Produktbilde

Pelican Argo 136X Tandem

En kjempefin og bruksvennlig tandem-kajakk som passer til alle! Stabil, stødig og lett å padle. Argo 136X Tandem er en flott familiekajakk som brukes av alle, både barn, ungdom og voksne.

8.490,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: KCF14P100

En kjempefin og bruksvennlig tandem-kajakk som passer til alle! Stabil, stødig og lett å padle. Argo 136X Tandem er en flott familiekajakk som brukes av alle, både barn, ungdom og voksne. En suveren, god og solid familie- og hyttekajakk som anbefales på det varmeste!

 

Tekniske data:

 • Lengde: 411 cm
 • Bredde: 81 cm
 • Vekt: 30 kg
 • Anbefalt padlervekt: 2 stk. personer, totalt ca. 190 kg
 • Lastekapasitet: 227 kg
 • Cockpit: 259 x 66 cm (lengde x bredde)
 • Antall seter: 2 stk.
 • Materiale: Ram-X (sterkt og lett)

 

Bruksvennlig og fin

Pelican Argo 136X Tandem er allsidig, og har et stort bruksområde. Dette er en stabil og morsom kajakk for hele familien! Kajakken er beregnet for 2 voksne opp til ca. 95 kg per person. Kajakken er en perfekt kajakk for rekreasjon og hyggelige turer på vannet.

Alle, både unge og eldre finner seg fort til rette i denne praktiske og fine kajakken. Med denne kajakken er terskelen for å komme seg ut på vannet og ha det fint veldig lav. Dette er den perfekte hyttekajakken! Den lave vekten på kun 30 kg gjør den spesielt attraktiv for mange.

 


En garantert suksess

Ta med deg kona, kjæresten, vennen din eller barna på en hyggelig padletur. Det blir garantert en suksess og er alltid et høydepunkt på dagen.

Argo 136X Tandem er en kajakk som veldig mange liker og setter stor pris på. Kajakken er stabil og har god retningsstabilitet. Dette er virkelig en enkel og morsom kajakk å padle!

 

Meget god sittekomfort

Kajakken er utstyrt med 2 stk. behagelige seter med justerbare ryggstøtter. Den har også justerbare fotstøtter. Dette gjør at dere kan padle i mange timer uten å bli sliten og støl i rygg og rumpe.


Masse kajakk for pengene!

Hvis du kjøper en Pelican Argo 136X Tandem, får du masse kajakk, glede og fine opplevelser for pengene! Denne praktiske, stødige og fine tandem-kajakken er akkurat det du trenger for å oppleve fantastiske og fine dager på vannet.


Pelican Argo 136X Tandem er utstyrt med følgende:

 • 2 stk. behagelige seter med justerbare ryggstøtter  
 • Justerbare fotstøtter
 • Bærehåndtak både foran og bak
 • Lasteluke bak på kajakken
 • Integrerte flaskeholdere i begge setene
 • Lastestrikk på fordekket


Det er verdt å nevne at kajakken har et svært pent utseende, og har superstrøken finish!

 

Lav vekt og veldig solid og robust

Argo 136X Tandem er stødig og stabil. Den er enkel å manøvrere og lett å håndtere på land. Den veier kun 30 kg. Som alle andre kajakker og kanoer fra Pelican, er også Argo 136X Tandem produsert i et materiale som heter RAM-X. Dette er et slagfast, supersterkt, UV-resistent og veldig lett plastmateriale som gjør kajakken spesielt solid og varig. RAM-X består av presset polyetylen i 3 lag (sandwich-konstruksjon).

 

Stor slitestyrke

Kajakken har veldig stor slitestyrke og tåler mye bruk og tøff slitasje. Dette er en typisk hyttekajakk som man ikke trenger å være så redd for og som kan brukes av alle. Den er solid og robust og er laget for å tåle mye. Svært mange familier velger Pelican Argo 136X Tandem
Kajakkens slitestyrke er også årsaken til at mange leirskoler, campingplasser, speidergrupper etc. velger kajakker og kanoer fra Pelican. At den også har en lav vekt, er en stor, stor fordel!

 

 

Informasjon om Pelican, en av verdens største kajakkprodusenter

Pelican er en av verdens største og mest respekterte produsenter av kajakker og kanoer. Alle Pelican-produkter produseres i Canada. Helt siden 1968 har Pelican laget kajakker og kanoer, og over tid har de utviklet og perfeksjonert sine båter til å ha den best tenkelige kvalitet og de aller beste egenskapene. Kajakker og kanoer fra Pelican er bygget for å vare i år etter år.
På grunn av smarte og effektive produksjonsprosesser klarer Pelican å tilby sine produkter i aller ypperste kvalitet til lave priser. Båtene fra Pelican produseres på en av verdens mest moderne fabrikker i sitt segment, og Pelican er kjent for å være svært innovative, og holde veldig høye kvalitetsstandarder.

Pelican er en miljøbevisst produsent. 50 % av båtproduksjonen kommer fra post-industriell resirkulert plast. Dessuten resirkulerer de 99 % av alt plastavfall fra produksjonen.

 

Se video fra Pelican-fabrikken:

 

Vår visjon

Vår visjon og hovedmål er alltid å være best og billigst på kajakker.
Vår forretningsidé er å tilby et stort utvalg av gode, solide og funksjonsriktige kajakker til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem. Dette er tankegangen bak alt vi gjør, og Pelican Argo 136X Tandem er et godt eksempel på dette.

Til nå har vi lykkes med vårt mål. Svært mange i hele Norge, uansett hvor de bor kjøper kajakk hos oss. Mange av disse velger Pelican Argo 136X Tandem

 

 

Pelican Poseidon kajakkåre 226cm

89" (226 cm) Poseidon Kayak Paddle in Black
899,-
Pelican Poseidon kajakkåre 226cm

Pelican Argo 120XP

Pelican Argo 120XP er den perfekte kajakken for alle som vil ha en liten, lett, stabil og stødig kajakk til turbruk. Veier kun 21,8 kg. Veldig solid, passer til hele familien!
6.890,-
Pelican Argo 120XP

Proffpakke til kajakk

Det lønner seg alltid å kjøpe en utstyrspakke samtidig som du kjøper kajakk. Da får du det basisutstyret som du trenger for å få ordentlig glede av kajakken. Vi tilbyr deg ulike og gunstige årepakker.
2.500,-
Proffpakke til kajakk

Beluga Kajakktralle - Liten

Dette er den minste kajakktrallen i denne populære og praktiske tralleserien fra Beluga.
795,-
Beluga Kajakktralle - Liten

Beluga Kajakktralle - Liten

Dette er den minste kajakktrallen i denne populære og praktiske tralleserien fra Beluga.
795,-
Beluga Kajakktralle - Liten
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2021 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis