• Exide Lithium Power Booster

  Exide Lithium Power Booster er en glimrende "ekstra" strømkilde som garantert vil komme til nytte uansett om du befinner deg hjemme, på hytta, på veien, på sjøen, til fjells - eller kort sagt: hvor som helst!
  1.290,-
  Kjøp her
  Exide Lithium Power Booster
 • Båtshake "Hook and Moor"

  En unik innovasjon; Båtshaken Hook & Moor trer på en enkel måte en fortøyningstamp gjennom bøyeringen, bryggepulleren eller den liggende ringen. Den er alltid klar til bruk, ingen kompliserte forberedelser eller deler. Den er laget i glassarmert PA 66 og herdet aluminium.
  Fra 1.099,-
  Kjøp
  Båtshake "Hook and Moor"

  Lensepumpe - Rule

  Amerikansk kvalitetspumpe fra Rule. Lensepumpe for av/på bryter og/eller nivåbryter.
  Fra 359,-
  Kjøp
  Lensepumpe - Rule

  Soldusj PVC, 19 liter

  Transportabel dusj. Fleksibel tank i PVC-duk. Slangelengde 60 cm, volum 19 liter.
  149,-
  Kjøp
  Soldusj PVC, 19 liter

  Hugos Rensemiddel, 750 g

  Et meget kraftig rensemiddel i pastaform, fjerner gammel diseleksos, sot, fett, olje, rust, irrdannelser og rustvann på glassfiber. Selv vinylfendere og gummilister blir som nye. Brukes også på rustfritt stål. Innhold: 750 gram.
  119,-
  Kjøp
  Hugos Rensemiddel, 750 g
 • Terhi Fix

  Brukes for å reparere skader på Terhibåtene.
  Fra 449,-
  Kjøp her
  Terhi Fix
 • Ekspansjonsplugg Terhi 22 mm

  Kon ekspansjonsplugg for Terhi Nordic 6020 (fiskebrønn).
  115,-
  Kjøp
  Ekspansjonsplugg Terhi 22 mm

  Dusjforheng for camping og hytte

  Praktisk sammenleggbart og transportabelt dusjforheng. Med dette dusjforhenget og en god soldusj, er du sikret ditt eget ”Spa” uansett hvor du befinner deg.
  519,-
  Kjøp
  Dusjforheng for camping og hytte

  Triangelplate

  Triangelplate i syrefast stål for hanefot på akterstag eller doble forstag. 2,6 mm. plate med 11 mm. hull og 51 mm. hullavstand.
  145,-
  Kjøp
  Triangelplate

  Soldusj

  Praktisk og funksjonell soldusj i meget god kvalitet. Denne dusjen varmer opp vannet raskt ved hjelp av solvarme. Leveres komplett med oppheng og slange med dusjhode.
  Fra 299,-
  Kjøp
  Soldusj
 • Avlaster XTS - Spinlock

  Spesifisert som standard på serieproduserte båter verden over og velges av regattabåter både innenskjærs og offshore. Leveres med aluminiumshåndtak med mykt gummigrep. Moderne utforming med mange felles elementer med den suksessfulle XAS. Håndtaket låser sikkert både i lukket og åpen stilling. Leveres i to utgaver for forskjellig taudimensjoner. Kan også monteres liggende med sidemonteringssett og/eller med cam'er som lan låses i åpen stilling. (tilleggsutstyr).
  Fra 1.249,-
  Kjøp her
  Avlaster XTS - Spinlock
 • Ballslide Serie 6 - Ronstan

  Ronstan Ballside serie 6 for båter opp til ca 40 fot.
  Fra 299,-
  Kjøp
  Ballslide Serie 6 - Ronstan

  Avlasterblokk Spinlock

  Kan festes direkte i relingslisten eller et pad-eye. Stroppen gjør at blokken kan rotere fritt eller ligge flatt på dekket. BRS har en velprøvet cam-profil som klarer opp til 20 % av blokkens SWL. Rullelageret gir jevn rotasjon ved lave belastninger, men er likevel svært effektivt.
  Kamfunksjonen forhåndsinnstilles i en av tre innstillinger:
  Fra 1.449,-
  Kjøp
  Avlasterblokk Spinlock

  Serie 20 blokker - Ronstan

  Kulelager Ronstan blokker gir den høyeste styrke/vektfaktoren som finnes. Lavfriksjons 2-stage kulelagersystem gir like god ytelse over hele arbeidsbelastningen. Orbit 20-blokken 2820020 stroppes fast med den medfølgende Dyneema linen. 250 kg. bruddstyrke med bare 9 grams vekt!
  Fra 122,-
  Kjøp
  Serie 20 blokker - Ronstan

  Strømaggregat 950i, inverter

  Verdens letteste strømaggregat - kun 8,5 kg!
  3.499,-
  Kjøp
  Strømaggregat 950i, inverter
 • Orbit 30 blokker - Ronstan

  Kulelager Orbit Blocks gir den høyeste styrke/vektfaktoren som finnes. Lavfriksjons 2-stage kulelagersystem gir like god ytelse over hele arbeidsbelastningen.
  Fra 92,-
  Kjøp her
  Orbit 30 blokker - Ronstan
 • Serie 16 Plain Bearing - Seldén

  En liten, lett blokk for flaggliner, lazyjacks og lignende applikasjoner. Universalhode med bøyle passer både til tau, sjakler eller skruer for liggende montering.
  Fra 69,-
  Kjøp
  Serie 16 Plain Bearing - Seldén

  Ballslide Serie 8 - Ronstan

  Ronstan Ballside serie 8 for båter opp til ca 60 fot.
  Fra 1.549,-
  Kjøp
  Ballslide Serie 8 - Ronstan

  Blokk enkel - Seldén

  Seldén Plain Bearing Blocks (PBB) passer perfekt ved høy og statisk belastning. Skiver i Acetal med et syrefast bånd mellom skivens aksling og sjakkelhodet. Stive glassfiberforsterkede sider hindrer tauet i å kile seg fast. Svivelen kan låses i begge retninger uten bruk av verktøy.
  Fra 269,-
  Kjøp
  Blokk enkel - Seldén

  Camcleat 27 mm - Seldén

  Cleat 27 har hullavstand 27 mm og passer i hullene til de fleste merker. Tar tau 3 - 7 mm.
  Fra 22,-
  Kjøp
  Camcleat 27 mm - Seldén
 • Camcleat 38 mm - Seldén

  Cam Cleat 38 har hullavstand 38 mm og passer i hullene til de fleste merker. Tar tau 4 - 12 mm.
  Fra 60,-
  Kjøp her
  Camcleat 38 mm - Seldén
 • Skjøteløper BE - Spinlock

  Selvjusterende skjøteløper med superb ny lavprofilløsning. Perfekt for å holde orden på kontrolliner, og holde de unna ting de kan henge seg fast i. Sterkt anbefalt for hyttetak og fordekk der tau løper mellom to faste punkter med liten eller ingen horisontal eller vertikal vinkel. En god løsning for å guide et ekstra tau til cockpit, cleat eller avlaster når alle bryteblokkene er opptatt. Selvjusterende. Festes med en skrue. Rustfri innsats for redusert slitasje. Avrundet profil som ikke henger seg opp i ting.
  Fra 72,-
  Kjøp
  Skjøteløper BE - Spinlock

  Skjøteløper

  Skjøteløpere i grå nylon. Leveres med eller uten stålforing for lengre levetid og mindre slitasje. Butikkforpakning.
  Fra 39,-
  Kjøp
  Skjøteløper

  Spinnakerbom teleskopisk - Seldén

  Seldén teleskopiske spinnakerbommer kan forlenges til 150% lengde. En forutsetning for å spri en stor genoa eller gennaker. Teleskopiske spinnakerbommer gir mer effektiv unnavindseiling og reduserer oppbevaringsproblemet. Ypperlig verktøy for turseilere!
  Fra 6.949,-
  Kjøp
  Spinnakerbom teleskopisk - Seldén

  Spinnakerbom KIT A - Seldén

  Seldén spinnakerbommer i aluminium levert i byggesett. Settene leveres med det ene beslaget ferdig montert, mens det andre monteres etter at rørlengden er tilpasset. Alle seksjonene finnes i to lengder. Vær nøye med å velge rett profil ut i fra båtens deplasement og rettende moment.
  Fra 3.649,-
  Kjøp
  Spinnakerbom KIT A - Seldén
 • Protestflagg i pose

  Protestflagg (signalflagg B) i nylonduk. Kommer i en pose som skjuler flagget inntil det utløses. Passer mindre joller.
  158,-
  Kjøp
  Protestflagg i pose

  Bag for ror/kjøl E-jolle

  Bag for ror og kjøl tilpasset Laser og Europajolle. Laget av kraftig 600D nylon og skum. Separate lommer for ror, kjøl, rorkultforlenger og en stor lomme for tilbehør. Med bærehåndtak og justerbar, avtagbar skulderstropp.
  1.199,-
  Kjøp
  Bag for ror/kjøl E-jolle

  Skinne RF 45 cm

  Rustfri skinne som typisk brukes på joller til justering av fokkeskjøter eller justerbare ristropper. Brukes også til justerbare bomnokker og uthal på grunn av sin lave vekt og lave profil.
  198,-
  Kjøp
  Skinne RF 45 cm

  Endestykke RF

  Endestykke for Ronstan RF skinne.
  16,-
  Kjøp
  Endestykke RF
 • Skinne sliding bolt - Seldén

  Sliding bolt skinner er praktiske når en gammel skinne skal erstattes med en ny. Med justerbar hullavstand trenger en ikke bore nye hull. Sliding bolt skinner kan ikke brukes sammen med pinstop vogner.
  Fra 559,-
  Kjøp
  Skinne sliding bolt - Seldén

  Skolerigg

  Skoleriggen er en ikke-IODA-godkjent rigg for trenings- og nybegynnerbåter. Skoleriggen er utstyrt med blokk for spri, taulåser i syrefast stål for sprihaling og kick og to blokkhemper i toppen for seilfeste. Endene er tettet med nylonpropper. Lissene må knytes på. Bommen leveres med stoppere for kick og hanefot samt taulås for uthal. Skoleriggen leveres uten tauverk av noe slag.
  Fra 559,-
  Kjøp
  Skolerigg

  Andersen reservedeler

  Diverse reservedeler til Andersen wincher.
  Fra 156,-
  Kjøp
  Andersen reservedeler
 • Seldén rodkick 05/1150 med fjær

  Forenkler seilhåndteringen ved reving og hindrer bommen i å falle ned i cockpit.
  3.899,-
  Kjøp
  Seldén rodkick 05/1150 med fjær

  Seldén Rodkick

  Passer for båter opp til **A** tonn med brøkdelsrigg eller **B** tonn med mastheadrigg.
  Fra 3.899,-
  Kjøp
  Seldén Rodkick

  Furlex 50 komplett

  Furlex 50 er Seldéns minste rullesystem, og er det perfekte valg for enhver seiler som ønsker et kompakt, lett rulle- og revesystem. Det deler mange av egenskapene til de større systemene i den berømte Furlex familien. Den patenterte belastningsdistribusjonen i fallsvivelen og distansestykker i full lengde for jevn rotasjon er det samme som på alle andre Furlex modellene. Furlex 50S leveres som et komplett kit inkludert forstagswire, falløye, blokker for rekkestøtter, pre-feeder og reveline.
  Fra 7.599,-
  Kjøp
  Furlex 50 komplett
 • Furlex 100S komplett

  Rulle- og revesystem for forseil på båter opp til ca 30 fot.
  Fra 12.699,-
  Kjøp
  Furlex 100S komplett

  Båtsmannstol med sete

  Båtsmannstol i kraftig, vevet nylonduk. Sidelommer med lukking for verktøy, småting og lignende. Isydd treplate til sete.
  1.149,-
  Kjøp
  Båtsmannstol med sete

  Andersen Winch Self Tailing

  ANDERSEN Self-Tailing Winches forlenger levetiden på dine skjøter og fall, og winchen selv, siden Power Rib?ene og den glatte overflaten på tromlen trenger færre tørn på winchen sammenlignet med andre wincher. Selvskjøteren er designet for å håndtere en rekke forskjellige dimmensjoner på fall og skjøter, noe som muliggjør variert bruk og gir deg et større utvalg produkter å velge blant, uansett hva du seiler. Spesielt for ANDERSEN Winches er muligheten til å titanium-coate din winch i bronse eller messing, som matcher klassiske båter. Det betyr at din ANDERSEN Winch aldri vil vise slitasje eller aldring.
  Fra 4.599,-
  Kjøp
  Andersen Winch Self Tailing

  Andersen Winch standard

  Små båter trenger kvalitetswincher like mye som store båter. Mannskapet på små båter må også økonomisere bruken av krefter, og trenger enkel håndtering av skjøter. Kompromissløs kvalitet er et ANDERSEN Winches varemerke som starter med standard wincher. Produsert i syrefast stål, med Power Rib gir enkel skjøting i alle forhold.
  Fra 1.799,-
  Kjøp
  Andersen Winch standard
 • Winch - Seldén

  Seldén Reversible Wincher
  Fra 11.299,-
  Kjøp
  Winch - Seldén

  Vinsjhåndtak Reversible winches - Seldén

  Winchhåndtak spesielt utviklet for Seldén wincher. Med trykknapp for utløsing av Seldéns unike revers-gear. Lengde 250 mm. Vekt 626 gr.
  689,-
  Kjøp
  Vinsjhåndtak Reversible winches - Seldén

  Vinsjhåndtak - Ronstan

  Winchhåndtak fra Ronstan med One-Grip håndtak.
  Fra 1.349,-
  Kjøp
  Vinsjhåndtak - Ronstan

  Windex

  Vindpil med reflekser som gjør det mulig å montere lys for nattseiling. Windex 10, 15 og XL leveres med fot for montering på toppen av masten. Windex Dinghy leveres uten reflekser men med klips som gjør den enkel å montere hver gang båten/jolla rigges.
  Fra 399,-
  Kjøp
  Windex
 • Windex lys

  Belys refleksene på vindpilen og armene for enkelt å se vindretningen når det er mørkt. Vanntette og korrosjonsbestandige sølvdeler gir lang levetid og kun 120 mA strømforbruk. Passer direkte under foten på Windex 10, Windex 15 og WindeXL.
  249,-
  Kjøp
  Windex lys

  Moring galvanisert

  Bøyefeste for faste fortøyninger med vekt og utforming som gir optimalt feste. Laget i galvanisert stål.
  Fra 289,-
  Kjøp
  Moring galvanisert

  Kauser, sjakler og klemmer - komplett pakke til moring

  Alt du trenger for å feste moringslinen til bøye og moring! Dette settet består av 2 rørkauser, 4 wireklemmer og 2 sjakler.
  750,-
  Kjøp
  Kauser, sjakler og klemmer - komplett pakke til moring
 • Moringsline m/bly kapp

  De tekniske egenskapene til Buoy Mooring Line gir det et klart fortrinn sammenlignet med vanlig ankerkjetting. Et spesielt belegg gjør Buoy Mooring Line motstandsdyktig mot alge- og skjellvekst.
  Fra 169,-
  Kjøp
  Moringsline m/bly kapp

  Startpakke Navy Blue, 16 deler

  Servise "Navy Blue" i melamin pakket i gaveboks. Serviset er meget solid og i maritim utførelse. Marineblått/hvitt. Startpakke for 4 personer. Består av 16 deler:
  659,-
  Kjøp
  Startpakke Navy Blue, 16 deler

  Startpakke, 16 deler

  Servise i melamin pakket i gaveboks. Serviset er meget solid og i maritim utførelse. Startpakke for 4 personer. Består av 16 deler:
  Fra 659,-
  Kjøp
  Startpakke, 16 deler

  Startpakke Dark Grey, 16 deler

  Servise "Dark Grey" i melamin pakket i gaveboks. Serviset er meget solid og i maritim utførelse. Mørkegrått/hvitt. Startpakke for 4 personer. Består av 16 deler:
  659,-
  Kjøp
  Startpakke Dark Grey, 16 deler
 • Marine vinyl, 5 eller 15 m

  Imitert skinn egnet for puter, stoler, paneler, interiør og eksteriør. Flammehemmende, UVA, råtebehandlet. Samme vinylkvalitet som i våre båtstoler.
  Fra 779,-
  Kjøp
  Marine vinyl, 5 eller 15 m

  Skrogtrekk, ekspandert vinyl, 5 eller 15 m

  Skrogtrekk i ekspandert vinyl av beste marine kvalitet. Polstringen er mugg/råtebehandlet og brannhemmende.
  Fra 1.199,-
  Kjøp
  Skrogtrekk, ekspandert vinyl, 5 eller 15 m

  Optimistjolle ZIM Treningsbåt komplett

  Basert på et godkjent IODA One Design skrog kommer denne treningsoptimisten komplett levert for en rimelig penge. Ypperlig så vel for seilforeninger, nybegynnere og som ferie- og fritidsaktivitet. Skroget leveres med IODA registreingsbok, slik at jollen kan oppgraderes i ettertid og registreres i båtregisteret. :
  15.990,-
  Kjøp
  Optimistjolle ZIM Treningsbåt komplett
 • Bunnflens til montering av Isotherm Elegance serien

  Blank bunnflens til montering av Isotherm Elegance serien.
  Fra 219,-
  Kjøp
  Bunnflens til montering av Isotherm Elegance serien

  Blandeventil Lk550-1/2" Ref 090202

  Blandeventil til Isotemp. Brukes på Basic, Slim og Regular modellene.
  609,-
  Kjøp
  Blandeventil Lk550-1/2" Ref 090202

  Distanse klips til fordamper

  Sett med 2 klipps og skruer for å feste fryser (fordamper) dør.
  69,-
  Kjøp
  Distanse klips til fordamper
 • Norsk båtflagg, polyester

  Norsk flagg i 100 % polyester i h?y kvalitet. Laget av Kristiansand Flaggfabrikk.
  Fra 339,-
  Kjøp
  Norsk båtflagg, polyester

  Norsk båtflagg, Royal bomull

  Slitesterkt båtflagg i 100% bomull. Bomullstøy i 210 gr/m2 gir markedets sterkeste flagg. Ekstra forsterkede sømmer i hjørner samt forsterkede kanter, faller og rygg gir aller beste holdbarhet.
  Fra 219,-
  Kjøp
  Norsk båtflagg, Royal bomull

  Norsk båtflagg, Adela polyester

  Kvalitetsflagg i sterk 100% vevd marinepolyester. Flaggene er forsterket med polyesterbånd i rygg og har dobbeltsømmer i faller og kanter.
  Fra 162,-
  Kjøp
  Norsk båtflagg, Adela polyester

  Protestflagg Gaastra

  Protestflagg (signalflagg B) i nylonduk. Kommer i en pose som skjuler flagget inntil det utløses. Kan festes på akterstag eller i cockpit. Passer tur/havseilere.
  198,-
  Kjøp
  Protestflagg Gaastra
 • Vinsjhåndtak syrefast

  Rimelige syrefaste winchhåndtak med fjærbelastet låsemekanisme.
  0,-
  Kjøp
  Vinsjhåndtak syrefast

  Batterikasse

  Batterikasse av slagfast polyethylene. Leveres komplett med stropp og beslag for feste til dørken.
  Fra 126,-
  Kjøp
  Batterikasse
 • Batterikasse stor

  Batterikasse stor.
  169,-
  Kjøp
  Batterikasse stor

  Elektrisk kabel fortinnet

  Fortinnet kobberkabel er det beste for bruk i maritimt miljø. Alle kordelene i kabelen er beskyttet med tinn slik at kabelen er mer motstandsdyktig mot korrosjon.
  Fra 579,-
  Kjøp
  Elektrisk kabel fortinnet

  Wichard Karabinkrok

  Wichard karabinkroker i høykvalitets syrefast stål. Den originale franske karabinkroken. Kan på forespørsel leveres med produktsertifikat (ikke løft).
  0,-
  Kjøp
  Wichard Karabinkrok

  Elektrisk kabel

  Meget tøyelig (sveisekabel). Isolasjon 105° PVC. Leveres på plasttrommel.
  0,-
  Kjøp
  Elektrisk kabel
 • Brytere i syrefast stål, 12 V med LED lys

  Bryter i 304 syrefast. 12V
  Fra 479,-
  Kjøp
  Brytere i syrefast stål, 12 V med LED lys

  Kontrollys

  Kontrollys i forkrommet messing for 12V.
  Fra 138,-
  Kjøp
  Kontrollys

  Viskermotor 60° - TMC

  Kraftig viskermotor fra TMC. Viskermotoren kan koples med selvparkering og èn hastighet, eller uten selvparkering og to hastigheter. Pussevinkelen er innstilt på 60°, men den kan justeres til 70°, 80° eller 90°. Effekten er 84 W. Kan også snues for omvendt parkering. Type II.
  Fra 779,-
  Kjøp
  Viskermotor 60° - TMC

  Viskermotor 110° - TMC

  Kraftig viskermotor fra TMC. Viskermotoren kan koples med selvparkering og èn hastighet, eller uten selvparkering og to hastigheter. Pussevinkelen er innstilt på 110°, men den kan justeres til 83°, 100° eller 120°. Effekten er 84 W. Kan også snues for omvendt parkering.
  Fra 719,-
  Kjøp
  Viskermotor 110° - TMC
 • Kjøleboks m/kompressor - Ezetil

  Kjøle- og fryseboks fra Ezetil med kompressor. Meget høy kvalitet, kompressor fra Danfoss. Idèell for båtliv, camping, biltur og fritid. Temperaturen kan stilles inn for hver grad mellom +10°C og -18°C.
  0,-
  Kjøp
  Kjøleboks m/kompressor - Ezetil

  Bag til Kjøle/Fryseboks - Ezetil

  Bag for kjøle- og fryseboks fra Ezetil . Gir både målrettet isolasjon og beskyttelse fra slitesterke tekstiler. Bagen har glidelås. foliert innside, to solide bærehåndtak og gir enkel tilgang til kjøleboksens betjeningspanel.
  Fra 469,-
  Kjøp
  Bag til Kjøle/Fryseboks - Ezetil

  Crew Bag 40 ltr - Robship

  Den perfekte bag for sjømenn, med flere funksjonelle detaljer. Bagen er laget av 1680 ballistisk nylon og har en forsterket, vanntett bunn samt utvendige og innvendige lommer.
  729,-
  Kjøp
  Crew Bag 40 ltr - Robship
 • Impellere CEF

  Impellere CEF i gummi fra Italia.
  Se tabell eller internett for ytterlige bestillingshjelp.
  0,-
  Kjøp
  Impellere CEF

  Strekkfiskbeskytter

  Strekkfiskbeskytter er enkel å montere og festes med borrelås.
  285,-
  Kjøp
  Strekkfiskbeskytter

  Packbag - Robship

  Stor pakkebag i høy kvalitet. Bagen er i superlett polyester ripstop 300DPU. Den har dobbel nylonglidelås.
  0,-
  Kjøp
  Packbag - Robship

  Taubag Racing

  Racing taubag fra Outils som er 20% lettere enn vanlig taubager og beholder fasongen og deformeres derfor ikke.
  Fra 595,-
  Kjøp
  Taubag Racing
 • Fiskestangholder, syrefast, nedfellbar

  Syrefast fiskestangholder for nedfelling med åpen bunn.
  249,-
  Kjøp
  Fiskestangholder, syrefast, nedfellbar

  Kinetic Allround Blister-Combo - 2 delt.

  En stangserie som virkelig lever opp til navnet sitt! Med Kinetic All-round, kan du plukke ut ønsket lengde og vektklasse, og dra på fisketur. Tre størrelser som dekker det meste av ferskvanns og saltvanns fiske i Skandinavia.
  Fra 449,-
  Kjøp
  Kinetic Allround Blister-Combo - 2 delt.

  Fiskestang 9` Teleskop 10-40g - Kinetic

  Flott reisekombinasjon som dekker det meste av det skandinaviske fisket. Denne 9' stangen er lett å lagre i bilen eller båten, klar for å fiske over alt du ønsker. Smidig snelle med en lett teleskopstang.
  399,-
  Kjøp
  Fiskestang 9` Teleskop 10-40g - Kinetic

  Fiskestangholder, syrefast, for pulpit

  Syrefast fiskestangholder for pulpit 22-25 mm. Kan monteres i valgfri vinkel/kan justeres 360°.
  509,-
  Kjøp
  Fiskestangholder, syrefast, for pulpit
 • Teinehaler MH200 12v, 90 kg

  Ny kompakt teinehaler. Sammenleggbar løftearm og svingbar aksel så du kan sving teinen inn i båten.
  Nå 4.490,-
  Kjøp
  Teinehaler MH200 12v, 90 kg

  - 25%

  Fiskestang, båtfiske, 2 delt - Kinetic

  Fiske fra båt på grunt vann med lett utstyr er svært populær! Denne comboen, sammen med Kinetic Sabiki rigger og en pilk eller et søkke, er alt du trenger for å fiske. 6' stangen er slitesterk og følsom, snellen kan håndtere selv de største fisk! Settet er klart for fisketur med 0,55 mm nylon.
  699,-
  Kjøp
  Fiskestang, båtfiske, 2 delt - Kinetic

  Fiskehjul m/kroker

  Smart fiskehjul, komplett med snøre. Medfølger 200 m (0,8 mm) sene med 2 stk gummimark.
  899,-
  Kjøp
  Fiskehjul m/kroker

  Kikkert, Navigator fokusfri - Steiner

  STEINER er verdens ledende produsent av marinekikkerter. Navigatorkikkertene er nitrogenfylte og vanntette ned til to meter.
  0,-
  Kjøp
  Kikkert, Navigator fokusfri - Steiner
 • EO Electric Outboard 12V 1/2 HP - Minn Kota

  Den helt nye Minn Kota EO kan brukes opptil 9 timer på en lading. Primært beregnet på mindre båter- som betyr at du kan bruke båten en hel dag uten og måtte lade. Leveres med en solid justerbar brakett, batteritester og Digital Maximizer. 1/2 HP.
  9.899,-
  Kjøp
  EO Electric Outboard 12V 1/2 HP - Minn Kota

  EO Electric Outboard 24V 1 HP - Minn Kota

  Den helt nye Minn Kota EO kan brukes opptil 9 timer på en lading. Primært beregnet på mindre båter- som betyr at du kan bruke båten en hel dag uten og måtte lade. Leveres med en solid justerbar brakett, batteritester og Digital Maximizer. 1 HP.
  10.599,-
  Kjøp
  EO Electric Outboard 24V 1 HP - Minn Kota

  Digi-Troll 10 TS - Cannon

  Digi-Troll 10 leveres med justerbar bom og svivelfeste. Svivelfeste lar deg raskt svinge riggen inn og ut av transportstilling. Tournament Serien (TS) er hvit, de har rustfri spole og bom i rustfritt stål.
  21.499,-
  Kjøp
  Digi-Troll 10 TS - Cannon
Solution by DOTS as | Powered by Flexis