Produktbilde

Proffpakke til Tandemkajakk

Det lønner seg alltid å kjøpe en utstyrspakke samtidig som du kjøper kajakk. Da får du det basisutstyret som du trenger for å få ordentlig glede av kajakken. Vi tilbyr deg ulike og gunstige utstyrspakker.

5.000,-

inkl. mva På lager Varenummer: PROPKT

Det lønner seg alltid å kjøpe en utstyrspakke samtidig som du kjøper kajakk. Da får du det basisutstyret som du trenger for å få ordentlig glede av kajakken. Vi tilbyr deg ulike og gunstige utstyrspakker.

Proffpakken inneholder Werner Skagit padleåre med skaft i glassfiber og blad i kompositt (herdeplast), en god padlevest fra Typhoon og et Riot spruttrekk

Denne utstyrspakken passer til alle som vil ha «det lille ekstra», og som ønsker å bruke kajakken til tur, rekreasjons- og ekspedisjonspadling i all slags vær. I denne pakken får du blant annet Werner Skagit padleåre, en padleåre som anbefales på det varmeste.

Vår proffpakke gir kvalitetsutstyr som du vil ha glede av i mange, mange år. Dette er utsyr i høy kvalitet til en god pris.

 

PROFFpakken består av følgende produkter:

 

1) Werner Skagit padleåre x 2

Dette er en 2-delt kajakkåre med dryppringer, karbonskaft og et blad i kompositt (herdeplast). Åren har et medium blad for lav åreføring, noe som gir et jevnt og lett padletak. Skagit har meget lav svingvekt, den er lett og har en farge på bladet som gjør deg meget synlig i forhold til annen trafikk på sjøen. Werner Skagit er en åre som overgår det meste i sin prisklasse.

Werner Skagit leveres med en enkel, solid og unik justering av bladvinklene som er patentert. Den geniale patenterte delingsløsningen på åren gjør at du kan stille den fra 0 til 90 graders vinkel i 15 graders steg. Dette gjør det svært enkelt for deg å finjustere åren slik at den passer akkurat etter ditt ønske. Med dette systemet kan du også enkelt bytte mellom venstre- og høyrepadling (fast grep på venstre eller høyre hånd). Ingen andre åreprodusenter er i nærheten av å lage et like solid, enkelt og pålitelig justeringssystem av bladvinklene.

Denne padleåren passer like godt til nybegynnere som til de som har padlet mye. Skagit er laget for rekreasjon- og mosjonspadling og for lengre ekspedisjoner og større utflukter i all slags vær. Åren har et middels stort blad og gir en fin padlerytme på både korte og lange turer. Den er beregnet for både kvinner og menn og juniorer.

Teknisk informasjon:

 • Materiale i bladet: Kompositt herdeplast (glassfiberforsterket polyamid)
 • Materiale i skaft: Karbon
 • Bladets areal: 605 cm²
 • Bladets størrelse: 49 cm x 15,6 cm
 • Vekt: Ca. 990 gram

Werner er verdens ledende padleåreprodusent. Dette er ikke uten grunn. Werner leverer padleårer i suveren kvalitet og utforming. Werner Skagit har meget høy slitestyrke.

 

2) Typhoon Yalu Wave padlevest x 2

http://ecx.images-amazon.com/images/I/417PrTVTL9L.jpgTyphoon Yalu Wave er en meget god padlevest. Den er svært behagelig å bruke når man padler kajakk og kano eller skal seile, surfe eller drive annen vannsport. Den er beregnet for både menn, kvinner, barn og juniorer, og vi anbefaler den på det varmeste. Vesten har optimalt god passform, den er trygg og har meget god yteevne.

Typhoon Yalu Wave har justerbare skulderstropper, glidelås i front, spennbelte rundt livet og justeringsmuligheter i siden. Den har med andre ord innstillings og justeringsmuligheter for best mulig komfort. Vesten sitter tett og fint til kroppen samtidig som du føler at du har stor bevegelsesfrihet og komfort.

Typhoon Yalu Wave er produsert og godkjent etter de siste europeiske standarder og holder meget høy kvalitet. Den er lager i mykt, men kraftig polyestermateriale.

Denne vesten er et godt valg for alle som liker vanlig tur- og rekerasjonspadling, men også for de som er mer aktive.

Tekniske spesifikasjoner:

 • Størrelse: Junior (30-40 kg), Small/Medium (40-70 kg) og Large/XL (70 kg +)
 • Farge: Sort
 • Godkjenning: EN 393 50N

 

3) Riot Justerbart Spruttrekk x 2

Dette er et kraftig og slitesterkt allround spruttrekk i nylon. Et funksjonelt og solid trekk som beskytter deg mot vann, sol og fukt. Å bruke spruttrekk når du padler anbefales på det varmeste. Et spruttrekk er lett å frakte med seg, enkelt å feste på kajakken og gir deg alltid en effektiv og god beskyttelse. Spruttrekket holder underkroppen din tørr, noe som betyr mye.

Spruttrekket leveres med såkalt ”Geko-grip” for å sikre godt feste til cockpitkant og dermed også en tørr cockpit som gjør det behagelig for deg å padle.
Trekket er produsert i tykt PU-dekket nylon (400-denier) som gir ekstra komfort og slitestyrke. Riot spruttrekk har universal midjestørrelse med strikkjustering (3mm strikk).

Lasso Låsekabel Tandem Kong

Denne låsekabelen (Original Lasso Security Cable) er beregnet for å låse alle typer tur- og havkajakker, SUP-brett, tandem-kajakker, fiskekajakker, Sit-on-top kajakker (og mange andre gjenstander). Lasso låsewire (Security Cables)
549,-
Lasso Låsekabel Tandem Kong

Vega Designs Kajakkstativ – Modell Vega

Modell Vega er et stativ som tilpasser seg helt etter formen på den kajakken som du plasserer i stativet. Kajakken ligger med andre ord fjellstøtt og trygt.
999,-
Vega Designs Kajakkstativ – Modell Vega

Femund Stor - Vega Designs Kajakktralle

Dette er den største størrelsen i denne populære og praktiske tralleserien.
895,-
Femund Stor - Vega Designs Kajakktralle

Relaterte produkter

 • Vega Designs Twin Cruiser

  Vega Designs Twin Cruiser er en suveren og bruksvennlig tomanns kajakk som passer for alle! Dette er en prisgunstig og svært allsidig tandemkajakk for alle som ønsker å oppleve flotte dager på vannet sammen med andre.
  8.990,-
  Vega Designs Twin Cruiser

  Boreal Design Esperanto Tandem

  Esperanto er en av de raskeste tandemkajakkene (i plast) på markedet.
  Den er lettpadlet, komfortabel, stabil og kjennes alltid trygg og komfortabel å sitte i.
  Man kan også oppnå overraskende stor fart med denne flotte tandemkajakken.
  16.990,-
  Boreal Design Esperanto Tandem

  Riot Polarity 16.5 Tandemkajakk

  Dette er en lekker tandemkajakk i god kvalitet beregnet for skjærgård, innsjøer og fjorder.
  Riot Polarity 16,5 er en prisgunstig og allsidig kajakk for alle som ønsker å oppleve flotte dager på vannet sammen med andre. En flott turkajakk for to.
  8.490,-
  Riot Polarity 16.5 Tandemkajakk
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis