Honda og pålitelighet

Du kan spørre en hvilken som helst Honda-eier, og han eller hun vil kunne bekrefte at deres motor er driftsikker og pålitelig. Pålitelighet er nemmelig Honda`s kjennetegn nr.1. Derfor velger de fleste Honda-eiere på ny Honda hvis de skal kjøpe seg en motor nr. 2. Hvis du først en gang har opplevd hvor driftsikker og…

82e7f0804f.jpg

Yrkesbrukere som krever det aller beste velger Honda

Foruten privatpersoner, leverer vi Honda-motorer til kommuner, politiet, Forsvaret, brannstasjoner, redningsselskaper, entreprenører, turistforeninger, utleiefirmaer, oppdrettsnæringen, oljeselskaper og mange, mange flere. Dette er brukere som benytter motorene i viktig arbeid hver dag, hele året. De er helt nødt til å kunne stole på sine utenbordsmotorer, uansett vær og temperaturforhold. Mange av våre kunder bruker båtene sine hele året, også i all slags vær på vinterstid. Da er man helt avhengig av å ha en motor man kan stole på.


e2bdeaf1b6.jpg
 

Enkelt vedlikehold

Enkelt vedlikehold er også noe som kjennetegner Honda`s robuste motorteknologi, noe som igjen resulterer i svært pålitelige maskiner. For å kunne gi maksimal trygghet på sjøen er Honda-motorer utstyrt med et ”motor-overvåkningssystem” som blant annet varsler om varmkjøring og feil ved oljetrykk og oljenivå. Alle Honda motorene er utstyrt med ”start-i-gir-sperre” og nødstoppbryter (dødmannsknapp).

u3o01811022.jpg

 

Grundig kontrollsjekk før motorene forlater fabrikken i Japan

Alle Honda-motorene gjennomgår en grundig og omstendelig kontrollsjekk før de forlater fabrikken i Japan. Alle motorene blir prøvekjørt i vanntanker og nøye sjekket. Dette gir deg som Honda-kjøper en ekstra trygghet og en sikkerhet på at maskinen som du kjøper fungerer 100% optimalt fra første minutt.

Alle motorene er overflatebehandlet med flere lag primer og lakk slik at de tåler de tøffeste og mest værharde påkjenningene på sjøen i mange, mange år.

 

Laget for et barskt klima

Honda er tilpasset det barske klimaet som vi har langs Norges kyst, og er derfor et av de mest solgte utenbordsmerkene i Skandinavia. Dette gjør sitt til at service og vedlikehold er enkelt å få gjennomført i hele Norge.


21462preview.jpg