Produktbilde

Pelican Argo 80X

Dette er på alle måter en unik kajakk! Den er stødig, trygg, liten i volum, lettpadlet og ikke minst veldig praktisk. Vekten er kun 12,2 kg. Pelican Argo 80X er beregnet for hele familien. Barna og ungdommen elsker den!

4.890,-

inkl. mva På lager: 10 Varenummer: KFF08P109

Dette er på alle måter en unik kajakk! Den er stødig, trygg, liten i volum, lettpadlet og ikke minst veldig praktisk. Vekten er kun 12,2 kg. Enkel å løfte, håndtere og frakte. Passer utmerket for alle nybegynnere. Kajakken har stor cockpitåpning slik at alle føler seg trygg og komfortabel når de padler. Beregnet for hele familien. Barna og ungdommen elsker den!

 

Tekniske data:

  • Lengde: 236 cm
  • Bredde: 71 cm
  • Vekt: 12,2 kg
  • Anbefalt padlervekt: 30–75 kg
  • Lastekapasitet: 91 kg
  • Cockpit: 113 x 62 cm (lengde x bredde)
  • Materiale: Ram-X (sterkt og lett)

 

En unik kajakk

Det er ikke så mange tilsvarende kajakker som Argo80X på markedet. Størrelsen, stabiliteten og romsligheten i forhold til lengden gjør denne kajakken svært unik og ettertraktet blant veldig mange. Dette er den perfekte kajakken for de som skal ha en enkel, liten og praktisk kajakk til en lav pris. Argo 80X er stødig og stabil. Den er enkel å manøvrere og lett å håndtere på land. Den veier kun 12,2 kg.

 

Bruksvennlig og fin

Alle, både unge og eldre vil fort finne seg til rette i denne praktiske og fine kajakken. Kajakken har et overraskende stort volum i forhold til lengde og bredde. Pelican Argo 80X er beregnet til hyggelige padleturer mellom holmer og skjær, og her får du virkelig mye kajakk for pengene!

 

Barna elsker Pelican Argo 80X


En perfekt, liten og praktisk kajakk

Dette er en rekreasjonskajakk av beste sort som ikke krever mye av padleren. Den store og romslige cockpiten gjør det enkelt å gå ut og inn av kajakken. Dette er den perfekte hyttekajakken. På grunn av lav vekt og små dimensjoner er kajakken praktisk og enkel å frakte med seg på tur, enten du skal på båt- eller biltur.

 

 

Meget god sittekomfort

Kajakken er utstyrt med et behagelig sete med justerbar ryggstøtte. Dette gjør at du sitter komfortabelt og godt når du padler.


Masse kajakk for pengene!

Hvis du kjøper en Pelican Argo 80X, får du masse kajakk, glede og fine opplevelser for pengene! Denne lille praktiske, stødige og fine kajakken er utstyrt med overraskende mange fine og gjennomtenkte detaljer, og her har du egentlig alt du trenger for å oppleve fantastiske og fine dager på vannet.

 

 

 


Pelican Argo 80X er utstyrt med følgende:

  • Behagelig sete med justerbar ryggstøtte
  • Bærehåndtak både foran og bak
  • Nedsenket akterdekk med strikksikring


Det er verdt å nevne at kajakken har et svært pent utseende, og har superstrøken finish!

 

Lav vekt og veldig solid og robust

Som alle andre kajakker og kanoer fra Pelican, er også Argo 80X produsert i et materiale som heter RAM-X. Dette er et slagfast, supersterkt, UV-resistent og veldig lett plastmateriale som gjør kajakken spesielt solid og varig. RAM-X består av presset polyetylen i 3 lag (sandwich-konstruksjon).


Stor slitestyrke

Kajakken har veldig stor slitestyrke og tåler mye bruk og tøff slitasje. Dette er en typisk hyttekajakk som man ikke trenger å være så redd for og som kan brukes av alle. Den er solid og robust og er laget for å tåle mye. Svært mange familier, hytteeiere og nybegynnere velger Pelican Argo 80X

Kajakkens slitestyrke er også årsaken til at mange leirskoler, campingplasser, speidergrupper etc. velger kajakker og kanoer fra Pelican. At den også har en lav vekt, er en stor, stor fordel!

 

 

Informasjon om Pelican, en av verdens største kajakkprodusenter

Pelican er en av verdens største og mest respekterte produsenter av kajakker og kanoer. Alle Pelican-produkter produseres i Canada. Helt siden 1968 har Pelican laget kajakker og kanoer, og over tid har de utviklet og perfeksjonert sine båter til å ha den best tenkelige kvalitet og de aller beste egenskapene. Kajakker og kanoer fra Pelican er bygget for å vare i år etter år.
På grunn av smarte og effektive produksjonsprosesser klarer Pelican å tilby sine produkter i aller ypperste kvalitet til lave priser. Båtene fra Pelican produseres på en av verdens mest moderne fabrikker i sitt segment, og Pelican er kjent for å være svært innovative, og holde veldig høye kvalitetsstandarder.

Pelican er en miljøbevisst produsent. 50 % av båtproduksjonen kommer fra post-industriell resirkulert plast. Dessuten resirkulerer de 99 % av alt plastavfall fra produksjonen.

 

Se video fra Pelican-fabrikken:

 

Vår visjon

Vår visjon og hovedmål er alltid å være best og billigst på kajakker.
Vår forretningsidé er å tilby et stort utvalg av gode, solide og funksjonsriktige kajakker til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem. Dette er tankegangen bak alt vi gjør, og Pelican Argo 80X er et godt eksempel på dette.

Til nå har vi lykkes med vårt mål. Svært mange i hele Norge, uansett hvor de bor kjøper kajakk hos oss. Mange av disse velger Pelican Argo 80X.

Komfortpakke til kajakk

Det lønner seg alltid å kjøpe en utstyrspakke samtidig som du kjøper kajakk. Da får du det basisutstyret som du trenger for å få ordentlig glede av kajakken. Vi tilbyr deg ulike og gunstige årepakker.
2.000,-
Komfortpakke til kajakk

Pelican Argo 100X

Pelican Argo 100X er stabil og stødig og passer for alle nybegynnere. Den har stor cockpitåpning slik at alle føler seg trygg og komfortabel når de padler. Dette er en svært lett (16,3 kg) og solid kajakk som er beregnet for hele familien!
5.490,-
Pelican Argo 100X

Overboard Dekksbag Kajakk - Gul

Dette er en elegant og praktisk dekkbag med rulletopp for kajakk og SUP. Med seks spenner på sidene sitter den som støpt på kajakkdekket og holder utstyret ditt tørt og trygt på hver eneste tur du er ute med kajakken din.
799,-
Overboard Dekksbag Kajakk - Gul

Gear Aid Smøring for glidelås med børste

Gear Aid Zipper Cleaner and Lubricant gjør akkurat det navnet tilsier og kan brukes til å rense og smøre en rekke ulike type glidelåser. Produktet het tidligere McNett Zip Care, og kommer fortsatt i 60ml flaske med en liten børste på toppen.
139,-
Gear Aid Smøring for glidelås med børste

Gear Aid Smøring for glidelås med børste

Gear Aid Zipper Cleaner and Lubricant gjør akkurat det navnet tilsier og kan brukes til å rense og smøre en rekke ulike type glidelåser. Produktet het tidligere McNett Zip Care, og kommer fortsatt i 60ml flaske med en liten børste på toppen.
139,-
Gear Aid Smøring for glidelås med børste

Gear Aid REVIVEX Impregneringsspray for tørrdrakt, 300ml

Høykvalitets impregnering og vannbeskyttelse for yttertøy fra Gear Aid(tidligere McNett). Revivex durable water repellent spray gjennoppretter den vannavisende membranen på GORE-TEX® jakker lignende vanntett pustende yttertøy(som kajakkbekledning).
339,-
Gear Aid REVIVEX Impregneringsspray for tørrdrakt, 300ml

SUP Fusion 10´10" Ny modell for 2021!

Fusion er et allround oppblåsbart SUP-brett med stor oppdrift. Brettet er beregnet for personer opp til ca 95 kg. Dette brettet gir kjempegode opplevelser, og passer derfor til de aller fleste.
4.990,-
SUP Fusion 10´10
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2021 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis