Produktbilde

Terhi 450 CC – med midtstilt konsoll

Romslig og brukervennlig båt med midtstilt konsoll. Modellen passer til det meste. En stødig og trygg familiebåt som dekker mange behov. Dette er også en superfin fiskebåt. Terhi 450 CC er innredet veldig funksjonelt, så her har du god plass!

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

56.990,-

inkl. mva Kontakt oss Varenummer: Ter450CC

 

Romslig og brukervennlig båt med midtstilt konsoll. Modellen passer til det meste. En stødig og trygg familiebåt som dekker mange behov. Dette er også en superfin fiskebåt. Terhi 450 CC er innredet veldig funksjonelt, så her har du god plass!

 

Spør oss om tilbud på ferdigmontert båt med motor!

 

Velutstyrt og lettplanende

Konsollversjonen Terhi 450 C er en moderne, velutstyrt småbåt: Funksjonell, lettplanende og selvdrenerende. Båten er kun 450 centimeter men rommer likevel mye. Hver centimeter er godt utnyttet og styrekonsollen gir sikker kjøring.

Som standardutstyr finnes ved siden av konsollen blant annet vindskjerm med rekkverk og pullere. Den som ønsker mer sportslighet og nettokapasitet kan velge en maskin på opptil 30 hk fra Honda uten å miste det minste av sikkerheten. Båten kan naturligvis også ros. Terhi 450 CC er et ypperlig valg som forbindelsesbåt, for fisketurer og båtturer.

 

Terhi 450C act 007 Terhi 450C act 010

 

Tekniske spesifikasjoner:

 • Lengde: 450 cm
 • Bredde : 185 cm
 • Antall passasjerer: 7 stk
 • Anbefalt motorstørrelse: 20-40hk (maks 40 hk)
   

Mål og vekt:

 • Kjøreklar vekt : 295kg


Annet:

 • Godkjenning: CE C5/D7
 • Anbefalt motorstørrelse: 20-40hk

 

SELVDRENERENDE

NB! Båten er selvlensende! Dette betyr at regnvann dreneres ut av båten og den får aldri sjansen til å fylle seg.

Alle Terhi 450 modeller er produsert med dobbel skrogkonstruksjon, noe som gjør at de er garantert synkefrie. Støynivået er også lavt.

 

Nøkkelpunkter:

 • Økonomisk og fornuftig
 • Fungerer perfekt med en 20-40 hk motor
 • Gjennomgangbar, nedfellbar midttofte
 • Stilig og funksjonelt interiør
 • Store låsbare oppbevaringsrom
 • Alt nødvendig utstyr som standard
 • Drenering av regnvann

 

 

Gjennomgangbar og smart design

Finske Terhi har produsert småbåter siden 1972 og Terhi 450 er et resultat av mange års erfaring. Den er praktisk innredet, enkel å bruke og en fin hyttebåt til fornuftig pris. Man føler at den er større enn den faktisk er og med en bredde på 185 centimeter er båten stødig og trygg. Midtsetet kan felles ned, hvilket gjør båten gjennomgangbar under lasting og lossing og også gir mer behagelig sitteplass ved behov.

 

Terhi 450C act 001

 

Låsbare oppbevaringsrom

Låsbare oppbevaringsrom finner du både foran og under baksetet. Videre har båten praktisk oppbevaringsplass for tauverk i åpne bokser. Årene kan også låses på båtens babord side.

 

Solid og god

En god bruksbåt må kunne tåle en støyt. En Terhi-båt er laget i ABS-plast med skum som gjør skroget fast og riper er lette å fikse. Den tåler å bli dratt opp og ned og mot skarpe kanter. Båtene er skummet mellom skrogene, og dette gjøres under trykk. Da blir det en fast konstruksjon og båtene kan ikke synke.

 

Terhi 450C act 002

 

Superfin fiske- og hyttebåt

Båten er ideell som fiskebåt, enten man vil fiske med stang, oter eller sette garn. Man har relativt god plass om bord til både fiskeutstyr og annet utstyr.
 

Flott familiebåt

Dette er en trygg og god familiebåt som er godkjent for bruk av påhengsmotor på opptil 40 hk. Den gode lastekapasiteten gjør Terhi 450 til en stor båt i et lite format til en meget fornuftig pris. Som transportmiddel tar den hele familien eller en større last trygt til og fra hytta. Båten er overraskende rask og går veldig fint i vannet.

 

Ideell som fiskebåt

Båten er ideell som fiskebåt, enten man vil fiske med stang, oter eller sette garn. Man har relativt god plass om bord til både fiskeutstyr og annet utstyr.


Trygg

Terhi 450 har god stabilitet og trygge sjøegenskaper. Båten passer til alle som vil ha en ujålete, robust, solid og lettrodd båt til riktig pris.

Terhi 450C act 004

 

USEDVANLIG SMAKFULL OG FUNKSJONELL INNREDNING

Finske Terhi har produsert småbåter i mange, mange år. Terhi 450 er et resultat av veldig mange års erfaring når det gjelder hvordan man skal innrede en liten båt på best mulig måte. Studer bildene og la deg imponere.

 

Dimensjoner
Lengde
Bredde
Vekt
Generelt
Antall personer
Maks motor
Maks motorvekt
Maksfart (2 pers)
Standard utstyr
CE-Kategori
Selvdrenering
Farge
Motorspesifikasjoner
Stammelengde


Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis