Terhi – en pionèr på sikkerhet og kvalitet

Terhi-båtene lages av ABS – termoplast. Dette er et overlegent og meget gunstig materiale for båtbygging. Terhi har gjennom mange år utviklet en enestående byggeteknikk og en spesiell sandwichkonstruksjon, som i kombinasjon med ABS-plasten gjør Terhi-båtene utrolig sterke, stive, holdbare og i praksis synkefrie!

ABS-plast

Under byggeprosessen vakuumformes ABS-plasten til båtenes inner- og ytterskrog. Hullrommet mellom skrogene fylles med polyuretanskum, noe som binder skrogene sammen til en fast enhet.
Skrog og dekk er montert sammen i en ”hi-tec” prosess som forbinder innvendig og utvendig skrog til en stiv sandwich-konstruksjon.
Uretanskummet som lages i en skumpresse under ett trykk på nesten 30.00kp/m2, består av helt tette celler og suger derfor ikke vann.Unik byggeteknikk

Ved hjelp av denne enestående byggeteknikken, oppnås det en kompakt og solid sandwichsstruktur. ABS-plasten er UV-beskyttet, og tåler alle værforhold samt harde og tøffe støt og påkjenninger uten å ta skade av det.
En Terhi-båt kan ikke få plastpest da materialet den er bygget av ikke suger vann, noe vanlige glassfiberbåter gjør.


page81.jpg

Kjøp en Terhi, og du investerer i en sikker båt med høy annenhåndsverdi!

Alle Terhi-båter er sertifisert og godkjent etter de strengeste normer Som et bevis på sikkerhet og kvalitet har alle Terhi båter et CE-sertifikat som dekker alle myndigheters krav for småbåter. Alle båtene har nordiske typegodkjenning.
Terhi båtene har i tillegg et godkjent ”U.S. Coast Guards-sertvifiat” og er godkjent i henhold til den tyske handelsflåtens GS-sikkerhetsnormer for yrkestrafikk.Kallesjer

Båtene kan leveres med havnekalesjer og kjørekalesjer avhengig av modell. Kalesjene er laget i mykt og smidig stoff.

page82.jpg

Det finnes mange ulike kallesjer å velge mellom. Ved hjelp av en av Terhi`s kallesjer forvandler du båten om til en langt ”større” og mer brukervennelig båt. Du får ”storbåt-følelse” fordi kallesjene er høye og veldig smart konstruert. Det koster noen kroner ekstra å kjøpe en kallesje, men det er virkelig verdt det.