Kalesjer og ekstrautstyr til Terhi

Båtene kan leveres med ekstrautstyr som havnekalesjer og kjørekalesjer avhengig av modell. Kalesjene er laget i mykt og smidig stoff.

Prisliste på kalesjer og ekstrautstyr til Terhi finner du her

Det finnes mange ulike kallesjer å velge mellom. Ved hjelp av en av Terhi`s kallesjer forvandler du båten om til en langt ”større” og mer brukervennelig båt. Du får ”storbåt-følelse” fordi kallesjene er høye og veldig smart konstruert. Det koster noen kroner ekstra å kjøpe en kallesje, men det er virkelig verdt det.

page331.jpg

Bildet over viser en Terhi Nordic 6020 med kallesje. Med en slik kallesje kan du straks begynne å tenke på langtur uten å være redd for at det kommer regn og ruskevær. Hvis du har med deg små barn, vil disse like å ligge trygt og godt foran i piggen, og ta en ”høneblund” mens mor og far koser seg på båttur.page332.jpg
Det er ikke noe problem å holde høy fart med en Terhi-kallesje fastmontert på båten.page333.jpg
Med en slik kallesje er det ikke noe risiko å forlate båten i lang tid selv om du har puter og andre remedier liggende i båten. Kallesjen holder alt du har i båten tørt. Dette bildet viser en Terhi Sea Fun med full kallesje montert.page334.jpg
Her ser du en Terjhi 4110 med akterkallesje. Kallesjen er veldig praktisk konstruert. Dette gjør at du ikke til enhver tid trenger å slå kallesjen opp og ned. Denne kallesjen er meget brukervennelig når du er på sjøen i regn og ruskevær. Du sitter uansett trygt og godt under kallesjen og kan manøvrere båten i tørre klær.

Som bildet viser, har kallesjen en ”luke” i taket. Denne åpnes ved hjelp av en glidelås, og vips, så kan du stå og kjøre selv med akterkallesjen oppe.

page335.jpg

Her ser du akterkallesjen på en Terhi Vario. Legg merke til den praktiske festeanordningen til vindskjermen på båten. Denne kallesjen er romslig og god, og gjør virkelig denne båten til en kjempepraktisk og fin hyttebåt. Rustet for all slags vær!