Om River-båtene

River-båtene er først og fremst synonymt med kvalitet, varighet og funksjonalitet. Dette er solide og gode båter som fungerer år etter år.

SIKRE OG TRYGGE

Alle River-modellene har gode sjøegenskaper og bruksverdien er stor. Dette er typiske familiebåter som både store og små tar glede av. Båtene er pene å se på, de er praktisk innredet. River-båtene er tegnet, utviklet og produsert med hensyn til sikkerhet og trygghet. Disse momentene er alltid av største betydning for oss.


STERKE OG ROBUSTE

River-båtene er laget i polyetylen. Dette er det samme materialet som Pioner- og Hasle båtene blir laget i, noe som gjør dem ekstra sterke, robuste og slitesterke. Man trenger ikke være redd for å grunnstøtte eller komme inntil fjell og stein med disse båtene.

River tåler m.a.o. mye juling og man slipper å være nervøs når barna er ute på vannet og koser seg. I motsetning til glassfiberbåter er det ikke skadelig for båten hvis man får noen sår og riper i overflaten av skroget. Dessuten er båten fullstendig gjenvinnbar, og tåler temperaturer mellom -50 o og +50 o C. Hvis du kjøper en River, er du med andre ord trygg.


PRIS FOR GOD DESIGN

River 350 har blitt tildelt merket for god design fra Norsk Designråd. Båtene er pene å se på, har solide og gode skrog og alle modellene har svært god stabilitet.

river01.JPG
River 350 har blitt tildelt merket for god design fra Norsk Designråd.


PRODUKSJONSPROSESSEN

Alle River-båtene rotasjonsstøpes i polyetylen. Polyetylen-pulveret blir fylt i håndlagde støpeformer i stål eller aluminium. Formene med råmaterialet blir så plassert i store ovner. Der roterer og vipper formene mens den høye temperaturen gjør at materialet blir flytende og fordeles jevnt og fint rundt i formene. Resultatet blir et homogent, gjennomfarget produkt der innerskallet og skroget er støpt i en enhet uten skjøter og sammensveisinger. Dette gjør at River-båtene blir svært solide og holdbare.


RIVER – ET GODT VALG!

Hvis du velger å kjøpe en River-båt, så sier du samtidig ja til å eie en kvalitetsbåt som vil vare i veldig mange år. Ved å kjøpe River velger du Norsk design, Norsk kvalitet og Norsk grundighet.

16f6bc4678ff447d9e8.jpg
1ef57e947a80e87ee4c6.jpg

Når barna er ute på sjøen i en River, kan du som voksen være trygg på at båten alltid holder mål.