Produktbilde

Komfortpakke til Tandemkajakk

Det lønner seg alltid å kjøpe en utstyrspakke samtidig som du kjøper kajakk. Da får du det basisutstyret som du trenger for å få ordentlig glede av kajakken. Vi tilbyr deg ulike og gunstige utstyrspakker.

4.000,-

inkl. mva På lager Varenummer: KOMPKT

Det lønner seg alltid å kjøpe en utstyrspakke samtidig som du kjøper kajakk. Da får du det basisutstyret som du trenger for å få ordentlig glede av kajakken. Vi tilbyr deg ulike og gunstige utstyrspakker.

Komfortpakken inneholder Vega Designs Edge III padleåre med skaft i glassfiber og blad i kompositt (herdeplast), en god padlevest fra Typhoon og et Riot spruttrekk. Denne utstyrspakken passer til alle som driver med tur- og rekreasjonspadling og som vil ha kvalitetsutstyr til en relativt lav pris.

 

Komfortpakken består av følgende produkter:

 

1) Vega Designs Edge III Padleåre x 2

Dette er en lett og veldig populær padleåre for rekreasjon- og turpadling. Vega Designs Edge III har et 2-delt skaft i glassfiber og medium blad i plast. Dette er et godt valg for alle som driver med vanlig tur- og rekerasjonspadling.

Padleåren kan justeres 10 cm i lengden, fra 215 til 225 cm. Dette er svært praktisk da ulike brukere kan ønske seg forskjellig lengde på åren.

Dette er en åre som fungerer godt i vannet. Skaftet er passe stivt og årebladet går i en fin bane i vannet slik at kajakken blir drevet fram med moderat kraft.

 • Denne åren passer like godt til nybegynnere som til de som har padlet mye.
 • Åren er 2-delt og har dryppringer.
 • Padleåren har glassfiberskaft og plast blad. Leveres med sort skaft og hvitt blad.
 • Åren har et middels stort blad og gir en fin padlerytme på både korte og lange turer. Den er beregnet for både kvinner og menn.

 

2) Typhoon Yalu Wave padlevest x 2

http://ecx.images-amazon.com/images/I/417PrTVTL9L.jpgTyphoon Yalu Wave er en meget god padlevest. Den er svært behagelig å bruke når man padler kajakk og kano eller skal seile, surfe eller drive annen vannsport. Den er beregnet for både menn, kvinner, barn og juniorer, og vi anbefaler den på det varmeste. Vesten har optimalt god passform, den er trygg og har meget god yteevne.

Typhoon Yalu Wave har justerbare skulderstropper, glidelås i front, spennbelte rundt livet og justeringsmuligheter i siden. Den har med andre ord innstillings og justeringsmuligheter for best mulig komfort. Vesten sitter tett og fint til kroppen samtidig som du føler at du har stor bevegelsesfrihet og komfort.

Typhoon Yalu Wave er produsert og godkjent etter de siste europeiske standarder og holder meget høy kvalitet. Den er lager i mykt, men kraftig polyestermateriale.

Denne vesten er et godt valg for alle som liker vanlig tur- og rekerasjonspadling, men også for de som er mer aktive.

Tekniske spesifikasjoner:

 • Størrelse: Junior (30-40 kg), Small/Medium (40-70 kg) og Large/XL (70 kg +)
 • Farge: Sort
 • Godkjenning: EN 393 50N

 

3) Riot Justerbart Spruttrekk x 2

Dette er et kraftig og slitesterkt allround spruttrekk i nylon. Et funksjonelt og solid trekk som beskytter deg mot vann, sol og fukt. Å bruke spruttrekk når du padler anbefales på det varmeste. Et spruttrekk er lett å frakte med seg, enkelt å feste på kajakken og gir deg alltid en effektiv og god beskyttelse. Spruttrekket holder underkroppen din tørr, noe som betyr mye.

Spruttrekket leveres med såkalt ”Geko-grip” for å sikre godt feste til cockpitkant og dermed også en tørr cockpit som gjør det behagelig for deg å padle.
Trekket er produsert i tykt PU-dekket nylon (400-denier) som gir ekstra komfort og slitestyrke. Riot spruttrekk har universal midjestørrelse med strikkjustering (3mm strikk).

Komfortpakke til kajakk

Det lønner seg alltid å kjøpe en utstyrspakke samtidig som du kjøper kajakk. Da får du det basisutstyret som du trenger for å få ordentlig glede av kajakken. Vi tilbyr deg ulike og gunstige utstyrspakker.
2.000,-
Komfortpakke til kajakk

HF Compact Classic – Kasteline 20m

Dette er en bestselger og en kasteline som har satt standarden i over 20 år. Her får du alt du forventer av en god kasteline, nemlig kvalitet, funksjonalitet og ikke minst trygghet.
529,-
HF Compact Classic – Kasteline 20m

Relaterte produkter

 • Vega Designs Twin Cruiser

  Vega Designs Twin Cruiser er en suveren og bruksvennlig tomanns kajakk som passer for alle! Dette er en prisgunstig og svært allsidig tandemkajakk for alle som ønsker å oppleve flotte dager på vannet sammen med andre.
  8.990,-
  Vega Designs Twin Cruiser

  Boreal Design Esperanto Tandem

  Esperanto er en av de raskeste tandemkajakkene (i plast) på markedet.
  Den er lettpadlet, komfortabel, stabil og kjennes alltid trygg og komfortabel å sitte i.
  Man kan også oppnå overraskende stor fart med denne flotte tandemkajakken.
  16.990,-
  Boreal Design Esperanto Tandem

  Riot Polarity 16.5 Tandemkajakk

  Dette er en lekker tandemkajakk i god kvalitet beregnet for skjærgård, innsjøer og fjorder.
  Riot Polarity 16,5 er en prisgunstig og allsidig kajakk for alle som ønsker å oppleve flotte dager på vannet sammen med andre. En flott turkajakk for to.
  8.490,-
  Riot Polarity 16.5 Tandemkajakk
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis