Om Vega Designs-kajakkene

Vega Designs kajakker er konstruert og laget for at vanlige padlere skal få mest mulig kajakk for pengene de betaler. Det er ingen kajakker som gir så mye "valuta for pengene" som Vega Designs.

Kajakker fra Vega Designs er suverene allround kajakker som hele familien tar glede av. Stikkord: Solide, pene, stabile, raske, stort lastevolum og lav pris. Alle disse kajakkene hører til kategoriene “Beste kjøp” og “Mest for pengene”.

Vega Designs er fantastisk fine turkajakker. Dette er fullblods hav- og ekspedisjonskajakker som egner seg like godt til korte koseturer blant holmer og skjær som til lengre ekspedisjoner med telt og sovepose. Kajakkene har svært gode sjøegenskaper – både nybegynnere og erfarne padlere elsker disse kajakkene.

Vår visjon

Vår visjon og hovedmål er alltid å være best og billigst på kajakker.

Vår forretningsidé er å tilby et stort utvalg av gode, solide og funksjonsriktige kajakker til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem. Dette er tankegangen bak alt vi gjør, fra vår egen produksjon til innkjøp av kajakker og båter fra fabrikker fra hele verden.

Til nå har vi lykkes med vårt mål. Ingen i Norge selger så mange kajakker og båter som det vi gjør. Det lønner seg nemmelig alltid å kjøpe kajakk og kano (eller andre båter og motorer) hos oss, uansett hvor i Norge du bor.

ansatte01.jpg

Her ser du noen av gutta som jobber i West System Norge AS. Så fort vi får anledning drar vi ut og padler og tester kajakkene og utstyret som vi selger i vår butikk. Disse karene tar mer enn gjerne en kajakkprat med deg!

Våre ansatte

Alle som arbeider i vår butikk er entusiastiske og bevisste. De brenner for det de jobber med.

Hvis man ikke har hatt kajakk tidligere, er man ofte usikker på hva slags kajakk man er mest tjent med og hvilken modell man skal velge. For våre ekspeditører er det viktig å snakke med deg, slik at vi sammen kan definere dine behov. På bakgrunn av dette vil vi hjelpe deg med å finne ut hvilken kajakk du er mest tjent med å kjøpe.

Hos oss får du gode råd og veiledning ut ifra dine egne behov.