Tohatsu og pålitelighet

Du kan spørre en hvilken som helst Tohatsu-eier, og han eller hun vil kunne bekrefte at deres motor er driftsikker og pålitelig. Pålitelighet er nemmelig Tohatsu`s kjennetegn nr.1. Derfor velger de fleste Tohatsu-eiere på ny Tohatsu hvis de skal kjøpe seg en motor nr. 2.

page111.jpg

Driftsikker og alltid pålitelig

Svært ofte blir Tohatsu sammenlignet med Toyota på bilsiden. Driftsikker, lang holdbarhet, bensingjerrig og riktig pris. Tohatsu og Toyota er eksempler på Japansk teknologi på sitt aller beste.

Yrkesbrukere som krever det aller beste velger Tohatsu

Foruten privatpersoner, leverer vi Tohatsu-motorer til Politiet, Forsvaret, brannstasjoner, redningsselskaper, entreprenører, turistforeninger, utleiefirmaer, oppdrettsnæringen, oljeselskaper og mange, mange flere. Dette er brukere som benytter motorene i viktig arbeid hver dag, hele året. De er helt nødt til å kunne stole på sine utenbordsmotorer, uansett vær og temperaturforhold.

Redningsselskaper over hele verden velger Tohatsu. Dette gir selvfølgelig også trygghet for den «vanlige» båtbruker som ferdes langs kysten.Enkelt vedlikehold

Enkelt vedlikehold er også noe som kjennetegner Tohatsu`s robuste motorteknologi, noe som igjen resulterer i svært pålitelige maskiner. For å kunne gi trygghet på sjøen er Tohatsu-motorer utstyrt med et ”motor-overvåkningssystem” som blant annet varsler om varmkjøring og feil ved oljetrykk og oljenivå. Alle Tohatsu motorene er utstyrt med ”start-i-gir-sperre” og nødstoppbryter (dødmannsknapp).

page112.jpg

Grundig kontrollsjekk før motorene forlater fabrikken i Japan

Alle Tohatsu-motorene gjennomgår en grundig og omstendelig kontrollsjekk før de forlater fabrikken i Japan. Alle motorene blir prøvekjørt i vanntanker og nøye sjekket. Dette gir deg som Tohatsu-kjøper en ekstra trygghet og en sikkerhet på at maskinen som du kjøper fungerer 100% optimalt fra første minutt.
Alle motorene er overflatebehandlet med flere lag primer og lakk slik at de tåler de tøffeste og mest værharde påkjenningene på sjøen i mange, mange år.Laget for et barskt klima

Tohatsu er tilpasset det barske klimaet som vi har langs Norges kyst, og er derfor et av de mest solgte utenbordsmerkene i Skandinavia. Dette gjør sitt til at service og vedlikehold er enkelt å få gjennomført i hele Norge.S.O.L.A.S. godkjenning

Tohatsu er den eneste produsenten av utenbordsmotorer som har S.O.L.A.S. godkjenning. Derfor velges Tohatsu av redningspersonell og andre profesjonelle brukere over hele verden.

page113.jpg