Produktbilde

Typhoon Hypercurve tørrdrakt Limited Edition

Dette er Hypercurve tørrdrakter som selges i et begrenset antall. Draktene er like som vanlig Hypercurve, bortsett fra at de har helrøde armer, en mørk gråfarge istedenfor sort og litt andre logoer (hovedbildet avviker noe).

Før fra 3.990,-

Nå fra 3.490,-

inkl. mva
Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
100178-0020 Typhoon Hypercurve LTD - Rød/grå - XL Ikke på lager 3.490,-

- 13%

TYPHOON HYPERCURVE TØRRDRAKT – PARTI MED SPESIALDESIGN

Vi har fått inn et parti med flotte tørrdrakter, og nå kan du virkelig gjøre et kupp!

Dette er Hypercurve tørrdrakter som selges i et begrenset antall. Draktene er like som vanlig Hypercurve, bortsett fra at de har helrøde armer, en mørk gråfarge istedenfor sort og litt andre logoer (hovedbildet avviker noe).

 

MED TYPHOON HYPERCURVE KAN DU PADLE HELE ÅRET!

Med en god tørrdrakt utvider du padlesesongen til hele året! Typhoon Hypercurve er en meget god tørrdrakt til en svært fordelaktig pris. Komforten og padlegleden øker betraktelig når man erfarer at man holder seg tørr og varm etter mange timers padling.

Ved hjelp av denne tørrdrakten kan du padle og kose deg hele året, uansett årstid. Vi anbefaler deg at du bruker ulltøy og/eller fleece under denne drakten. Da vil du alltid være varm og god når du padler.

SLITESTERK, BEHAGELIG OG PUSTENDE TØRRDRAKT

Typhoon er en meget god tørrdrakt til en fordelaktig pris. Vi har testet ut mange tørrdrakter, men ikke funnet noen som er så god til en så riktig pris som denne. Denne tørrdrakten kan konkurrere med de beste, og vi anbefaler den på det aller varmeste.

En av våre kunder skriver: Jeg mottok drakten på fredag og tok den i bruk på lørdag i regn og haglbyger. Jeg er veldig godt fornøyd. Fantastisk god drakt, god passform enkel å ta på og virker å puste bra. Brukte den kun med fleecedrakten under i ca 5 grader C uten å bli klam og svett så det fungerte meget bra. 

mvh Lasse Robberstad

 

DRAKTEN ER BEREGNET TIL BÅDE KVINNER, MENN OG JUNIORER

Drakten passer til alle som padler kajakk og som vil holde seg tørre og varme på kroppen uansett hvor kaldt og surt det er. Gleden ved å ha på seg en god tørrdrakt når man padler oppdager man først etter at man har prøvd den.

Komforten og padlegleden øker betraktlig når man erfarer at man holder seg tørr og varm etter mange timers padling, selv i lave temperaturer, mye sjøsprøyt og dårlig vær.

 

SLIK FINNER DU DIN STØRRELSE:

 

 

ENKEL, RASK OG UKOMPLISERT Å TA PÅ SEG

Drakten er svært behagelig og bekvem å ha på seg, og det beste er at den er veldig enkel og ukomplisert å ta på seg. Dette kan nemmelig være et problem med mange tørrdrakter.

Denne tørrdrakten har en spesialkonstruert glidelås bak på ryggen som går fra skulder til skulder (”Hypercurve BackZip” – ryggmontert glidelås).

Denne glidelåsen gjør det ekstra raskt og enkelt å ta av og på seg drakten.

 

 

Denne tørrdrakten har en spesialdesignet og patentert ryggmontert glidelås (”Hypercurve BackZip”). Dette gjør drakten ekstra enkel og rask å ta på og av seg.

 

 

Typhoon er en behagelig tørrdrakt å ha på seg. Den har god passform og strammer ikke på en slik måte som en del andre drakter gjør. Drakten er sydd for optimal sittekomfort i kajakken.

 

17175cb15823d3c77cb.jpg  10a31e16d21606a3bc8.jpg

Legg merke til de fine bukseselene! Du kan enkelt brette ned overdelen av drakten uten at buksa faller ned. Dette er veldig praktisk når du har behov for å ventilere og lufte deg (drakten på bildene avviker noe i farge).

 

VANNTETT OG PUSTENDE

Tørrdrakten er laget i et vanntett 4-lags materiale med pustende membran. Den har neopren mansjetter i hals og håndledd. Innebygget latex-sokk er integrert i drakten.

Mansjetter i neopren er både mer slitesterk og behagelig enn latex som mange andre tørrdrakter er utstyrt med.

 

Det anbefales å benytte padlesko

Selve foten i tørrdrakten er produsert i latex. Det anbefales at man benytter en padlesko utenpå latexfoten når man skal gå på fjell, stein og sand. På denne måten forhindrer man at det går hull på foten i tørrdrakten. Dessuten er det langt mer behagelig å gå og bevege seg når man har padlesko på foten.

 

ROBUST, VANNTETT OG SOLID

Typhoon er laget for å tåle tøffe forhold med mye sjø og påkjenning. Den er perfekt å padle med på kalde og våte høst- og vinterdager.

Drakten har ekstra forsterkninger på knær og i rumpa.

Typhoon ”NEW Hypercurve” tørrdrakt er designet for profesjonelt bruk. Det betyr at også du som amatør og hobbypadler vil ha ekstra stor glede av å bruke denne drakten.

I tillegg til at mange padlere benytter denne tørrdrakten, brukes den også av brannfolk, redningsarbeidere og til mange andre typer vannsport, eks. seiling etc.

 

MYE FOR PENGENE

Hvis du ønsker deg en tørrdrakt i god kvalitet til riktig pris, så er denne tørrdrakten den aller beste drakten du kan kjøpe. Du kan komme til vår butikk å se og prøve den, eller vi sender den hjem til deg der du bor.

Typhoon13.JPG

Fagfolkene som jobber i vår butikk har selv mye erfaring med denne tørrdrakten, og anbefaler den på det varmeste. Disse gutta hjelper deg gjerne!

Kajakkåre Beach, 4-delt alu - Aqua Marina

Versatile kayak paddle. The shaft is made 1.2 mm thick aluminium. Hard blades are made of polypropylene. The weight of the paddle is 1200g.
629,-
Kajakkåre Beach, 4-delt alu - Aqua Marina

Hiko Årepose - fast element

Gjør det enklere å komme seg opp i kajakken etter velt.
429,-
Hiko Årepose - fast element

Hiko Årepose - fast element

Gjør det enklere å komme seg opp i kajakken etter velt.
429,-
Hiko Årepose - fast element
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis