Produktbilde

Krabbekoker Elektrisk 220V - 30 ltr.

Markedets første elektriske krabbekoker! Enklere blir det ikke å koke krabber.

2.690,-

inkl. mva På lager: 20+ Varenummer: 1032129

Enklere blir det ikke å koke krabber!

Dette er markedets første elektriske krabbekoker.
Her er det bare å skru på bryteren, sette seg rolig ned og la krabbekokeren varme opp vannet. Den koker opp 10 liter vann på kun 15 minutter.

 

 

Et praktisk og oversiktlig LCD-display viser til enhver tid temperaturen på vannet
 

 

Reguleringsmuligheter

Krabbekokeren kan reguleres og justeres mellom 500, 2000 og 2500W. På den måten kan du justere varmen og ha full kontroll på kokingen.

 

 
Ingenting smaker så godt som en nykokt krabbe…

 

 

Full temperatursjekk

Et praktisk og oversiktlig LCD-display viser til enhver tid temperaturen på vannet.
 


Viktige kvaliteter:

  • Enheten er i rustfritt stål.
  • Utstyrt med sikring mot tørrkoking.
  • Leveres uten kran. 
  • 3 effektrinn: 500, 2000 og 2500W
  • 220V
  • 30 liter
  • Innerbøtte

 

 

Slik koker du krabbe:

  1. Du beregner cirka 200 g krabbekjøtt per person, som normalt er innholdet i en stor krabbe.
  2. Levende krabbe koker du så raskt som mulig etter at du har kjøpt/fanget den. Kokt krabbekjøtt er ferskvare som ikke bør ligge lengre enn et døgn i kjøleskapet.
  3. Kok opp rikelig med vann og beregn ca. 50 g salt pr liter vann.
  4. Legg krabbene i fosskokende vann, ikke for mange av gangen, da blir vannet fort avkjølt. La krabbene trekke rett under kokepunktet. Koketiden for krabbe er 15-25 minutter. Krabben er ferdigkokt når du enkelt kan trekke av de små klørne.
  5. Legg krabbene på ryggen etter at de er kokt, for å holde mest mulig på kokekraften inne i skallet.

 

Slik deler du krabbe:

  1. Fjern først haleklaffen og vri av klørne og beina. Du åpner krabben ved å presse oppover i fronten til krabbehuset og løsner det fra krabbeskjoldet.
  2. Legg krabbehuset med den flate siden ned og del det på midten
  3. Fjern gjellene fra krabbehuset, også de som sitter i ryggskjoldet.
  4. Snu krabbeskallet og trykk ut paven, som sitter som en pose bak øynene. Trykk ned til du hører et lite knepp, da er den løs, og lett og ta ut.

 

Kilde: godfisk.no

Relaterte produkter

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis