7 fordeler signert Honda

YTELSE – DRIVSTOFF – V-TEC – MOTORDRIFT – TRYGGHET – MILJØ – ANTI-KORROSJON

KOMPROMISSLØS YTELSE

Det har aldri vært noen tvil om at Honda ligger helt i front når det gjelder å utvikle effektive og gode utenbordsmotorer. I enhver Honda-modell ligger det forskning og teknologi som gjør at du som bruker blir fornøyd, uansett hvilken modell du velger.
Du får overlegen fart og akselerasjon uansett hvilken motor du velger, ved alle omdreininger. Hondas V-TEC ventiltidssystem gir maksimal ytelse og lavt bensinforbruk.

u3o0181102.jpg
 

EKSKLUSIV DRIVSTOFFBESPARENDE TEKNOLOGI

I tillegg til å eliminere skadelige eksosutslipp bruker Hondas 4-takts utenbordsmotorer om lag 50 % mindre drivstoff enn 2-taktere, uten at det går ut over ytelsen. Faktisk er modellene på de høyere effekttrinnene utstyrt med Hondas eksklusive ”Lean Burn Feedback Control system”, som automatisk justerer luft/drivstoffblandingen for maksimal effekt ved alle turtall – og bruker inntil 20 % mindre drivstoff på marsjfart! (BF40-BF225.). Dette er noe du fort merker i forhold til hvor ofte du må fylle bensin.

Alle Hondamotorer overholder EU-RCD-direktivet, som regulerer både eksosutslipp og støyforurensing. Vi er stolte av å være den beste på miljøbesparelser av samtlige utenbordsmotor-produsenter.

 

V-TEC UTGJØR FORSKJELLEN

Hondas eksklusive V-TEC-system ble opprinnelig utviklet til bruk i Formel 1-biler. Det består av en dobbel kamakselprofil, hvilket betyr to ventiltidsprofiler og optimal akselerasjon og
effekt ved alle turtall. Dette er det beste fra to verdener. Du får uhemmet respons og akselerasjon, men samtidig den overlegne drivstofføkonomien og stille gangen som bare en Honda firetakter kan tilby!

Sammenlikning av drivstofforbruk:

Reduksjon/Sammenlikning i henhold til Hondas egne tester for bruk til fiskevirksomhet:

• 65% dorging
• 20% marsjfart
• 15% full gass

Tallene viser en reduksjon i bensinforbruk i forhold til en tradisjonell to-taktsmotor (testet over en periode på 5 timer).
 

MYK MOTORDRIFT

Når man er på sjøen vil man nyte freden og stillheten i størst mulig grad. Motorgangen bør derfor være like rolig og harmonisk som omgivelsene. Derfor har Hondas mellom- og store utenbordsmotorer et svinghjul integrert i bunnen av motorblokken. Dette senker tyngdepunktet og reduserer vibrasjoner. De tosylindrede motorene benytter Hondas eksklusive “Pendulum-Motion” opphengsystem, som absorberer motorvibrasjoner og eliminerer behovet for balanseaksel. Dette er en innovativ løsning som også reduserer vekten på de mindre utenbordsmotorene. Honda motorer er kjent for å være stillegående og behagelige å bruke.


enginesas7jpg.jpg
 

KOMPLETT TRYGGHET

For å sikre absolutt pålitelighet leveres Honda-motorer med et komplett sett av trygghetsfunksjoner, inkludert varsling for oljetrykk og overoppheting. Når man benytter en Honda vil båtføreren alltid ha alt de trenger for å nyte sjølivet med maksimal sikkerhet.
Med beskyttelse mot start i gir, og nødstoppbryter som festes til føreren, øker Honda førerens trygghet i alle situasjoner på vannet.
 

21476preview.jpg
 

MINDRE STØY, LAVERE UTSLIPP, HØYERE STANDARDER!

Honda vil hjelpe deg med å ta vare på naturen så vel som nyte dens gleder.
Da EU iverksatte fritidsbåtdirektivet «2003/44/EU», som spesifiserer radikalt innskjerpede støy- og utslippsnivåer fra januar 2006, gikk Honda enda strengere til verks, med motorer langt utover kravene. Som et resultat går Hondas utenbordsmotorer ikke bare renere og stillere. De er også mer drivstofføkonomisk enn før, nå med ca. 5 % lavere forbruk.

Hos Honda designer vi våre produkter for å tilfredsstille mer enn bare internasjonale krav. Vi designer dem for å tilfredsstille dine krav.

 

ANTI-KORROSJONSBESKYTTELSE

Båtmotorene fra Honda ser ikke bare pene ut, de har også en overflatebehandling som er svært solid og holdbar.

Stikkord:

1. Grunning med epoksyprimer
2. Dekkstrøk i sølv metalic
3. Toppstrøk i klar akryllakk
4. Dobbeltforseglet behandling av Honda aluminiumlegering


Den lekre sølv metallic-finishen står for langt mer enn bare et flott utseende.
Hver Honda-motor gjennomgår en grundig 4-trinns overflatebehandling for beskyttelse mot tøffe påvirkninger, som UV-stråling, vedvarende saltvannskontakt og mekanisk slitasje.

4frontlogoresized.jpg

caribeas1jpg.jpg

Honda er bygget og konstruert for å tåle store påkjenninger