Produktbilde

Elitepakke til Tandemkajakk

Det lønner seg alltid å kjøpe en utstyrspakke samtidig som du kjøper kajakk. Da får du det basisutstyret som du trenger for å få ordentlig glede av kajakken. Vi tilbyr deg ulike og gunstige utstyrspakker.

9.000,-

inkl. mva På lager Varenummer: ELIPKT

Det lønner seg alltid å kjøpe en utstyrspakke samtidig som du kjøper kajakk. Da får du det basisutstyret som du trenger for å få ordentlig glede av kajakken. Vi tilbyr deg ulike og gunstige utstyrspakker.

Elitepakken er for deg som ønsker deg en riktig god utstyrspakke som gir ekstra stor padleglede. Denne utstyrspakken inneholder Werner Camono padleåre, Kokatat Aries vest og Riot spruttrekk, og er beregnet til de som vil ha topp utstyr, enten de skal drive med tur, rekreasjons eller ekspedisjonspadling. Alt i denne pakken holder supergod kvalitet, og er beregnet for å gi deg veldig gode padleopplevelser på vannet i mange år.

 

ELITEpakken består av følgende produkter:

 

1) Werner Camano padleåre x 2

En prisbelønnet og meget god åre fra Werner. Dette er en padleåre for deg som ønsker å legge litt ekstra penger i en svært god padleåre, noe du garantert ikke vil angre på. Werner Camano er en allround padleåre tilpasset en padlestil med lav åreføring. Åren har et lavvinklet blad i medium størrelse. Dette til sammen gir den perfekte kombinasjonen for padlere som ønsker en allround åre med kraft, men som gir mindre belastning i skuldrene. Werner Camano gir deg en riktig kombinasjon mellom lav vekt, korrekt stivhet og god holdbarhet. Et lavvinklet blad med medium størrelse gjør bladet ekstremt lettpadlet og gir en unik kombinasjon av kraft og fremdrift.

Werner Camano leveres med en enkel, solid og unik justering av bladvinklene som er patentert. Med denne unike og solide patenten kan du raskt og enkelt stille inn din foretrukne vinkel på årebladene i 15 graders intervall. Med dette systemet kan du også enkelt bytte mellom venstre- og høyrepadling (fast grep på venstre eller høyre hånd). Denne patenten er standard på alle Werners turårer. Ingen andre åreprodusenter er i nærheten av å lage et like solid, enkelt og pålitelig justeringssystem av bladvinklene.

 • Blad av Premuim glassfiber gir veldig lett svingvekt og stivhet.
 • Skaftet er laget av karbon og gir lav vekt og et godt grep.
 • Passer de fleste padlere.
 • Åren optimaliserer fleksibilitet og styrke.
 • Svært sterk og robust padleåre

Teknisk informasjon:

 • Materiale i bladet: Glassfiber
 • Materiale i skaft: Karbon
 • Bladets areal: 650 cm²
 • Bladets størrelse: 52 cm x 16,5 cm
 • Vekt: Ca. 760 gram

Dette er en Premium padleåre som brukes av både nybegynnere og de som har padlet i mange, mange år. Werner Camano gir en perfekt balanse mellom lett sving, holdbarhet og stor ytelse. Camano er en padleåre for den kresne som vi ha «det beste»! Utformingen av årebladene gjør at vannet lettere flyter jevnt av på begge sider av bladet. Dette bidrar til et mykt og stabilt padletak og reduserer energiforbruket, som igjen øker padlegleden.

 

2) Kokatat Aries padlevest x 2

Kokatat Aries tilbyr fritidspadlere det ultimate innen komfort, sikkerhet og verdi for pengene. Den lave profilen gir ubegrenset bevegelsesfrihet, ideell for havpadling, mens den høye ryggen med tynne skuminnsatser passer godt mot seteryggene til de fleste rekreasjons- og sit-on-top kajakker. Vesten har en kroppsnær passform med gode justeringsmuligheter slik at den sitter godt på kroppen. Kokatat Aries er kort og godt en meget fin padlevest.

Teknisk informasjon:

 • 500 denier Cordura® outer shell
 • Gaia® PVC-free foam
 • Adjustable low profile front entry design
 • High back to accommodate higher seat backs
 • Self-draining front pocket
 • Certification: ISO

Finn din størrelse etter ditt brystmål:

 • XS/S: 81 - 97 cm (ca 41-68kg)
 • M/L: 102 - 117 cm (ca 58-91kg)
 • XL/XXL: 122 - 140 cm (ca 81-118kg)

For å finne ut hvilken størrelse som passer best, anbefaler vi at du tar et mål rundt brystet med lagene du vil ha på deg under redningsvesten.

 

3) Riot Justerbart Spruttrekk x 2

Dette er et kraftig og slitesterkt allround spruttrekk i nylon. Et funksjonelt og solid trekk som beskytter deg mot vann, sol og fukt. Å bruke spruttrekk når du padler anbefales på det varmeste. Et spruttrekk er lett å frakte med seg, enkelt å feste på kajakken og gir deg alltid en effektiv og god beskyttelse. Spruttrekket holder underkroppen din tørr, noe som betyr mye.

Spruttrekket leveres med såkalt ”Geko-grip” for å sikre godt feste til cockpitkant og dermed også en tørr cockpit som gjør det behagelig for deg å padle.
Trekket er produsert i tykt PU-dekket nylon (400-denier) som gir ekstra komfort og slitestyrke. Riot spruttrekk har universal midjestørrelse med strikkjustering (3mm strikk).

Relaterte produkter

 • Vega Designs Twin Cruiser

  Vega Designs Twin Cruiser er en suveren og bruksvennlig tomanns kajakk som passer for alle! Dette er en prisgunstig og svært allsidig tandemkajakk for alle som ønsker å oppleve flotte dager på vannet sammen med andre.
  8.990,-
  Vega Designs Twin Cruiser

  Boreal Design Esperanto Tandem

  Esperanto er en av de raskeste tandemkajakkene (i plast) på markedet.
  Den er lettpadlet, komfortabel, stabil og kjennes alltid trygg og komfortabel å sitte i.
  Man kan også oppnå overraskende stor fart med denne flotte tandemkajakken.
  16.990,-
  Boreal Design Esperanto Tandem

  Riot Polarity 16.5 Tandemkajakk

  Dette er en lekker tandemkajakk i god kvalitet beregnet for skjærgård, innsjøer og fjorder.
  Riot Polarity 16,5 er en prisgunstig og allsidig kajakk for alle som ønsker å oppleve flotte dager på vannet sammen med andre. En flott turkajakk for to.
  8.490,-
  Riot Polarity 16.5 Tandemkajakk
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis