Generelt om WEST-gummibåtene

West System Norge AS er Skandinavias største forhandler av gummibåter. Vi lagerfører til enhver tid over 30 forskjellige modeller. I vår butikk arbeider det voksne fagfolk som har flere års erfaring i båt på sjøen. Vi vet hvilke kvaliteter som er viktige å prioritere på vannet, og vi deler gjerne våre erfaringer og vår kunnskap…

Etter mange år i bransjen og mye erfaring vet vi hva som skiller en god gummibåt fra en mindre god eller dårlig båt. Det er flere aktører i markedet og det tilbys mange ulike båter. Dessverre er det mange av disse båtene som aldri burde vært i handelen. De er ofte billige og de er som regel dårlige.

I vår butikk selger vi kun kvalitetsbåter, men til riktige og ofte overraskende lave priser. Dette er fordi vi enten kjøper båtene direkte fra produsenten selv, eller vi kjøper inn store partier til ekstra lave priser. Dette kommer deg som kunde til gode.

Du er alltid velkommen til å snakke med en av oss. Vi vil veilede deg og hjelpe deg til å velge den beste båten for ditt formål.

“WEST-serien” er produsert og laget 100 % etter våre egne spesifikasjoner, krav og ønsker. Båten selges til lav pris fordi vi tar den eksklusivt inn til Norge, direkte fra produsent uten mellomledd. Som Skandinavias største leverandør av gummibåter gjennom 10 år vil vi anbefale denne båtserien på det varmeste.

WEST gummibåter omfatter “Commando”, ”Light”- og RIB-serie samt en katamaran på 4,10 meter. “WEST Commando” leveres også i sort farge, og framstår som en stilig og unik båt med ekstra pen design og fin utforming.

Om West Commando:

“WEST Commando” er en serie med spesialproduserte gummibåter som mange har ventet lenge på. Dette er unike gummibåter som vi selv har fått laget hos en av verdens ledende båtprodusenter. Båtene er håndlaget, og alle detaljer tenkt på. Kvaliteten og soliditeten på båtene ligger i aller høyeste klasse.

Commando-serien finnes i størrelser fra 2,30 til 4,20 meter, og alle båtene leveres med masse ekstra utstyr og mange finesser som vi vet at den kresne båteier vil sette stor pris på.

OM WEST LIGHT

For 2 år siden tok vi kontakt med verdens største gummibåt-produsent og ba dem utvikle de beste, letteste og mest holdbare gummibåtene som kan lages innenfor en riktig økonomisk ramme. Nå, 2 år etter at vi startet denne prosessen, er vi stolte av å kunne tilby våre kunder en serie med perfekte gummibåter som holder alle de krav, egenskaper og spesifikasjoner som vi mener at gode gummibåter skal ha. “WEST Light” er spesielt utviklet med tanke på enkel montering, lav vekt og praktisk oppbevaring.

Om West Rib Elite

Båten holder meget høy kvalitet og er bedre utrustet enn noen andre sammenlignbare gummibåter på markedet.

Båten er perfekt som slepebåt/lettbåt og er garantert alle barn og ungdom sin drømmebåt. WEST Rib Elite 330 går svært stabilt og pent i sjøen, og er enkel å manøvrere, selv med tung last.

Båten har et skrog og dørk i glassfiber mens pontongene er laget i sterk PVC.

WEST Rib Elite 330 tar sjø, bølger og slag godt, og båten er retningsstabil og stødig i vannet. Dette er ikke minst viktig når man benytter båten som slepejolle eller som robåt.. Fordi båten har en V-formet kjøl vil den alltid ligge stabilt og fint etter “moderskipet” når den benyttes som slepebåt. Denne kjølkonstruksjonen gjør at den ikke så lett blir tatt av hekkbølgen og bølger fra siden.

WEST Rib Elite passer for de som vil ha en liten og praktisk lettbåt som ikke tar så stor plass, men som rommer mye.

Båten er kompakt, og er enkel å stue bort hvis nødvendig. Når man slipper ut luften i pongtongene blir båten nesten helt ”flat”, og det er lett å oppbevare den i en garasje, kjeller eller lignende. Når luften er ute er den også lett å frakte med seg på et biltak.