Produktbilde

Vega Designs Scout 490 - Alukano selges til innkjøpspris!

Scout 490 er stabil og solid og svært god å padle. Kanoen egner seg for alle som ønsker seg en allround kano for hyggelige padleturer på vann, elver og langs kysten. Kanoen er relativt lett og den gir en god padlefølelse.

11.990,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: ME-490

En flott aluminiumskano med gode bruksegenskaper. Perfekt for dagsturer og lengre turer med telt og oppakking. En kjempefin turkano og perfekt for alle som vil fiske eller bare være på vannet og kose seg. Scout 490 er stabil og solid og svært god å padle. Kanoen egner seg for alle som ønsker seg en allround kano for hyggelige padleturer på vann, elver og langs kysten. Kanoen er relativt lett og den gir en god padlefølelse. 

 

Lett og allsidig

Vega Designs Scout 490 er en meget funksjonell kano som bare veier 27 kg. Kanoen er retningsstabil og god å padle samtidig som den er bygget for å tåle store påkjenninger. Dette er rett og slett en glimrende turkano!

NB! Denne kanomodellen har ikke en 100 % jevn krumming i skroget, men den er konstruert slik for å være sterk og god å padle.

 

Tekniske data:

 • Lengde: 490 cm           
 • Bredde: 98 cm
 • Vekt: 27 kg  
 • Materiale: Aluminium
 • Lastekapasitet: Ca. 280 kg.
 • Antall seter: 2 stk.
 • Antall personer: 1-3 stk.
 • Farge: Skogsgrønn eller sølvfargetScout 490 er en ypperlig 2-mannskano. Herrene som her er avbildet måler begge 194 cm.

 

Kledd med isolerende isopor på innsiden

Kanoen er kledd med et isopormateriale på innsiden av kanoen. Dette gjør at kanoen er stillegående i vannet (isoporen er støydempende) og isoporen fungerer også som isolasjon mot kaldt vann.

 

GOD PLASS OG STORT LASTEVOLUM

Scout 490 er fint innredet. Mellom setene er det romslig med plass til å legge ulik type bagasje. Hvis man ønsker kan man også plassere et ekstra sete her. Vi selger ulike typer seter som du kan velge mellom. Dette er praktisk hvis man skal ha med seg en ekstra passasjer.


Romslig og trygg

Vega Designs Scout 490 er romslig, trygg og har kjempegode egenskaper i vannet. Med en bæreevne på 280 kg får man med seg det meste av det man trenger for å ha det hyggelig og fint på tur. Kanoen har en fin balanse mellom lengde, bredde og form, og den gir deg derfor en optimal padleopplevelse når du er på vannet.

Kanoen har en bredde på hele 98 cm. Dette gjør den ikke bare stødig og trygg, men den kan også romme mye bagasje og utstyr når man skal på en lengre padletur. Det er ingen problemer å pakke med seg telt, soveposer, vanntette bager etc. Det er heller ikke noen problemer å ta med seg hunden. Den vil finne seg godt til rette på dørken mellom et av setene i kanoen.

 

 
Scout 490 leveres i både «sølvfarge» og i skogsgrønn. Dette er en glimrende turkano, enten man skal kose seg på dagstur eller på overnattingstur med telt og sovepose. Denne kanoen ivaretar alt du trenger: Gode padleegenskaper, stort lastevolum, soliditet og dessuten er den svært praktisk.

 

Varer i mange, mange år

Denne unike allround-kanoen er bygget i aluminium og er derfor nærmest uslitelig. Den vil vare og fungere like bra i år etter år og kunne være med deg på utallige turer i årene som kommer. Dette er en særegen kano som man blir ordentlig glad i. Kanoen kan benyttes både på vann, i elver og på sjøen.


Kjennetegn:

 • Lav vekt
 • Solid og robust
 • Rask og lettpadlet
 • Retningsstabil
 • God stabilitet
 • Lite vedlikehold
 • Enkel å håndtere, både på land og i vannet
 • Kledd med et isopormateriale på innsiden av kanoen
 • Stor slagfasthet
 • Lang levetid
 • Miljøvennlig og resirkulerbar

 

 

 
Vega Designs Scout 490 er konstruert og bygget for å vare i mange, mange år. Dette er en solid og kraftig farkost som tåler mye.

 

Enkel, lett og håndterbar

Kanoen er enkel og lett å håndtere både på land og i vannet.
Med sine 27 kg er den ganske enkel å løfte opp og ned på et biltak.


Scout 490 er en solid, funksjonell og romslig kano. Dette er en kano å bli glad i. Dessuten er Scout-kanoene kjempefine å fiske og jakte fra.

 

Solid

Fordi denne kanoen er så solid og varig, egner den seg også til utleie, leirskoler, foreninger, speiderleire og lignende der den vil bli brukt og behandlet av mange mennesker under alle forhold. Selv om kanoen skulle støte bort i stein eller fjell vil den ikke skades. Kanoen kan også trekkes opp på sanden uten at du trenger å være redd for den. Den er bygget for å tåle et trøkk.

 

Miljøvennlig og 100 % resirkulerbar

Scout 490 er laget av den aller beste og mest solide sjøvannsbestandige aluminiumen som finnes i markedet.  Aluminium er lettere og dobbelt så sterkt som glassfiber, og varer i nærmest ubegrenset tid. Dessuten er aluminium miljøvennlig og 100 % resirkulerbart.

Hvis uhellet skulle inntreffe, så er det svært sjelden at du får hull i kanoen. Det som i verste fall skjer, er at man får en bulk i skroget. Den kan rettes ut igjen.

 

Ekstrautstyr og tilbehør

Vi leverer alt av tilbehør og utstyr til kanoer: padleårer, vester, ekstra seter med ryggstøtte, kanotraller, elektrisk motorer, motorbrakett, flyttbart og spesialtilpasset ekkolodd med mye mer.


Aluminium = lite vedlikehold

Aluminium er nesten vedlikeholdsfritt. Du trenger du ikke være redd for å etterlate deg aluminiumskanoen på hytta ved fjellet eller i skogen. Trekk den opp på land og snu den rundt. Det er nok. Når du eier en aluminiumsbåt er du totalt fri for bekymringer.

 
Kanoen har god lastekapasitet. Her kan man få med seg både bagasje, hund og annen oppakking. Denne kanoen passer både til korte og lange turer.

 


 
På grunn av kanoens lave vekt er den ikke vanskelig å håndtere hverken på land eller til vanns. Den løftes enkelt opp på et biltak og fraktes lett dit du skal.

 

 
 
 
 
Kanoen kan trekkes opp på sand og stein uten at du trenger å være redd for den. Den er nemlig bygget for å tåle et trøkk.

 

 

BREDT UTVALG

West System Norge AS tilbyr Norges bredeste og beste utvalg av funksjonelle og rimelige kanoer og kajakker.

 

Vega Designs Scout leveres i 490 cm og 520 cm


Kanoen er rask, retningsstabil og den har et godt sig. Hvis du er ute etter en god allround kano i aluminium, så er Scout 490 eller 520 et meget godt valg.

 

Lav vekt – Veldig håndterlig også på land


 
 
På grunn av kanoens lave vekt er den ikke vanskelig å håndtere hverken på land eller til vanns. Den løftes enkelt opp på brygga eller et biltak og fraktes lett dit du skal.
 

VÅR VISJON

Vår visjon og hovedmål er alltid å være best og billigst på kanoer. Vår forretningsidé er å tilby et stort utvalg av gode, solide og funksjonsriktige kanoer til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem. Dette er tankegangen bak alt vi gjør, og Vega Designs Scout 490 er et godt eksempel på dette.  Til nå har vi lykkes med vårt mål. Svært mange i hele Norge, uansett hvor de bor i landet kjøper kano hos oss.

Relaterte produkter

 • Nordmarka - Sammenleggbar kano/kajakktralle

  Flott kano- og kajakktralle. Dette er en suveren kano- og kajakktralle med ekstra store hjul og fantastisk god brukervennlighet. Trallen er håndlaget og har en lasteevne på opptil 70 kg!
  2.490,-
  Nordmarka - Sammenleggbar kano/kajakktralle

  Carlisle Goldenlight kanoåre aluminium

  Den sitter godt i hånden og gir mye kraft i vannet. Denne kanoåren er pen å se på og passer både til nybegynnere og de som er mer øvet. Padleåren har aluminiumsskaft og plast blad. Den er solid og tåler en støyt.
  669,-
  Carlisle Goldenlight kanoåre aluminium

  Old Town Luxus kanosete med høy rygg

  Setet er behagelig og godt polstret og har en solid rygg.
  1.290,-
  Old Town Luxus kanosete med høy rygg
 • Thule 819 Kanofeste for takgrind

  Dette settet egner seg også til å feste andre små båter på taket. Disse støttene forhindrer at kanoen eller båten din vrir seg sideveis under fart.
  1.490,-
  Thule 819 Kanofeste for takgrind

  Grey Owl Sugar Island Kanoåre

  Sugar Island fra Grey Owl er den rette padleåren for deg som foretrekker et litt større blad for bedre retningsstabilitet, mer kraft og større akselerasjon. Dette er kort sagt en nydelig padleåre, og en åre vi selger mange av.
  999,-
  Grey Owl Sugar Island Kanoåre

  NRS Clearwater mesh back - Padlevest

  Denne padlevesten passer for alle som bare skal ta korte koseturer mellom holmer og skjær og for de som skal på lengre strabasiøse turer. Vesten er svært forseggjort og har mange gode kvaliteter til å ligge i dette prissegmentet!
  1.399,-
  NRS Clearwater mesh back - Padlevest
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis