs og innendørs bruk. 50mm x 10 m. Farge: Grå.
  99,-
  Tesa Lerretstape - Extra Power Universal 10 m – Grå

  Six 10 Epoxy, selvblandende patron, 190 ml

  West System fortykket 2-komponent epoxy på fugepatron, 190 ml
  399,-
  Six 10 Epoxy, selvblandende patron, 190 ml
 • 101 West System Mini reparasjonssett

  West System epoxy Mini Reparasjons-sett inneholder alt man trenger for å utføre en liten reparasjon på båten, hytta eller hjemmet. Pakken består av 300 gr epoxy, fyllstoff 403 og 407, doseringssprøyter, påføringsverktøy, hansker og brukerveiledning.
  469,-
  101 West System Mini reparasjonssett

  Sandpapir på rull 9,5 cm x 5 meter

  Beregnet til alle typer pusse- og slipejobber.
  Leveres på rull a` 5 meter i følgende korning: 60, 80, 120, 150, 180 og 240
  99,-
  Sandpapir på rull 9,5 cm x 5 meter

  Engangshansker i vinyl, 100 stk - 50 par

  Vinylhansker er laget av PVC (polyvinylclorid) som er et oljebasert syntetisk materiale. Hanskene inneholder ikke lateksproteiner og er et godt alternativ til de som ikke tåler lateks, men er ikke like elastiske og sterke som lateks og nitrilhansker.
  199,-
  Engangshansker i vinyl, 100 stk - 50 par

  Epifanes Vannlinjemaling

  Spesialformulert blank 1-kompont maling for legging av vannlinje. Meget vann- og værbestandig. Det anbefales å male vannlinjen ca 5-10 cm over vannspeilet slik at malingen ikke blir konstant utsatt for vann.
  229,-
  Epifanes Vannlinjemaling
 • Epifanes Polyuretane med farge

  Blank høyglans maling m/ekstra UV-beskyttelse som bevarer den pene overflaten lenge. Svært slitesterk og egnet til utendørs bruk. Lett å påføre underlaget med både pensel, rulle eller sprøyte. Ideell brukstemperatur: 14-16 C°
  699,-
  Epifanes Polyuretane med farge

  Thirty Wooden Boats

  Av de 30 båtmodellene i boken, finner du bl.a. 6 hurtiggående motorbåter, 6 dagseilere, 11 kryssere, 2 kanoer, 1 kajakk og 4 små seilbåter.
  259,-
  Thirty Wooden Boats

  Forty Wooden Boats

  Her finner du førti nye båtmodeller - en ny liste/oversikt etter at WoodenBoat tidligere har utgitt tilsvarende publika-sjoner, som «The Fifty Wooden Boats» og «The Thirty Wooden Boats».
  259,-
  Forty Wooden Boats

  831 Beskyttelseskrem, 250 ml

  Beskyttelseskrem som smøres på huden for å gi ekstra beskyttelse mot hudirritasjon og allergi. Brukes også i kombinasjon med beskyttelseshansker, art.nr 832-5.
  175,-
  831 Beskyttelseskrem, 250 ml
 • 855 Rensevæske for epoxy

  Mild rensevæske til bruk for fjerning av uherdet epoxy på verktøy, arbeidsbenker osv. Må ikke forveksles med avfetningsvæske.
  Fra 199,-
  855 Rensevæske for epoxy

  Tesa Lerretstape - Extra Power Universal 10 m – Sort

  Universal tape for alle typer håndverk, reparasjoner, bunting, forsterkning, merking etc. For utendørs og innendørs bruk. 50mm x 10 m. Farge: Sort.
  99,-
  Tesa Lerretstape - Extra Power Universal 10 m – Sort

  Tesa Aluminiumstape – 50 mm x 10 meter

  Sterk og holdbar tape for reparasjoner på metalloverflater som bilkarosserier, takrenner o.l.
  Universal tape for alle typer reparasjoner, forsterkning, etc. For utendørs og innendørs bruk. 50mm x 10 m. Farge: Sølvfarget.
  119,-
  Tesa Aluminiumstape – 50 mm x 10 meter

  Komplett reparasjonssett for glassfiberbåter

  Denne pakken med West System epoxy inneholder alt du trenger for å reparere/utbedre skader på glassfiberbåten din. Inneholder epoxy, glassfiberbånd, fyllstoff, påføringsverktøy og instruksjons-CD.
  599,-
  Komplett reparasjonssett for glassfiberbåter
 • G/Flex 650 Spesialepoxy

  West System G/flex Epoxy: enkelt å bruke – ekstremt sterk – vannfast- tyntflytende.
  Fra 499,-
  G/Flex 650 Spesialepoxy

  Epifanes Tynner - for rulle/penselpåføring

  Epifanes tynnere brukes sammen med Epifanes lakk og maling. Gir optimalt resultat mht. vedheft, glans, blankhet og holdbarhet. For påføring med pensel eller rulle.
  Fra 149,-
  Epifanes Tynner - for rulle/penselpåføring

  Epifanes Sprøytetynner

  Epifanes tynnere brukes sammen med Epifanes lakk og maling. Gir optimalt resultat mht. vedheft, glans, blankhet og holdbarhet. For påføring med sprøyte.
  Fra 199,-
  Epifanes Sprøytetynner

  Boatbuilding Down East

  Med undertittel "Hvordan bygge trebåt", er dette i sannhet en god byggeveiledning for tradisjonelle fiske/arbeidsbåter (amerikanske). Av mange er denne boken regnet for å være den beste i sin genre.
  489,-
  Boatbuilding Down East
 • How to Build Boat Trailers

  Det er kostbart å kjøpe ny båthenger, og tilbudet på brukte kan være varierende eller lite. Forfatteren gir deg i denne boken en innføring i hvordan du bygger din egen henger av metall eller tre for en brøkdel av prisen på en fabrikkny.
  349,-
  How to Build Boat Trailers

  Tesa elekrotape – Sort, 19 mm x 20 m

  Med god fleksibilitet og gode elektriske egenskaper for de fleste elektriske anvendelser slik som spleising og kabel-isolasjonen. Opp til 6000 volt. Også kalt elektrikertape og isolasjonstape.
  29,-
  Tesa elekrotape – Sort, 19 mm x 20 m

  Tesa elekrotape – Hvit, 19 mm x 20 m

  Med god fleksibilitet og gode elektriske egenskaper for de fleste elektriske anvendelser slik som spleising og kabel-isolasjonen. Opp til 6000 volt. Også kalt elektrikertape og isolasjonstape.
  29,-
  Tesa elekrotape – Hvit, 19 mm x 20 m

  G/Flex 650 Spesialepoxy, rep.sett

  West System G/flex Epoxy - Tyntflytende reparasjonssett m/tilbehør.
  629,-
  G/Flex 650 Spesialepoxy, rep.sett
 • G/flex 655 Epoxy - Fortykket Reparasjons-sett m/tilbehør

  Fortykket epoxy fra West System med unike bruksmuligheter. Reparasjonssett m/tilbehør.
  629,-
  G/flex 655 Epoxy - Fortykket Reparasjons-sett m/tilbehør

  Epifanes Tynner for PP Varnish Extra, 1 l

  Brukes sammen med Epifanes PP Varnish Extra 2-komponent lakk. Gir optimalt resultat mht. vedheft, glans, blankhet og holdbarhet.
  319,-
  Epifanes Tynner for PP Varnish Extra, 1 l

  Painting & Varnishing

  Dette er et utdrag av de beste artiklene som er skrevet om lakk og maling i løpet av de siste 20 årene.
  349,-
  Painting & Varnishing

  The New Kayak Shop

  Forteller deg hvordan du kan bygge deg tre forskjellige kajakker i kryssfiner, 16, 18 (Cape Charles) eller 20 fot. Boken viser trinn for trinn byggebeskrivelse og inneholder masse instruktive bilder.
  409,-
  The New Kayak Shop
 • Plastikksparkel, 2 stk

  Sparkel i hardplast. Brukes til å sparkle epoxy og polyester-blandinger. Når massen har herdet på sparkelen kan denne brekkes løs, og sparkelen kan deretter benyttes på ny. Leveres i pakke med 2 stk.
  129,-
  Plastikksparkel, 2 stk

  Tannsparkel, 2 stk

  Tannsparklel i hardplast. Til påføring av epoxy, polyester, lim-masser etc. Leveres i pakke med 2 stk.
  129,-
  Tannsparkel, 2 stk

  Tesa elektrotape – Rød, 19 mm x 20 m

  Med god fleksibilitet og gode elektriske egenskaper for de fleste elektriske anvendelser slik som spleising og kabel-isolasjonen. Opp til 6000 volt. Også kalt elektrikertape og isolasjonstape.
  29,-
  Tesa elektrotape – Rød, 19 mm x 20 m

  Bostik Kontaktlim 35ml

  Lys, neopren-kontaktlim, med stor startstyrke og gode hefteegenskaper. Brukes til liming av lær, gummi, metall, fliser, papp, tre mm.
  79,-
  Bostik Kontaktlim 35ml
 • G/Flex 655-K Fortykket Spesialepoxy - Sprøyte 25ml

  Fortykket epoxy fra West System med unike bruksmuligheter. Reparasjonssett m/tilbehør.
  279,-
  G/Flex 655-K Fortykket Spesialepoxy - Sprøyte 25ml

  Epifanes Akselerator for lakk og maling

  For raskere herding av lakk og maling. Brukes som tilsetting i tradisjonelle 1-komp. malinger og lakker for å akselerere tørkeprosessen.
  249,60
  Epifanes Akselerator for lakk og maling

  Epifanes Poly-urethane Primer

  En hard to-komp halvblank polu-uretan grunning. Gir en ekstremt glatt, "pinhole" - fri overflate før påføring av toppstrøk med Epifanes høyglans poly-uretan. gode flyteegenskaper, svært hurtig tørkende, middels fylling og lett å slipe.
  659,-
  Epifanes Poly-urethane Primer

  The Essential Sea Kayaker

  Dette er en meget lettlest bok som fungerer som et personlig kurs for den som vil lære seg å padle trygt og samtidig føle seg godt forberedt uansett hva som "måtte dukke opp" på padleturen. Boken tar opp temaer som: hva slags kajakk bør jeg velge?
  289,-
  The Essential Sea Kayaker
 • Building The Six-Hour Canoe

  Ved hjelp av denne boken, har tusenvis allerede bygget seg egen kano etter tegninger av Mike O'Brien. Detaljforkla-ringene i tillegg til en enkel byggeprosess, gjør det fullt mulig å gjennomføre byggeprosjektet i løpet av en weekend.
  329,-
  Building The Six-Hour Canoe

  Gorilla vannbestandig Patch & Seal Tape

  Denne unike tapen kleber og tetter også under vann! Dette gjør det svært enkelt å reparere kajakken, kanoen, packraften eller gummibåten hvis det skjer et uhell. Vi anbefaler alle som drar på tur med en oppblåsbar farkost og ha denne i sekken!
  370,-
  Gorilla vannbestandig Patch & Seal Tape

  Tear-Aid Patch - Type B Kit

  Sticks, stubs, thorns and horns make holes and tears in your PVC and vinyl gear. Tear-Aid Patch - Type B is your answer; It's durable, flexible, airtight and watertight. Perfect for your repair kit.
  Nå 97,-
  Tear-Aid Patch - Type B Kit

  - 25%

 • Epifanes Undervannsprimer (en-komponent grunning til bruk under vannlinjen)

  En tjæreholdig grunning som er forsterket med aluminium. Dette gir en sterk, ugjennomtrengelig og vannavstøtende hinne. Spesielt egnet til beskyttelse av tre, stål og aluminium under vannlinjen. Farge: Sølv
  Fra 399,-
  Epifanes Undervannsprimer (en-komponent grunning til bruk under vannlinjen)

  Epifanes Multi Marine Primer

  Unik universalprimer som brukes på tre, glassfiber, stål, aluminium, galvanisert metall, kopper og de fleste andre ubehandlede eller malte underlag. Har god heftevne. Kan benyttes sammen med 1 komp. og de fleste 2-komponente produkter. Farge: Grå
  Fra 379,-
  Epifanes Multi Marine Primer

  Designer & Client

  Åtte eksempler - fra kajakk til kabinkrysser. Har du noensinne lekt med tanken om å tegne din egen båt, eller få tegnet en båt for deg? I så fall bør du skaffe deg denne boken.
  349,-
  Designer & Client

  Skumrull gul

  Gul spesialrull for påføring av epoxy, 1- og 2-komponent lakk- og maling. Benyttes sammen med rullehåndtak prodnr. 801/801A og 801B. Anbefales ved bruk av WEST SYSTEM epoxy.
  Fra 59,-
  Skumrull gul
 • Rullehåndtak (til skumrull gul)

  Rullehåndtak som passer sammen med gul skumrulle 800, 800A og 800B.
  Fra 69,-
  Rullehåndtak (til skumrull gul)

  Tear-Aid Patch - Type A Kit (Gore-Tex etc.)

  Tear-Aid er et must å ha med i sekken, enten du er på padletur eller på vandring i fjellet.
  Nå 97,-
  Tear-Aid Patch - Type A Kit (Gore-Tex etc.)

  - 25%

  Epifanes Werdol grunning for treverk

  1-komponent grunning til bruk på bart treverk over vannlinjen, både til interiør og eksteriør før overmaling med 1-komponent maling.
  Fra 299,-
  Epifanes Werdol grunning for treverk

  Epifanes antiskli dekksmaling

  Epifanes «Antiskli» dekksmaling er en sklisikker en-komponent halvblank urethane/alkyd maling. Etter at de nødvendige grunningstrøkene er påført, kan denne malingen benyttes på treverk, glassfiber, stål og aluminiumsflater.
  499,-
  Epifanes antiskli dekksmaling
 • Skumrull hvit, 10 cm, 2 pk

  Spesialrull for påføring av lakk, maling og epoxy. Kan benyttes både til 1- og 2-komponente produkter. Avrundet hjørne sikrer praktisk og brukervennlig påføring. Benyttes sammen med standard rullehåndtak. Leveres i pakke med 2 stk.
  69,-
  Skumrull hvit, 10 cm, 2 pk

  Rullehåndtak 10 cm, for art.nr. 800C

  Minirullebøyle for ruller på 10 cm. Passer til art.nr. 800C.
  49,-
  Rullehåndtak 10 cm, for art.nr. 800C

  Antiskli perler, 20 g

  Antiskli perler er små glassperler som tilsettes i lakk og maling i det siste strøket for å gi en sklisikker overflate. Forbruk: 20 gram til 750 ml lakk/maling.
  119,-
  Antiskli perler, 20 g

  Epifanes Teak-O-Clean & Bright, 0,5 l

  Vannbasert teak-cleaner som fornyer, rengjør og får værslitt og gammel teak og andre tropiske tresorter tilbake til sin friske og opprinnelige farge. Skader ikke natene i teakdekk. Boksen må ristes 1 minutt før bruk.
  399,-
  Epifanes Teak-O-Clean & Bright, 0,5 l
 • Plastrulle for utpressing av luft 75 mm

  Brukes for å fordrive luft når man legger glassfiberduk/epoxy. Bredde: 75 mm.
  199,-
  Plastrulle for utpressing av luft 75 mm

  Rullekar aluminium, 28 cm

  Robust og holdbart rullefat i aluminium med dyp bunn og stort volum. Velegnet for maling, epoxy etc. Praktisk å bruke ved større jobber som reparasjon av plastpest, maling av kjøl, skrog etc.
  129,-
  Rullekar aluminium, 28 cm

  Epifanes Malings og Bunnstoff fjerner, 1000 ml

  En trygg og luktfri malings/bunnstoff fjerner til bruk på nesten alle en- og to-komponente belegg, lakk og bunnstoff.
  Fungerer også til å fjerne lakk på biler.
  499,-
  Epifanes Malings og Bunnstoff fjerner, 1000 ml

  Plastinnlegg rullekar, 28 cm

  Engangsinnlegg i solid hvit plast. Benyttes sammen med rullekar prodnr. 70.
  29,-
  Plastinnlegg rullekar, 28 cm
 • Epifanes Teak Olje Sealer, 0,5 ltr

  Epifanes Teakolje Sealer brukes til impregnering, vedlikehold og beskyttelse av teak, hardwood og andre olje- eller harpiksholdige materialer. Teak oljen vil fremheve og gjenbringe treverkets naturlige farge og mønster.
  199,-
  Epifanes Teak Olje Sealer, 0,5 ltr

  Bostik Araldite Rapid epoxylim, 24 ml

  Hurtigherdende og transparent 2-komponent epoxylim. Limer metall, tre, glass, keramikk, lær, gummi og de fleste typer plast. Limfugen er vannfast og bestandig mot de fleste løsemidler. Herder på 10 minutt, full styrke etter 1 time. Kan slipes og overmales. Tåler temperaturer fra -50ºC til 65ºC.
  169,-
  Bostik Araldite Rapid epoxylim, 24 ml

  Støvmaske Worksafe FFP2, 5-pk

  Worksafe filtrerende halvmaske uten ventil. Masken er lagd av et høytytende filtermateriale der partikler fanges opp og blir holdt effektivt igjen i filtermasken.
  149,-
  Støvmaske Worksafe FFP2, 5-pk

  Blandebeger i papp, 210ml

  Dette er et blandebeger i papp som rommer 210 ml. Blandebegeret er funksjonelt, billig og lettvint å bruke for alle som skal blande mindre mengder med epoxy, polyester, støpemasser etc.
  10,-
  Blandebeger i papp, 210ml
 • Blandebeger i papp "Heavy Duty"

  «Heavy duty» blandebeger i papp. Begeret er funksjonelt, billig og lettvint å bruke for alle som skal blande mindre mengder med epoxy, polyester, støpemasser etc. Høyde: 13,5 cm, diameter: 9 cm.
  15,-
  Blandebeger i papp "Heavy Duty"

  Blandebeger med integrert målangivelse, 600 ml

  De ulike graderingene som er trykket på målebegeret gjør det enkelt å blande riktig innhold når man skal blande 2 eller flere komponenter sammen. Volum: 600 ml.
  17,-
  Blandebeger med integrert målangivelse, 600 ml

  Blandebeger med integrert målangivelse, 1,1 liter

  De ulike graderingene som er trykket på målebegeret gjør det enkelt å blande riktig innhold når man skal blande 2 eller flere komponenter sammen. Volum: 1,1 liter
  25,-
  Blandebeger med integrert målangivelse, 1,1 liter

  Blandebeger med integrert målangivelse, 2,2 liter

  De ulike graderingene som er trykket på målebegeret gjør det enkelt å blande riktig innhold når man skal blande 2 eller flere komponenter sammen. Volum: 2,2 liter.
  32,-
  Blandebeger med integrert målangivelse, 2,2 liter
 • Digital vekt - Fra 0,1 g til 2000g

  High accuracy mini-scales that weighs to a precision of 0.1g, recommended for weighing very small quantities of resins, hardeners, pigments etc up to their maximum capacity of 2kg.
  289,-
  Digital vekt - Fra 0,1 g til 2000g

  Digital vekt - Fra 0 til 10 KG

  New, upgraded version of our workshop digital scales, this new model features an increased capacity up to 10kg and a high quality illuminated LED display viewable from any angle and a longer power-off delay.
  319,-
  Digital vekt - Fra 0 til 10 KG

  Beskyttelsesbriller

  Vernebrillene beskytter øynene mot væske, gass, splinter eller andre objekter som kan være skadelige å få i øynene. Den buede formen på brillene gjør at du får uhindret synsrekkevidde. Brillene er behagelige å ha på seg.
  99,-
  Beskyttelsesbriller

  Spesialtape for epoxyformer

  Spesialtape i PET med silikonlim som tåler de kjemiske, termiske og fysiske påkjenningene ved støping sammen med epoxy, polyester og vinylester.
  Fra 169,-
  Spesialtape for epoxyformer
 • Blandevisp for Epoxy

  Blandevisp som egner seg for bruk med epoxy. Passer alle driller.
  249,-
  Blandevisp for Epoxy

  NW1 White Super Cutting Compound - 500g

  NW1 from Italian polishing experts Pai Cristal is one of the most advanced fast-cutting polishing compounds available. NW1 is recommended for hard materials, like epoxy and is capable of taking a surface to full gloss from a 1000 grit starting point.
  349,-
  NW1 White Super Cutting Compound - 500g

  Natural Nano Polishing Compound - 500g

  TOPFINISH 2 is one of the most advanced high-gloss polishing compounds available.
  349,-
  Natural Nano Polishing Compound - 500g
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis