• Exide Lithium Power Booster

  Exide Lithium Power Booster er en glimrende "ekstra" strømkilde som garantert vil komme til nytte uansett om du befinner deg hjemme, på hytta, på veien, på sjøen, til fjells - eller kort sagt: hvor som helst!
  1.290,-
  Kjøp her
  Exide Lithium Power Booster
 • Båtshake "Hook and Moor"

  En unik innovasjon; Båtshaken Hook & Moor trer på en enkel måte en fortøyningstamp gjennom bøyeringen, bryggepulleren eller den liggende ringen. Den er alltid klar til bruk, ingen kompliserte forberedelser eller deler. Den er laget i glassarmert PA 66 og herdet aluminium.
  Fra 1.099,-
  Båtshake "Hook and Moor"

  Lensepumpe - Rule

  Amerikansk kvalitetspumpe fra Rule. Lensepumpe for av/på bryter og/eller nivåbryter.
  Fra 359,-
  Lensepumpe - Rule

  Soldusj PVC, 19 liter

  Transportabel dusj. Fleksibel tank i PVC-duk. Slangelengde 60 cm, volum 19 liter.
  149,-
  Soldusj PVC, 19 liter

  Hugos Rensemiddel, 750 g

  Et meget kraftig rensemiddel i pastaform, fjerner gammel diseleksos, sot, fett, olje, rust, irrdannelser og rustvann på glassfiber. Selv vinylfendere og gummilister blir som nye. Brukes også på rustfritt stål. Innhold: 750 gram.
  129,-
  Hugos Rensemiddel, 750 g
 • Terhi Fix

  Brukes for å reparere skader på Terhibåtene.
  Fra 459,-
  Kjøp her
  Terhi Fix
 • Redningsflåte ISO Commercial - Waypoint

  Redningsflåte for kommersiell bruk.
  Vis utvalg
  Redningsflåte ISO Commercial - Waypoint

  Krybbe for redningsflåte, universal

  Universal krybbe for redningsflåter i container. Laget i syrefast rør AISI316. Kan monteres på dekk, skott eller på pushpit. Kan låses med hengelås (medfølger ikke).
  1.299,-
  Krybbe for redningsflåte, universal

  Ekspansjonsplugg Terhi 22 mm

  Kon ekspansjonsplugg for Terhi Nordic 6020 (fiskebrønn).
  165,-
  Ekspansjonsplugg Terhi 22 mm

  Dusjforheng for camping og hytte

  Praktisk sammenleggbart og transportabelt dusjforheng. Med dette dusjforhenget og en god soldusj, er du sikret ditt eget ”Spa” uansett hvor du befinner deg.
  569,-
  Dusjforheng for camping og hytte
 • Triangelplate

  Triangelplate i syrefast stål for hanefot på akterstag eller doble forstag. 2,6 mm. plate med 11 mm. hull og 51 mm. hullavstand.
  145,-
  Kjøp her
  Triangelplate
 • Soldusj

  Praktisk og funksjonell soldusj i meget god kvalitet. Denne dusjen varmer opp vannet raskt ved hjelp av solvarme. Leveres komplett med oppheng og slange med dusjhode.
  Fra 319,-
  Soldusj

  Avlaster XTS - Spinlock

  Spesifisert som standard på serieproduserte båter verden over og velges av regattabåter både innenskjærs og offshore. Leveres med aluminiumshåndtak med mykt gummigrep. Moderne utforming med mange felles elementer med den suksessfulle XAS. Håndtaket låser sikkert både i lukket og åpen stilling. Leveres i to utgaver for forskjellig taudimensjoner. Kan også monteres liggende med sidemonteringssett og/eller med cam'er som lan låses i åpen stilling. (tilleggsutstyr).
  Fra 1.249,-
  Avlaster XTS - Spinlock

  Ballslide Serie 6 - Ronstan

  Ronstan Ballside serie 6 for båter opp til ca 40 fot.
  Fra 299,-
  Ballslide Serie 6 - Ronstan

  Avlasterblokk Spinlock

  Kan festes direkte i relingslisten eller et pad-eye. Stroppen gjør at blokken kan rotere fritt eller ligge flatt på dekket. BRS har en velprøvet cam-profil som klarer opp til 20 % av blokkens SWL. Rullelageret gir jevn rotasjon ved lave belastninger, men er likevel svært effektivt.
  Kamfunksjonen forhåndsinnstilles i en av tre innstillinger:
  Fra 1.449,-
  Avlasterblokk Spinlock
 • Serie 20 blokker - Ronstan

  Kulelager Ronstan blokker gir den høyeste styrke/vektfaktoren som finnes. Lavfriksjons 2-stage kulelagersystem gir like god ytelse over hele arbeidsbelastningen. Orbit 20-blokken 2820020 stroppes fast med den medfølgende Dyneema linen. 250 kg. bruddstyrke med bare 9 grams vekt!
  Fra 122,-
  Kjøp her
  Serie 20 blokker - Ronstan
 • Strømaggregat 850W

  Verdens letteste strømaggregat - kun 8,5 kg!
  3.499,-
  Strømaggregat 850W

  Orbit 30 blokker - Ronstan

  Kulelager Orbit Blocks gir den høyeste styrke/vektfaktoren som finnes. Lavfriksjons 2-stage kulelagersystem gir like god ytelse over hele arbeidsbelastningen.
  Fra 105,-
  Orbit 30 blokker - Ronstan

  Serie 16 Plain Bearing - Seldén

  En liten, lett blokk for flaggliner, lazyjacks og lignende applikasjoner. Universalhode med bøyle passer både til tau, sjakler eller skruer for liggende montering.
  Fra 69,-
  Serie 16 Plain Bearing - Seldén

  Ballslide Serie 8 - Ronstan

  Ronstan Ballside serie 8 for båter opp til ca 60 fot.
  Fra 1.499,-
  Ballslide Serie 8 - Ronstan
 • Blokk enkel - Seldén

  Seldén Plain Bearing Blocks (PBB) passer perfekt ved høy og statisk belastning. Skiver i Acetal med et syrefast bånd mellom skivens aksling og sjakkelhodet. Stive glassfiberforsterkede sider hindrer tauet i å kile seg fast. Svivelen kan låses i begge retninger uten bruk av verktøy.
  Fra 269,-
  Kjøp her
  Blokk enkel - Seldén
 • Camcleat 27 mm - Seldén

  Cleat 27 har hullavstand 27 mm og passer i hullene til de fleste merker. Tar tau 3 - 7 mm.
  Fra 22,-
  Camcleat 27 mm - Seldén

  Camcleat 38 mm - Seldén

  Cam Cleat 38 har hullavstand 38 mm og passer i hullene til de fleste merker. Tar tau 4 - 12 mm.
  Fra 60,-
  Camcleat 38 mm - Seldén

  Skjøteløper BE - Spinlock

  Selvjusterende skjøteløper med superb ny lavprofilløsning. Perfekt for å holde orden på kontrolliner, og holde de unna ting de kan henge seg fast i. Sterkt anbefalt for hyttetak og fordekk der tau løper mellom to faste punkter med liten eller ingen horisontal eller vertikal vinkel. En god løsning for å guide et ekstra tau til cockpit, cleat eller avlaster når alle bryteblokkene er opptatt. Selvjusterende. Festes med en skrue. Rustfri innsats for redusert slitasje. Avrundet profil som ikke henger seg opp i ting.
  Fra 72,-
  Skjøteløper BE - Spinlock

  Skjøteløper

  Skjøteløpere i grå nylon. Leveres med eller uten stålforing for lengre levetid og mindre slitasje. Butikkforpakning.
  Fra 36,-
  Skjøteløper
 • Spinnakerbom teleskopisk - Seldén

  Seldén teleskopiske spinnakerbommer kan forlenges til 150% lengde. En forutsetning for å spri en stor genoa eller gennaker. Teleskopiske spinnakerbommer gir mer effektiv unnavindseiling og reduserer oppbevaringsproblemet. Ypperlig verktøy for turseilere!
  Fra 6.949,-
  Spinnakerbom teleskopisk - Seldén

  Spinnakerbom KIT A - Seldén

  Seldén spinnakerbommer i aluminium levert i byggesett. Settene leveres med det ene beslaget ferdig montert, mens det andre monteres etter at rørlengden er tilpasset. Alle seksjonene finnes i to lengder. Vær nøye med å velge rett profil ut i fra båtens deplasement og rettende moment.
  Fra 3.649,-
  Spinnakerbom KIT A - Seldén

  Protestflagg i pose

  Protestflagg (signalflagg B) i nylonduk. Kommer i en pose som skjuler flagget inntil det utløses. Passer mindre joller.
  165,-
  Protestflagg i pose

  Bag for ror/kjøl E-jolle

  Bag for ror og kjøl tilpasset Laser og Europajolle. Laget av kraftig 600D nylon og skum. Separate lommer for ror, kjøl, rorkultforlenger og en stor lomme for tilbehør. Med bærehåndtak og justerbar, avtagbar skulderstropp.
  1.049,-
  Bag for ror/kjøl E-jolle
 • Skinne RF 45 cm

  Rustfri skinne som typisk brukes på joller til justering av fokkeskjøter eller justerbare ristropper. Brukes også til justerbare bomnokker og uthal på grunn av sin lave vekt og lave profil.
  198,-
  Skinne RF 45 cm

  Endestykke RF

  Endestykke for Ronstan RF skinne.
  16,-
  Endestykke RF

  Skinne sliding bolt - Seldén

  Sliding bolt skinner er praktiske når en gammel skinne skal erstattes med en ny. Med justerbar hullavstand trenger en ikke bore nye hull. Sliding bolt skinner kan ikke brukes sammen med pinstop vogner.
  Fra 559,-
  Skinne sliding bolt - Seldén
 • Skolerigg

  Skoleriggen er en ikke-IODA-godkjent rigg for trenings- og nybegynnerbåter. Skoleriggen er utstyrt med blokk for spri, taulåser i syrefast stål for sprihaling og kick og to blokkhemper i toppen for seilfeste. Endene er tettet med nylonpropper. Lissene må knytes på. Bommen leveres med stoppere for kick og hanefot samt taulås for uthal. Skoleriggen leveres uten tauverk av noe slag.
  Fra 569,-
  Skolerigg

  Andersen reservedeler

  Diverse reservedeler til Andersen wincher.
  Fra 156,-
  Andersen reservedeler

  Seldén rodkick 05/1150 med fjær

  Forenkler seilhåndteringen ved reving og hindrer bommen i å falle ned i cockpit.
  3.899,-
  Seldén rodkick 05/1150 med fjær
 • Seldén Rodkick

  Passer for båter opp til **A** tonn med brøkdelsrigg eller **B** tonn med mastheadrigg.
  Fra 3.899,-
  Seldén Rodkick

  Furlex 50 komplett

  Furlex 50 er Seldéns minste rullesystem, og er det perfekte valg for enhver seiler som ønsker et kompakt, lett rulle- og revesystem. Det deler mange av egenskapene til de større systemene i den berømte Furlex familien. Den patenterte belastningsdistribusjonen i fallsvivelen og distansestykker i full lengde for jevn rotasjon er det samme som på alle andre Furlex modellene. Furlex 50S leveres som et komplett kit inkludert forstagswire, falløye, blokker for rekkestøtter, pre-feeder og reveline.
  Fra 7.599,-
  Furlex 50 komplett

  Furlex 100S komplett

  Rulle- og revesystem for forseil på båter opp til ca 30 fot.
  Fra 12.699,-
  Furlex 100S komplett

  Båtsmannstol med sete

  Båtsmannstol i kraftig, vevet nylonduk. Sidelommer med lukking for verktøy, småting og lignende. Isydd treplate til sete.
  1.149,-
  Båtsmannstol med sete
 • Andersen Winch Self Tailing

  ANDERSEN Self-Tailing Winches forlenger levetiden på dine skjøter og fall, og winchen selv, siden Power Rib?ene og den glatte overflaten på tromlen trenger færre tørn på winchen sammenlignet med andre wincher. Selvskjøteren er designet for å håndtere en rekke forskjellige dimmensjoner på fall og skjøter, noe som muliggjør variert bruk og gir deg et større utvalg produkter å velge blant, uansett hva du seiler. Spesielt for ANDERSEN Winches er muligheten til å titanium-coate din winch i bronse eller messing, som matcher klassiske båter. Det betyr at din ANDERSEN Winch aldri vil vise slitasje eller aldring.
  Fra 4.699,-
  Andersen Winch Self Tailing

  Andersen Winch standard

  Små båter trenger kvalitetswincher like mye som store båter. Mannskapet på små båter må også økonomisere bruken av krefter, og trenger enkel håndtering av skjøter. Kompromissløs kvalitet er et ANDERSEN Winches varemerke som starter med standard wincher. Produsert i syrefast stål, med Power Rib gir enkel skjøting i alle forhold.
  Fra 1.899,-
  Andersen Winch standard

  Winch - Seldén

  Seldén Reversible Wincher
  Fra 11.299,-
  Winch - Seldén

  Vinsjhåndtak - Ronstan

  Winchhåndtak fra Ronstan med One-Grip håndtak.
  Fra 1.449,-
  Vinsjhåndtak - Ronstan
 • Windex

  Vindpil med reflekser som gjør det mulig å montere lys for nattseiling. Windex 10, 15 og XL leveres med fot for montering på toppen av masten. Windex Dinghy leveres uten reflekser men med klips som gjør den enkel å montere hver gang båten/jolla rigges.
  Fra 349,-
  Windex

  Windex lys

  Belys refleksene på vindpilen og armene for enkelt å se vindretningen når det er mørkt. Vanntette og korrosjonsbestandige sølvdeler gir lang levetid og kun 120 mA strømforbruk. Passer direkte under foten på Windex 10, Windex 15 og WindeXL.
  199,-
  Windex lys

  Moring, ankerring stål, gråmalt

  Bøyefeste for faste fortøyninger med vekt og utforming som gir optimalt feste. Laget i stål. Primet og gråmalt.
  Fra 289,-
  Moring, ankerring stål, gråmalt
 • Kauser, sjakler og klemmer - komplett pakke til moring

  Alt du trenger for å feste moringslinen til bøye og moring! Dette settet består av 2 rørkauser, 4 wireklemmer og 2 sjakler.
  750,-
  Kauser, sjakler og klemmer - komplett pakke til moring

  Moringsline m/bly kapp

  De tekniske egenskapene til Buoy Mooring Line gir det et klart fortrinn sammenlignet med vanlig ankerkjetting. Et spesielt belegg gjør Buoy Mooring Line motstandsdyktig mot alge- og skjellvekst.
  Fra 169,-
  Moringsline m/bly kapp

  Typhoon 42" Bodyboard

  XPE Deck for durability, and comfort. PP slick for speed combined with an EPS corse to give a lightweight, strong and agile basis for which to enhance and enjoy your bodyboarding experience.
  449,-
  Typhoon 42" Bodyboard

  Startpakke, 16 deler

  Servise i melamin pakket i gaveboks. Serviset er meget solid og i maritim utførelse. Startpakke for 4 personer. Består av 16 deler:
  Fra 599,-
  Startpakke, 16 deler
 • Marine vinyl, 5 eller 15 m

  Imitert skinn egnet for puter, stoler, paneler, interiør og eksteriør. Flammehemmende, UVA, råtebehandlet. Samme vinylkvalitet som i våre båtstoler.
  Fra 779,-
  Marine vinyl, 5 eller 15 m

  Skrogtrekk, ekspandert vinyl, 5 eller 15 m

  Skrogtrekk i ekspandert vinyl av beste marine kvalitet. Polstringen er mugg/råtebehandlet og brannhemmende.
  Fra 1.199,-
  Skrogtrekk, ekspandert vinyl, 5 eller 15 m

  Optimistjolle ZIM Treningsbåt komplett

  Basert på et godkjent IODA One Design skrog kommer denne treningsoptimisten komplett levert for en rimelig penge. Ypperlig så vel for seilforeninger, nybegynnere og som ferie- og fritidsaktivitet. Skroget leveres med IODA registreingsbok, slik at jollen kan oppgraderes i ettertid og registreres i båtregisteret. :
  15.990,-
  Optimistjolle ZIM Treningsbåt komplett
 • Bunnflens til montering av Isotherm Elegance serien

  Blank bunnflens til montering av Isotherm Elegance serien.
  Fra 250,-
  Bunnflens til montering av Isotherm Elegance serien

  Blandeventil Lk550-1/2" Ref 090202

  Blandeventil til Isotemp. Brukes på Basic, Slim og Regular modellene.
  690,-
  Blandeventil Lk550-1/2" Ref 090202

  Distanse klips til fordamper

  Sett med 2 klipps og skruer for å feste fryser (fordamper) dør.
  69,-
  Distanse klips til fordamper
 • Norsk båtflagg, polyester

  Norsk flagg i 100 % polyester i h?y kvalitet. Laget av Kristiansand Flaggfabrikk.
  Fra 329,-
  Norsk båtflagg, polyester

  Norsk båtflagg, Royal bomull

  Slitesterkt båtflagg i 100% bomull. Bomullstøy i 210 gr/m2 gir markedets sterkeste flagg. Ekstra forsterkede sømmer i hjørner samt forsterkede kanter, faller og rygg gir aller beste holdbarhet.
  Fra 199,-
  Norsk båtflagg, Royal bomull

  Norsk båtflagg, Adela polyester

  Kvalitetsflagg i sterk 100% vevd marinepolyester. Flaggene er forsterket med polyesterbånd i rygg og har dobbeltsømmer i faller og kanter.
  Fra 115,-
  Norsk båtflagg, Adela polyester

  Protestflagg Gaastra

  Protestflagg (signalflagg B) i nylonduk. Kommer i en pose som skjuler flagget inntil det utløses. Kan festes på akterstag eller i cockpit. Passer tur/havseilere.
  198,-
  Protestflagg Gaastra
 • Vinsjhåndtak syrefast

  Rimelige syrefaste winchhåndtak med fjærbelastet låsemekanisme.
  0,-
  Vinsjhåndtak syrefast

  Batterikasse

  Batterikasse av slagfast polyethylene. Leveres komplett med stropp og beslag for feste til dørken.
  Fra 126,-
  Batterikasse

  Batterikasse stor

  Batterikasse stor.
  169,-
  Batterikasse stor

  Elektrisk kabel fortinnet

  Fortinnet kobberkabel er det beste for bruk i maritimt miljø. Alle kordelene i kabelen er beskyttet med tinn slik at kabelen er mer motstandsdyktig mot korrosjon.
  Fra 8,-
  Elektrisk kabel fortinnet
 • Wichard Karabinkrok

  Wichard karabinkroker i høykvalitets syrefast stål. Den originale franske karabinkroken. Kan på forespørsel leveres med produktsertifikat (ikke løft).
  0,-
  Wichard Karabinkrok

  Elektrisk kabel

  Meget tøyelig (sveisekabel). Isolasjon 105° PVC. Leveres på plasttrommel.
  0,-
  Elektrisk kabel
 • Brytere i syrefast stål, 12V med LED lys

  Bryter i 304 syrefast. 12V
  Fra 449,-
  Brytere i syrefast stål, 12V med LED lys

  Kontrollys

  Kontrollys i forkrommet messing for 12V.
  Fra 138,-
  Kontrollys
 • Viskermotor 60° - TMC

  Kraftig viskermotor fra TMC. Viskermotoren kan koples med selvparkering og èn hastighet, eller uten selvparkering og to hastigheter. Pussevinkelen er innstilt på 60°, men den kan justeres til 70°, 80° eller 90°. Effekten er 84 W. Kan også snues for omvendt parkering. Type II.
  Fra 799,-
  Viskermotor 60° - TMC

  Viskermotor 110° - TMC

  Kraftig viskermotor fra TMC. Viskermotoren kan koples med selvparkering og èn hastighet, eller uten selvparkering og to hastigheter. Pussevinkelen er innstilt på 110°, men den kan justeres til 83°, 100° eller 120°. Effekten er 84 W. Kan også snues for omvendt parkering.
  Fra 799,-
  Viskermotor 110° - TMC

  Kjøleboks m/kompressor - Ezetil

  Kjøle- og fryseboks fra Ezetil med kompressor. Meget høy kvalitet, kompressor fra Danfoss. Idèell for båtliv, camping, biltur og fritid. Temperaturen kan stilles inn for hver grad mellom +10°C og -18°C.
  0,-
  Kjøleboks m/kompressor - Ezetil

  Impellere CEF

  Impellere CEF i gummi fra Italia.
  Se tabell eller internett for ytterlige bestillingshjelp.
  0,-
  Impellere CEF
 • Fiskestang 8` Teleskop 10-40g - Kinetic

  Flott reisekombinasjon som dekker det meste av det skandinaviske fisket. Denne 8' stangen er lett å lagre i bilen eller båten, klar for å fiske over alt du ønsker. Smidig snelle med en lett teleskopstang.
  399,-
  Fiskestang 8` Teleskop 10-40g - Kinetic

  Kikkert på stativ 20-60x60

  Prisgunstig kikkert på gulvstativ, eller "Spottingscope" som det ofte kalles. For kombinertbruk, se ut over sjø, landskap eller på stjernehimmelen. Denne kan zoome 20-60 som gjør at man kan variere forstørrelsen.
  1.349,-
  Kikkert på stativ 20-60x60

  Kikkert, Navigator fokusfri - Steiner

  STEINER er verdens ledende produsent av marinekikkerter. Navigatorkikkertene er nitrogenfylte og vanntette ned til to meter.
  0,-
  Kikkert, Navigator fokusfri - Steiner

  Kikkert på stativ 20-60x80

  En superfin kikkert på gulvstativ, eller "Spottingscope" som det ofte kalles. For kombinertbruk, se ut over sjø, landskap eller på stjernehimmelen. Denne kan zoome 20-60 som gjør at man kan variere forstørrelsen.
  2.699,-
  Kikkert på stativ 20-60x80
 • EO Electric Outboard 12V 1/2 HP - Minn Kota

  Den helt nye Minn Kota EO kan brukes opptil 9 timer på en lading. Primært beregnet på mindre båter- som betyr at du kan bruke båten en hel dag uten og måtte lade. Leveres med en solid justerbar brakett, batteritester og Digital Maximizer. 1/2 HP.
  Nå 6.490,-
  EO Electric Outboard 12V 1/2 HP - Minn Kota

  - 34%

  EO Electric Outboard 24V 1 HP - Minn Kota

  Den helt nye Minn Kota EO kan brukes opptil 9 timer på en lading. Primært beregnet på mindre båter- som betyr at du kan bruke båten en hel dag uten og måtte lade. Leveres med en solid justerbar brakett, batteritester og Digital Maximizer. 1 HP.
  10.599,-
  EO Electric Outboard 24V 1 HP - Minn Kota

  Digi-Troll 10 TS - Cannon

  Digi-Troll 10 leveres med justerbar bom og svivelfeste. Svivelfeste lar deg raskt svinge riggen inn og ut av transportstilling. Tournament Serien (TS) er hvit, de har rustfri spole og bom i rustfritt stål.
  21.590,-
  Digi-Troll 10 TS - Cannon

  Digi-Troll 10 - Cannon

  Digi-Troll 10 leveres med dobbel stangholder, justerbar bom og svivelfeste. Svivelfeste lar deg raskt svinge riggen inn og ut av transportstilling.
  19.899,-
  Digi-Troll 10 - Cannon
 • Klokke, Race Timer - Ronstan

  Ronstan Race Mode startklokke med flere startfunkjsoner - ISAF 5,4,1,0 Match Racing oppsett. Klokken har store tall slik at den er lett å lese. Den har også belyst display slik at den også kan brukes om natten.
  1.099,-
  Klokke, Race Timer - Ronstan

  Klokke, SailWatch & Racetimer - Ronstan

  Ronstan Race Mode startklokke med flere startfunkjsoner - ISAF 5,4,1,0 Match Racing oppsett. Klokkene har store tall slik at de er lette å lese. De har også belyst display slik at de kan brukes om natten.
  Fra 759,-
  Klokke, SailWatch & Racetimer - Ronstan
 • Dykkersett Wave jr

  Dykkersett junior med dykkermaske, snorkel og sv
  0,-
  Dykkersett Wave jr

  Svømmeføtter Wave

  Svømmeføtter i god kvalitet fra Wave. Tre forskjellige størrelser.
  Fra 399,-
  Svømmeføtter Wave

  Crew Bag Robship, 65 l

  Bag med stor åpning og doble løpere. Eeget rom for våte og/eller skitne saker. Bagen er laget av tarpulin og har en forsterket, vanntett polyesterbunn samt utvendige og innvendige lommer.
  1.250,-
  Crew Bag Robship, 65 l
 • Gullsweep GS-1 Måkejager

  Er du plaget med etsende måkedritt på båt og kalesje? Gullsweep måkejager har gjennom 40 års utvikling et produkt vi vet holder måkene borte fra båten, og den virker! Det patenterte dreiesystemet er så fintfølende at bare en bitteliten bevegelse i luften får den til å rotere. Den roterende delen tas enkelt og raskt av og på, og er sammenleggbar til halv størrelse slik at den lett kan lagres om bord.
  659,-
  Gullsweep GS-1 Måkejager

  SUP "Stand Up Paddling" brett SPK-2 m/åre 3,3 m

  Oppblåsbart brett for stående padling "SPK-2". 15Psi. Mål 330x75x10 cm. Egenvekt 10,8 kg. Tåler vekt opptil 115 kg. Leveres med bag, pumpe, reparasjonskit og padleåre.
  3.990,-
  SUP "Stand Up Paddling" brett SPK-2 m/åre 3,3 m

  Dørholder m/magnet

  Meget kraftig dørholder med magnet. Syrefast stål 316. Justerbar i alle vinkler.
  499,-
  Dørholder m/magnet
 • Dørholder m/magnet for innfelling

  Meget kraftig dørholder med magnet. Syrefast stål 316. Justerbare vinkler.
  999,-
  Dørholder m/magnet for innfelling

  Klippstigen "Cliffgrip"

  Klippstigen "Cliffgrip" er en smart løsning som åpner opp for mange nye badeplasser langs kysten og ved innsjøene! Klippstigens utforming gjør at den kan brukes som badestige nær sagt hvor som helst. Man fester den enkelt ved hjelp av en bergkile og ruller den så ned i vannet for trygg og komfortabel bading. Stigen består av en grov nylonduk med påsydde bånd som holder fast selve stigen av aluminimumsrør.
  699,-
  Klippstigen "Cliffgrip"

  Bokstaver

  - Selvklebende
  0,-
  Bokstaver

  688cxi HD DI Combo - Humminbird

  688cxi HD DI Combo er et kombiinstrument med kartplotter og ekkolodd. Ekkoloddet har Down Imaging og Dual Beam pluss i en og samme giver. To ekstremt smale stråler på 75° og 45° til Down Imaging, og to stråler på 16° og 28° til den tradisjonelle ekkoloddvisningen. Denne teknologien gir større muligheter for å identifisere bunnstrukturer, strømninger og fisk. Instrumentet har SD-Slot for Navionics Gold kartbrikker og lagring av navigasjonsdata.
  7.160,-
  688cxi HD DI Combo - Humminbird
 • VHF stasjonær MRF57 - Cobra

  Helt ny VHF for fastmontering, både bøyle og kit for flush montering medfølger.
  2.249,-
  VHF stasjonær MRF57 - Cobra

  VHF stasjonær MRF77 - Cobra

  Ny VHF for fastmontering som baserer seg på det siste av teknologi. Bøyle og kit for flush montering medfølger.
  2.999,-
  VHF stasjonær MRF77 - Cobra

  Undervannskamera sett 20 m

  - Undervannskamera med fargeskjerm
  3.849,-
  Undervannskamera sett 20 m

  Veggfeste TV

  Universal veggfeste for TV.
  399,-
  Veggfeste TV
 • Kokeapparat CookMate 3100, 2 bl. frittst

  Installasjon: frittst?ende
  1.899,-
  Kokeapparat CookMate 3100, 2 bl. frittst

  Batteri til HH 350

  Farge: grå
  390,-
  Batteri til HH 350

  Mic/høyttalere til Cobra håndholdte VHF

  Mikrofon/høyttaler til Cobra håndholdet.
  590,-
  Mic/høyttalere til Cobra håndholdte VHF
 • Nautic Star Startpakke 16 deler

  Servise "Nautic Star" i melamin pakket i gaveboks. Startpakke for 4 personer. Best
  614,-
  Nautic Star Startpakke 16 deler

  Signalsplitter VHF-AM/FM m/forsterker

  Signalsplitter VHF-AM/FM m/forsterker 12/24V. Denne gjør at du kan bruke VHF-antennen også som FM/AM-antenne.
  729,-
  Signalsplitter VHF-AM/FM m/forsterker

  VHF antenne 0,6m - nylon flexi m/brakett

  VHF-antenne for de som ikke vil ha en ruvende antenne. Fleksibel.
  479,-
  VHF antenne 0,6m - nylon flexi m/brakett

  Nautic Star Middagstallerken

  Servise "Nautic Star" i melamin. Serviset er meget solid. Mørkeblått/hvitt.
  68,-
  Nautic Star Middagstallerken
 • Gjennomføring for antenne PL-tilkopling

  Antennefot/-gjennomføring for antennekabel. PL-connector. Forkrommet messing.
  309,-
  Gjennomføring for antenne PL-tilkopling

  VHF antenne 1m m/falldown brakett 4 m kabel

  VHF-antenne med innebygd "hengsle" som gjør at denne antennen kan legges ned med et enkelt håndgrep.
  519,-
  VHF antenne 1m m/falldown brakett 4 m kabel

  Marine Bluetooth spiller - rund sort

  Bluetooth enhet for musikkstreaming.
  589,-
  Marine Bluetooth spiller - rund sort
 • Anodesett Yanmar 6LP, 6LY, 4LHA, sink

  Komplett sett med sinkanoder for Yanmar 6LP, 6LY, 4LHA.
  749,-
  Anodesett Yanmar 6LP, 6LY, 4LHA, sink

  Anode Yanmar sylindrisk, Ø12,5 mm

  Sylindrisk sink for Yanmar.
  59,-
  Anode Yanmar sylindrisk, Ø12,5 mm

  Eksospotte, lyddemper - Thor

  Lydpotte fra DPC er blant de beste på markedet. Systemet kan brukes både på seil- og motorbåter. Lydpotten/vannlåsen er konstruert med 2 rustfrie stålender montert med en gummibelg. Fylt med vann gir den en enestående lyddempning og et minimum av motstand. Gummibelgen er godkjent av RINA, LLOYD og VERITAS.
  Fra 2.299,-
  Eksospotte, lyddemper - Thor

  Propell m/fast hub, aluminium

  Komplett aluminiumspropell til utenbordsmotor. Leveres i mange utgaver for de mest populære små og mellomstore utenbordsmotorer.
  Fra 389,-
  Propell m/fast hub, aluminium
 • DuoPropell, Volvo Penta

  Propell Powertech til Volvo Penta DuoProp drev. Propellen er laget i høykvalitets aluminium, den har gode egenskaper, er lett å reparere og har lang levetid.
  0,-
  DuoPropell, Volvo Penta
 • Trinn/håndtak syrefast

  Kraftig trinn/håndtak i syrefast stål 316. Festes med 2 x 3 skruer (medfølger ikke).
  239,-
  Trinn/håndtak syrefast

  Trinn/håndtak syrefast og teak

  Kraftig trinn/håndtak i syrefast stål 316 med trinn i teak. Festes med 2 x 3 skruer (medfølger ikke).
  249,-
  Trinn/håndtak syrefast og teak

  Clean & Shine Spray NANOcel 1 l

  Enkel å bruke vask og voks i én applisjon. Konsentrert vaskemiddel som effektivt rengjør, pusser og etterlater et beskyttende lag i én applikasjon til alle overflater. En unik slangetilkobling gjør det til den raskeste og enkleste måten å vaske båten (eller bilen) din på! Flasken er utstyrt med hurtigkopling for standard hageslange. Du kan hele tiden dosere blandingen ved hjelp av en skrue på koplingen.
  169,-
  Clean & Shine Spray NANOcel 1 l

  Kjetting syrefast kortlenket

  Kortlenket, kalibrert kjetting i syrefast stål 316. DIN 766 - passer til ankervinsj.
  Fra 1.399,-
  Kjetting syrefast kortlenket
 • Fransk krok, syrefast

  Fransk krok i syrefast stål 316.
  Fra 21,-
  Fransk krok, syrefast

  U-bolt, syrefast

  U-bolt i syrefast stål 316.
  Fra 22,-
  U-bolt, syrefast

  Baugspyd for motorbåt

  Eksklusivt baugspyd for motorbåt i syrefast stål 316 og teak. Leveres med eller uten ankerrulle innfelt. Passer til alle båttyper.
  Fra 2.599,-
  Baugspyd for motorbåt

  Puller,fall-down, 180 mm, syrefast

  Sammenleggbar puller i strålende finish. Meget tung og solid. Pulleren holder posisjonen både oppslått og nedslått. Klirrer ikke. Syrefast stål 316.
  Fra 659,-
  Puller,fall-down, 180 mm, syrefast
 • Bakplate for T-terminal - Seldén

  Bakplate for bruk sammen med Seldén T-terminaler.
  Fra 279,-
  Bakplate for T-terminal - Seldén

  PP blå kveil

  Fortøyningstau på kveil. PP XLF-mooring. 3 korder laget av XLF. Flytetau. Gode strekkegenskaper. Kan brukes som dreggtau.
  0,-
  PP blå kveil

  Redningsflåte ISO 9650-1 - Lalizas

  Lalizas ISO Redningsflåter kan brukes på fritidsbåter og har blitt testet og sertifisert i henhold til ISO 9650-1 standard. Denne standarden har blitt adoptert av de fleste europeiske land.
  Fra 11.749,-
  Redningsflåte ISO 9650-1 - Lalizas
 • Leisure Redningsflåte for fritidsbåter - Lalizas

  Lalizas har her tatt frem en enkel og rimelig redningsflåte for fritidsbåter. Flåten leveres i bag og kan håndteres av alle.
  Fra 7.499,-
  Leisure Redningsflåte for fritidsbåter - Lalizas

  Flytedress, Rød/Blå - 1852

  Prisgunstig, komfortabel og funksjonell flytedress.
  Fra 1.299,-
  Flytedress, Rød/Blå - 1852

  Redningsline, Rescue Sling - Baltic

  Baltic Rescue Sling er et effektivt mann-over-bord system i et kompakt design. Enkel montering horisontal/vertikal på pushpit. Fluoriserende, flytende redningsline på 30 meter. slyngen har nok flytestoff til å holde den forulykkede over vann.
  Fra 1.249,-
  Redningsline, Rescue Sling - Baltic

  Sikkerhetssele - Baltic

  Baltic kraftig sikkerhetssele godkjent for nasjonal og internasjonal havkappseilas. Støtteplate i ryggen, refleks og to innfestninger for seilerjakke. Justerbare aksel- og midjebånd. Selens kraftige beslag er laget i syrefast stål. Kraftig D-ring for sikker infestning til sikkerhetslinen. Baltic sikkehetssele er testet og godkjent etter EN1095/EN ISO 12401.
  Fra 519,-
  Sikkerhetssele - Baltic
 • Cellulosetabelett for automatvest UM

  Cellulosetablett til oppblåsbar redningsvest med utløsermekanisme type UML (United Moulders). Brukes i de fleste av Regattas oppblåsbare vester.
  149,-
  Cellulosetabelett for automatvest UM
 • Abus Nøkkelskap med kombinasjonslås

  God design og solid metalldeksel. Til veggmontering innendørs og på beskyttede steder utendørs. 4-sifret kodelås som du kan stille inn selv.
  589,-
  Abus Nøkkelskap med kombinasjonslås

  Instrumenter Ultrawhite SS - Uflex

  Instrumentserie Ultrawhite SS med blank ring i polert syrefast stål fra Uflex.
  Fra 359,-
  Instrumenter Ultrawhite SS - Uflex

  Instrumenter Ultra, sort - Uflex

  Instrumentserie Ultra med sort ring i aluminium fra Uflex.
  Fra 349,-
  Instrumenter Ultra, sort - Uflex
 • Hydraulisk styring komplett NordFlex opp til 90 hk

  Hydraulisk styrings-pakke for motorer opp til 90 hk - NordFlex NF90 - komplett pakke
  3.999,-
  Hydraulisk styring komplett NordFlex opp til 90 hk

  Ratt m/hurtigsveiv 250 mm

  Ratt med hurtigsveiv. Innstøpt messinghylse. For standard Ultraflex rattaksel.
  299,-
  Ratt m/hurtigsveiv 250 mm

  Ratt V32 - Uflex

  Ratt fra Ultraflex i armert thermoplast. Standard 3/4", hub inkludert. Hardt grep. Sertifisert etter EN 28848 og ABYC P22 standard.
  Fra 379,-
  Ratt V32 - Uflex

  Ratt med spiler og softgrip

  Ratt med eller uten hurtigsveiv. Passer standard rattaksel.
  Fra 689,-
  Ratt med spiler og softgrip
 • Kontrollkabel C2

  Ultraflex standard kontrollkabel C2 for innenbords/utenbordsmotorer og hekkaggregat med riktig tilbehør.
  Fra 269,-
  Kontrollkabel C2

  Kontrollkabel C5

  Ultraflex standard kontrollkabel C5 for amerikansk Mariner og Mercury utenbordsmotorer, og Mercruiser hekkaggregat.
  Fra 349,-
  Kontrollkabel C5

  3/8" mutter for hydraulisk styring - 1 stk.

  3/8" mutter for hydraulisk styring
  95,-
  3/8" mutter for hydraulisk styring - 1 stk.

  Monteringsramme for 1012984 sort

  Monteringsramme for Midland VHF Neptune 100 (prodnr. 1012984).
  249,-
  Monteringsramme for 1012984 sort
 • KIT-Quick Aries Flair Rider 300/500W

  Fjærbelastet taustrammer for DP vinsj.
  139,-
  KIT-Quick Aries Flair Rider 300/500W

  Splitter for TMS

  1 hun til 2 han.
  259,-
  Splitter for TMS
 • Adapter - Bubble Buster

  Overgangssett for å kunne lufte Teleflex Baystar- og Teleflex Seastar-styringer med Ultraflex Bubble Buster.
  625,-
  Adapter - Bubble Buster
 • Baugpropell KIT, BTQ 110-25 - Quick

  12V Quick baugpropell på 1,3 Kw for båter opp til 23 fot.
  7.599,-
  Baugpropell KIT, BTQ 110-25 - Quick
 • Baugpropell KIT, BTQ 125-30 - Quick

  12V Quick baugpropell på 1,5 Kw for båter opp til 26 fot.
  8.999,-
  Baugpropell KIT, BTQ 125-30 - Quick

  Kontrollboks sidemontert B47

  Rimelig dobbel kontrollboks fra Ultraflex.
  1.199,-
  Kontrollboks sidemontert B47

  PMR Cobra MT800-2VP

  PMR Lisensfri Privat Mobil Radio (Walkie-Talkie) fra Cobra. Leveres med oppladbare batterier, 220V lader, belteklips og ørepropper. Kan kommunisere med alle walkie-talkier som fungerer på samme frekvens.
  774,-
  PMR Cobra MT800-2VP
 • Kontrollboks sidemontert B87/B88/B89/B90

  Ultraflex kontrollboks B87-90. Leveres i flere farger og utgaver - med/uten "frilås" (låsemekanisme i fri som forhindrer utilsiktet giring).
  Fra 1.899,-
  Kontrollboks sidemontert B87/B88/B89/B90

  VHF Cobra stasjonær MR F55 EU+

  Stasjonær VHF - 1W eller 25W med automatisk lyttevakt på 2 kanaler. Leveres med alle lystbåtkanalene ferdig programert.
  0,-
  VHF Cobra stasjonær MR F55 EU+
 • Backstay Flicker

  Akterstagsspile som monteres på brøkdelsriggede båter med bakovervinklede salingshorn. Spilen løfter akterstaget fritt fra "Fat head" seil og gir seilet fri passasje i slaget.
  Fra 1.699,-
  Backstay Flicker

  Førstehjelpspute stor, Norsk Folkehjelp

  Stor førstehjelpspute. Laget for lengre båtturer, samt dags- og weekendturer for flere personer. Ledig plass for mere utstyr. Salget av førstehjelpsputene støtter Norsk Folkehjelp.
  409,-
  Førstehjelpspute stor, Norsk Folkehjelp

  Brannslukker 2 Kg ABC

  Pulverslukker på 2 kg med feste, indikator og overtrykksventil. Kan brukes ved alle typer brann.Brannklasse ABC. CE godkjent. Veggfeste i stål medfølger.
  369,-
  Brannslukker 2 Kg ABC

  Lanterne, 1 NM (nautisk mil) - Hella

  RINA-godkjent lanterne for 2 nautisk mil. 12V, IP=54. Hus og glass i slagfast og UV-bestandig materiale. Lyspære inkludert.
  Fra 170,-
  Lanterne, 1 NM (nautisk mil) - Hella
 • Lanterne, 2 NM (nautisk mil) - Hella

  RINA-godkjent lanterne for 2 nautiske mil. 12V, IP=55. Hus og glass i slagfast og UV-bestandig materiale. Lyspære inkludert.
  Fra 549,-
  Lanterne, 2 NM (nautisk mil) - Hella

  Lyskaster m/kontrollpanel, RC 135 - Jabsco

  Searchlight RC 135 er en prisgunstig og god lyskaster for middels store båter. 60020-0000 / 60020-0024
  Fra 2.899,-
  Lyskaster m/kontrollpanel, RC 135 - Jabsco

  Lyskaster m/kontrollpanel, RC 146 - Jabsco

  Searchlight RC 146 er en kraftig og god lyskaster for middels store båter. 60080-0012 / 60080-0024
  Fra 7.249,-
  Lyskaster m/kontrollpanel, RC 146 - Jabsco

  Innsats Lyskaster 12V

  Sealed beam unit 12/24V
  1.099,-
  Innsats Lyskaster 12V
 • Baltic Recovery sling

  Effektiv redningsline i kompakt forpakning. Inneholder flytende løftesele i kraftig nylon, spenne i rustfritt stål og 30 meter flytende line. Leveres klargjort for montering på pushpit.
  0,-
  Baltic Recovery sling

  Epifanes Anti-Plastpest

  Dette er en sterk og vanntett to-komponent epoxymaling som benyttes for å gi plastbåter en beskyttelse mot vanninntrengning under vannlinjen, og som reduserer faren for "plastpest" (osmose).
  Fra 289,-
  Epifanes Anti-Plastpest
 • Motorlakk, Colorspray - TK

  Hurtigtørkende spraymaling fra TK Line. Sprayen består av nitrokombinasjoner og er spesielt utviklet for marinemotorer. Den er svært motstandsdyktig mot riper og forurensing. TK Line Colorspray er tilgjengelig for de vanligste fargene til de mest utbredte innenbords- og utenbordsmotorer.
  Fra 179,-
  Motorlakk, Colorspray - TK

  Aluspray, 400 ml

  Aluminium spraymaling fra TK Line. Med sitt innhold av mikronisert aluminium er denne spesielt utviklet for å shine opp og beskytte stål- og aluminiumdeler som sveiser, tanker, rammer og annet skipsutstyr. Aluminiumssprayen lager en film som er motstandsdyktig mot forurensing i atmosfæren, tåke og saltholdig vann. Sprayen tørker raskt opp og drypper ikke.
  195,-
  Aluspray, 400 ml

  Poleringsmaskin, FLEX PE14-3 125

  Flex Polermaskin L3403 VRG for profesjonelt bruk. For polering av bil, båt eller campingvogn.
  6.499,-
  Poleringsmaskin, FLEX PE14-3 125

  Adapter Ø15 (mellomstykke)

  Passer til Fugepistol (prodnr. 1039094).
  32,-
  Adapter Ø15 (mellomstykke)
 • Hylite gitter

  Beskyttende gitter til Varmerør Hylite.
  0,-
  Hylite gitter

  Vannlinjetape

  Vannlinjetape laget av stabilisert vinyl. Normal levetid er ca. 5-7 år. For beste resultat bør tapen settes på ved 15 ° - 30 °C, og 72 timer før sjøsetting.
  Fra 209,-
  Vannlinjetape

  Retro-reflekterende tape

  En serie selvklebende reflekstape i retro farger.
  Fra 229,-
  Retro-reflekterende tape
 • Lekkasjestopper, Leak Stop

  Nød- eller permanent reparasjon av lekasjer i rør og slanger. Settet kommer ferdig med glassfibermatte, epoksy og herder ferdig pakket i en tett pose. Bare fjern skille-baren og miks sammen, og du har en reparasjon klar på 15 minutter. Hansker og sandpapir medfølger i pakken.
  Fra 439,-
  Lekkasjestopper, Leak Stop

  Luke 275 x 375 mm

  ASA-luke i meget solid utførelse. Egner seg ypperlig som dreggluke og luke til forskjellige oppbevaringsrom. Luken har tetningslist av gummi og hengslepinne av stål. Fronten har antiskli-mønster, og åpnes ved hjelp av ett/to håndtak. Luken leveres med pyntekopper som skjuler skruehull. Leveres med eller uten lås. På modellen "Classic" kan lokket tas helt av.
  Fra 299,-
  Luke 275 x 375 mm

  Luke 243 mm x 607 mm, grå

  ASA luke, Top Line, grå, med 2 håndtak.
  669,-
  Luke 243 mm x 607 mm, grå

  Utsugningsvifte Rule

  Rett utsugningsvifte (In-Line Blower) i høy kvalitet fra Rule. For montering på slange. Meget kompakt og monteringsvennlig. Korrosjonsbestandig motorhus for lang levetid. Rule In-line Blower gir høyere luftstrøm, lavere forbruk mindre støy standard vifter.
  Fra 439,-
  Utsugningsvifte Rule
 • Defroster - Isotherm

  Defroster fra Isotherm er en effektiv og rimelig løsning for varme om bord. Du kan selv bestemme hvor du vil ha varm luft. Den går kun nå motoren er i gang. Leveres med kabel sett og bryter.
  Fra 2.999,-
  Defroster - Isotherm

  Utsugningsvifte rett 12V

  Rett utsugningsvifte laget i hvit plast. For 3" slange.
  329,-
  Utsugningsvifte rett 12V

  Lommelykt Energizer LED 2AA

  En klassisk gummiert lommelykt til generelt bruk. Meget lett. Med ring for oppheng.
  79,-
  Lommelykt Energizer LED 2AA

  Air Top 2000 ST Marine 12V Diesel - Webasto

  Air Top 2000 ST - den kompakte råtassen. Monteringssett Inkludert. Air Top 2000 ST er meget stillegående. Det er den minste varmeren på markedet. Den gir god varme og optimal effektivitet.
  Nå 15.590,-
  Air Top 2000 ST Marine 12V Diesel - Webasto

  - 13%

 • Air Top Evo 40 - Webasto

  Air Top Evo 40 - det smarte multimodus varmeapparatet. Monteringssett inkludert. Air Top Evo 40 gir stor varmegrad, den er kompakt og stillegående og varmeren er tilpasset de strengeste krav.
  Fra 17.890,-
  Air Top Evo 40 - Webasto

  Bryter 4 Trinn til Defroster

  Bryter til Isotherm defroster.
  125,-
  Bryter 4 Trinn til Defroster

  Doseringspumpe DP 30.02 12V med demper ST2000

  Fuelpumpe 12V Airtop 2000ST med demper.
  2.890,-
  Doseringspumpe DP 30.02 12V med demper ST2000
 • Blendeplugg gummipakkboks EVO

  Blendeplugg til EVO gummipakkboks.
  45,-
  Blendeplugg gummipakkboks EVO

  Fenderline, 3-slått - Robline

  Treslått fenderline i polyester med ferdig spleiset øye. Leveres pr par.
  Fra 65,-
  Fenderline, 3-slått - Robline
 • Fenderline, Flettet - Robline

  Flette fenderline i polyester med ferdig spleiset øye. Leveres pr par.
  Fra 119,-
  Fenderline, Flettet - Robline

  Fendertrekk, UV akryl

  Fenderstrømpe/trekk i UV akryl. Meget elastisk. Lett å snøre pent igjen i begge ender. Selges pr stk.
  0,-
  Fendertrekk, UV akryl

  Fendertrekk

  Tyskprodusert fenderstrømpe/trekk av ypperste kvalitet. Meget elastisk. Lett å snøre pent igjen i begge ender. Pakket i blister - leveres pr stk.
  0,-
  Fendertrekk

  Taumåler - industrimodell

  Taumåler fra "Olympic Instruments". Modell 1440.
  5.649,-
  Taumåler - industrimodell
 • D-Splicer Bok -"Splicing modern ropes"

  Praktisk håndbok om 30 forskjellige spleiser av moderne tauverk. Lær trinn for trinn hvordan du kan spleise øye på flettet tau med polyesterkjerne, dynemakjerne eller vectrankjerne.
  639,-
  D-Splicer Bok -"Splicing modern ropes"

  Spleisesett Robship

  Spleisesett med alt man trenger; kniv, spleisenåler, markør, lighter, synål, instruksjonshefte og mer utstyr for spleising av både Dyneema og PES. Pakket i et praktisk, pent og solid futteral.
  995,-
  Spleisesett Robship

  Taumåler 1852

  Praktisk taumåler.
  989,-
  Taumåler 1852
 • Fender for utrigger, Y-bom

  Fenderprofiler for montering på utriggere. Meget praktiske beskyttelser for montering på firkantprofiler.
  Fra 159,-
  Fender for utrigger, Y-bom

  Admiral Dyneema SK 90 metervare

  Et helt nytt topprodukt for den kravstore seileren
  Fra 239,-
  Admiral Dyneema SK 90 metervare

  Admiral 3000, Dyneema skjøte metervare

  Admiral 3000 er det ideelle skjøte for moderne performance cruisere. Den store slitestyrken i Admiral 3000 polyester-/polyamidstrømpe kombineres med utmerket grep og god håndtering. High-tech-fibrene i den impregnerte kjernen Dyneema SK78 gir stor bruddstyrke og svært lite strekk og krymping.
  Fra 132,-
  Admiral 3000, Dyneema skjøte metervare
 • M-anker, polert syrefast stål

  M-anker i syrefast stål 316.
  Fra 1.349,-
  M-anker, polert syrefast stål

  M-anker, galvanisert

  M-anker i galvanisert stål.
  Fra 103,-
  M-anker, galvanisert

  Skjøte, 3S Sirius 300 m/myk sjakkel - Robline

  3S Sirius 300 ferdig spleiset skjøte med myk sjakkel av Dyneema SK78.
  0,-
  Skjøte, 3S Sirius 300 m/myk sjakkel - Robline

  Bølgepumpe

  Båtens bevegelse i forhold til vannet gjør at pumpen lenser.
  559,-
  Bølgepumpe
 • Amazon Bulkhead 25 mm (1")

  Konstruert for mindre båter, men har likevel stor kapasitet; opp til 45 liter i minuttet. 29240-0000
  1.099,-
  Amazon Bulkhead 25 mm (1")
 • Jabsco part SP 2701-21

  Simmering.
  115,-
  Jabsco part SP 2701-21

  Lensepumpe LoPro 900 12V - Rule

  Lavprofil pumper, kun 6 cm høye. Kan monteres vertikalt og horisontalt. Påkoblingen kan roteres 180 grader, og det medfølger 4 forskjellige koblinger.
  Fra 549,-
  Lensepumpe LoPro 900 12V - Rule

  - 13%

  Regatta Soft Elias babyvest

  Regatta Soft Elias Baby redningsvest er utviklet i nært samarbeid med foreldre og barn.
  799,-
  Regatta Soft Elias babyvest
 • Jerrykanne - Scepter

  Jerrykanne i meget høy kvalitet fra Scepter. Lufting i bakkant av håndtak sørger for meget effektiv tømming. Kannen leveres komplett med helletut som sitter inne i lokket. Denne modellen er høy og slank - en tradisjonell jerrykanne.
  Fra 239,-
  Jerrykanne - Scepter

  Bensinkanne - Scepter

  Jerrykanne i meget høy kvalitet fra Scepter. Lufting i bakkant av håndtak sørger for meget effektiv tømming. Kannen leveres komplett med helletut som sitter inne i lokket. Denne modellen er bred og stødig.
  Fra 96,-
  Bensinkanne - Scepter

  Lalizas Sigma oppblåsbar automatvest

  Lalizas Sigma automatvest har et lett og enkelt design som gjør den komfortabel å ha på seg. Dette er et brukervennlig og kostnadseffektivt alternativ til de dyrere vestene på markedet.
  Nå 549,-
  Lalizas Sigma oppblåsbar automatvest

  - 41%

  Tanklufter bøyd, forkrommet

  Forkrommet tanklufter. Vinkelbøyd.
  175,-
  Tanklufter bøyd, forkrommet
 • Tanklufter bøyd, syrefast

  Tanklufter i syrefast stål 316. Vinkelbøyd.
  219,-
  Tanklufter bøyd, syrefast

  NOA feste

  NOA er en seire aluminiumsprodukter som festes ved help av rekkefester. Systemet er raskt og fleksibelt og kan enkelt og skadefritt flyttes rundt på båten eller til din nye båt. NOA er utviklet og produseres i Sverige.
  Fra 125,-
  NOA feste

  NOA feste 30 mm

  Festet for 30 mm er uten plasthylse innerst.
  125,-
  NOA feste 30 mm

  C-MAP MAX Norge-Sverige-Danmark

  C-MAP MAX komplett levert.
  0,-
  C-MAP MAX Norge-Sverige-Danmark
 • Hempel Båtpleie Display Mod.I m/varer

  Hempel Båtpleie display som øker synligheten!
  20.000,-
  Hempel Båtpleie Display Mod.I m/varer

  Hempel Bunnstoff Display Mod.II m/varer

  Hempel Bunnstoff display Mod.II som øker synligheten!
  20.000,-
  Hempel Bunnstoff Display Mod.II m/varer
 • Redningsfl

  Sail Safety redningsfl
  0,-
  Redningsfl

  Katalog Navigasjon og Fiske 2014

  Klikk her for å laste ned i PDF (9 mb).
  0,-
  Katalog Navigasjon og Fiske 2014
 • Humminbird 386cxi Combo

  386cx er et prisgunstig kombiinstrument med kartplotter og ekkolodd. Det tar liten plass, og passer godt til mindre båter og kajakk. Leveres med dual beam hekkgiver m/temperatur og Humminbird sin populære hurtigbrakett.
  3.990,-
  Humminbird 386cxi Combo

  Humminbird AD 629

  Med denne overgangen kan du bruke gamle 2-pins givere på nye instrumenter. Mange har eldre Humminbird instrumenter, ønsker du å bytte ditt gamle instrument til et nytt, kan du i de fleste tilfellene bruke din gamle giver om du bruker denne overgangen.
  370,-
  Humminbird AD 629
 • Drivanker PVC

  Drivanker i PVC. Sørger for at baugen kommer opp mot været.
  Fra 599,-
  Drivanker PVC

  GeoSafe Alarm/tracker

  GeoSafe er designet for å bli montert i bil, båt, campingvogn, lastebil, mc, vannjet, etc. eller for bruk som en personlig panikk og trygghets alarm. Takket være den kompakte designen (61,5x46x22mm) er den lett å gjemme bort som en fast installasjon, eller legge i lommen eller barnets ryggsekk for å bruke som en personlig alarm.
  1.399,-
  GeoSafe Alarm/tracker

  Drivanker Mini, 80 cm

  Lite drivanker for hesteskobøye, DanBoy osv.
  379,-
  Drivanker Mini, 80 cm
 • Maskinskrue m/mutter A4 DIN 84/934

  Maskinskrue DIN 84 i syrefast stål 316 med sylinderhode med rett spor. Leveres med mutter DIN 934. Blisterpakket.
  Fra 49,-
  Maskinskrue m/mutter A4 DIN 84/934

  Maskinskrue m/mutter A4 DIN 963/934

  Maskinskrue DIN 963 i syrefast stål 316 med flatt, forsenket hode med rett spor. Leveres med mutter DIN 934. Blisterpakket.
  Fra 49,-
  Maskinskrue m/mutter A4 DIN 963/934

  Strikk (shock cord) - Metervare

  Gummitau/strikk for høye krav. Selges pr. meter.
  Fra 10,-
  Strikk (shock cord) - Metervare

  Blokk, enkel, rustfritt

  Enkel blokk i rustfritt stål 304.
  Fra 62,-
  Blokk, enkel, rustfritt
 • Blokk, dobbel, rustfritt

  Dobbel blokk i rustfritt stål 304.
  Fra 110,-
  Blokk, dobbel, rustfritt

  Pidestal Mount Track - Cannon

  Monteringsskinne på pidestall, plass til 3 eller stangholdere. Pidestallen er 7,6cm høy. Kan monteres på dekk, eller i Cannon sine monteringsskinner.
  Fra 1.399,-
  Pidestal Mount Track - Cannon

  Pidestall uten svivel/sving - Cannon

  Pidestall som kan monteres rett på dekk eller i monteringsskinne. Topplaten har ferdige hull til Cannon dyprigg braketter og svivelfester.
  Fra 1.299,-
  Pidestall uten svivel/sving - Cannon

  Strømaggregat 2000W

  Effektivt og prisgunstig strømaggregat med firetakts motor, lavt bensinforbruk, høyt stabilitets- og sikkerhetsnivå og er støysvak. Den gir en ren sinuskurve, har automatisk turtallsregulering, er luftkjølt, og er enkel i bruk. Bruker blyfri bensin.
  7.499,-
  Strømaggregat 2000W
 • Marinebatteri 1852

  Bestselgende allround batterier til Start & Forbruk med høy ytelse og lang levetid.
  0,-
  Marinebatteri 1852

  Labelsett 1N, til bryter- og sikringspanel - BEP

  Etikettsett fra BEP for bryter- og sikringspaneler.
  219,-
  Labelsett 1N, til bryter- og sikringspanel - BEP

  Kompressorhorn

  Kompressorhorn i forkrommet ABS-plast. Leveres komplett med kompressor og alle monteringsdeler.
  Fra 979,-
  Kompressorhorn
 • Signalhorn, godkjent med kompressor

  Hvitlakkert horn leveres komplett med fittings, kompressor og kontakt. Godkjent av IMO, RINA, Lloyds, MCA og Veritas.
  Fra 6.749,-
  Signalhorn, godkjent med kompressor

  Kabelskosett assortert

  Praktisk sett med diverse terminaler/kabeslko som dekker de fleste el-operasjoner ombord. Settet er pakket i en plastboks med lokk og inneholder 18 forskjellige typer med tilsammen 175 eller 760 deler.
  Fra 169,-
  Kabelskosett assortert

  Endehylse

  Pakning med 10 stk leveres blisterpakket, mens pakning med 50/100 stk leveres pr bulk.
  Fra 26,-
  Endehylse

  Strips 20 stk

  Festestrips i hvit eller sort nylon 66. Motstandsdyktig mot erosjon og syre. Kan brukes i temperaturer fra -35°C til 85°C. Leveres i poser med 20 stk.
  Fra 10,-
  Strips 20 stk
 • Strips m/hull 20 stk

  Festestrips med skruehull i hvit eller sort nylon 66. Motstandsdyktig mot erosjon og syre. Kan brukes i temperaturer fra -35°C til 85°C. Stripsene festes ved hjelp av skruehullene etter at kabelen er stripset. Leveres i poser med 20 stk.
  Fra 15,-
  Strips m/hull 20 stk

  Ladeseparator ECS 160 A

  Quick ESC batteri-isolator har 1 inngang og 2/3 uavhengige utganger for lading av inntil 2/3 batteribanker. Ved lading vil ladeseparatoren fungere på samme måte som en batterilader med flere utganger. Den vil da sørge for å lade alle tre banker uavhengig av hverandre. Dersom tilstanden på de forskjellige bankene ikke er lik, vil dette ikke påvirke ladingen. Når det ikke er lading vil ladeseparatoren sørge for at det ikke lekker strøm mellom de tilkoblede batteribankene. Dersom bankene ikke er isolert fra hverandre vil ingen av batteriene oppnå høyere spenning enn det dårligste batteriet. En dårlig celle på et av batteriene er nok til å sørge for at ingen får mere spenning en denne cella. På denne måten er en alltid sikret å ha strøm på for eks. startbatteriet.
  Fra 1.849,-
  Ladeseparator ECS 160 A

  Batterilader 6/12V 4A - PROuser

  Anvendelig elektronisk batterilader fra PROuser, IBC4000.
  699,-
  Batterilader 6/12V 4A - PROuser
 • Inverter Ren Sinus - Powersaver

  Inverter SPS-1000-12V fra Powersaver er en kraftig, kompakt, effektiv inverter med ren sinuskurve som luftkjøles ved hjelp av vifte. Den er beskyttet mot blant annet over-/underspenning, overoppheting og kortslutning.
  0,-
  Inverter Ren Sinus - Powersaver

  Batterilader 12V/24V 7,5A, Bluetooth - PROuser

  Anvendelig elektronisk batterilader fra PROuser, IBC7500B
  1.099,-
  Batterilader 12V/24V 7,5A, Bluetooth - PROuser

  Landstrømpakke Basic, Ratio

  Landstrømpakke for fritidsbåter. Enkel installasjon. Kan installeres uten bruk av autorisert personell.
  4.999,-
  Landstrømpakke Basic, Ratio
 • ATC-sikring BEP

  ATC-sikring i høy kvalitet fra BEP. Leveres i blistret 3 pk. eller bulkpakket . Sikringene passer i sikringsholder prodnr. 1010709.
  Fra 9,-
  ATC-sikring BEP

  Fleksibelt Solcellepanel

  Fleksible solcellepanel som kan monteres på buede underlag, f.eks på et båtdekk. Tåler å bli tråkket på. Perfekt til båt og campingvogn/-bil.
  Fra 999,-
  Fleksibelt Solcellepanel

  Solcellepanel sammenleggbart m/regulator

  Sammenleggbart solcellepanel m/regulator i smart design. 18V. 10A Regulator.
  Fra 2.999,-
  Solcellepanel sammenleggbart m/regulator

  Regulator Solcellepanel 10A - 12V

  Regulator 12 A, 12V.
  489,-
  Regulator Solcellepanel 10A - 12V
 • Sukkerbit 12 klemmer

  Sukkerbit med 12 koplinger/24 skruer. Kan deles mellom hver pol.
  Fra 19,-
  Sukkerbit 12 klemmer

  Koblingsskinne med deksel

  Koplingsskinne 15 A med deksel i transparent plast. UV-bestandig materiale. 6/10 koplinger, 12/20 skruer.
  0,-
  Koblingsskinne med deksel

  Ultralyd mot rur og groe

  ALGAEFREE har nå vært på markedet i 4 år og har tydelig festet grepet i
  markedet når det gjelder ULTRALYD mot rur og groe. Båtens Verden har
  fulgt produktet fra starten av og selv vært med på å se fantastiske
  resultater og intervjuet strålende fornøyde kunder.
  Fra 8.599,-
  Ultralyd mot rur og groe
 • Spinlock avlaster XAS

  For tau 4-12 mm. Belastninger opp til 575 kg. Sterkt ergonomisk håndtak med enkel sidetilgang og myk overflate. Håndtakene kan fargekodes for enkel identifikasjon. XAS er laget i moduler, noe som forenkler vedlikehold og senere oppgraderinger. XAS er svært skånsom mot tauene.
  Fra 789,-
  Spinlock avlaster XAS

  Føring for rullesystem - Spinlock

  Et kompakt system for føring av rullesystem-liner bak til cockpit. To utgaver - ett øye som sikkert leder linen bakover, og en roterende blokk for hver ende av linen - enkelt og genialt montert rundt rekkestøtten med et kuleledd som gir rett vinkel uansett retning.
  Fra 133,-
  Føring for rullesystem - Spinlock

  Rundningsmerke, 188x26

  Avlang avrunding mark PVC 1100 desitex. Den kan brukes som drivbøye ballast eller forankret bøye. Ballast lomme åpnet med borrelås som kan hode 14 kg stein eller noe annet.
  5.350,-
  Rundningsmerke, 188x26

  Ristropp, polstret, rett

  Ekstra bred polstret ristropp. Sort, 75 mm. webbing delvis trukket med sort kraftig stoff fylt med skum. Absorberer ikke vann. Skruefester bak og løkke for feste av tauregulering foran. Passer Laser, Europajolle, Snipe, H-båt m.fl. Lengde 76 cm.
  469,-
  Ristropp, polstret, rett
 • Rigg Silver

  Masten, bommen og spristaken i Silver riggen er ikke så stiv som Blackgold, men dette settet er ideelt for lette seilere som nettopp har begynt å seile regatta. Silver rigg er laget i 6082 aluminium. Silver 40 mm. bom er laget i samme høykvalitets aluminium som Blackgold bom, og leveres med Dyneema 4 mm. uthal, Dyneema 6 mm. kick med 2 mm. wire og 3 mm. Dyneema hanefot med ring. Masten leveres med komplett riggpakke med sprihaling i Vectran, aluminium cleat for spri og kick, vaker og festepinner.
  Fra 769,-
  Rigg Silver

  Spinlock rorkultforlenger E-serie

  Unik styringspresisjon!
  Fra 1.449,-
  Spinlock rorkultforlenger E-serie

  Furlex rullesystem


  Produktdatablad 104S/204S (pdf)
  Fra 14.990,-
  Furlex rullesystem
 • Seilstøvel, Neopren

  Seilstøvler for jolleseiling laget av 5 mm neopren med støpt såle. Høy kvalitet YKK glidelås for enkel oppføring. Gummi forsterket neopren under. Låste sømmer for økt komfort. Beskyttelse klaff med glidelås. Lett, kun 780 gram per par.
  Fra 629,-
  Seilstøvel, Neopren

  Winch Self Tailing - Seldén

  2 speed self-tailing winch fra Selden som er laget i sort anodisert aluminium og har et meget godt grep mellom trommel og tauet. Grepet i trommelen og den lave friksjonen i self-tailingen gjør at winchhåndtaket kan sitte i når mann drar inn slakket i tauet.
  Fra 7.999,-
  Winch Self Tailing - Seldén

  Vinsjhåndtak Reversible winches - Seldén

  Winchhåndtak spesielt utviklet for Seldén wincher. Med trykknapp for utløsing av Seldéns unike revers-gear. Lengde 250 mm. Vekt 626 gr.
  689,-
  Vinsjhåndtak Reversible winches - Seldén
 • Sail universal vinsjnøkkel

  Universal nøkkel for alle beslag som benytter winchhåndtak standarden. Passer i Ankarolina, Spinlock gear/gassboks, tankpåfyllinger osv. Diverse farger.
  49,-
  Sail universal vinsjnøkkel

  Rørkause, rustritt

  Rør-/moringskause i rustfritt stål 304.
  Fra 289,-
  Rørkause, rustritt

  Rørkause, galvanisert

  Rør-/moringskause i galvanisert stål.
  Fra 42,-
  Rørkause, galvanisert

  Ankervinsj for tau, Pontoon 700 PTR med tau og bow-roller

  250 W vinsj med 600kg trekkkraft som kan monteres over eller oppunder dekk eller baugspyd. Brukes også for å trekke jolle inn i "garasje". Vinsjen er produsert i 316 syrefast og anodisert aluminium og har IP-grad 67. Leveres med 30 m 6 mmm tau ferdig montert. Kan leveres med montert anjerrulle. Beregnet for båter 5-9 meter.
  14.449,-
  Ankervinsj for tau, Pontoon 700 PTR med tau og bow-roller
 • Ankervinsj for blytau, Balder - Quick

  Quick Balder ankervinsj i syrefast stål 316 for blytau fra 12-16 mm. Automatisk frifallsmekanisme - ingen elektronikk. Vanntett motor, girhus i anodisert aluminium. Meget fleksibel montering, motor kan justeres hver 45 grader i begge retninger.
  Fra 9.999,-
  Ankervinsj for blytau, Balder - Quick

  Båtshake i tre, fast 210 cm

  Fast båtshake i lakkert tre med forkrommet hakestuss.
  689,-
  Båtshake i tre, fast 210 cm
 • Båtshake, fast, kraftig, 300 cm

  Fast båtshake i laminert og lakkert tre med stuss i hvitlakkert aluminium. Yrkesmodell i høy kvalitet fra finske Lahnakoski.
  1.149,-
  Båtshake, fast, kraftig, 300 cm

  Ankerline m/nylonkause - Robline

  Ferdig spleiset ankerline med kause. Rapallo. Line for manuell kasting av dregg/anker. 3-slått polyester. Nylonkause.
  Fra 569,-
  Ankerline m/nylonkause - Robline

  Flettet ankerline i bag - Robline

  Ankerline med bly som tilfredsstiller de høyeste kravene
  Fra 1.199,-
  Flettet ankerline i bag - Robline
 • Fortøyningspakke 1852

  Komplett fortøningspakke med alt du trenger - pakket i en praktisk og vanntett bag!
  Fra 1.299,-
  Fortøyningspakke 1852

  Fortøyningspakke i bøtte, Robline

  Komplett fortøyningspakke fra Robline i en praktisk bøtte. Består av diverse lengder med flettet polyesterline i velkjent Roblinekvalitet.
  Fra 559,-
  Fortøyningspakke i bøtte, Robline

  Rapallo, 3-slått ferdigfortøyning m/øye - Robline

  Ferdig spleiset fortøyningstau med øye
  Fra 145,-
  Rapallo, 3-slått ferdigfortøyning m/øye - Robline

  Fortøyningsfjær i gummi

  Fortøyningsfjær i gummi.
  Fra 61,-
  Fortøyningsfjær i gummi
 • Newport 8, flettet anker/fortøyningstau på spole

  8 Flettet Anker/Fortøyningsline i polyester. Meget høy slitestyrke og en konstruksjon som gjør at tauet krever kun 50% av plassen til et tilsvarende flettet eller treslått tau.
  Fra 19,-
  Newport 8, flettet anker/fortøyningstau på spole

  Riva.Flex spole

  Ved å bruke svært høyverdige materialer i kjernen og strømpen oppnår Riva.flex enestående strekk- og sliteverdier. Det betyr ro om bord for båtfolket. Riva.flex består av et moderne, dobbelt fletteverk med polyesterkjerne og -strømpe. Den er lett å spleise, UV-resistent og har dermed lang levetid.
  0,-
  Riva.Flex spole

  Garnblåse Polyform A-serie

  Polyform kulefender/garnblåse A-serie med mørkeblått, forsterket øye/taufeste. Produsert av beste kvalitets vinyl, meget høy bruddstyrke.
  Fra 196,-
  Garnblåse Polyform A-serie

  Fortøyningsbøye Polyform CCD/CCE-serie

  Polyform fortøyningsbøye med gjennomgående, varmgalvanisert jern. Gripering i toppen, svivel i bunnen.
  Fra 959,-
  Fortøyningsbøye Polyform CCD/CCE-serie
 • Classic-tex spole

  En ny utgave av denne evigunge klassikeren
  Fra 4,-
  Classic-tex spole

  Spunflex spole/kveil

  Symbiose mellom tradisjonelt utseende og topp moderne teknologi
  Fra 6,-
  Spunflex spole/kveil

  Åregaffel, aluminium

  Åregaffel i aluminium.
  Fra 55,-
  Åregaffel, aluminium

  Åregaffel aluminium 2 1/4" m/bolt

  Åregaffel med bolt i aluminium.
  79,-
  Åregaffel aluminium 2 1/4" m/bolt
 • Dykkersett, MiniTank

  Lite og lett komplett dykkersett med maske, munnstykke, slange, vest/holder, tank på to liter og bag. Dette er et perfekt sett for å utføre små oppdrag under vann, som for eksempel å fjerne tau fra propellen eller inspeksjon av skrog. Vesten/tankholderen festes over skulderen slik at tanken hviler langs brystet. Settet leveres i en praktisk bag med håndtak.
  5.849,-
  Dykkersett, MiniTank

  Stol, Comfort

  Laget i aluminium. 1 x 1 textliene materiale.
  519,-
  Stol, Comfort

  Stol, Comfort høy m/nakkestøtte

  Laget i aluminium. 1 x 1 textliene materiale.
  579,-
  Stol, Comfort høy m/nakkestøtte

  Stativ til Krabbekoker

  Stativ i lakkert stål som inngår i krabbekokersett 1032081.
  599,-
  Stativ til Krabbekoker
 • RIB SilverMarine 250

  Liten RIB i PVC med glassfiberskrog fra SilverMarine. Tre isolerte luftkamre. For 2 personer. Solid og kraftig med forsterkede ender.
  13.149,-
  RIB SilverMarine 250

  Camping Lanterne - Energizer

  Innovativ og solid campinglykt/-lanterne fra Energizer. Lykten er helt vanntett (IPX7) - og den flyter! Den lyser kraftig med hele 55 lumens og kan drives av enten 3 x D-batterier eller 3 x AA-batterier som medfølger. Bryteren gløder i mørket, og den kan brukes til å skifte mellom tre forskjellige innstillinger (kraftig, medium eller natt). Lykten har et kraftig bærehåndtak og den er utstyrt med krok for enkelt oppheng. Den er designet for å vare i minst 15 år.
  499,-
  Camping Lanterne - Energizer

  Oppladbar lykt, halogen og LED

  Oppladbar håndlykt med LED og halogen. Leveres med 220V bordlader og 12V lader. Indikator på lader lyser når batteriet er fullt. Leveres med bærereim. Sprutsikker.
  269,-
  Oppladbar lykt, halogen og LED

  Bok Båtføreren

  Båtføreren er utviklet spesielt for å dekke pensum til Båtførerprøven. Til boken finnes også et eget oppgavehefte med kart og spesialtilpasset materiell for kursholdere. Båtføreren egner seg meget godt både for dem som gjennomfører kurs og dem som satser på selvstudium. Boken vil også være et uvurderlig oppslagsverk om bord i enhver båt.
  399,-
  Bok Båtføreren
 • Bok Båtføreren Arbeidsbok

  Denne oppgaveboka følger båtføreren og gir god øvelse til båtførerprøven. Her finner du oppgaver fra de viktigste kapitlene. Med notatfelt til egne notater.
  149,-
  Bok Båtføreren Arbeidsbok

  Automatisk oppblåsbar nøkkelring

  Nøkkelholder som blåser seg automatisk opp når den havner i vannet. Den flyter opp til overflaten i løpet av maksimum ett minutt og er lett å få øye på på grunn av dens lange, sylindriske form. Holder seg flytende i opptil en time. Kan også brukes til mindre verktøy, dekkplater eller annet viktig som veier under 80 gram.
  109,-
  Automatisk oppblåsbar nøkkelring

  Nøkkelholder - Robship

  Stilig nøkkelholder i marinesdesign som holder nøklene flytende. Nøkkelholderen er laget i neoprene og har navneetikett på baksiden.
  119,-
  Nøkkelholder - Robship
 • Solbrille Nauru, Sort, Polarisert

  En av de mest populære innfatningene som passer bra under hjelmer og er stam og fin å ha sammen med eksempelvis headset. Polarisert linse og kommer med eske til å ha brillene i.
  379,-
  Solbrille Nauru, Sort, Polarisert

  Solbrille Kuta, Grå, Polarisert, Flyter

  Kommer i stilig "gunmetal" farge og passer for en aktiv dag. Sitter godt på, polarisert glass og kommer med eske til å ha brillene i. Flyteelementene på siden av brillen gjør at de ikke synker til bunnen av vannet hvis uhellet er ute.
  599,-
  Solbrille Kuta, Grå, Polarisert, Flyter

  Badetermometer, bøye, flytende

  Badetermometer i plast. Avleserskalaen er hele tiden er over vann.
  89,-
  Badetermometer, bøye, flytende

  SUP Zray (SPK-10) m/padleåre

  Dette er et suverent familiebrett som passer både voksne, ungdom og barn. Fordi det ikke er lenger enn 2,97 cm er det enkelt og lett å manøvrere. Brettet holder høy kvalitet og det er enkelt og raskt å pumpe opp. Virkelig mye for pengene!
  4.990,-
  SUP Zray (SPK-10) m/padleåre
 • Sammenleggbar sykkel, stålramme - 6 gir 1852

  Prisgunstig sammenleggbar sykkel. Svært praktisk å ha med seg på tur enten i bilen eller i båten.
  1.999,-
  Sammenleggbar sykkel, stålramme - 6 gir 1852

  Vannski, Allegre Star Combo - Jobe

  Nybegynner - Mellomnivå. Kan brukes som comboski, eller som nybegynner slalomski. Skumfylt justerbarte bindinger og lysegule finner som er lett å se.
  2.599,-
  Vannski, Allegre Star Combo - Jobe

  Wakeboard, Vanity Star pack - Jobe

  Wakeboard "TRX" med twin-tip og kraftig carvingfunksjon. Passer kjørere på alle nivåer. Dype senterfinner gir brettet god stabilitet. Leveres med binding "Maze" med høy hæl og borrelås.
  4.999,-
  Wakeboard, Vanity Star pack - Jobe

  Vannski Combo Full Throttle 64"

  Tøff Combo Vannski, Full Throttle. For nybegynnere til mellomnivå.
  2.299,-
  Vannski Combo Full Throttle 64"
 • Varmevifte keramisk 230V, 1500W

  Keramisk varmeovn på 800-1500 W (220V). Egnet til bruk i lukkede båter i vinteropplag.
  Nå 799,-
  Varmevifte keramisk 230V, 1500W

  - 9%

  Gass varmeovn, portabel

  Varmeovn på 1300 W. Forbruk ca 100 gram i timen. Brenntid ca 3 timer pr. gassbeholder. Gassovnen kan brukes i alle ventilerte områder. Bruker gassbeholder prodnr. 1032061 (som minikjøkken prodnr. 1032060/62).
  549,-
  Gass varmeovn, portabel

  Værstasjon PRO, Wifi

  Professional Værstasjon med fargedisplay og Wifi tilkobling. Dette er værstasjonen for deg som ønsker en proff værstasjon som tilbyr pålitelige værdata i en enkelt lettmontert enhet.
  Komplett stasjon som måler temperatur og luftfuktighet ute og inne, vind retning og hastighet, samt regnmåler. Mulighet for og lagre min/max verdier og sette alarmer på disse.
  Barometeret har også mulighet for å forutse været frem i tid og gir en indikasjon på om det blir sol, delvis sol, overskyet, regn eller snø. Mulighet for å laste ned en App (WS Tools) som gjør det mulig å koble den til WeatherUnderground.
  1.899,-
  Værstasjon PRO, Wifi

  Værstasjon, trådløs

  Med denne værstasjonen kan du enkelt måle inne/ute temperatur og luftfuktighet.
  Den har barometer og har mulighet for å forutse været frem i tid basert på forandring av barometer trykk og temperatur.
  Det er også mulighet for og lagre min/max verdier.
  Utesensor har også display som viser temp og luftfuktighet.
  499,-
  Værstasjon, trådløs
 • Værstasjon, Vantage Vue - Davis

  Davis nye værstasjon tilbyr nøyaktige og pålitelige værdata i en enkelt, lettmontert enhet. Stasjonen inkluderer komplett ute-enhet ferdig konfigurert, samt display konsoll.
  Nå 5.999,-
  Værstasjon, Vantage Vue - Davis

  - 7%

  Adapter K66

  For å tilpasse M-66 styrekabel til T-71, T-71NR styresnekke, med gjenger.
  219,-
  Adapter K66

  Kopling TX 806 snekke

  Adapter K54, for å tilpasse M-47 styrekabel til TX 806 snekke.
  389,-
  Kopling TX 806 snekke

  Trimplan komplett kit i syrefast stål - Lectrotab

  Kraftig elektro-mekanisk trimplan. Produsert i USA. Enkel montering. Ingen deler innvendig i båten. Ingen hydraulikkolje og dermed ingen lekkasje. Skyvekraft 320 kg. Mer enn dobbelt så mye som hydrauliske trimplan. Vedlikeholdsfritt. 5 års garanti. Ca halve monteringstiden av hydrauliske. Planene bruker kun 8 sekunder fra topp til bunn og motsatt.
  Fra 6.799,-
  Trimplan komplett kit i syrefast stål - Lectrotab
 • Sylindersett m/ kontrollpanel - Uflex

  Trimplansett med 2 stk. AC12 eller AS12 actuator/sylinder og 1 stk. lavprofil joystick panel. Panelet er mye enklere i bruk enn tradisjonelle doble brytere og har funkjson for automatisk opptrekk av trimplanene. Trimplanplatene selges separat.
  Fra 7.249,-
  Sylindersett m/ kontrollpanel - Uflex

  Trimplan komplett kit i aluminium - Lectrotab

  Komplett prisgunstig kit fra Lectrotab.
  Fra 7.499,-
  Trimplan komplett kit i aluminium - Lectrotab

  Trådløs fjernkontroll 12V, dobbel stasjon

  Trådløs fjernkontroll 12V for Trimplan fra Lectrotab. Leveres med en eller to kontrollpaneler - for enkel eller dobbel styrestasjon.
  0,-
  Trådløs fjernkontroll 12V, dobbel stasjon

  Kontrollpanel/ joystick til Uflex trimplan

  Patentert lavprofil joystick panel for UFLEX elektromekaniske trimplan. Mye enklere i bruk enn tradisjonelle doble brytere. Inkluderer funkjon for automatisk opptrekk av trimplanene.
  2.449,-
  Kontrollpanel/ joystick til Uflex trimplan
 • Bensinkopling motor, Honda 3/8" - Scepter

  Bensinkopling for Honda i meget høy kvalitet fra amerikanske Moeller. High flow. Store motorer må bruke denne modellen.
  96,-
  Bensinkopling motor, Honda 3/8" - Scepter

  Bensinkopling motor, Mercury 3/8" - Scepter

  Bensinkopling for Mercury i meget høy kvalitet fra amerikanske Moeller. High flow. Store motorer må bruke denne modellen.
  75,-
  Bensinkopling motor, Mercury 3/8" - Scepter

  Gaffel/Dødmannsknapp

  Gaffel/Dødmannsknapp for utenbordsmotor. Leveres med spiralsnor og klips.
  Fra 86,-
  Gaffel/Dødmannsknapp

  Dødmannsknapp universal m/10 ass. nøkler

  Dødmannsknapp med hele 10 assorterte nøkler. Pakket i blister.
  99,-
  Dødmannsknapp universal m/10 ass. nøkler
 • Impeller CEF 500100GX

  Impeller i gummi fra Italia. Den eneste sikre identifikasjonen er originalnummeret.
  239,-
  Impeller CEF 500100GX

  Impeller CEF 500101GX

  Impeller i gummi fra Italia for BMW, Jabsco, Johnson Pump.
  249,-
  Impeller CEF 500101GX

  Motordemper m/bolt MTR

  Motordemper med bolt inkludert.
  Fra 529,-
  Motordemper m/bolt MTR

  Motorlabb - Cushyfloat

  Motorlabb for innenbordsmotorer. Bolt bestilles separat.
  Fra 1.149,-
  Motorlabb - Cushyfloat
 • Motorbukk m/hjul

  Sammenleggbar motortralle i stål. For motorer opptil 20 hk eller maks. 50 kg.
  689,-
  Motorbukk m/hjul

  Anodesett, Mercruiser Alpha One

  Komplett sett med anoder for Mercruiser Alpha One.
  Fra 499,-
  Anodesett, Mercruiser Alpha One

  Anode, Mercruiser Alpha

  Sinkanode for Mercruiser Alpha.
  48,-
  Anode, Mercruiser Alpha
 • Anode, OMC, Johnson, Evinrude 50-75 hk

  Sink for OMC, Johnson, Evinrude 50-75 hk.
  229,-
  Anode, OMC, Johnson, Evinrude 50-75 hk

  Anode, OMC E.B.-F.B. 55 hk

  Sink for OMC E.B.-F.B. 55 hk.
  219,-
  Anode, OMC E.B.-F.B. 55 hk

  Anodesett, Volvo Penta 280

  Komplett sett med anoder for Volvo Penta 280.
  Fra 379,-
  Anodesett, Volvo Penta 280

  Anodesett Volvo Penta DP280

  Komplett sett med anoder for Volvo Penta 280.
  Fra 349,-
  Anodesett Volvo Penta DP280
 • Anode Mariner/Mercury 3&4syl30-55HK

  Sinkanode for Mariner/Mercury 3&4syl30-55HK
  269,-
  Anode Mariner/Mercury 3&4syl30-55HK

  Dieselfilter m/separator 500 - Racor

  Racor drivstoffilter filtrerer drivstoffet for kondensvann og skitt før det kommer til drivstoffpumpen. Filteret har lufteskrue, tappeskrue , tilbakeslagsventil og beholder i plast eller metall. Ved installasjon i motorrom må mod. 500MA med bolle i metall brukes.
  Fra 3.499,-
  Dieselfilter m/separator 500 - Racor

  Diesel Spin-On dieselfilter - Racor

  Oppnå effektiv rensing av diesel med Racor Spin-On dieselfilter. Drivstoffet passerer tre ulike filtreringstrinn. Filteret har luftepumpe, lufteskrue, tappeskrue og tilbakeslagsventil. Det leveres komplett med bolle av plast.
  Fra 2.249,-
  Diesel Spin-On dieselfilter - Racor
 • Slangestuss til 500 FG/MAM 8mm*16

  Slangestusser til 500 FG/MAM. Leveres med 8 og 10 mm.
  139,-
  Slangestuss til 500 FG/MAM 8mm*16

  Oljeskiftepumpe, elektrisk - Jabsco

  Jabsco Portabel oljebyttepumpe med beholder. Kompakt og portabel oljeskiftspumpe med tank på 13 liter. Gir et enkelt og renslig oljeskift. Ledningene har batteriklemmer. Pumpen har av/på-bryter. 17800-2000 / 17800-2024
  Fra 4.799,-
  Oljeskiftepumpe, elektrisk - Jabsco

  Dieselpumpe - Jabsco

  Konstruert for drift i 15 minutters perioder. Selvsugende opp til 2,5 meter. 35 liter per minutt. Egner seg godt til å flytte diesel eller andre flytende kjemikalier.
  Fra 2.549,-
  Dieselpumpe - Jabsco
 • Bosvik-sink

  Fra 489,-
  Bosvik-sink

  Sinkanode skrog, oval

  Oval skroganode fra Sørlandets Sink Produkter.
  Fra 79,-
  Sinkanode skrog, oval

  Sjøvannsfilter, plast "quick fit"

  Sjøvannsfilter i plast for den kvalitetsbevisste. Filteret monteres på den praktiske Quick-Fit-bøyle som sikrer enkel montering samt hurtig rengjøring. Filteret er meget solid grunnet sine kraftige vegger og den store silen sørger for ekstra stor gjennomstrømming.
  Fra 369,-
  Sjøvannsfilter, plast "quick fit"

  Tennplugg - NGK

  NGK tennplugger passer til de fleste utenbordsmotorer og bensindrevne innenbordsmotorer. Flertallet av nyere utenbordsmotorer leveres med NGK plugger originalt.
  Fra 43,-
  Tennplugg - NGK
 • Display NGK Tennplugg, 100 stk assortert, inkl. stativ

  Ferdig pakket display med 100 stk av de meste solgte tennpluggene fra NGK til båtmotorer. Et lite og praktisk stativ til å sette på disken eller henge på veggen. Inkludert stativ og vognliste/overgangsliste.
  5.999,-
  Display NGK Tennplugg, 100 stk assortert, inkl. stativ

  Bord med justerbare ben

  Bord i aluminium med bordplate i melamin. Alle ben er høydejusterbare. Enkelt å slå opp/sammen.
  499,-
  Bord med justerbare ben

  Bord, sammenleggbart

  Sammenleggbart aluminiumsbord med bordplate i melamin. Leveres i mange utgaver/størrelser. Lett, solid og enkelt å slå opp/sammen. Tar liten lagringsplass.
  Fra 789,-
  Bord, sammenleggbart

  - 24%

  Bord firkantet i tre, 70x70x72 cm

  Firkantet bord i tre med marineblått motiv Nautic Star. Lett, solid og enkelt å slå opp/sammen. Tar liten lagringsplass.
  799,-
  Bord firkantet i tre, 70x70x72 cm
 • Bordsøyle flyttbar m/nedfelt dørkstedt

  MI-SRF69 Flyttbar bordsøyle med nedfeldt base/stett 7"/178 mm, krever 6 cm klaring under dørk. Bordsøylen kan enkelt flyttes mellom to baser, og kan benyttes til bordstørrelser opp til 1x1 m.
  729,-
  Bordsøyle flyttbar m/nedfelt dørkstedt
 • Glass, Ocean

  Glass Ocean i høyeste kvalitet uknuselig polycarbonat. Glassene er forholdsvis tykke og tunge, og meget gode å holde i og drikke av. Glassene med stett er todelt og har avtagbar stett slik at de tar lite plass i skap og hyller.
  Fra 55,-
  Glass, Ocean

  Vann/Sodaglass Strahl 4stk Gaveeske 296ml

  Lekre gaveesker med uknuselige glass i polycarbonat fra Strahl.
  419,-
  Vann/Sodaglass Strahl 4stk Gaveeske 296ml
 • Glass CLICK - 4 stk

  Glass produsert av uknuselig polykarbonat. Rødvin og hvitvin er med stett som kan skrues av.
  Fra 99,-
  Glass CLICK - 4 stk

  Champagneglass Strahl 4stk Gaveeske 166ml

  Lekre gaveesker med uknuselige glass i polycarbonat fra Strahl.
  489,-
  Champagneglass Strahl 4stk Gaveeske 166ml

  Værstasjon messing/teak, 345 mm

  Værstasjon/Instrumentsett med fire deler i messing og teak. Består av klokke, hygrometer, barometer og termometer.
  2.599,-
  Værstasjon messing/teak, 345 mm

  Værstasjon messing

  Værstasjon/Instrumentsett med fire deler i massiv messing. Består av klokke, hygrometer, barometer og termometer.
  2.749,-
  Værstasjon messing
 • Termo/Hygrometer messing 95 mm

  Kvalitetsinstrument laget av presset/valset messing.
  369,-
  Termo/Hygrometer messing 95 mm

  Kokeapparat CookMate 1600, 1 bl. frittstående

  Installasjon: frittstående
  1.349,-
  Kokeapparat CookMate 1600, 1 bl. frittstående

  Gasskomfyr med 2 bluss

  Gasskomfyr i rustfritt stål. Komfyrovn er på 30 lt.
  Fra 8.999,-
  Gasskomfyr med 2 bluss

  Kokeapparat standard 1 bluss

  Standard 1 bluss.
  2.199,-
  Kokeapparat standard 1 bluss
 • Matte "Anker"

  Marineblå matte med hvitt anker. Kraftig sidekant. Underside med antiskli.
  Fra 79,-
  Matte "Anker"

  Matte "Velkommen ombord" 61x45 cm

  Marineblå matte med hvit tekst/anker. Kraftig sidekant. Underside med antiskli.
  187,-
  Matte "Velkommen ombord" 61x45 cm

  Pinnerekke, teak

  Leveres med flat eller vinklet bunnlist.
  0,-
  Pinnerekke, teak

  Hjørne pinnerekke, teak

  Hjørne i teak for pinnerekke. Leveres med rett eller vinklet bunnlist.
  0,-
  Hjørne pinnerekke, teak
 • Speil, messing

  Støpt italiensk messingspeil. Tungt og solid, ser ut som et koøye.
  Fra 829,-
  Speil, messing

  Skipsklokke

  Støpt italiensk messingklokke.
  Fra 649,-
  Skipsklokke
 • Stolsøyle SHD m/gassdemper

  MI-SHD ?Heavy Duty? serien høyglanspolert gassdempet stolsøyle med integrert glideskinne. MI-SHD er blant våre topp modeller og beregnet for tøffe forhold. 400 N/40,8kg gassdemper gir høy komfort, enkel og eksakt høyde regulering. 360 grader rotasjon.
  Fra 2.649,-
  Stolsøyle SHD m/gassdemper

  Stolsøyle SMR manuell regulering

  MI-SMR ?Heavy Duty? serien høyglanspolert man. reg. stolsøyle med integrert glideskinne. MI-SMR er blant våre topp modeller og beregnet for tøffe forhold. 360 grader rotasjon.
  Fra 1.949,-
  Stolsøyle SMR manuell regulering

  Dør med karm, teak

  Avtagbar dør med karm i teak.
  0,-
  Dør med karm, teak
 • Kuleventil kompositt BSP

  Kuleventil i kompositt med innvendige gjenger BSP. Mulighet for låsing med hengelås i lukket stilling.
  Fra 499,-
  Kuleventil kompositt BSP

  Ansatsnippel messing

  Ansatsnippel "han/han" med utvendige rørgjenger. Laget i messing. ISO 7/1 (BS 21).
  Fra 29,-
  Ansatsnippel messing

  Bend innv./innv. 90 grader messing

  Albue/Bend "hun/hun" 90° med innvendige rørgjenger. Laget i messing. ISO 228/1 (BS 2779).
  Fra 45,-
  Bend innv./innv. 90 grader messing
 • Kuleventil 3-veis messing mod.T

  Treveis kuleventil "hun/hun/hun" i forkrommet messing med innvendige gjenger.
  Fra 499,-
  Kuleventil 3-veis messing mod.T

  Ansatsnippel syrefast

  Ansatsnippel "han/han" med utvendige rørgjenger. Laget i syrefast stål 316.
  Fra 25,-
  Ansatsnippel syrefast

  Bend innv./innv. 45 grader syrefast

  Albue/Bend "hun/hun" 45° med innvendige rørgjenger. Laget i syrefast stål 316.
  Fra 39,-
  Bend innv./innv. 45 grader syrefast

  Skroggjennomføring kompositt BSP

  Produsert av glassfiberarmert nylon kompositt som gir stor styrke og lav vekt. Partiet der slangen kobles på er laget så langt at det er plass til 2 slangekoblinger som gir en tettere og sikrere kobling. Lar seg ikke påvirke av korrosjon og elektrolyse. Kjemikaliebestandig, tåler diesel, bensin og bunnstoff. UV bestandig, og blir ikke misfarget. Leveres med separat pakning. Tåler temperatur fra -20 til +110 °C.
  Fra 105,-
  Skroggjennomføring kompositt BSP
 • Slange PVC, polyesterarmert kort 3-5 m

  For trykkvannssystemer ombord. Oljebestandig.
  Fra 63,-
  Slange PVC, polyesterarmert kort 3-5 m

  Manuelt toalett - Jabsco

  Verdens mest solgte toalett!
  Fra 1.999,-
  Manuelt toalett - Jabsco

  Spylesett Par-Max 4 12V 4,1bar/15 l/m

  Par-max 4 spylepumpe.
  2.290,-
  Spylesett Par-Max 4 12V 4,1bar/15 l/m

  Sirkulasjonspumpe 8-24V

  8-24 volt, ikke selvsugende. For varmtvannssirkulasjon.
  4.590,-
  Sirkulasjonspumpe 8-24V
 • Trykkvannspumpe Par-Max 1,9. 7L/M 12V Jabsco

  Trykkvannspumpe til 2 tappesteder. Gir jevnt trykk. Trenger ikke akkumulatortank. 31295-0092
  1.249,-
  Trykkvannspumpe Par-Max 1,9. 7L/M 12V Jabsco

  Varmtvannsbereder B3 - Quick

  Varmtvannstank "Nautic Boiler B3" fra Quick er laget i materialer av høy kvalitet. Tank av syrefast stål 316 (1,5 mm) med utvendig belegg av komposittmateriale. Tanken er konstruert for meget høy effektivitet og har betydelig mindre varmetap enn de fleste. Det elektrisk varme-elementet er laget av Incoloy. Kolben leveres med justerbar termostat. 3 års garanti.
  Fra 3.499,-
  Varmtvannsbereder B3 - Quick

  Varmtvannsbereder Slim rustfri - Isotemp

  Isotemp Slim bereder levers nå i rustfritt stål både innvending og utvendig. Kraftig isolert for minst mulig varmetap. Levers standard med blandeventil.
  Fra 5.299,-
  Varmtvannsbereder Slim rustfri - Isotemp

  Blandeventilsett til varmtvannsbereder KMX

  Komplett sett med blandeventil til Varmtvannsbereder B3 fra Quick.
  1.399,-
  Blandeventilsett til varmtvannsbereder KMX
 • Varmtvannsbereder Firkantet - Isotemp

  Isotemp Firkantet 16 L levere i rustfritt stål både innvendig og utvendig. Den er kraftig isolert for minst mulig varmetap. Den er lett å plasere, og festet kan justeres 360 grader. Leveres med blandeventil som standard.
  5.999,-
  Varmtvannsbereder Firkantet - Isotemp

  Stålvask firkantet

  Firkantet stålvask som leveres komplett med propp, sil og 1" avløp (prodnr. 1004003). Vasken leveres i flere størrelser. Prodnr. 1004019 leveres i høyglanspolert utførelse.
  Fra 1.249,-
  Stålvask firkantet

  Stålvask rund

  Rund stålvask som leveres komplett med propp, sil og 1" avløp (prodnr. 1004003).
  Fra 1.649,-
  Stålvask rund

  Bunnstoffjerner - 1852

  Bunnstoffjerner som virker og er enkelt i bruk. Vannbasert.
  549,-
  Bunnstoffjerner - 1852
 • Dana Turbo-Tack 291

  Dana monteringslim hvitt, Turbo Tack 291. Til de fleste materialer, både innen- og utendørs. Enestående sammenliming allerede i våt tilstand, herder til en sterk og elastisk limfuge. Kan applikeres fra +5 °C til +40 °C.
  Fra 69,-
  Dana Turbo-Tack 291

  Bakkestativ i aluminium m/bag

  Stativet er beregnet for alle typer båter. Stativet har lav vekt, tar liten plass og er lett å frakte. Lett å montere. Høyden er alltid justerbar. Leveres i praktisk og solid bag.
  Fra 1.899,-
  Bakkestativ i aluminium m/bag

  - 30%

  Båtrulle

  Sylinderformet, oppblåsbar båtrulle i forsterket plast eller i PVC.
  Fra 799,-
  Båtrulle

  Pumper, sett til A-/B pakke for herder 207

  Doseringspumper som gir enkel og nøyaktig blanding og forhindrer svinn. 303 Pumper doserer Herder/Resin: 1:3 (vekt). Brukes sammen med A/B pakker m/207-herder. Sikrer korrekt blanding. 303-pumper skal ikke brukes sammen med 205- og 206-herder. Et trykk på hver pumpe gir riktig blandingsforhold. Leveres i sett á 2 stk pumper.
  0,-
  Pumper, sett til A-/B pakke for herder 207
 • Atlas No 1 Oslofjord Nord - Oslo til Tønsberg

  Kit inneholder følgende sjøkart:
  599,-
  Atlas No 1 Oslofjord Nord - Oslo til Tønsberg

  Atlas No 2 Oslofjord Sør - Sverige til Kragerø

  Kit inneholder følgende sjøkart:
  599,-
  Atlas No 2 Oslofjord Sør - Sverige til Kragerø

  PiranhaMax 4 - Humminbird

  Piranhamax 4 ekkoloddet leveres med 4.3" farge skjerm og DualBeam hekkgiver m/temperaturføler.
  1.699,-
  PiranhaMax 4 - Humminbird
 • PiranhaMax 4 DI - Humminbird

  Piranhamax 4 DI ekkoloddet har en 4.3" farge skjerm. Den leveres med Down Imagine/Dual Beam hekkgiver m/temperaturføler.
  2.599,-
  PiranhaMax 4 DI - Humminbird

  Helix 7X GPS G2

  Helix 7" GPS leveres med wide screen 7" 9-bits fargeskjerm, bakrunnsbelysning og meget høy skjermoppløsning. Leveres med SD slot som kan brukes til og lagre skjermbilder, veipunkter og for å oppdatere programvare.
  5.899,-
  Helix 7X GPS G2

  Kompass Offshore 105 frontavlest

  Passer motorbåter 5-9 m
  Fra 2.999,-
  Kompass Offshore 105 frontavlest
 • Dekksforskr. aluminium

  Dekksforskruvning i aluminium.
  Fra 169,-
  Dekksforskr. aluminium

  Dekksforskr. nylon sort

  Dekksforskruvning i sort nylon/zytel.
  Fra 99,-
  Dekksforskr. nylon sort

  Bordhengsel syrefast 38 x 76 mm

  Syrefast stål, høyglanspolert. Låser seg i rett stilling.
  Fra 77,-
  Bordhengsel syrefast 38 x 76 mm
 • KeelShield

  Beskytt båten din med Keelshield.
  Fra 1.649,-
  KeelShield

  Tallon Base std.

  Tallon mottakere monteres enkelt i løpet av få minutter. Ved hjelp av mottakerne er du klar til å benytte et bredt utvalg av stilig og innovativt utstyr som gjør båtlivet både enklere og bedre.
  0,-
  Tallon Base std.
 • Tallon Base vanntett

  Klassisk mottaker for Tallon Systems som kan brukes til et stort antall tilbehør/utstyr. Mottakeren er laget i nylon og er vanntett. Frontplate er i svart/hvit polykarbonat.
  0,-
  Tallon Base vanntett

  Lalizas Hundevest

  Lalizas hundevest er utstyrt med et praktisk løftehåndtak på ryggen slik at det er enkelt å få tak på hunden og løfte den hvis man har behov for dette. Dette er en behagelig og slitesterk vest som passer hunder i forskjellige størrelser.
  Fra 310,-
  Lalizas Hundevest

  Brannslukker Gloria 2 kg, F2GM

  2 kilo lett håndterlig pulverbrannslukker. Kompakt design der håndtaket har integrert sikring og utløsertast. Leveres med brakett for montering i båt eller bil.
  699,-
  Brannslukker Gloria 2 kg, F2GM

  Brannslukker m/holder 2 Kg ABC, 1852

  Brannslukker med holder. CE EN 3 godkjent.
  299,-
  Brannslukker m/holder 2 Kg ABC, 1852
 • Brannslukker Protex 2 kg, PD2G

  2 kilo prisgunstig pulverbrannslukker. Leveres med brakett for montering i båt eller bil.
  499,-
  Brannslukker Protex 2 kg, PD2G

  Hesteskobøye, Baltic

  Klassisk livbøye fra Baltic med gripeline på utsiden. Flytekroppen er i EPS mens yttertrekket er i PVC.
  Fra 439,-
  Hesteskobøye, Baltic

  LifeSaver, Oppblåsbar hesteskobøye

  LifeSaver Oppblåsbar hesteskobøye med integrert drivanker. Passer alle typer båter. Lett å kaste, liten å henge opp.
  1.349,-
  LifeSaver, Oppblåsbar hesteskobøye

  Hesteskobøye, oppblåsbar med lys

  Plastimo oppblåsbar hestesko består av to deler: Holder for pulpit og ABS beholder med hesteskobøye. ABS beholderen er festet til holderen med en line. I en MOB-situasjon kastes beholderen over bord til personen i vannet, og hesteskoen løses ut når utløsningslinen er dratt ut. Bøyen er produsert i polyuritanbelagt gul nylon. Flytekraft 12 kg. Leveres med gripeline og drivanker, samt vannaktivert lys.
  3.899,-
  Hesteskobøye, oppblåsbar med lys
 • Nødsignalpakke, kystnært

  Nødsignalpakke - kystnært. Til bruk innenfor synsrekkevidde fra land. Nødpakken leveres i en solid vanntett plastbeholder (Ø= 120 mm, H= 300 mm).
  999,-
  Nødsignalpakke, kystnært

  Nødbluss hvit

  Hvitt nødbluss er et oppmerksomhetssignal som brukes hvis man føler fare for sammenstøt med andre båter. Man gjør andre oppmerksom på hvor man befinner seg. Nødblusset kan sees både i dagslys og på natten.
  119,-
  Nødbluss hvit

  Nødsignalpakke, havseilas

  Nødsignalpakke - havseilas. Til bruk på åpent hav. Nødpakken leveres i en solid vanntett plastbeholder (Ø= 210 mm, H= 320 mm).
  2.499,-
  Nødsignalpakke, havseilas

  EuroLED Touch, hvit/rødt lys - Hella

  LED-lampe med imponerende lyseffekt og lavt energiforbruk. Slagfast og UV-bestandig. 12/24V. Beskyttet mot overspenning. Mindre enn 3 W energibehov med hvit lys og ca 1 W med rødt lys. Hold inne touchknappen i mer enn 2 sek. og lampen vil switche mellom 4 ulike styrkenivåer.
  1.849,-
  EuroLED Touch, hvit/rødt lys - Hella
 • EuroLED - Hella

  LED-lampe med imponerende lyseffekt og lavt energiforbruk. Slagfast og UV-bestandig. 12/24V. Beskyttet mot overspenning. Mindre enn 4W energibehov. Passer godt i kabin, kartbord, flybridge, på dekk og i motorrom.
  Fra 1.299,-
  EuroLED - Hella

  EuroLED 75 12V Rustfri stål ring varm hvit

  Stilig, pålitelig og energieffektiv. Disse lampene gir utmerket belysning.
  459,-
  EuroLED 75 12V Rustfri stål ring varm hvit

  Ankerlanterne, avtagbar, 2NM - Hella

  Ankerlanternemast fra Hella. RINA-godkjent, rundtlysende. Finnes i forskjellige lengder. Stang av sjøvannsbestandig aluminium. Hus og glass av slagfast UV-bestandig materiale. Godkjent for 2 nautiske mil. Pære 12V/10W.
  Fra 539,-
  Ankerlanterne, avtagbar, 2NM - Hella

  Ankerlanterne, tricolor m/justerbart feste

  Rundtlysende lanterne på mast i rustfritt stål. Tre farger. Kan legges ned. Styrbord/Babord linse kan tas ut.
  Fra 249,-
  Ankerlanterne, tricolor m/justerbart feste
 • Pære Bajonett Bright LED

  LED lyspære som kan erstatte vanlige bajonettpærer. Kraftig, hvitt lys.
  Fra 249,-
  Pære Bajonett Bright LED

  Pære Bajonett Eco LED

  LED lyspære som kan erstatte vanlige bajonettpærer. Kraftig, hvitt lys. Denne utgaven har meget lavt energiforbruk.
  Fra 50,-
  Pære Bajonett Eco LED

  Skilpaddelampe, rund

  Skilpaddelampe, rund - elektrisk. Laget av messing. "Frosty" glass.
  Fra 759,-
  Skilpaddelampe, rund

  Skilpaddelampe, oval

  Skilpaddelampe, oval - elektrisk. Laget av messing. "Frosty" glass.
  Fra 749,-
  Skilpaddelampe, oval
 • Lukeløfter 12V

  Elektromekaniske lukeløftere for åpning/lukking av tunge luker om bord, f.eks. motorromsluker. Ved hjelp av en av/på-bryter kjøres lukeløfteren til ønsket posisjon. Egen sikkerhetsmekanisme sørger for at lukeløfteren ikke svikter under bruk. Enkelinstallasjon løfter opptil 120 kg, og dobbelinstallasjon opptil 240 kg.
  Fra 5.949,-
  Lukeløfter 12V

  Gassdemper sort

  Sort gassdemper som brukes for å lette betjeningen av luker om bord. Sylinderen inneholder nitrogengass under trykk samt olje som smører og rengjør. Det er viktig at den monteres med sylinderen øverst. Like før demperen gir full åpning, reduserer den hastigheten. Virker fra -30 til +80°C.
  Fra 269,-
  Gassdemper sort

  Kubbespill i tre

  Flott kubbespill i furu.
  Et populært utendørsspill som passer for alle aldre.
  289,-
  Kubbespill i tre

  Vaskemaskin 220v

  Enkel og lett vaskemaskin til båt, bobil og hytte.
  989,-
  Vaskemaskin 220v
 • Ringspill i tre

  Ringspill i furu. Passer for alle generasjoner. 4 ringer i tau. Oppbevaringsbag.
  229,-
  Ringspill i tre

  Styrekonsoll, liten

  Liten rattkonsoll i glassfiberarmert polyester belagt med hvit gelcoat for jolla. Plass for ratt, men ikke kontrollboks. Flens i bunnen mot dekket. Festes til båten med skruer og lim.
  2.499,-
  Styrekonsoll, liten

  Styrekonsoll, stor

  Rattkonsoll i glassfiberarmert polyester belagt med hvit gelcoat for jolla. Plass for ratt, kontrollboks og opptil 2 instrumenter eller liten kartplotter. Flens i bunnen mot dekket. Festes til båten med skruer og lim.
  3.449,-
  Styrekonsoll, stor

  Kjøleskap Cruise Standard

  Isotherm Cruise kjøleskap fra Indel Marine er resultatet av nøye forskning som kombinerer teknologisk innovasjon med praktisk design. Marine kjøleskapene skal operere under tøffe forhold. Isotherm kjøleskap er kjent for høy kvalitet, stillegående kompressorer og lavt strømforbruk.
  Fra 5.990,-
  Kjøleskap Cruise Standard
 • Kjøleskap inox clean-touch - Isotherm

  Den helt nye serien kjøleskap fra Isotherm er en videre utvikling fra tidligere Inox serie.
  Fra 8.399,-
  Kjøleskap inox clean-touch - Isotherm

  Kjøleskuff CR 36 Inox med ramme 4 sider

  CR 36 er en kjøleskuff med et unikt design. På grunn av den kompakte størrelsen kan CR36 installeres der andre kjøleskap ikke passer. Kompressoren kan installeres opptil 1 m unna.
  10.290,-
  Kjøleskuff CR 36 Inox med ramme 4 sider

  Kjøleskuff DR 16 liter

  En helt ny kjøleskuff fra Isotherm. Den minste, letteste og mest effektive kjøl/frys enheten tilgjengelig på markedet!
  6.499,-
  Kjøleskuff DR 16 liter
 • Cutless lager

  Fra 869,-
  Cutless lager

  Middagstallerken, Helm

  Servise "Helm" i melamin. Serviset er meget solid og i maritim utførelse. Mørkeblått/hvitt.
  94,-
  Middagstallerken, Helm
 • Servise, partypack 72 deler

  Premium party engangsservise i plastikk for 12 personer.
  Tallerkener og bestikk er solide og kan gjenbrukes flere ganger.
  299,-
  Servise, partypack 72 deler

  Frokosttallerken, Helm

  Servise "Helm" i melamin. Serviset er meget solid og i maritim utførelse. Mørkeblått/hvitt.
  73,-
  Frokosttallerken, Helm

  Fileteringssett 4 deler

  Filetringssett, 4deler.
  199,-
  Fileteringssett 4 deler

  Slingreduk

  Praktisk slingreduk som gjør at alt står mer stødig.
  Fra 21,-
  Slingreduk
 • Kuvertbrikkesett 4 deler

  Sett med kuvertbrikker i sklisikkert materiale. Settet inneholder 4 brikker til dekketøy, og 4 brikker til glass. Brikken til dekketøy måler 45 x 31 cm, og brikken til glass er 10 cm i diameter.
  Fra 116,-
  Kuvertbrikkesett 4 deler

  Bordsøylestett MI-BSB8 ekstra dørkstett til 1044140/3

  Stett bygger kun 14 mm og har integrert låsefunksjon.
  429,-
  Bordsøylestett MI-BSB8 ekstra dørkstett til 1044140/3

  Drypp beholder CR42-49-69

  Drypp beholder i plast. Passer til CR42-49-69.
  165,-
  Drypp beholder CR42-49-69

  Brakett for bordplate Party

  Ekstra brakett 20 x 30 cm for bordplate.
  499,-
  Brakett for bordplate Party
 • Drypp beholder ramme

  Ramme til dryppbeholder. Passer til CR42-49-69.
  85,-
  Drypp beholder ramme

  Norsk båtflagg, 1852

  Prisgunstig norsk båtflagg med ekstra forsterkede sømmer. ?High speed?-kvalitet.
  Fra 99,-
  Norsk båtflagg, 1852

  Norsk flagg, 1852

  Norsk flagg "Argo" for flaggstang.
  Fra 459,-
  Norsk flagg, 1852

  Batterikasse stor, inntil 100 amp

  Batterikasse fra Nuova Rade. Sort. For batterier opp til 100 A. Leveres komplett med stropp, skilleplate og beslag for feste til dørken.
  259,-
  Batterikasse stor, inntil 100 amp
 • Batterikasse liten

  Batterikasse fra Nuova Rade. Sort. Leveres komplett med stropp og beslag for feste til dørken.
  155,-
  Batterikasse liten

  SuperSwitch brytere

  Superswitch er en serie brytere av høy kvalitet. Bryterne er meget behagelige å betjene med myk og ru overflate. Rask montering uten skruer. Leveres komplett med topp- og underdel. Sprutsikre, IP-grad 44.
  Fra 55,-
  SuperSwitch brytere
 • SuperSwitch tilbehør

  Panel til Superswitch er et enkelt byggesystem for å montere bryterne. Panelene skyves i hverandre. En egen tang kan kjøpes for enklere å ta bryterne ut av penelet.
  Fra 6,-
  SuperSwitch tilbehør

  Viskermotor m/11" viskerarm og blad - Hvit

  Komplett viskermotorsett (hvit) fra TMC med 11" viskerarm og viskerblad.
  779,-
  Viskermotor m/11" viskerarm og blad - Hvit

  Bryterpanel, Intervall, vindusvisker - TMC

  Dette er en kompakt og lekker intervallkontroller med bryterpanel og styringsenhet i samme modul. TMC intervallvisker kan styre opptil 3 viskermotorer samtidig.
  1.049,-
  Bryterpanel, Intervall, vindusvisker - TMC

  Bag til Kjøle/Fryseboks - Ezetil

  Bag for kjøle- og fryseboks fra Ezetil . Gir både målrettet isolasjon og beskyttelse fra slitesterke tekstiler. Bagen har glidelås. foliert innside, to solide bærehåndtak og gir enkel tilgang til kjøleboksens betjeningspanel.
  Fra 469,-
  Bag til Kjøle/Fryseboks - Ezetil
 • Kjøleboks/Isboks passiv IceMaster

  IceMaster PRO serie er en meget solid serie med isbokser. Har er det max ytelse og styrke.
  Fra 1.199,-
  Kjøleboks/Isboks passiv IceMaster

  Crew Bag 40 ltr - Robship

  Den perfekte bag for sjømenn, med flere funksjonelle detaljer. Bagen er laget av 1680 ballistisk nylon og har en forsterket, vanntett bunn samt utvendige og innvendige lommer.
  729,-
  Crew Bag 40 ltr - Robship

  Strekkfiskbeskytter

  Strekkfiskbeskytter er enkel å montere og festes med borrelås.
  399,-
  Strekkfiskbeskytter

  Fiskestangholder, syrefast, nedfellbar

  Syrefast fiskestangholder for nedfelling med åpen bunn.
  249,-
  Fiskestangholder, syrefast, nedfellbar
 • Kinetic Allround Blister-Combo - 2 delt.

  En stangserie som virkelig lever opp til navnet sitt! Med Kinetic All-round, kan du plukke ut ønsket lengde og vektklasse, og dra på fisketur. Tre størrelser som dekker det meste av ferskvanns og saltvanns fiske i Skandinavia.
  Fra 449,-
  Kinetic Allround Blister-Combo - 2 delt.

  Kikkert, Litec P 7x50

  Solid og holdbar gummiarmert, vanntett kikkert "Litec P 7x50" fra Optisan. Denne kikkerten er fin til bruk på sjøen og egner seg spesielt godt ved litt dårlige lysforhold. Den leveres med vanntett veske og nakkereim.
  0,-
  Kikkert, Litec P 7x50

  Kikkert, Litec P 8x40

  Solid og holdbar gummiarmert, vanntett kikkert "Litec P 8x40" fra Optisan. Denne kikkerten er enkel i bruk og passer godt til fuglekikking. Den leveres med vanntett veske og nakkereim.
  669,-
  Kikkert, Litec P 8x40

  Riptide Terrova med i-Pilot - Minn Kota

  Baugmonterte motorer for saltvann med i-Pilot og Maximizer.
  Fra 19.899,-
  Riptide Terrova med i-Pilot - Minn Kota
 • Forlengerskaft til Minn Kota

  MKA Forlenge stag for styrepinne.
  Fra 349,-
  Forlengerskaft til Minn Kota

  Kompositt hurtigbrakett - Minn Kota

  Hurtigbrakett for baugmontert motor i kompositt. Med denne er det raskt og enkelt å ta bort motoren når den ikke er i bruk. Braketten som monteres på båten, bygger lite og tar minimalt med plass. Låsebøylen i rustrfritt stål, sikres med en hengerlås. Passer til Powerdrive V2, Riptide SP og Riptide ST.
  Fra 1.499,-
  Kompositt hurtigbrakett - Minn Kota

  Digi-Troll 5 TS - Cannon

  Digi-Troll 5 TS leveres med justerbar bom og svivelfeste. Svivelfeste lar deg raskt svinge riggen inn og ut av transportstilling. Tournament Serien (TS) er hvit, de har rustfri spole og bom i rustfritt stål.
  15.990,-
  Digi-Troll 5 TS - Cannon

  Digi-Troll 5 - Cannon

  Digi-Troll 5 leveres med dobbel stangholder, justerbar bom og svivelfeste. Svivelfeste lar deg raskt svinge riggen inn og ut av transportstilling.
  13.449,-
  Digi-Troll 5 - Cannon
 • Klokke, ClearStart - Ronstan

  - Flere startsekvens alternativer - ISAF 5,4,1,0 , match racing , bruker definert
  Fra 679,-
  Klokke, ClearStart - Ronstan

  Klokke, ClearStart S/S - Ronstan

  - Flere startsekvens alternativer - ISAF 5,4,1,0 , match racing , bruker definert
  Fra 1.049,-
  Klokke, ClearStart S/S - Ronstan
 • Lokkemiddel, refill til Vepsefelle

  Refill lokkemiddel til prodnr. 1091210 vepsefelle. Lokkemiddelet er et giftfritt, biologisk produkt som ikke tiltrekker andre insekt. Kan brukes inne og ute.
  149,-
  Lokkemiddel, refill til Vepsefelle
 • Keramisk varmeovn 1852

  PTC - Keramisk element. Trinnl
  299,-
  Keramisk varmeovn 1852

  Elektrisk båtmotor Haswing 30

  Elektrisk båtmotor som er godkjent for bruk i saltvann.
  Nå 749,-
  Elektrisk båtmotor Haswing 30

  - 45%

  Kalesjefeste til måkejager - Gullsweep GS-7

  Kalesjefeste til måkejager Gullsweep.
  329,-
  Kalesjefeste til måkejager - Gullsweep GS-7

  Monteringssett rekke - Gullsweep GS-RM

  Mobilt, flyttbart feste til måkejager Gullsweep for montering på rør 25 - 38 mm.
  599,-
  Monteringssett rekke - Gullsweep GS-RM
 • Tube "Synchro 3 Nitro" for 3 personer

  Tube med "åpent dekk" for tre personer. Vinger på sidene gjør tuben stabil og klar for luftige svev!
  3.499,-
  Tube "Synchro 3 Nitro" for 3 personer

  Trillebag "trolly" m/teleskophåndtak

  Trillebag med telskophåndtak. Aluminiumsramme med polyestertrekk.
  349,-
  Trillebag "trolly" m/teleskophåndtak
 • Vannski Victory Combo 168 cm

  Vannski "Victory" er tradisjonelle combo-ski for voksne. Stor overflate og rund nese gjør de enkle å komme opp på. Justerbare universalbindinger gjør at disse passer for alle voksne over ca 55 kg. Slalåmtå på den ene skien. Produsert i USA.
  1.790,-
  Vannski Victory Combo 168 cm

  Dørholder m/magnet, lang

  Meget kraftig dørholder med magnet som holder døren åpen uten skrangling. Laget i polert, syrefast stål 316. Justerbar i alle vinkler. Syrefaste monteringsskruer medfølger.
  549,-
  Dørholder m/magnet, lang

  Hansker neoprene

  Forsterkning på innsiden, og borrelås på håndledd. Laget i 2 mm neoprene. Ypperlig til vannsport.
  0,-
  Hansker neoprene

  Dørholder forkrommet

  Dørholder i forkrommet messing. Består av to deler.
  Fra 69,-
  Dørholder forkrommet
 • 698cxi HD SI Combo - Humminbird

  688cxi HD SI Combo er et kombiinstrument med kartplotter og ekkolodd. Ekkoloddet har Side Imaging, Down Imaging og Dual Beam pluss i en og samme giver. To ekstremt smale sidestråler på 86° til sideskanningen, og to stråler på 16° og 28° til den tradisjonelle ekkoloddvisningen. Den viser nærmest et fotografi av forholdende under båten, i tillegg til Down Imaging har loddet også et skikkelig 2D ekkolodd som går ned til 450m. Det optimale ekkoloddet for trolling, vertikalfiske og til å finne de beste Hummerplassene. Instrumentet har SD-Slot for Navionics Gold kartbrikker og lagring av navigasjonsdata.
  10.900,-
  698cxi HD SI Combo - Humminbird

  959cxi HD XD Combo - Humminbird

  959cxi HD XD Combo har Dual Beam pluss tradisjonelt kraftig 2D ekkolodd, 50/200kHz med stor dybdekapasitet.Instrumentet har dobbel SD-Slot forNavionics Gold eller Navionics Platinum kartbrikker og lagring av navigasjonsdata/skjermbilder.
  14.900,-
  959cxi HD XD Combo - Humminbird

  VHF stasjonær MR F75EU+ Cobra

  Stasjonær VHF - 1W eller 25W med automatisk lyttevakt på 3 kanaler. Leveres med alle lystbåtkanalene ferdig programert.
  0,-
  VHF stasjonær MR F75EU+ Cobra

  VHF MT500 DSC - M-Tech

  MT-500 er en prisgunstig og solid VHF med klasse D DSC. MT-500 har håndmikrofon med kanalvelger. Leveres komplett med innfellingsett (for bakmontering).
  2.249,-
  VHF MT500 DSC - M-Tech
 • VHF Cobra HH600 GPS, DSC flytende

  Ny toppmodell fra Cobra. Innebygget GPS og DSC. Vanntett og flytende.
  2.999,-
  VHF Cobra HH600 GPS, DSC flytende

  Svingbart veggfeste TV m/arm 10 kg

  Universal veggfeste med svingarm for flatskjerm TV.
  499,-
  Svingbart veggfeste TV m/arm 10 kg

  Batteri til HH 500

  Farge: sort
  390,-
  Batteri til HH 500

  Display for Vantage Vue

  Display for bruk sammen med Vantage Vue værstasjoner. Kan også brukes sammen med Vantage Pro2.
  2.999,-
  Display for Vantage Vue
 • Nautic Star Frokosttallerken

  Servise "Nautic Star" i melamin. Serviset er meget solid. Mørkeblått/hvitt.
  42,-
  Nautic Star Frokosttallerken

  Sinalsplitter for VHF/FM

  Splitter for tilkopling av VHF- og bilradio med én VHF antenne.
  579,-
  Sinalsplitter for VHF/FM

  VHF antenne 1m Ultraglass

  Slank VHF-antenne med gode mottaks- og sendeegenskaper. Bruker standard fester med 1" gjenge.
  649,-
  VHF antenne 1m Ultraglass

  VHF-høyttaler

  Vanntett, ekstern VHF-høyttaler. Spesielt tilpasset maritime miljøer og utendørs installasjon.
  339,-
  VHF-høyttaler
 • VHF antenne 1,8m Ultraglass

  Solid VHF-antenne med meget gode mottaks- og sende egenskaper. Bruker standard fester med 1" gjenge.
  699,-
  VHF antenne 1,8m Ultraglass

  Høyttaler iLUV bluetooth

  ILuv mobil Bluetooth høyttaler med innebygd ladebank. ILuv har en innebygget mikrofon så du kan bruke høyttaleren som handsfree mens mobilen din ligger trygt på et tørt sted. Leveres med "Jump Starter Technology" dvs. at du kan lade mobilen via høyttaleren. ILuv er sprutsikker.
  Fra 249,-
  Høyttaler iLUV bluetooth

  Vanntett høyttaler med bluetooth

  Vanntett oppladbar høyttaler som spiller bra.
  199,-
  Vanntett høyttaler med bluetooth
 • Marine stereo DAB+, Bluetooth - sort/sølv

  - Rund marine DAB+ spiller
  1.899,-
  Marine stereo DAB+, Bluetooth - sort/sølv

  Marine audio stereo Bluetooth

  - Marine Stereo
  1.299,-
  Marine audio stereo Bluetooth

  Marine Stereo DAB+, 1 DIN, Bluetooth IPX5

  - Vanntett marine spiller
  1.499,-
  Marine Stereo DAB+, 1 DIN, Bluetooth IPX5

  Anode Yanmar sylindrisk, Ø16 mm

  Sylindrisk sink for Yanmar.
  115,-
  Anode Yanmar sylindrisk, Ø16 mm
 • Anode Yanmar sylindrisk, Ø20 mm

  Sylindrisk sink for Yanmar.
  115,-
  Anode Yanmar sylindrisk, Ø20 mm

  Eksospotte PVC 40/45/50 mm

  Lydpotte i PVC for vannavkjøling.
  999,-
  Eksospotte PVC 40/45/50 mm

  Eksosgjennomføring, syrefast, rett

  Eksosgjennomføring i syrefast stål 316. Rett slangekopling med trompetformet utløp.
  Fra 499,-
  Eksosgjennomføring, syrefast, rett

  Hub Kit

  NB! Propell og hub (boss) bestilles hver for seg.
  Fra 449,-
  Hub Kit
 • Propell Rascal

  Rascal aluminiumspropeller fra Turning Point sørger for maksimal ytelse på små motorer. Propellserien har bladstørrelse og geometri spesialdesignet for optimal allround-ytelse.
  Fra 1.249,-
  Propell Rascal

  Landstrøm inntakskontakt til skottmontering

  Landstrømskontak med innfelt CEE-kontakt med forkrommet lokk og kabel på 2 m.
  599,-
  Landstrøm inntakskontakt til skottmontering
 • Håndrekke rustfritt

  Håndrekke i rustfritt stål 304. Leveres med skruehull eller bolter. Modellen Deluxe har noe større flate mot skrog.
  Fra 168,-
  Håndrekke rustfritt

  Rekkeholder bue syrefast

  Håndtak i syrefast stål 316.
  Fra 209,-
  Rekkeholder bue syrefast

  Gelcoat Cleaning Spray 0,5 l

  Konsentrert, rask og lettvin rengjøringsspray med skum som fjerner merker og flekker på gelcoat og malte overflater på store områder. Spesielt egnet til å vaske vekk smussbelegg fra vannlinjen. En kjemisk prosess gjør det unødvendig å gni eller skrubbe overflaten.
  159,-
  Gelcoat Cleaning Spray 0,5 l
 • Kjetting galv. kortlenket

  Kortlenket, kalibrert kjetting i galvanisert stål. DIN 766 - passer til ankervinsj.
  Fra 349,-
  Kjetting galv. kortlenket

  Kjettingspole, kortlenket, galvanisert

  Kortlenket, kalibrert kjetting i galvanisert stål. DIN 766 - passer til ankervinsj. Leveres på spole.
  Fra 909,-
  Kjettingspole, kortlenket, galvanisert

  Karabinkrok, syrefast

  Karabinkrok i syrefast stål 316.
  Fra 15,-
  Karabinkrok, syrefast

  Karabinkrok, elgalvanisert stål

  Karabinkrok i el-galvanisert stål.
  Fra 10,-
  Karabinkrok, elgalvanisert stål
 • U-bolt baug syrefast

  U-bolt for baugmontering i syrefast stål 316. Denne typen har bøyd plate.
  Fra 44,-
  U-bolt baug syrefast

  Baugspyd for seilbåt

  Eksklusivt baugspyd for seilbåt i syrefast stål 316 og teak.
  Fra 5.749,-
  Baugspyd for seilbåt
 • Stige for baugspyd, 2 trinn

  Baugstige for peke med 2 trinn.
  899,-
  Stige for baugspyd, 2 trinn

  Puller m/bolt, syrefast

  Perfekt, bøyd puller for montering på trange steder. Syrefast stål 316. Faste gjengebolter. Skive og mutter medfølger.
  Fra 299,-
  Puller m/bolt, syrefast

  Puller syrefast 240-350 mm

  Kraftig puller i syrefast stål 316.
  Fra 999,-
  Puller syrefast 240-350 mm

  Ankersjakkel D, syrefast

  Ankersjakkel i syrefast stål 316. Ankersjakkel er uten øye, slik at den ikke skal henge seg fast i ankerspillet.
  Fra 20,-
  Ankersjakkel D, syrefast
 • Ankersjakkel H, syrefast

  Ankersjakkel H-sjakkel i syrefast stål 316. Ankersjakkel er uten øye, slik at den ikke skal henge seg fast i ankerspillet. Bolten kan åpnes ved hjelp av umbrakonøkkel.
  Fra 23,-
  Ankersjakkel H, syrefast

  Double Jaw Toggle, syrefast

  Dobbel toggel med løse bolter.
  Fra 279,-
  Double Jaw Toggle, syrefast

  Rig Sense Tension Gauge 2-5mm

  Rig Sense er en ny spenningsmåler fra Spinlock som måler spenningen direkte i kilo. Enkel enhåndsbetjening, composite kalibrert bladfjær, fungerer sammen med Rig Sense App. Leveres også med et beskyttelses cover.
  1.799,-
  Rig Sense Tension Gauge 2-5mm

  Båtshake teleskopisk Davis

  Teleskopisk båtshake fra Davis med tre seksjoner. Båtshaken flyter.
  0,-
  Båtshake teleskopisk Davis
 • Redningsflåte ORC - Waypoint

  Redningsflåte for nordiske forhold.
  0,-
  Redningsflåte ORC - Waypoint

  Flytedress, Marinepool

  Vanntett flytedress med skum innebygd i dressen for oppdrift. Lommene på dressen er med håndvarmere innebygd, og dressen er forsterket i setet og på kneene.
  Fra 999,-
  Flytedress, Marinepool

  Regatta 953 Coastline Flytedrakt

  Flytedrakten har vindtett og vannavvisende ytterstoff. Gummierte mansjetter med borrelås innstramming. Innvendig snor for stramming i livet. Glidelås for lufting under ermene. Funksjonelle lommer. Refleks. D-ring for feste til nødstopp.
  Fra 1.799,-
  Regatta 953 Coastline Flytedrakt

  Kasteline 30 m

  30 meter redningsline pakket i pose. Inneholder flytestoff og kastevekt.
  499,-
  Kasteline 30 m
 • Holder for kasteline 1021600

  Syrefast holder for sikkerhetsline/redningsline 21600.
  339,-
  Holder for kasteline 1021600

  Cellulosetabelett for automatvest HR

  Cellulosetablett til oppblåsbar redningsvest med utløsermekanisme type HR (Halkey Roberts).
  149,-
  Cellulosetabelett for automatvest HR

  Gasspatron for automatvest HR/UM 33g

  Standard 33g CO2 sylinder som passer til utløsermekanisme for de fleste oppblåsbare redningsvester for voksne.
  179,-
  Gasspatron for automatvest HR/UM 33g
 • Hengelås, Sea & Snow - Abus

  Hengelås i høy kvalitet fra Abus. FG-godkjent klasse 3.
  879,-
  Hengelås, Sea & Snow - Abus
 • Hengelås, 70IB/45C Marine - Abus

  Hengelås i solid messing i høy kvalitet fra Abus.
  299,-
  Hengelås, 70IB/45C Marine - Abus

  Instrumenter Ultra, hvit - Uflex

  Instrumentserie Ultra med sort ring i aluminium fra Uflex.
  Fra 349,-
  Instrumenter Ultra, hvit - Uflex

  Tankmåler universal sort, 12V

  Sort universal tankmåler 12V - europeisk ohm, fra CAN.
  379,-
  Tankmåler universal sort, 12V

  Hydraulisk styring komplett Go-Tech

  Hydraulisk styring komplett,for utenbordsmotor max 115 HK. Komplett pakkeløsning. Kun ratt kommer i tillegg. Totalbredde 58 cm
  6.999,-
  Hydraulisk styring komplett Go-Tech
 • Hydraulisk styring komplett UP20F/UC94

  Hydraulisk styring komplett, utenbordsmotor max 150 HK. Komplett pakkeløsning. Kun ratt kommer i tillegg.
  Fra 7.999,-
  Hydraulisk styring komplett UP20F/UC94

  Ratt V33 - Uflex

  Ratt fra Ultraflex i armert thermoplast. Standard 3/4", hub inkludert. Hardt grep. Sertifisert etter EN 28848 og ABYC P22 standard.
  Fra 399,-
  Ratt V33 - Uflex

  Ratt V45 sort - Uflex

  Ultraflex sportsratt i formstøpt thermoplast, med rattring i kunststoffet polyurethane. Et mindre ratt enn vanlig. Standard 3/4", hub inkludert. Mykt grep. Sertifisert etter EN 28848 og ABYC P22 standard.
  599,-
  Ratt V45 sort - Uflex
 • Kontrollkabel C8

  Ultraflex kraftig kontrollkabel C8 for innenbords/utenbordsmotorer og hekkaggregat med riktig tilbehør.
  Fra 329,-
  Kontrollkabel C8

  Kontrollkabel C14

  Ultraflex standard kontrollkabel C14 for Johnson, Evinrude og OMC motorer fra 1979 og utover.
  Fra 349,-
  Kontrollkabel C14
 • Boss Stereo KIT MCK 1308 Bluetooth

  Boss Stereo Kit MCK 1308. Avtagbar front. Bluetooth.
  1.490,-
  Boss Stereo KIT MCK 1308 Bluetooth

  Baugpropell KIT, BTQ 125-40 - Quick

  12V Quick baugpropell på 2,2 Kw for båter opp til 29 fot.
  9.449,-
  Baugpropell KIT, BTQ 125-40 - Quick

  Boss Stereo KIT MCK 1525.5

  Boss Stereo Kit MCK 1520.5. Avtagbar front.
  1.599,-
  Boss Stereo KIT MCK 1525.5

  Baugpropell, BTQ 140-40 - Quick

  12V Quick baugpropell på 2,2 Kw for båter opp til 29 fot.
  12.990,-
  Baugpropell, BTQ 140-40 - Quick
 • Kontrollboks sidemontert Nordflex CM01

  Prisgunstig kontrollboks fra Nordflex.
  Fra 1.299,-
  Kontrollboks sidemontert Nordflex CM01

  Kontrollboks sidemontert B85/B183/B184

  Sidemontert kontrollboks fra Ultraflex. Leveres i flere utgaver - med/uten trimbryter og en seilbåtutgave.
  Fra 2.499,-
  Kontrollboks sidemontert B85/B183/B184

  VHF Cobra stasjonær MRF 80, sort

  Som MR F75EU+ men med rewind-funksjon hvor du kan høre om igjen de siste 20 sekunder. Vanntett. Ekstra stort display. Forbedret Distress-tast. 1 eller 25 watt. Leveres med standard brakett, innbyggingssett og GPS-kabel for
  tilkobling til kartplotteren. B162 mm H76 mm innfellingsdybde 128 mm. Leveres med alle lystbåtkanalene ferdig programert.
  2.670,-
  VHF Cobra stasjonær MRF 80, sort

  Rodkick fjærer - Seldén

  Fjær for Seldén Rodkick i forskjellige hardhetsgrader.
  Fra 1.849,-
  Rodkick fjærer - Seldén
 • Spinnakerbom KIT B - Seldén

  Seldén spinnakerbommer i aluminium levert i byggesett. Settene leveres med det ene beslaget ferdig montert, mens det andre monteres etter at rørlengden er tilpasset. Vær nøye med å velge rett profil ut i fra båtens deplasement og rettende moment.
  Fra 9.399,-
  Spinnakerbom KIT B - Seldén

  Spinnakerbombeslag, 48/48 - Seldén

  Small spinnakerbombeslag for Seldén spinnakerbommer. Passer rørprofil 48/48 direkte eller 60/60 via adapter. Uten trigger.
  1.199,-
  Spinnakerbombeslag, 48/48 - Seldén

  Dørstopper/holder

  Dørstopper/holder med kraftig magnet innfelt i endestykke av gummi. Rett og vinklet brakett medfølger, det gjør også skruer i syrefast stål.
  379,-
  Dørstopper/holder
 • Dekksbeslag

  Dekksbeslag til selvslående fokkeskinne. Vinkelen kan justeres ved montering og den festes med en gjennomgående bolt.
  1.299,-
  Dekksbeslag

  Tallon Base Deksel - oppgradering til 316

  Syrefast frontplate for oppgradering av mottaker for Tallon Systems.
  130,-
  Tallon Base Deksel - oppgradering til 316

  Seldén akterstagsstrammer

  Strammeren har en arbeidsbelastning på 30 kN. Passer wire fra 6 til 10 mm. For 10 mm wire må Seldéns spesifikasjoner overholdes.
  Fra 10.899,-
  Seldén akterstagsstrammer

  Lanterne, NaviLED PRO - Hella

  RINA-godkjent LED-lanterne for 2 nautiske mil (3 mil for topplanterne). Vanntett. Hus og glass i slagfast og UV-bestandig materiale. 12/24V. Innebygget overspenningsvern.
  Fra 1.899,-
  Lanterne, NaviLED PRO - Hella
 • Lanterne, NaviLED PRO, Shroud - Hella

  RINA-godkjent LED-lanterne for 5 nautiske mil. Vanntett. Hus og glass i slagfast og UV-bestandig materiale. 9-33V. Innebygget overspenningsvern. IP67.
  Fra 3.649,-
  Lanterne, NaviLED PRO, Shroud - Hella

  Motorlås Abus 38 Nemo 2-40 hk, rustfri

  Motorlås i rustfritt stål i høy kvalitet fra Abus. Passer til alle påhengsmotorer mellom 2-40 hk med T-håndtak og bolt med dimensjonen M14 x 2,0. Enkel montering uten spesialverktøy. Utviklet for å tåle røff bruk. Låsen kan ikke brukes uten bolt.
  1.569,-
  Motorlås Abus 38 Nemo 2-40 hk, rustfri

  Lyskaster m/kontrollpanel 12V, RC 155 - Jabsco

  Med searchlight RC 155 12V har du alt; ytelse, stil og pris! Former som passer en moderne båt. Kan roteres 360° horisontalt og 75° vertikalt. 61050-0012
  2.749,-
  Lyskaster m/kontrollpanel 12V, RC 155 - Jabsco
 • Lyskaster m/kontrollpanel 12V, RC 255 - Jabsco

  Searchlight RC 255 12V er en kraftig og god lyskaster med to halogen sealed beam-innsatser. 60010-2012
  17.290,-
  Lyskaster m/kontrollpanel 12V, RC 255 - Jabsco

  Klatresele Bowman Harness

  For proffene - av proffene. Erfaring fra klatring gir den nødvendige ekspertisen for å utvikle sikre og komfortable klatreseler. En bred ryggpute og vide beinløkker sikrer perfekt passform og gir uovertruffen komfort mens man er oppe i masten. Den lave vekten sikrer god bevegelsesfrihet, og den spesielle konstruksjonen sikrer perfekt passform, selv når man har på seg oljehyre. Holdere for spleishorn, for å åpne sjakkelen og løkker til å feste nødvendig utstyr gir uovertruffen brukervennlighet.
  0,-
  Klatresele Bowman Harness
 • Grunning, 2 komp - Light primer

  2-komponent epoxyprimer til bruk over og under vannlinjen på glassfiber, stål, aluminium, plywood og ferrosement. Meget motstandsdyktig overfor vanninntrenging og er derfor velegnet til å forebygge og behandle glassfiberpest.
  Fra 349,-
  Grunning, 2 komp - Light primer

  Light Primer Spray 0,4 ltr, offwhite

  Light Primer Spray er en 2-komponent epoxyprimerspray for beskyttelse av alle underlag (inkludert aluminium) både over og under vannlinjen. Den er spesielt anbefalt for vedlikehold, flekkreparasjoner, retusjering og som primer på små umalte overflater. Kan også brukes som primer før bruk av bunnstoff på propeller.
  469,-
  Light Primer Spray 0,4 ltr, offwhite

  Antifouling Spray, 400 ml

  Antifouling Spray beskytter gir og propeller. Inneholder ikke tinn eller kobber. Gir glatt overflate og liten motstand.
  Fra 389,-
  Antifouling Spray, 400 ml

  Inoxspray, syrefast stål spray, 400 ml

  Syrefast stål-basert spraymaling fra TK Line. Spraymalingen danner et kraftig lag på alle typer overflater mekanisk og termisk beskyttelse. Inoxsprayen er spesielt motstandsdyktig mot høye temperaturer og den danner et langvarig og overmalbart belegg.
  195,-
  Inoxspray, syrefast stål spray, 400 ml
 • Poleringsmaskin, Oscillerende, MaxShine DA900

  MaxShine DA900 Dual Polisher/Oscillerende.
  2.399,-
  Poleringsmaskin, Oscillerende, MaxShine DA900

  Muggvask 750 ml - BioCool

  Effektivt muggsopp vaskemiddel. Fjerner mugg effektivt og miljøvennlig.
  249,-
  Muggvask 750 ml - BioCool

  Poleringsmaskin MaxShine RP02

  MaxShine MS-RP02 Digital-soft start.
  1.199,-
  Poleringsmaskin MaxShine RP02

  Spray Trigger 1 stk

  Tut til sprayflaske
  20,-
  Spray Trigger 1 stk
 • Klips til varmerør

  Klips til varmerør 1015640-1-2.
  15,-
  Klips til varmerør

  Torrbollen fuktsluker

  TORRBOLLEN fjerner effektivt fukt og minsker risikoen for mugg og dårlig lukt. Den er idéell å bruke i båten ved vinteropplag. Torrbollen leveres i praktisk forpakning komplett med fuktsamler/bøtte.
  0,-
  Torrbollen fuktsluker

  Torrbollen fuktsluker - refill

  TORRBOLLEN fjerner effektivt fukt og minsker risikoen for mugg og dårlig lukt. Den er idéell å bruke i båten ved vinteropplag.
  0,-
  Torrbollen fuktsluker - refill

  Self Fusing Silikontape 25 mm

  Selvvulkaniserende silikontape for nødreparasjoner om bord. Tåler temperaturer fra -50 til +260°C.
  Fra 149,-
  Self Fusing Silikontape 25 mm
 • Spray Stop sikringstape

  Stopper spray og damp fra bensin og varmtvann ved koplingspunkt.
  239,-
  Spray Stop sikringstape

  Luke 306 x 356 mm, hvit

  ASA-luke med avtagbart lokk.
  309,-
  Luke 306 x 356 mm, hvit

  Luke 355 x 600 mm

  Yttermål: 355 x 600 mm
  Fra 549,-
  Luke 355 x 600 mm

  Utsugningsvifte, HD Flangemount Blower - Jabsco

  Garantert livslengde på 5000 timer uansett forhold. Laget for bruk der man vil ha kontinuerlig ventilasjon. For slange på 100 mm/4". 35760-0092 / 35760-0094
  Fra 3.949,-
  Utsugningsvifte, HD Flangemount Blower - Jabsco
 • Utsugningsvifte Blower 3" 12V - Jabsco

  Jabsco vifte for slangemontering. Korrosjonsbestandig tvers igjennom. Laget for 75 mm slange. 35515-0010
  1.449,-
  Utsugningsvifte Blower 3" 12V - Jabsco

  Lommelykt Energizer LED 2D

  En klassisk gummiert lommelykt til generelt bruk. Meget lett. Med ring for oppheng.
  89,-
  Lommelykt Energizer LED 2D

  Air Top Evo 55 - Webasto

  Air Top Evo 55 - for ekstreme forhold. Monteringssett inkludert. Air Top Evo 55 er en ekstremt kraftig, kompakt og stillegående varmer. Den sikrer et komfortabelt klima for større båter og tilfredsstiller de mest krevende behov, selv under tøffe forhold.
  Fra 21.490,-
  Air Top Evo 55 - Webasto

  Air Top 5500 Evo Marine Diesel ST - Webasto

  Air Top Evo 5500 - for ekstreme forhold. Monteringssett inkludert. Air Top Evo 5500 er en ekstremt kraftig, kompakt og stillegående varmer. Den sikrer et komfortabelt klima for større båter og tilfredsstiller de mest krevende behov, selv under tøffe forhold . Den kan oppgraderes med det nye multimodus EVO kontrollpanelet (prodnr. 1041710) for å tilby ytterligere driftmoduser avhengig av individuelle oppvarmingskrav.
  0,-
  Air Top 5500 Evo Marine Diesel ST - Webasto
 • Doseringspumpe DP2 med demper 12V 3900/5500

  Fuelpumpe 12V Webasto Airtop 3900.
  4.990,-
  Doseringspumpe DP2 med demper 12V 3900/5500

  3-sl Fenderline, 2pk polyester

  Fenderline i 3-slått polyester. Ferdig spleiset øye i den ene enden som forenkler innfesting til fenderen. Leveres i hvit og marineblå farge, og i 3 forskjellige dimensjoner. 2 stk pr. pakke. Tauet er produsert i Thailand og er av god kvalitet.
  Fra 35,-
  3-sl Fenderline, 2pk polyester
 • Fendertrekk til bøye/blåse, UV akryl

  Fenderstrømpe/trekk i UV akryl. Meget elastisk. Lett å snøre pent igjen i begge ender. Selges pr stk.
  0,-
  Fendertrekk til bøye/blåse, UV akryl

  Fender, F-serie, Polyform

  Polyform F-fender er en kraftig type fender i meget høy kvalitet og bruddstyrke. Den har to tauhull og er rotostøpt helt uten sømmer. F-serien kan brukes i alle slags værforhold og brukes av omtrent alle slags fartøy, som marinebåter, kystvakt, ferger, yachts og alle slags lystbåter.
  Fra 139,-
  Fender, F-serie, Polyform

  MaxiStow oppblåsbare fender - grå

  MaxiStow oppblåsbare fendere er det perfekte valget for små, mellomstore og større båter. Lett og enkel å håndtere.
  Fenderen er produsert i svært slitesterk polyester. Festepunktene er syrefaste D-ringer.
  Fra 1.699,-
  MaxiStow oppblåsbare fender - grå
 • Fender, G-serie, Polyform

  Polyform G-fender er en prisgunstig kvalitetsfender laget av marinevinyl. Fenderen er blåsestøpt og har Polyforms non-return ventil med sikkerhetsskrue. G-serien brukes mest i mindre og mellomstore lystbåter.
  Fra 115,-
  Fender, G-serie, Polyform

  Fendertrekk til MaxiStow - sort

  Pene fendertrekk til Maxistow oppblåsbare fendere.
  Fra 539,-
  Fendertrekk til MaxiStow - sort

  Selma spleisesett, høyglanspolert rustfritt stål

  Spleisesett i 5 deler med rustfrie spleisenåler i størrelse 6/8/10/12/14 mm. Med dette settet gjør du spleisejobben penere og lettere. Spleiseinstruksjoner følger med settet.
  549,-
  Selma spleisesett, høyglanspolert rustfritt stål

  D-Splicer, keramisk kniv

  Keramisk kniv med deksel. Perfekt til og kutte Dynema, Spectra, Aramid og Vectran.
  289,-
  D-Splicer, keramisk kniv
 • Taukutter, 230V

  Solid elektrisk taukutter.
  989,-
  Taukutter, 230V

  D-Splicer, saks

  Saks for Dynema, Spectra, Aramides og Vectran.
  659,-
  D-Splicer, saks
 • Admiral 7000, metervare - Robline

  Verdens beste Dyneema-fall - ren bruddstyrke
  Fra 82,-
  Admiral 7000, metervare - Robline

  Spunflex, metervare - Robline

  Symbiose mellom tradisjonelt utseende og topp moderne teknologi
  Fra 90,-
  Spunflex, metervare - Robline

  Skålanker, 316

  Skålanker i syrefast stål 316.
  Fra 1.249,-
  Skålanker, 316

  Paraplydregg, galvanisert

  Sammenleggbar paraplydregg i galvanisert stål. Dreggen har øye på skaftet.
  Fra 49,-
  Paraplydregg, galvanisert
 • Fall, 3S Sirius 300 m/svivel - Robline

  3S Sirius 300 ferdig spleiset fall med svivel.
  Fra 719,-
  Fall, 3S Sirius 300 m/svivel - Robline

  Fall, 3S Sirius 500 m/sjakkel - Robline

  3S Sirius 500 ferdig spleiset fall med sjakkel.
  Fra 789,-
  Fall, 3S Sirius 500 m/sjakkel - Robline

  Amazon Thrudeck

  Lensepumpe for montering gjennom dekk. Har en kapasitet på opp til 100 liter i minuttet. Kan også brukes til tømming av septiktank, da den klarer faste partikler.
  Fra 1.149,-
  Amazon Thrudeck

  Amazon Universal 38 mm (1,5")

  Allsidig lensepumpe som kan monteres på eller gjennom dekk og skott. For større båter, har en kapasitet på opp til 100 liter i minuttet. Kan også brukes til tømming av septiktank, da den klarer faste partikler. 29270-0000
  1.249,-
  Amazon Universal 38 mm (1,5")
 • Jabsco centrif. impeller til 37010-

  Impeller til eletrisk toalett - serie 37010-. 37006-0000
  379,-
  Jabsco centrif. impeller til 37010-

  Kit Motor 12V EMC

  Motor 12V. For Jabsco serie 37045 og 37245. 18753-0554
  2.899,-
  Kit Motor 12V EMC
 • Webasto Air Top 3900 Evo Marine 12V Diesel ST

  Air Top Evo 3900 - det smarte multimodus varmeapparatet. Monteringssett inkludert. Air Top Evo 3900 gir stor varmegrad, den er kompakt og stillegående og varmeren er tilpasset de strengeste krav. Den kan oppgraderes med det nye multimodus EVO kontrollpanelet (prodnr. 1041710) for å tilby ytterligere driftmoduser.
  18.500,-
  Webasto Air Top 3900 Evo Marine 12V Diesel ST

  Fiskekumspumpe serie C 12V - Rule

  Livewell Pump Rule serie C GPH med vinklet inntak. 12V.
  Fra 599,-
  Fiskekumspumpe serie C 12V - Rule

  Regatta Soft Kaptein Sabeltann babyvest

  En redningsvest som er utviklet i nært samarbeid med foreldre og barn. Resultatet er en komfortabel redningsvest for de aller minste.
  799,-
  Regatta Soft Kaptein Sabeltann babyvest

  Regatta Soft Elias barnevest

  Regatta Soft Elias redningsvest er lett, sitter godt på kroppen og er behagelig å bruke.
  Fra 599,-
  Regatta Soft Elias barnevest
 • Bensinkanne med tanktilkobling, 22 ltr

  Meget prisgunstig jerrykanne i god kvalitet. Leveres komplett med slangenippel og tanklokk med lufting. R.I.NA./CE-godkjent.
  479,-
  Bensinkanne med tanktilkobling, 22 ltr

  Bensinkanne

  Jerrykanne i plast med helletut fra Nuova Rade.
  0,-
  Bensinkanne

  Lalizas Delta Beltevest, manuell utløser

  Lalizas Delta Beltevest har et lett og enkelt design som gjør den komfortabel å ha på seg. Dette er et brukervennlig og kostnadseffektivt alternativ til de dyrere vestene på markedet. Manuell utløser, 150 N.
  Nå 549,-
  Lalizas Delta Beltevest, manuell utløser

  - 50%

  Regatta Aquasafe Oppblåsbar vest

  Regatta Aquasafe er en lett og komfortabel oppblåsbar redningsvest. Vesten har skrittstropp og fløyte, samt justerbart belte med solid klikkspenne.
  Fra 999,-
  Regatta Aquasafe Oppblåsbar vest
 • Tanklufter svanehals, forkrommet

  Forkrommet tanklufter for montering m/svanehals.
  172,-
  Tanklufter svanehals, forkrommet

  Tanklufter svanehals, syrefast

  Syrafast tanklufter for montering m/ svanehals.
  199,-
  Tanklufter svanehals, syrefast

  NOA kryssfeste 25 mm

  For festene for 22 og 25 mm brukes en delbar plasthylse innerst. Skrue/Vingemutter er M8 x 50 rustfritt. Til NOA-festet finnes det mange ulike tilbehør.
  279,-
  NOA kryssfeste 25 mm

  NOA dobbeltfeste 25 mm

  For festene for 22 og 25 mm brukes en delbar plasthylse innerst. Skrue/Vingemutter er M8 x 50 rustfritt. Til NOA-festet finnes det mange ulike tilbehør.
  289,-
  NOA dobbeltfeste 25 mm
 • C-MAP MEGA WIDE WM4

  C-MAP MEGAWIDE komplett levert.
  0,-
  C-MAP MEGA WIDE WM4

  C-MAP NT+

  C-MAP NT+ komplett levert.
  0,-
  C-MAP NT+
 • Hempel Classic 5 l

  Et mykt, kobberbasert og effektivt bunnstoff mot begroing på plast- og trebåter opptil 15 knop. Brukes som et bunnstoff fra kjøl til lastelinje på skip som seiler hovedsaklig i kalde og tempererte farvann med korte uvirksomme perioder. Må ikke brukes på aluminium.
  829,-
  Hempel Classic 5 l
 • Hempel Seatech Antifouling

  1-komponent vannbasert, selvpolerende bunnstoff basert på en kombinasjon av kobberholdige komponenter og organiske tinn-frie bioaktive materialer. Luktfritt. Grunnet sin selvpolerende effekt, vil bunnstoffet ha en frisk bioaktiv overflate i hele sin driftstid i sjøen. Må ikke brukes på aluminium. Tåler ikke frost.
  0,-
  Hempel Seatech Antifouling

  Hempel Copperfree 5 l

  Hempels Copperfree Antifouling 89720 er et kobber- og tinnfritt, selvpolerende bunnstoff med høyt tørrstoffinnhold. Poleringen er basert på ioneveksling som gir en hydrolyseprosess i det aktive ytre laget. En uorganisk fiberforsterkning av harpiksmatrisen/bindemiddelet sikrer effektiv kontroll med poleringen og produktets mekaniske styrke. Dette produktet inneholder ikke organotinnkomponenter som biocid og samsvarer dermed med den internasjonale konvensjonen vedrørende kontroll av skadelige antifoulingsystemer på skip som vedtatt av IMO i oktober 2001 (IMO dokument AFS/CONF/26).
  2.399,-
  Hempel Copperfree 5 l
 • Humminbird 688cxi HD XD Combo

  688cxi HD XD Combo er et kombiinstrument med kartplotter og ekkolodd. Ekkoloddet har Dual Beam pluss 50/200kHz med stor dybdekapasitet. Instrumentet har SD-Slot for Navionics Gold kartbrikker og lagring av navigasjonsdata.
  7.590,-
  Humminbird 688cxi HD XD Combo
 • Overgangskabel AD 926 - Humminbird

  Med denne overgangen kan du bruke ny type svinger til eldre instrumenter med 2-pin plugg.
  469,-
  Overgangskabel AD 926 - Humminbird
 • Øsekar, rett bunn

  Øsekar i myk plast.
  33,-
  Øsekar, rett bunn

  Øsekar, rund bunn

  Øsekar i hard plast.
  23,-
  Øsekar, rund bunn

  Luftballong til heving/senking - 100 kg

  Fallskjermformet balong med dumpeventil (dump valve). Brukes til heving av objekter fra brunnen på alle dybder. Kan også brukes til kontrollert senking av objekter.
  Produsert i kraftig UV bestandig PVC. Heavy duty webbing slynger.
  2.999,-
  Luftballong til heving/senking - 100 kg

  Maskinskrue m/mutter A4 DIN 964/934

  Maskinskrue DIN 964 i syrefast stål 316 med linsesenket hode med rett spor. Leveres med mutter DIN 934. Blisterpakket.
  Fra 49,-
  Maskinskrue m/mutter A4 DIN 964/934
 • Sekskantbolt m/mutter A4 DIN 933/934

  Helgjenget maskinskrue DIN 933 i syrefast stål 316 med sekskantet hode. Leveres med mutter DIN 934. Blisterpakket.
  Fra 49,-
  Sekskantbolt m/mutter A4 DIN 933/934

  Floating security line, gul/rød

  Floating securityline er et hulflettet tau som ikke absorberer vann og flyter. Fargene gjør det lett og se i vannet. Tauet er lett og spleise.
  Fra 12,-
  Floating security line, gul/rød

  Flaggline

  Flaggline i polyester. Ø 5,5 mm.
  Fra 99,-
  Flaggline

  Blokk, enkel, aluminium

  Prisgunstig enkel blokk i aluminium med nylonhjul.
  Fra 24,-
  Blokk, enkel, aluminium
 • Blokk, dobbel, aluminium

  Prisgunstig dobbel blokk i aluminium med nylonhjul.
  Fra 31,-
  Blokk, dobbel, aluminium

  Pidestall med svivel/sving - Cannon

  Pidestall med svivel som kan rotere 360°, med 16 låsestillinger vil du finne ønsket possisjon. Kan monteres rett på dekk eller i monteringsskinne. Topplaten har ferdige hull til Cannon dyprigg braketter og svivelfester.
  Fra 1.999,-
  Pidestall med svivel/sving - Cannon

  Monteringskinne for stangholder 12" - Cannon

  Monteringsskinne som settes ned i båtens innfelte stangholder. Om du har en innfelt stanholder på hekken/bak i båten, kan du bruke denne monteringsskinnen til å utvide til flere stangholdere. Skinnen har plass til opptil 3 stangholdere. Skinnen er 30 cm lang, røret er 30 cm langt og diameteren på røret er 3,8 cm. Krever ingen montering.
  Fra 1.499,-
  Monteringskinne for stangholder 12" - Cannon

  Strømaggregat 3500W, inverter

  Effektivt og prisgunstig strømaggregat med firetaktsmotor. Lavt bensinforbruk, høyt stabilitets- og sikkerhetsnivå og er støysvakt. Det gir en ren sinuskurve, har automatisk turtallsregulering, er luftkjølt og er enkelt i bruk. Bruker blyfri bensin.
  8.999,-
  Strømaggregat 3500W, inverter
 • Batteri Varta Black Dynamic 12V start/fritid

  - Beregnet på kjøretøy og båter med mindre komplekse strømbehov
  Batteri Varta Black Dynamic 12V start/fritid

  Batteri Fritid/Marine - Varta

  Varta Hobby 40 Ah er et lite, plassbesarende kombinasjonsbatteri med kalsiumteknologi for mindre båter eller motorsykler.
  Batteri Fritid/Marine - Varta

  Bryter- sikringspanel 220V - BEP

  220V panel med 3 brytere/sikringer. Ideell ved tilkobling til landstrøm eller ved bruk av inverter om bord. Labelsett medfølger. Grønn LED bak label, rød LED indikerer PÅ. Pulverlakkert aluramme.
  2.249,-
  Bryter- sikringspanel 220V - BEP
 • Signalhorn, godkjent elektrisk

  Elektrisk horn. Består av elektronikkboks, mikrofon, automatisk tåkesignal og monteringsbeslag. Godkjent av RINA, Lloyds og Veritas.
  Fra 12.990,-
  Signalhorn, godkjent elektrisk

  Kontrollpanel for Signalhorn elektrisk

  Vanntett kontrollpanel for elektrisk horn. IP = 65. 12/24V.
  1.569,-
  Kontrollpanel for Signalhorn elektrisk

  Flatstift

  Pakning med 10 stk leveres blisterpakket, mens pakning med 50/100 stk leveres pr bulk.
  Fra 26,-
  Flatstift

  Flatstifthylse isolert

  Pakning med 10 stk leveres blisterpakket, mens pakning med 50/100 stk leveres pr bulk.
  Fra 26,-
  Flatstifthylse isolert
 • Fjernkontroll display for 1013661-64

  Fjernkontroll for Inverter Powersaver Ren Sinus 450-2000. Plugges inn på bunnen av inverter. Enkel kabeltilkopling er inkludert.
  559,-
  Fjernkontroll display for 1013661-64

  Batterilader 12v 10A - PROuser

  Anvendelig elektronisk batterilader fra PROuser, AS1210.
  1.249,-
  Batterilader 12v 10A - PROuser

  Inverter Ren sinus D-Core

  Inverter med ren sinuskurve. Egner seg til alle 220V-installasjoner, som for eksempel PC, TV, kaffetrakter, kjøleskap, microovn osv. uten forstyrrelser. Startkapasiteten er 300% av konstant kapasitet. Ved lav eller feil volt, lortslutningsfare, for høy temperatur osv. vil en lydalarm høres i god tid før inverteren automatisk slår seg av.
  0,-
  Inverter Ren sinus D-Core
 • Veggkontakt innfelt - Ratio

  Vegguttak for RATIO landstrømsystem. Innfellbar med lokk. 16A.
  Fra 499,-
  Veggkontakt innfelt - Ratio

  Sikringsholder ATC - BEP

  Sprutsikker sikringsholder av høy BEP kvalitet. For ATC-sikringer.
  64,-
  Sikringsholder ATC - BEP

  Sikringsholder ATC

  Sikringsholder for ATC-sikringer.
  19,-
  Sikringsholder ATC

  Regulator Solcellepanel 20A - 12/24V

  Regulator 20 A, 12/24V.
  689,-
  Regulator Solcellepanel 20A - 12/24V
 • Regulator Solcellepanel MPPT 10A - 12V

  Solcelleregulator for solceller opptil 130W eller 10 Ah ladestrøm. Kan brukes på både AGM, Bly og Gelbatterier.
  1.499,-
  Regulator Solcellepanel MPPT 10A - 12V

  Koplingsskinne

  Koplingsskinne med 10 eller 20 skruer.
  Fra 209,-
  Koplingsskinne

  Koplingsskinne - BEP

  Koblingsskinne fra BEP. Plate i forkrommet messing. Rustfrie skruer. Høytemperatur-plastsokkel. Maks 300V. AC/48V. Leveres i flere forskjellige modeller/størrelser, med eller uten deksel i plast.
  Fra 128,-
  Koplingsskinne - BEP

  Avlaster XCS - Spinlock

  XCS er bygget over samme prinsipp som XTS, men med sideplater i aluminium. Den passer derfor spesielt godt i utsatte områder eller under høy belastning og mye bruk, som f.eks. lensetakler. Innmat og deler er de samme som for XTS. Kan utrustes med cam for opp til 16 mm tau.
  Fra 2.299,-
  Avlaster XCS - Spinlock
 • Avlaster XTR - Spinlock

  En helt ny avlaster fra Spinlock
  Fra 1.199,-
  Avlaster XTR - Spinlock

  Receptacle Links

  Batten Receptacle Links kobler Ronstan Batten Cars til seilet.
  Fra 899,-
  Receptacle Links

  Receptacle Links

  Batten Receptacle Links kobler Ronstan Batten Cars til seilet.
  Fra 639,-
  Receptacle Links

  Winchfeeder - Spinlock

  Ved bruk av Spinlocks winchfeeder kan tau trekkes fra en avlaster til en ledig winch f. eks. på andre siden av cockpiten. Det blir også lettere å plassere avlasterene der det passer best. Den svært lave profilen gjør at winchfeederen aldri sitter i veien.
  Fra 739,-
  Winchfeeder - Spinlock
 • Bryteblokk - Spinlock

  Bryteblokkene i T-serien brukes for å dra flere tau tilbake til cockpit og avlasterene XAS, XTS, XCS eller XX. T-serien har identisk skiveavstand, slik at de kan stables uavhengig av antall over/under. Laget i syrefast stål og gråeloksert aluminium med skiver i kompositt.
  Fra 469,-
  Bryteblokk - Spinlock

  C-cleats - Ronstan

  C-CLEAT Carbonfibercleat
  Fra 279,-
  C-cleats - Ronstan

  Gjennomføring for tau

  Dekksgjennomføringer i grå nylon med eller uten foring i rustfritt stål for
  lenger levetid og mindre slitasje. For føring av tau og trimliner gjennom dekk. 2-pk blister.
  Fra 39,-
  Gjennomføring for tau
 • Skjøteløper alu. - Seldén

  Maskinbearbeidet og sortanodisert ledeøye som benyttes til styring av tau over dekk eller for å justere vinkelen mot en winch. Overflaten er slett for å redusere friksjonen, og i enkelte tilfeller kan ledeøyet erstatte en blokk.
  Fra 529,-
  Skjøteløper alu. - Seldén

  Trapezhåndtak rød

  Håndtak for trapezwire.
  115,-
  Trapezhåndtak rød

  Rundingsmerke

  Rundingsmerke for regattaer i PVC. Oppblåsbar. Festepunkter for dreggline under.
  1.599,-
  Rundingsmerke

  High beam skinne - Seldén

  Med en high beam skinne kan løygangen monteres fritthengende, f.eks. mellom cockpitbenkene, på hyttetaket el. lign.
  Fra 999,-
  High beam skinne - Seldén
 • Plast endestykke - Seldén

  Endestykke for penere avslutning av Seldén skinner. Integrert hunsvott for innfestning av kontrolline.
  Fra 41,-
  Plast endestykke - Seldén

  Rigg Blackgold

  Verdens mest avanserte Optimistjollerigg.
  Fra 1.099,-
  Rigg Blackgold

  Riggpakke for skolerigg

  Riggpakke med alle nødvendige tauverk for å rigge en skolerigg 2941300. Inkluderer ikke lisser.
  209,-
  Riggpakke for skolerigg

  Rorkultforlenger EJB - Spinlock

  Spinlock rorkultforlenger for mindre båter og joller. Laget av lett, men kraftig aluminium. 360 graders frihet med det unike Spinflex leddet som er støpt i en 30 graders vinkel for lengre levetid. Hullavstand lik Spinlocks større forlengere.
  Fra 449,-
  Rorkultforlenger EJB - Spinlock
 • Rorkultforlenger Windesign

  Rorkultforlengere i sorteloksert aluminium ø 16 mm. med luksus golfhåndtak. Leveres med fleksibelt ledd med istøpt snor som gjør at du kan seile seilasen ut selv om leddet ryker. Leddet er avtagbart og meget enkelt å skifte ved hjelp av den medfølgende krympeplasten som trees på utsiden.
  Fra 399,-
  Rorkultforlenger Windesign

  Furlex 200S komplett

  Samme som 100S, men kraftigere og for større båter.
  0,-
  Furlex 200S komplett

  Furlex 300S komplett

  Samme som 100S og 200S, men enda kraftigere.
  0,-
  Furlex 300S komplett

  Ribukse - WinDesign

  Laget av meget sterkt og holdbart 600D polyester. Hvert ben har en del stive polyester lekter dekket av skum med lukkede celler for å fordele trykket fra kanten av båten. Benstroppene, to på hvert ben, har borrelåslukking og elastiske deler for å øke generell komfort.
  Fra 889,-
  Ribukse - WinDesign
 • Andersen Winch 34 ST 2-speed FS

  - Ø trommel D: 70 mm
  9.899,-
  Andersen Winch 34 ST 2-speed FS

  Brakett for Windex - Seldèn

  Selden feste for montering av Windex på Selden headbox med 11 grader vinkel.
  369,-
  Brakett for Windex - Seldèn

  Vindpil for Racing master

  Optimist vindpil for Silver- og Blackgold master. Brukes sammen med festepinner 2944000 eller clips 2973500.
  189,-
  Vindpil for Racing master

  Kause, galvanisert

  Kause i galvanisert stål.
  Fra 7,-
  Kause, galvanisert
 • Kause, nylon

  Kause i nylon.
  Fra 22,-
  Kause, nylon

  Ankervinsj for kjetting, Prince DP2E, 800W, 12V - Quick

  Prince DP2E ankervinsj i meget høy kvalitet fra Quick. Base i syrefast stål 316. Automatisk frifallsmekanisme - ingen elektronikk. Girboks i anodisert aluminium. Motoren er vanntett - IP=67. Leveres med relé og vinsjhåndtak.
  10.890,-
  Ankervinsj for kjetting, Prince DP2E, 800W, 12V - Quick

  Båtshakeholder, syrefast

  Båtshakeholder i syrefast stål. Passer for skaft med diameter 20 - 30 mm.
  68,-
  Båtshakeholder, syrefast
 • Båtshake, aluminium

  Båtshake i aluminium fra Nuova Rade. Leveres i flere utgaver.
  Fra 149,-
  Båtshake, aluminium

  Båtshakestuss, forkrommet

  Båtshakestuss i forkrommet messing.
  219,-
  Båtshakestuss, forkrommet
 • Bonifacio Ankerline for vinsj - Robline

  Produsert for winch og brukes av ledende winchprodusenter.
  Fra 1.599,-
  Bonifacio Ankerline for vinsj - Robline

  Ankerline på rulle, plast

  Komplett med beslag og rulle. Et meget bekvemt system, som gjør slutt på det våte og tunge ankertauet. Før du ankrer opp med Ankarolina, fester du ankeret og drar ut ca. 2 meter bånd. Så er det bare å hive ankeret ut. Båndet løper automatisk uten å floke seg, og du behøver ikke å passe på. Når du kommer til land trekker du opp båndet og henger det fast på pulleren.
  Fra 1.949,-
  Ankerline på rulle, plast

  Ankerline med tau og kjetting - Quick

  Ankerline med kjetting fra Quick.
  2.999,-
  Ankerline med tau og kjetting - Quick

  Rapallo, 3-slått ferdigfortøyning m/kause

  Ferdig spleiset fortøyningstau med kause
  Fra 147,-
  Rapallo, 3-slått ferdigfortøyning m/kause
 • Rio, flettet ferdigfortøyning m/øye - Robline

  Ferdig spleiset fortøyningstau med øye
  Fra 239,-
  Rio, flettet ferdigfortøyning m/øye - Robline

  Fortøyningsfjær, Forsheda

  Forsheda - den originale fortøyningsfjæren i gummi. Høy kvalitet. Passer til tau i dimensjoner fra 10-24 mm.
  Fra 169,-
  Fortøyningsfjær, Forsheda

  Fortøyningsfjær, ARGO

  Rimelig fortøyningsfjær ARGO i gummi.
  Fra 118,-
  Fortøyningsfjær, ARGO

  Rio fortøyningstau - Metervare

  Kinkfritt fortøyningstau for den som elsker det vakre. Selges pr. meter.
  Fra 27,-
  Rio fortøyningstau - Metervare
 • Rapallo fortøyningstau - Metervare

  Dette klassiske synketau gir høy slitestyrke. Selges pr. meter.
  Fra 15,-
  Rapallo fortøyningstau - Metervare

  Fortøyningsbøye Polyform MR/MG-serie

  Punkteringsfri fortøyningsbøye med gjennomgående, varmgalvanisert jern. Gripering i toppen, svivel i bunnen. Produsert av Bacell skum med 100% lukkede celler. Punkteringssikker og synkefri. UV bestandig materialer, gjennomfarget.
  Fra 649,-
  Fortøyningsbøye Polyform MR/MG-serie

  Fortøyningsbøye Polyform MB-serie

  MB-serien er synkefrie fortøyningsbøyer som blir brukt til fortøyninger, markering av fiskeutstyr og oppdrettsanlegg, kabler, rørgater og andre installasjoner i overflaten. Bøyene er bygget opp av et rotasjonsstøpt PE-skall som er fylt med polystyrenskum (EPS). Bøyene leveres med varmgalvanisert armatur med svivel.
  Fra 1.549,-
  Fortøyningsbøye Polyform MB-serie
 • Åregaffel, galvanisert

  Åregaffel i galvanisert stål.
  Fra 31,-
  Åregaffel, galvanisert

  Typhoon Pro – Dykkemaske og snorkel for barn og kvinner

  Dette komplette settet med dykkemaske og snorkel gir virkelig mye for pengene og har utmerket funksjonalitet.
  Fra 349,-
  Typhoon Pro – Dykkemaske og snorkel for barn og kvinner

  Typhoon Pro – Dykkemaske og snorkel for voksne

  Dette komplette settet med dykkemaske og snorkel gir virkelig mye for pengene og har utmerket funksjonalitet.
  Fra 399,-
  Typhoon Pro – Dykkemaske og snorkel for voksne

  Strandstol med nakkepute

  Laget i aluminium. 1 x 1 textliene materiale. Justerbar i 8 posisjoner.
  529,-
  Strandstol med nakkepute
 • Dekkstol, grå

  Laget i aluminium. 2 x 1 textliene materiale.
  619,-
  Dekkstol, grå

  Gassbeholder, Butan, til minikjøkken og varmeovn

  Gassbeholder 220 g Butan. Passer til bl.a. minikjøkken prodnr. 1032060/62/65.
  35,-
  Gassbeholder, Butan, til minikjøkken og varmeovn

  Regulator m/1,5m slange

  Regulator 30bar og 1,4 m gassslange 10 mm.
  CE godkjent.
  299,-
  Regulator m/1,5m slange

  Grill til minikjøkken, teflon

  Teflonbelagt grillplate i aluminium med porselenbelagt holder. Leveres med kraftig plateholder/flaskeåpner. Passer til begge våre butangassdrevne minikjøkken (prodnr. 1032060/62). Bør kun brukes utendørs i godt ventilerte områder.
  149,-
  Grill til minikjøkken, teflon
 • Grytesett m/avtakbare håndtak

  Praktisk grytesett med avtakbare håndtak. Gryter/Panner er belagt med non-stick belegg. Settet er meget plassbesparende da alle deler kan stables oppi hverandre - perfekt for båt og camping!
  539,-
  Grytesett m/avtakbare håndtak

  Grytesett 3 stk, gass/induksjon

  Grytesett i rustfritt stål med glasslokk som fungerer like godt på gassbluss som på induksjonstopp. 3 gryter 2, 3 og 4,3 liter som kan stables i hverandre.
  689,-
  Grytesett 3 stk, gass/induksjon

  RIB SilverMarine 300

  Liten RIB i PVC med glassfiberskrog fra SilverMarine. Tre isolerte luftkamre. For 3 personer. Solid og kraftig med forsterkede ender.
  RIB SilverMarine 300

  Snap Davit m/håndtak

  Snap-Davit med håndtak. Monteres horisontalt på badeplattform. Komplett sett bestående av 2 plattformdeler og 2 puter m/bøyle. Alt metall er av syrefast stål.
  1.899,-
  Snap Davit m/håndtak
 • Camping Lanterne, 17 LED m/prisme

  Lanterne/lykt med 17 LED m/prisme. For 4 stk C-batterier eller 4 stk AAA batterier (adapter medfølger).
  239,-
  Camping Lanterne, 17 LED m/prisme

  Dykkerlykt vanntett 20 m IP68

  Vanntett Dykkerlykt med kraftig LED-lys + batterier. Meget høy plastkvalitet.
  249,-
  Dykkerlykt vanntett 20 m IP68

  Hodelykt LED, spot/flomlys - Energizer

  ATEX-godkjent hodelykt, 70 lumens. 2 røde LED, 1 grønn LED og justerbart hvitt lys. Spot til flomlys.
  499,-
  Hodelykt LED, spot/flomlys - Energizer
 • Hodelykt LED, vanntett til 20m

  Hodelykt LED med silikon hodebånd.
  Kan brukes til dykking. Vanntett til 50m.
  229,-
  Hodelykt LED, vanntett til 20m
 • Nøkkelring - Robship

  Nøkkelring fra Robship i EVA-skum. Nøkkelringen flyter og har fransk krok og ring i syrefast stål 316.
  110,-
  Nøkkelring - Robship

  Nøkkeldobbe korkball

  Kraftig nøkkeldobbe med korkball/er som hindrer nøkkelknippet i å gå til bunns.
  Fra 43,-
  Nøkkeldobbe korkball

  Solbrille Maui, Sort, Polarisert

  Den letteste modellen. Myk og behagelig å ha på med polarisert glass og kommer med eske til å ha brillene i.
  379,-
  Solbrille Maui, Sort, Polarisert

  Solbrille Jarva, Sort, Polarisert

  En stor ramme som passer til alle. Polarisert glass som tar vekk gjenskinn, kommer med eske til å ha brillene i.
  319,-
  Solbrille Jarva, Sort, Polarisert
 • Badetermometer, orange topp, flytende

  Badetermometer i plast med flytedobbe.
  79,-
  Badetermometer, orange topp, flytende

  Badetermometer m/lodd

  Badetermometer i plast med blylodd.
  49,-
  Badetermometer m/lodd

  SUP "Stand Up Paddling" brett SPK-4 u/åre 3,65 m

  Opblåsbart brett for stående padling "SPK-4". 15Psi. Mål 365x82x15 cm. Egenvekt 12,5 kg. Tåler vekt opptil 160 kg. Leveres med bag, pumpe og reparasjonskit.
  5.999,-
  SUP "Stand Up Paddling" brett SPK-4 u/åre 3,65 m

  SUP brett Vibrant

  På få timer kan de fleste bli drevne prettpadlere. Dette er brettet som er lett å håndtere for junior og lette brukere. Ideelt brett for å komme tidlig i gang med en stadig mer populær vannsport. Brettet er oppblåsbart og tar derfor liten plass i båten/bilen under transport. leveres med pumpe ig bæreveske.
  2.490,-
  SUP brett Vibrant
 • Binding Chaser for wakeboard

  Binding "Chaser" fra Hydroslide med høy hæl og borrelås. Produsert i USA.
  1.999,-
  Binding Chaser for wakeboard

  Vannski, enkel, slalom, 170 cm

  Proff slalom vannski med stillbar binding. Høy kvalitet fra Ron Marks.
  1.949,-
  Vannski, enkel, slalom, 170 cm

  Gass varmeovn m/shut off, portabel

  Gass varmeovn med hus i stål/ABS-plast og keramisk brenner. Ovnen bruker butangassbeholder (1032061) og gasstrykket kan justeres. Den er utstyrt med ODS (Oxygen Depletion System). Det vil si at ovnen slukkes automatisk hvis oksygeninnholdet i rommet faller til 16 % (normalverdi 21 %). Gasstilførselen vil også stoppe og ovnen vil slukke hvis ovnen velter eller ved gasslekkasje. Gassovnen kan brukes i alle ventilerte områder. CE-godkjent. Brenner ca. 2 timer.
  679,-
  Gass varmeovn m/shut off, portabel

  Parafinovn (Aladdin KSP-229)

  Effektiv parafinvarmer. Brenner opptil 18 timer med maksimal effekt på en 4,6 liters tank.
  399,-
  Parafinovn (Aladdin KSP-229)
 • Værstasjon, Vantage Pro2 Kablet - Davis

  Davis Vantage pro2 kablet. Komplett værstasjon som måler temperatur og luftfuktighet ute og inne, vind retning og hastighet, samt regn.
  Fra 4.999,-
  Værstasjon, Vantage Pro2 Kablet - Davis

  Værstasjon, Vantage Pro2 trådløs - Davis

  Davis Vantage Pro2 trådløst. Komplett værstasjon som måler temperatur og luftfuktighet ute og inne, vind retning og hastighet, samt regn. Trådløs stasjon med inntil 300 meter rekkevidde.
  Fra 5.849,-
  Værstasjon, Vantage Pro2 trådløs - Davis

  Kopling K46, Morse D-290

  Adapter K46, for å tilpasse M-47 styrekabel til T-71FC, T-71NRFC og Morse D290.
  329,-
  Kopling K46, Morse D-290
 • Sylinder 12 V ny type 330mm

  12VDC elektromekanisk actuator/sylinder for trimplan. Inkludert braketter og 1 meter kabel.
  3.499,-
  Sylinder 12 V ny type 330mm

  Kontrollpanel til trimplan, ovalt - Lectrotab

  Vanntett trimplankontroll med posisjonsindikator. Automatisk nattdimming av lysene.
  3.999,-
  Kontrollpanel til trimplan, ovalt - Lectrotab
 • Bensinkopling motor, OMC 3/8" - Scepter

  Bensinkopling for Johnson/Evinrude i meget høy kvalitet fra amerikanske Moeller. High flow. Store motorer må bruke denne modellen.
  62,-
  Bensinkopling motor, OMC 3/8" - Scepter

  Bensinkopling motor, Yamaha 3/8" - Scepter

  Bensinkopling for Yamaha i meget høy kvalitet fra amerikanske Moeller. High flow. Store motorer må bruke denne modellen.
  69,-
  Bensinkopling motor, Yamaha 3/8" - Scepter

  Dødmannsknapp, komplett "lux"

  Dødmannsknapp Lux. Kan både koble og bryte strømmen. Leveres med ledning med flytedobbe.
  109,-
  Dødmannsknapp, komplett "lux"
 • Dødmannsknapp, komplett, universal

  Dødmannsknapp. Kan både koble og bryte strømmen. Leveres med ferdig snor på 90 cm.
  57,-
  Dødmannsknapp, komplett, universal

  Impeller CEF 500102T

  Impeller i gummi fra Italia for Jabsco.
  519,-
  Impeller CEF 500102T

  Impeller CEF 500103T

  Impeller i gummi fra Italia. Den eneste sikre identifikasjonen er originalnummeret.
  519,-
  Impeller CEF 500103T

  Motorromsisolasjon - Isoboat 60X100

  Kombinasjonsmateriale for isolasjon. Brukes i motorrom i båt eller andre steder det er behov for isolasjon.
  559,-
  Motorromsisolasjon - Isoboat 60X100
 • Skrogisolasjon m/bly

  Isolasjonsmateriale med flott lærstruktur som monteres direkte på interiørflatene. Demper lyd fra motor og skrog ombord.
  949,-
  Skrogisolasjon m/bly

  Motorspyler for utenbordsmotor

  Motorspyler outboard. Koples til vannslangen når utenbordsmotoren skal kjøres i ferskvann.
  87,-
  Motorspyler for utenbordsmotor

  Motorspyler for utenbordsmotor "Dual flow"

  Motorspyler "Dual flow" fra Nuova Rade. Koples til vannslangen når utenbordsmotoren skal kjøres i ferskvann. På denne modellen tilføres vannet fra begge sider ved hjelp av en y-kopling.
  209,-
  Motorspyler for utenbordsmotor "Dual flow"

  Anode, Mercruiser Alpha 1 og 2

  Sinkanode for Mercruiser Alpha 1 og 2 gen.
  369,-
  Anode, Mercruiser Alpha 1 og 2
 • Anode, Mercruiser Alpha I, II gen

  Sinkanode for Mercruiser Alpha I, Alpha II gen.
  125,-
  Anode, Mercruiser Alpha I, II gen

  Anode, OMC 50-200 hk

  Sinkanode for OMC 50, 60, 70, 90, 140 hk.
  96,-
  Anode, OMC 50-200 hk

  Anode, OMC 90 hk

  Sink for OMC 90 hk.
  369,-
  Anode, OMC 90 hk

  Anode Volvo Penta 250-280

  Sinkanode for Volvo Penta 250/270/280.
  179,-
  Anode Volvo Penta 250-280
 • Anode Volvo Penta 280

  Sinkanode for Volvo Penta 280.
  179,-
  Anode Volvo Penta 280

  Anode Yamaha 2-4 hk A/B

  Sinkanode for Yamaha Malta 3,5 hk + 2B/3 A/4 A/5C.
  87,-
  Anode Yamaha 2-4 hk A/B
 • Slangestuss til 500 FG/MAM 10mm*16

  Slangestusser til 500 FG/MAM. Leveres med 8 og 10 mm.
  139,-
  Slangestuss til 500 FG/MAM 10mm*16

  Gearoljepumpe- Multi Brand

  Gearoljepumpe med adapter som gjør at den passe til oljeflasker med ulik størrelse på tut.
  119,-
  Gearoljepumpe- Multi Brand

  Service kit (23870)

  Service kit til prodnr 1060187 (23870). SK399-0101
  589,-
  Service kit (23870)
 • Sinkanode skrog, rektangulær

  Rektangulær anode fra Sørlandets Sink Produkter.
  Fra 169,-
  Sinkanode skrog, rektangulær

  Sinkanode Fairline, 185 mm

  Hullavstand: 80 mm
  399,-
  Sinkanode Fairline, 185 mm

  Sjøvannsfilter, plast

  Sjøvannsfilter av kraftig plast-materiale. Forsterket utgave med uttak/inntak vertikalt. Gjennomsiktig topp for enkel inspeksjon.
  Fra 299,-
  Sjøvannsfilter, plast

  Sjøvannsfilter i messing m/sidefeste

  Meget solid filter i massiv messing med transparent lokk for lett inspeksjon. Inntak i bunnen og uttak på siden.
  Fra 1.999,-
  Sjøvannsfilter i messing m/sidefeste
 • Bordplate, Nautic Star, balcony

  Klapp-/hengebord i teak med dekorativ stjerne i senter.
  Fra 2.949,-
  Bordplate, Nautic Star, balcony

  Bordsøyle 3-trinn regulerbar

  MI-TSM2969 Tre-trinn regulerbar bordsøyle. Heavy Duty beregnet for store bordplater.
  1.699,-
  Bordsøyle 3-trinn regulerbar

  Bordsøyle BSR5070, manuell reg. 500-700 mm

  MI-BSR5070 høyglanspolert justerbar/flyttbar bordsøyle med sviveltopp. Med to base/stett enheter (prodnr. 1044141) kan bordsøylen enkelt flyttes mellom disse. 360 grader rotasjon.
  1.249,-
  Bordsøyle BSR5070, manuell reg. 500-700 mm
 • Glass PORT, 4 stk

  Glass produsert av uknuselig polykarbonat.
  Fra 249,-
  Glass PORT, 4 stk

  Vinglass Strahl 4stk Gaveeske 245ml

  Lekre gaveesker med uknuselige glass i polycarbonat fra Strahl.
  449,-
  Vinglass Strahl 4stk Gaveeske 245ml
 • Glass/flaskeholder, toppmontert, syrefast

  Toppmontert glass-/flaskeholder i syrefast stål 316. Leveres med skruehull eller med bolter og muttere.
  Fra 173,-
  Glass/flaskeholder, toppmontert, syrefast

  Vinglass u/stett Strahl 4stk Gaveeske 247ml

  Lekre gaveesker med uknuselige glass i polycarbonat fra Strahl.
  449,-
  Vinglass u/stett Strahl 4stk Gaveeske 247ml

  Instrumentsett - krom

  Meget pent instrumentsett med ur, barometer og skipsklokke i forkrommet messing montert på en svartlakkert plate.
  2.449,-
  Instrumentsett - krom

  Instrumentsett, klokke/barometer

  Instrumentsett med to deler. Klokke og barometer montert på plate i edeltre. Løst messingskilt for gravering.
  2.649,-
  Instrumentsett, klokke/barometer
 • Kokeapparat standard 2 bluss

  Standard 2 bluss (1000 (73g/t), 1750 Watt (127 g/t):
  2.999,-
  Kokeapparat standard 2 bluss

  Nedfellbar kokeapparat m/vask/glasstopp

  Rektangulær kokeplate kombinert med rund vask med diam 230mm, brenner med selvblokkerende flammelokk og syrefaste hengsler med vibrasjonsdemping.
  4.799,-
  Nedfellbar kokeapparat m/vask/glasstopp

  Matte "Welcome on board"

  Marineblå matte i PVC med hvit tekst. Kraftig sidekant. Underside med antiskli.
  94,-
  Matte "Welcome on board"

  Matte "Anker Teppe"

  Marineblå matte med hvit anker. Kraftig sidekant. Underside med antiskli.
  649,-
  Matte "Anker Teppe"
 • U-list, teak 1,7 m

  Lengde: 1700 mm
  0,-
  U-list, teak 1,7 m

  Hjørne, teak

  Leveres i konveks eller konkav utgave.
  0,-
  Hjørne, teak

  Bordklokke

  Dekorativ bordklokke i polert messing.
  239,-
  Bordklokke

  Bordklokke i stativ

  Bordklokke i stativ. Nydelig sett i støpt messing montert på mahognyplate.
  829,-
  Bordklokke i stativ
 • Stolsøyle SMR1235 Short Slide man. 340-470 mm, 12" sokkel

  MI-SMR 1235 Heavy Duty stolsøyle med kort glideskinneskinne (289 x 182 mm) høyde reg. 340-470 mm.
  2.149,-
  Stolsøyle SMR1235 Short Slide man. 340-470 mm, 12" sokkel

  Stolsøyle SMA modell man. reg.

  MI-SMA anodisert man. reg. stolsøyle med sviveltopp. 360 grader rotasjon.
  Fra 1.249,-
  Stolsøyle SMA modell man. reg.

  Tallerkenskuff, teak

  Høyde: 96 mm
  0,-
  Tallerkenskuff, teak
 • Kuleventil kompositt for display BSP

  Kuleventiler med innebygget sensor. Sender signal til display og viser status, om den er åpen eller lukket.
  Fra 1.599,-
  Kuleventil kompositt for display BSP

  Display for kompositt kuleventiler

  Viser til enhver tid hvilke kuleventiler som er åpne eller lukket.
  2.999,-
  Display for kompositt kuleventiler

  Bend innv./utv. 45 grader messing

  Albue/Bend "han/hun" 45° med innvendige og utvendige rørgjenger. Laget i messing. ISO 228/1 og ISO 7/1 (BS 21).
  Fra 67,-
  Bend innv./utv. 45 grader messing

  Bend innv./utv. 90 grader messing

  Albue/Bend "han/hun" 90° med innvendige og utvendige rørgjenger. Laget i messing. ISO 228/1 og ISO 7/1 (BS 21).
  Fra 49,-
  Bend innv./utv. 90 grader messing
 • Bend innv./innv. 90 grader syrefast

  Albue/Bend "hun/hun" 90° med innvendige rørgjenger. Laget i syrefast stål 316.
  Fra 28,-
  Bend innv./innv. 90 grader syrefast

  Bend innv./utv. 90 grader syrefast

  Albue/Bend "han/hun" 90° med innvendige og utvendige rørgjenger. Laget i syrefast stål 316.
  Fra 29,-
  Bend innv./utv. 90 grader syrefast

  Skroggjennomføring konkav BSP

  Produsert av glassfiberarmert nylon kompositt som gir stor styrke og lav vekt. Partiet der slangen kobles på er laget så langt at det er plass til 2 slangekoblinger som gir en tettere og sikrere kobling. Lar seg ikke påvirke av korrosjon og elektrolyse. Kjemikaliebestandig, tåler diesel, bensin og bunnstoff. UV bestandig, og blir ikke misfarget. Leveres med separat pakning. Tåler temperatur fra -20 til +110 °C.
  Fra 95,-
  Skroggjennomføring konkav BSP

  Skroggjennomføring stuss kompositt BSP

  Produsert av glassfiberarmert nylon kompositt som gir stor styrke og lav vekt. For tilkobling av slange direkte på skroggjennomføringen.
  Fra 99,-
  Skroggjennomføring stuss kompositt BSP
 • Slange PVC, polyesterarmert

  Polyesterarmert PVC-slange. For trykkvannssystemer ombord. Oljebestandig.
  Fra 9,-
  Slange PVC, polyesterarmert

  Slange PVC, stålarmert pr. meter

  Stålarmert PVC-slange. Tåler kraftig bøy før den blir flat. Velegnet til lensepumper, selvlensing, avløp etc. Priser er pr. meter. Lengste lengde er 50 meter pr rull. Kappes i bestilt lengde/antall.
  Fra 36,-
  Slange PVC, stålarmert pr. meter

  Elektrisk toalett 12V - Jabsco

  Utstyrt med impellerpumpe. Selvsugende inn på opp til 1,2 meter, trykkhøyde ut opp til 1,2 meter. Leveres med motorkåpe og strømbryter.
  Fra 3.999,-
  Elektrisk toalett 12V - Jabsco

  Stillegående elektrisk toalett med pumpe - Jabsco

  Leveres med to meget stillegående pumper, en membranpumpe for vanninntak (som kan plasseres hvor som helst), og en sentrifugalpumpe med kniv for uttak.
  Fra 7.699,-
  Stillegående elektrisk toalett med pumpe - Jabsco
 • Trykkvannspumpe Par-Max 1,9. 7L/M 12V Jabsco

  Trykkvannspumpe til 2 tappesteder. Gir jevnt trykk. Trenger ikke akkumulatortank. 31295-0092
  1.149,-
  Trykkvannspumpe Par-Max 1,9. 7L/M 12V Jabsco

  Par-max 3 - spylepumpe uten slange

  Par-max 3 spylepumpe uten slange.
  1.849,-
  Par-max 3 - spylepumpe uten slange

  Trykkvannspumpe Par-Max 2,9. 11L/M Jabsco

  Trykkvannspumpe Jabsco til 3 tappesteder. Gir jevnt trykk. Trenger ikke akkumulatortank.
  Fra 1.199,-
  Trykkvannspumpe Par-Max 2,9. 11L/M Jabsco

  Par-Max 3 - 3.5 GPM

  Effektiv og selvsugende trykkvannspumpe for båter av medium størrelse. Leveres med 13 mm slangestusser og 1/2" gjenger som enkelt festes i pumpen. Stillegående og høy kvalitet.
  Fra 2.699,-
  Par-Max 3 - 3.5 GPM
 • Varmtvannsbereder Compact - Sigmar

  Varmtvannstank fra Sigmar for tilkobling til båtens kjølevannssystem. Tankene leveres med kabel og støpsel for 220V, sikkerhetsventil, tilbakeslagsventil, 220V varmeelement på 800 W og termostat. Tankene kan lett utstyres med blandeventil (prodnr. 1033320-5) for å drøye innholdet av varmtvann, og/eller for å senke maks-temperaturen i berederen. Sigmar beredere har et monteringsvennlig og robust design. Berederne har stor fleksibilitet mht. montering. Alt er integrert. Dekselet er av plast (20-40 l) eller plast/316 Inox (60-80 l).
  Fra 4.299,-
  Varmtvannsbereder Compact - Sigmar

  Varmtvannsbereder Basic rustfri - Isotemp

  Isotemp Basic leveres i rustfi utførelse. Alt som er i kontakt med vann er laget av syrefast stål. Den kan monteres både horisontal og vertikalt. Den er isolert med polyuretan skum for minst mulig varmetap. Den leveres med blandeventil som standard.
  Fra 5.699,-
  Varmtvannsbereder Basic rustfri - Isotemp

  Blandeventilsett til varmtvannsbereder

  Varmtvannsberederen kan lett utstyres med blandeventil for å drøye innholdet av varmtvann, og/eller for å senke makstemperaturen i berederen.
  1.049,-
  Blandeventilsett til varmtvannsbereder

  Varmtvannsbereder Spa - Isotemp

  Isotemp SPA leveres i 5 forskjellige størrelser. De leverer høy marine kvalitet. Innertanken er i rustfritt stål. Den er kraftig isolert med polyuretan skum for minst mulig varmetap. Leveres standard med 6 bar sikkerhetsventil.
  Fra 3.699,-
  Varmtvannsbereder Spa - Isotemp
 • Blandeventil Sett Basic/Slim-B 2007-

  Blandeventil til Isotemp varmtvannsbereder. Fra 2007 - dd.
  949,-
  Blandeventil Sett Basic/Slim-B 2007-

  Stålvask rund, buet

  Rund stålvask. Leveres komplett med propp, sil og 1" avløp. (prodnr. 1004003).
  Fra 989,-
  Stålvask rund, buet

  Vask ASA-plast, hjørnebolle

  Vakuumstøpt hjørnevask i hvit ASA-plast fra Seaworld. Vasken leveres uten avløp.
  359,-
  Vask ASA-plast, hjørnebolle

  Bunnstoff Hard Racing

  Hardt bunnstoff
  Fra 959,-
  Bunnstoff Hard Racing
 • Bunnstoff SilicOne - Hempel

  HEMPELs nyeste innovasjon og tekniske nyvinning ? det nye SilicOne Fouling Release System!
  Fra 329,-
  Bunnstoff SilicOne - Hempel

  Bunnstoff Hard Racing TecCel

  Er et hardt bunnstoff som inneholder TecCel for en glatt overflate som reduserer friksjonen. Egnet til motorbåter, seilbåter, og hurtig gående båter.
  Fra 399,-
  Bunnstoff Hard Racing TecCel

  Presenning 260 g

  Ny prisgunstig presenning i god kvalitet. 260 gram pr m².
  Fra 449,-
  Presenning 260 g

  - 19%

  Dekkstativ i aluminium m/bag

  Prisgunstig serie med dekkstativ i sjøvannsbestandig aluminium. Stativet har klikksystem som gjør det enkelt i bruk.
  Fra 3.749,-
  Dekkstativ i aluminium m/bag
 • Epoxy Filler

  En tett og vannbestandig 2-komponent epoxysparkel til glassfiber, tre, betong, jern, stål og andre materialer. Brukes til reparasjon av glassfiberpest. Herder til en hard og slipbar overflate. Lettslipt. For bruk over og under vannlinjen. Synker minimalt etter herding. Den er motstandsdyktig overfor vann, alifatiske løsemidler og lignende.
  Fra 229,-
  Epoxy Filler

  Unifiller grey 350 gram

  Hurtigtørkende 1-komponent universal sparkelmasse. Kan brukes fra 10 cm over vannlinjen på fribordet på glassfiber- og trebåter. Må ikke brukes oppå epoxy produkter. Tuber på 350 gram. Brukes til mindre skader. Sparkle alltid flere tynne lag for å oppnå best mulig resultat.
  99,-
  Unifiller grey 350 gram

  Tynner - Hempel

  Hempels malinger er produsert og levert slik at tynning normalt ikke er nødvendig under forutsetning av at malingen er omhyggelig blandet. Dersom malingen derimot skal påføres med lav filmtykkelse (f.eks. som sealer) eller dersom malingen har blitt for tykk, f.eks. i kaldt vær, kan den Hempel Tynner som er angitt på malingens produktdatablad tilsettes for å gi malingen en egnet påføringskonsistens. Generelt skal tynning holdes til et minimum da kvaliteten på malerarbeidet vil bli forringet ved tilsetting av for mye tynner. Likevel, hvis påføring skjer ved høye temperaturer (luft og/eller stål), kan tynningen overskride grensene gitt i de tekniske databladene for å unngå tørrsprøyting og dårlig filmdannelse.
  Fra 159,-
  Tynner - Hempel
 • Vinsjline, syntetisk tau, 5mm 12m

  Vinsjline i syntetisk tau. Breaking load 2550 kg
  289,-
  Vinsjline, syntetisk tau, 5mm 12m

  Båtsportkart Serie 1-40, C1 og Se1-2

  Perfekt for planlegging og navigering til sjøs.
  Fra 499,-
  Båtsportkart Serie 1-40, C1 og Se1-2

  Atlas No 3 Sørlandet Øst - Kristiansand til Kragerø

  Kit inneholder følgende sjøkart:
  599,-
  Atlas No 3 Sørlandet Øst - Kristiansand til Kragerø

  Atlas No 4 Sørlandet Vest - Flekkefjord til Kristiansand

  Kit inneholder følgende sjøkart:
  599,-
  Atlas No 4 Sørlandet Vest - Flekkefjord til Kristiansand
 • Navionics elektroniske sjøkart.

  Navionics elektroniske sjøkart.
  Fra 1.349,-
  Navionics elektroniske sjøkart.

  Kompass Offshore 135 frontavlest, sort

  Offshore 135 passer båter over 9 meter (30 fot +).
  3.199,-
  Kompass Offshore 135 frontavlest, sort
 • Kompass Offshore 75 minipedistal

  Passer motorbåter 5 til 9 meter, typisk RIB og skjærgårdsjeep.
  Fra 1.299,-
  Kompass Offshore 75 minipedistal

  Dekksforskr. forkrommet rett

  Dekksforskruvning i forkrommet messing.
  Fra 599,-
  Dekksforskr. forkrommet rett

  Dekksforskr. forkrommet 45 grader

  Dekksforskruvning 45° med slangenippel i syrefast stål.
  Fra 599,-
  Dekksforskr. forkrommet 45 grader
 • Hengsel syrefast 39 x 38 mm

  Syrefast stål, høyglanspolert.
  Fra 49,-
  Hengsel syrefast 39 x 38 mm

  Hengsel syrefast 46 x 37 mm

  Syrefast stål, høyglanspolert.
  Fra 44,-
  Hengsel syrefast 46 x 37 mm
 • Beskytt baugen med Bowshield

  BowShield beskytter et svært sårbart sted på baugen din.
  Fra 599,-
  Beskytt baugen med Bowshield

  Tallon Base 12/24V

  Klassisk mottaker for Tallon Systems som kan brukes til et stort antall tilbehør/utstyr. Mottakeren er laget i nylon og er designet for naturlig drenering. Leveres med sikring på 10 A i vanntett hylse samt kabel på 200 mm. Frontplate er i svart/hvit polykarbonat eller syrefast stål 316.
  0,-
  Tallon Base 12/24V

  Tallon Base for Lowrance Produkter

  Komplett moteringsløsning for Lowrance Elite, Mark og X-4 Series FishFinders/Chartplotters (eks. DSI). Leveres komplett med Tallon Elite Socket (12V) og Lowrance Transducer Cable.
  459,-
  Tallon Base for Lowrance Produkter
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2018 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis