Om Advanced Elements oppbåsbare kajakk og kano

Oppblåsbare kajakker og kanoer fra Advanced Elements er markedets beste i sin klasse. Dette er avanserte, solide og brukervennlige båter som gir deg fantastiske opplevelser på sjø, vann og elver.

fordelsbanner.gif

Se video på youtube.com

 

 

 


luftkajakbild2.jpg
Slik gjør du:

  1. Pakk ut kajakken eller kanoen av bagen

  2. Pump opp båten (dette tar kun få minutter)

  3. Dra ut på vannet og kos deg!19529505ac437e4d8792.jpg 1f3bbbdee28f72e90f02.jpg
Båten pumpes opp på kun få minutter, er lett og svært enkle å bære.

1a8e1f6474e00ad9617.jpg 1427bf7963b6291d499.jpg
Når du ikke skal bruke kajakken på vannet, kan du pakke den ned i bagen. Ta med deg båten, padleårer og det du trenger av utstyr på sykkelen!

dragonfly2onwater.jpg
Advanced Elements leverer mange forskjellige kajakk- og kano modeller


Ingen begrensninger….

Det finnes egentlig ingen begrensninger for hvor du kan ta med deg båtene fra Advanced Elements. Enten du skal på bobil-ferie, på bil- eller båttur eller du skal reise med buss, tog eller fly kan du ta med deg båten.Ta med deg kajakken eller kanoen når du er på båttur

Båtene egner seg også glimrende til å ha med seg når man er på båttur. Når man ligger i havn og har lyst til å oppleve litt av skjærgården rundt er kajakkene fin å benytte. Med disse båtene kan du padle inn i grunne farvann og inn blant holmer og skjær der man ellers ikke kommer til med større båter. På denne måten får man utforsket og oppdaget omgivelsene på en fin måte. Ikke noe er så fredfullt og godt som å gli lydløst gjennom vannet og studere naturen på nært hold.

Når du ikke skal bruke kajakken mer og det er på tide og dra videre med “moderskipet” kan enten kajakken henge etter, legges opp på dekk eller enkelt pakkes ned og stuves bort i båten. Husk, denne kajakken kan du enkelt brette sammen og putte ned i en liten bag.

airframe20on20water.jpg

Se bildegalleri med over 100 bilder av forskjellige modeller her >>>