Produktbilde

Heldekkende kajakktrekk, Salamander, 20 fot (6,1 meter)

Dette er et solid kvalitetstrekk som er beregnet for å oppbevare kajakker i. Trekket er gunstig å bruke for å beskytte kajakken både under transport og lagring. Trekket er beregnet for kajakker, scullere og andre robåter opp til 6,1 meter.

1.590,-

inkl. mva På lager: 10+ Varenummer: NBBL1001

Dette er et solid kvalitetstrekk som er beregnet for å oppbevare kajakker i. Trekket er gunstig å bruke for å beskytte kajakken både under transport og lagring. Trekket er beregnet for kajakker, scullere og andre robåter opp til 6,1 meter.


Solid og praktisk

Trekket er produsert i et svært solid UV- og vannbestandig polyestermateriale (600 denier).
Det har en konisk form slik at det er enkelt og raskt å tre kajakken inn i trekket.

Åpningen på dette kajakktrekket har en omkrets på 162,5 cm. Kajakktrekket er sydd på en slik måte at omkretsen på trekket gradvis går ned til en omkrets på 81,2 cm. Dette gjør det enkelt og problemløst å bruke. Total lengde på trekket er 627,6 cm.

Kajakktrekket er utstyrt med gode stropper med klemmer slik at det er enkelt å lukke og tilpasse, uansett hvor lang kajakken din er. Kajakktrekket har bærehåndtak i hver ende.

NB! Kajakktrekket som vi selger er sort og olivengrønt. Noen av bildene avviker derfor noe i farge.

 

 

 

Kajakktrekket har en konisk åpning, noe som gjør det enkelt å plassere kajakken i trekket. Gode remmer og spenner sørger for at du kan feste trekket tett inntil kajakken.

Ved hjelp av dette kajakktrekket beskytter du kajakken mot skitt, sol, støv og mekanisk slitasje.
trekket anbefales å bruke både ved transport og lagring.

 

Det lønner seg alltid å bruke et kajakktrekk

Enten du har en enkel og billig kajakk eller sculler i plast eller et håndlaget mesterverk i treverk, er det både praktisk og bra å bruke et kajakktrekk for å beskytte kajakken. Dette gjelder for både transport og lagring. Ved hjelp av dette kajakktrekket beskytter du båten mot skitt, sol, støv og mekanisk slitasje, og på denne måten vil kajakken holde seg pen mye lenger.

Etter at du har tredd kajakken inn i trekket, strammer du de medfølgende stroppene på trekket slik at trekket ligger tett og fint inntil kajakken.

 

 

Dette trekket beskytter båten din!

 

Trekket som vi selger er sort og olivengrønt. Fargen på trekket som noen av bildene viser avviker derfor noe.

 

Hjelpelaster m/rulle og sugekopp

Denne hjelpelasteren anbefales til alle som må løfte kajakken eller kanoen opp på biltaket alene.
799,-
Hjelpelaster m/rulle og sugekopp
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis