Vi er eksperter på små funksjonelle båter

Vår visjon og hovedmål er alltid å være best og billigst på små kvalitetsbåter.

Vår forretningsidé er å tilby et stort utvalg av gode, solide og funksjonsriktige båter til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem. Dette er tankegangen bak alt vi gjør, fra vår egen produksjon til innkjøp av båter fra fabrikker fra hele verden.

Til nå har vi lykkes med vårt mål. Ingen i Norge selger så mange båter som det vi gjør. Det lønner seg nemmelig alltid å handle hos oss.

Aluminium = Lav vekt og stor styrke

Aluminium er svært sterkt og holdbart, men er også langt lettere enn både tre, glassfiber, plast og stål. De fleste som anskaffer seg en av våre aluminiumsbåter blir overrasket over hvor robust og god den er.

Aluminium er miljøvennlig og 100 % resirkulerbart.

Aluminium er det metallet vi finner mest av naturen. I jordskorpen er det så mye som 8,1 prosent aluminium. Aluminium er et av de mest utbredte grunnstoffer i jordskorpa. Spesielt mye finner man i glimmer, feltspat og leire.

Vekten av en brusboks i aluminium veier bare sju prosent av vekten til en glassflaske med tilsvarende volum.

Aluminium er overlegent som byggemateriale. Egentlig burde alle fritidsbåter vært laget av aluminium, om man skulle ta hensyn til miljø og sikkerhet. Dette er et materiale som overgår plasten på mange måter. Aluminium verken ruster, råtner, brenner eller reagerer på fuktighet. Det er enkelt å vedlikeholde og har stor motstandsevne for støt. Aluminium er fire ganger så slagkraftig og 20 prosent lettere enn plast.

På grunn av aluminiumbåtenes lave vekt, har de ikke det samme motorbehovet som båter i glassfiber i tilsvarende størrelse.

Å resirkulere aluminium krever bare fem prosent av den energien som skal til for å fremstille aluminium fra bauxitt.

Våre aluminiumsbåter yter ca. den samme farten som en glassfiber eller trebåt, men med kun halvparten av motorstørrelsen.

Våre ansatte

Alle som arbeider i vår butikk er entusiastiske og bevisste. De brenner for det de jobber med.

Hvis man ikke har hatt båt tidligere, er man ofte usikker på hva slags farkost man er mest tjent med og hvilken modell man skal velge. For våre ekspeditører er det viktig å snakke med deg, slik at vi sammen kan definere dine behov. På bakgrunn av dette vil vi hjelpe deg med å finne ut hvilken båt du er mest tjent med å kjøpe.

Hos oss får du gode råd og veiledning ut ifra dine egne behov.

Du skal være fornøyd

Vi setter vår ære i å levere deg gode produkter på en rask og effektiv måte.

Du skal være fornøyd når du handler hos oss. God service og rask levering. Ja, det er en selvfølge.

I vår bedrift har alle de ansatte plikt og myndighet til å gjøre deg som kunde fornøyd.

Vi finner alltid gode løsninger.