Delekataloger Honda

Vi anbefaler deg å kun benytte originaldeler til din Honda utenbordsmotor. Dette er viktig for at motoren skal fungere slik den skal, men også for at garantien skal være gyldig. Uoriginale deler kan skade maskinen og vedkommende som benytter motoren.

Du kan bestille originaldeler til Honda utenbordsmotorer hos oss

Send oss en epost : firmapost@westsystem.no

Når du velger å kjøpe en Honda utenbordsmotor har du valgt et kvalitetsprodukt som du vil ha glede av i mange år. Honda holder uovertruffen kvalitet, men regelmessig vedlikehold er allikevel viktig for at maskinen skal fungere slik den skal i årene som kommer.

For å unngå unødvendig slitasje av motoren bør du benytte riktig olje til motoren din. Det er også viktig at du bytter oljefilter i henhold til rettledningen som følger med motoren.

West System Norge AS fører originaldeler til Honda utenbordsmotorer. Ta kontakt med oss, så skal vi hjelpe deg med å skaffe deler og utstyr til motoren din.

For raskere hjelp med å skaffe deler kan du som kunde selv finne delene du er på jakt etter.Skriv opp delenummerene du trenger, eller ønsker pris og leveringstid på, og send oss en mail. Delenummeret vil for eksempel se slik ut: 15004-PFB-007

VIKTIG: Pass på at du velger riktig modell.

Hvordan finne modell -og serienummer?

Trykk her for å se forklaring på modellbetegnelser.

Trykk her for å komme til en ekstern side med deletegninger. 

hondadeler3.jpg