Om Outcast

Fra pontong- og bellybåtenes ”Mekka”, Idaho i USA kommer de beste og mest funksjonelle fiskebåtene i sin klasse. Produsenten heter Outcast og importøren i Norge er West System Norge AS. Vi leverer pontongbåter og bellybåter (”float tubes”) i mange ulike modeller.

0c1a005b1005d.jpg

Å gli fram. Stille og rolig, i en belly- eller pontongbåt er en ubeskrivelig og god følelse. Flere og flere oppdager denne fantastiske måten å fiske på. Pontongbåten er relativt ny her i landet og ble først tatt i bruk i USA på 80 tallet.

Disse båtene har raskt blitt veldig populære og har på mange måter ”revolusjonert” fluefiskesporten. Båtene fra Outcast er i dag verdens mest solgte båter i sin klasse. Dette er ikke tilfeldig.

Alle synes det selvfølgelig er veldig kjedelig å stå på land med fiskestangen i hånden mens kameraten cruiser rundt på vannet i en pontong- eller bellybåt og trekker opp den ene fisken etter den andre. Når man har sett en slik båt i bruk, ønsker man ofte å prøve en selv. Etter en prøvetur blir de fleste svært begeistret, og skiller etterpå mellom ”før og etter at jeg fikk pontongbåten”. Denne type båter åpner opp en helt ”ny verden” for alle som er glad i å fiske.

Outcast er synonymt med soliditet og holdbarhet.
Vi mener at kvalitet og varighet er en selvfølge, og det er viktig for oss at den båten som du kjøper skal fungere 100 % bra i årene som kommer.
 

024005b1005d.jpg

En god pontong- eller bellybåt skal kjennes stabil og trygg når man bruker den. Dette er båt som skal benyttes i all slags vær og til alle årstider. Det er derfor viktig at man alltid føler seg trygg og bekvem ombord, og at båten på alle måter holder god kvalitet.

En god pontongbåt er produsert i kvalitetsmaterialer. Dette gjelder den innerste ‘luftpølsen/tuben’ i pontongen og ikke minst trekket som denne er trukket med. Det robuste yttertrekket gjør at man kan trekke båten opp på stein, fjell og sand uten å være redd for den. Videre skal alle detaljer som rammeverket, glidelåser, stropper, låseringer, årer, åregafler, seter, oppbevaringsplass etc. fungere optimalt, være solid og vare lenge.

Hos Outcast blir alle båtene nøye kvalitetssjekket før de forlater fabrikken. Båtene blir alltid fylt med luft og testet slik at man får sjekket at ventiler, sveiser og sømmer holder på luften slik de skal. Alle materialer og komponenter som brukes i båtene er omhyggelig testet og kvalitetssikret før de benyttes i produksjonen. Alt dette til sammen gjør at båtene fra Outcast er i en klasse for seg selv.

Båtene fra Outcast er designet og konstruert av mennesker som har drevet med aktivt fiske i mange, mange år. De vet nøyaktig hvordan en god fiskebåt skal fungere og de har brukt all sin erfaring og kunnskap for at båtene alltid skal fungere optimalt.

Det er svært viktig for oss at alle båtene som vi leverer alltid lever opp til den gode standarden de er ment å holde. Ved siden av funksjonalitet og brukervennlighet er det nettopp den gode kvaliteten på produktene som gjør at båtene fra Outcast er verdens mest solgte båter i sin klasse. Vi vet at fornøyde kunder er den beste markedsføringen for båtene våre. Slik fungerer det i dag og slik skal det også fungere i framtiden.

Flere og flere får interesse for fiske etter blant annet sjøørret og havabbor, men opplever at det ikke er så mange egnete steder langs kysten der man kan fiske med flue etter disse artene. Hvem har ikke opplevd at de har blitt forhindret fra å hive flua dit de vil på grunn av tett vegetasjon eller vanskelige forhold langs land? Løsningen på problemet er en pontong- eller bellybåt.

Båtene fra Outcast er geniale oppfinnelser for alle som vil fiske med flue eller sluk, både i salt- og ferskvann. De åpner helt nye muligheter som du før bare kunne drømme om.

Å fiske fra pontong- eller bellybåt er noe av det morsomste og mest spennende man kan gjøre. Ved hjelp av disse fine fiskebåtene kommer du deg akkurat til den plassen som du ønsker, nemmelig der hvor fisken er!

Bare tenk deg å ligge med båten utenfor sivet og hive flua eller wobbleren rett inn og foran snuten på de store og sultne gjeddene! Den følelsen er ubeskrivelig.

Lykke til – vi sees kanskje på vannet!