SUP = Stand Up Paddle = Stående padling

SUP er i ferd med å bli et kjent begrep, men noen vet kanskje ikke hva det betyr? SUP betyr egentlig ”Stand Up Paddle” eller på norsk ”Stående padling”.

16.jpg

Mer og mer populært…

Flere og flere opplever hvor morsomt og fint det er å padle med SUP-brett.

SUP er en veldig kjent aktivitet i mange andre land, og har nå også inntatt Norge for alvor.

Mange forbinder SUP med Hawaii, surfing og høye bølger. Sannheten er at det er vel så morsomt å padle SUP på flatt vann langs kysten, på vann og i innsjøer.

Det trenger ikke å være dyrt å skaffe seg et SUP brett. West System Norge AS selger gode brett til en lav pris. Vi mener at man ikke skal blakke seg og bruke unødvendig mye penger for å ha det gøy på vannet.

SUP passer til unge og eldre og til alle som liker å være ved og på vannet. Du trenger ingen bestemte forhåndskunnskaper for å ta glede av å padle med et SUP brett.

Vi anbefaler alle som ikke har prøvd å padle SUP å prøve dette. Du vil garantert ikke angre.

sup003.jpg

“Stand Up Padling” er en av verdens raskest voksende sportsaktiviteter

SUP blir mer og mer populært, og flere og flere oppdager hvor utrolig morsomt det er å padle SUP. Interessen for SUP brett vokser også kraftig i Norge. Mange har skjønt hvor fantastisk fint det er å padle stående på et stødig og lett manøvrertbart brett som glir lydløst på vannet. Dette er en enkel, billig og fin måte å komme seg ut på vannet. Du trenger verken mye utstyr eller erfaring for å ta stor glede av et SUP brett.

Både hyggelig og morsomt

De fleste som prøver et SUP brett første gangen kjenner at de mestrer dette veldig godt. De fleste er overrasket over hvor stødig brettet er og hvor enkelt og morsomt det er å padle på. Du kan tilbakelegge ganske lange avstander uten å bruke alt for mye energi. Å padle på brett gir deg fin trening og dessuten opparbeider du deg bedre balanse.

SUP er en hyggelig og fin aktivitet å gjøre sammen med andre. Ingenting er så hyggelig som å padle to eller flere sammen en varm soldag, langs holmer og skjær…

Å padle på SUP brett kan på noen måter sammenlignes med å padle kajakk, men når du står og padler vil du fort merke hvor fin utsikt du har. Når du står på brettet å padler vil du ha god sikt ned mot havbunnen og ellers utover vannet. Dette er en opplevelse vi unner alle å få med seg.

Sup egner seg veldig godt på flatt vann, men er også kjempegøy å bruke til surfing der det er bølger. Et SUP brett har med andre ord et stort anvendelsesområde og det er også enkelt å frakte med seg på et biltak.

Vi selger gode og bruksvennlige allround brett

Vi selger gode allround brett. Dette er brett som passer for de fleste og til de fleste formål. Våre brett er beregnet til å bruke på fjorder, vann, elver og langs norskekysten. Vi har gode, stabile og robuste brett som passer på hytta og til vanlig fritidsbruk for vanlige mennesker. West System Norge AS selger ikke dyre jålebrett som få kan ta glede av, men vi tilbyr solide og gode bruksbrett for ”deg og meg”. Man trenger ikke, og man skal ikke betale en formue for å kunne starte med SUP padling!

18.jpg

Enkelt å lære, enkelt å bruke

De fleste vil etter kort tid føle seg komfortabel på et SUP brett.

Du vil kanskje føle deg litt ustødig helt i starten og de første gangene du prøver det, men det er virkelig verdt tiden å bli fortrolig med brettet. Du får nemmelig så utrolig mye igjen for det senere. Det beste er å begynne å padle på stille og flatt vann en dag det ikke blåser. Da vil du ha mest kontroll og ganske raskt få balansen og lære deg den teknikken som trengs for å mestre brettet.

Hvis du kjenner deg litt usikker i starten kan du begynne å padle mens du sitter på knærne. Etter hvert som du kjenner at du får balansen og føler deg trygg kan du reise deg opp på bena. Du vil fort kjenne at du blir trygg. Når du har funnet balansen og du behersker brettet har du mange fine stunder foran deg. Da er det bare å padle og nyte naturen rundt deg samtidig som du er i aktivitet og får trening. Dette er en fin måte å trene samtidig som du ikke merker at du gjør det. Når du står på brettet og padler bruker du et hundretalls ulike muskler fra fotsålene, gjennom hele kroppen og opp til hodet. Du kan padle i din egen takt, kose deg og samtidig trene ben, armer, rygg, mave og bryst.

Hvorfor starte med Stand Up Padling?

Den store fordelen med SUP er at du ikke trenger noen tidligere erfaring for å nyte padleturen. Man trenger ikke å ha mye kondisjon eller være spesielt sterk for å ta glede av et SUP brett. Terskelen for å mestre og kose seg på vannet er med andre ord lav. SUP er derfor en fin familieaktivitet og en veldig fin måte å være sammen på. Det er ikke tilfeldig at SUP er en av de raskest voksende sportsaktiviteter i verden.

SUP kontra kajakk

På noen måter kan man sammenligne SUP brett og kajakk. Begge aktiviteter gir god trening, stor naturopplevelse og fin sinnsro. Både kajakkpadling og SUP har hver sine fordeler. Mange vil framheve SUP padling som ekstra fint fordi man her står oppreist. I forhold til kajakk slipper man her smerter og verking i korsryggen og at føtter og rumpe dovner. Når du padler med et SUP brett har man god utsikt. Man ser langt utover horisonten, man ser havbunnen, fisk og maneter. Dessuten er sikkerheten stor når du padler SUP. Hvis du faller av kan du enkelt klatre opp igjen på brettet og fortsette padlingen. Brettene er brede, har stort volum og er stabile. Derfor bruker mange SUP brett for å bade fra.

SUP i bølger

Når man har padlet noen ganger på et SUP brett kan man også våge seg ut på vannet når det er litt bølger. Dette er både morsomt, spennende og utfordrene. Jo høyere bølger, jo mer spennende og gøy er det.

SUP blir mer og mer populært

Det er ikke å overdrive å si at SUP er i ferd med å ”ta helt av” i popularitet. Folk padler med SUP overalt. På innsjøer, i elver, langs kysten og på fjorder.

Flere og flere familier skaffer seg SUP brett. Dette er nemmelig en kjempefin aktivitet for både unge og de som er eldre. Alle i familien kan bruke det samme brettet.

14.jpgBarn og unge elsker å padle SUP!

Når du kjøper et SUP-brett hos oss får du følgende:

  • Et brett som holder god kvalitet og varer lenge
  • Et SUP-brett med førsteklasses sjøegenskaper
  • Et brett med stor bruksverdi i forhold til prisen
  • Et brett med stor slitestyrke og lang levetid

Kort sagt:

Et SUP-brett fra oss gir deg mye SUP for pengene!

Se videoer:

Se flere videoer her >>>

001.jpgFlere og flere opplever hvor morsomt og fint det er å padle SUP-brett.
Det trenger ikke å være dyrt å skaffe seg et godt SUP brett.
Vi selger gode brett til en lave priser. Du skal ikke blakke deg og bruke unødvendig mye penger for å ha det gøy på vannet.

002.jpgSUP passer til alle som liker å være ved og på vannet, både til yngre og eldre.
Vi anbefaler alle som ikke har padlet SUP om å prøve dette. Du vil garantert ikke angre!

sup001.jpgWest System Norge AS er Norges største og ledene utsalgssted for solide og bruksvennlige SUP brett, kajakker og kanoer.
De fleste opplever at de får ”mest for pengene” når de handler hos oss.

005.jpgSUP er en kjent aktivitet i store deler av verden, og har nå også inntatt Norge for alvor. Mange forbinder SUP med Hawaii, surfing og høye bølger. Sannheten er at det er vel så morsomt å padle SUP på flatt vann langs kysten, på vann og i innsjøer.

Vår visjon

Vår visjon og hovedmål er alltid å være best og billigst på alt som kan padles.

Vår forretningsidé er å tilby et stort utvalg av gode, solide og funksjonsriktige SUP, kajakker og kanoer til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem. Dette er tankegangen bak alt vi gjør, fra vår egen produksjon til innkjøp av kajakker og båter fra fabrikker fra hele verden.

Til nå har vi lykkes med vårt mål!

sup002.jpg

Man trenger ikke mye forkunnskaper for å ta glede på et SUP-brett!

11.jpg

Ingen i Norge selger så mange båter og brett som det vi gjør.
Det lønner seg nemmelig alltid å handle hos oss, uansett hvor i Norge du bor.

(Vi sender SUP-brett, kajakkker og kanoer til hele Norge til overraskende lave fraktpriser)