Produktbilde

Pelican Argo 120XP

Pelican Argo 120XP er den perfekte kajakken for alle som vil ha en liten, lett, stabil og stødig kajakk til turbruk. Veier kun 21,8 kg. Veldig solid, passer til hele familien!

5.490,-

inkl. mva På lager: 20+ Varenummer: KYP12P100

Pelican Argo 120XP er den perfekte kajakken for alle som vil ha en liten, lett, stabil og stødig kajakk til turbruk. Dette er en svært behagelig og god kajakk som passer til alle aldersgrupper. Nybegynnere elsker den! Den har stor cockpitåpning slik at alle føler seg trygg og komfortabel når de padler. Veier kun 21,8 kg. Veldig solid, passer til hele familien!

 

Tekniske data:

 • Lengde: 366 cm
 • Bredde: 73,6 cm
 • Vekt: 21,8 kg
 • Anbefalt padlervekt: 50–125 kg
 • Lastekapasitet: 170 kg
 • Cockpit: 127 x 62 cm (lengde x bredde)
 • Materiale: Ram-X (sterkt og lett)

 

Bruksvennlig og fin

Pelican Argo 120XP har et såkalt «Twin Arched Multi Chine» skrog. Dette gjør kajakken svært stabil og stødig. Dessuten har kajakken en stor og romslig cockpit, noe som gjør det enkelt å gå ut og inn av kajakken. Dette er egenskaper som mange setter stor pris på.

120XP har en oppgradert lasteluke i baugen, noe som gjør det enkelt å ta med seg bagasje og lagre dette når du er på padletur.  

 

 

En god rekreasjonskajakk

Dette er en meget god rekreasjonskajakk som ikke krever mye av padleren. Alle, både unge og eldre vil fort finne seg til rette i denne praktiske og fine kajakken. Kajakken har et overraskende stort volum i forhold til lengde og bredde. Argo 120XP er den perfekte hyttekajakken, og er beregnet til hyggelige padleturer mellom holmer og skjær. Her får du virkelig mye kajakk for pengene! Argo 120XP er stødig og stabil. Den er enkel å manøvrere og lett å håndtere på land. Den kun veier kun 21,8 kg.

 

Meget god sittekomfort

Kajakken er utstyrt med et svært behagelig og polstret sete. Den har også justerbare fotstøtter og kneputer. Dette gjør at du kan padle i mange timer uten å bli sliten og støl i rygg og rumpe.


Masse kajakk for pengene!

Hvis du kjøper en Pelican Argo 120XP, får du masse kajakk, glede og fine opplevelser for pengene! Denne lille praktiske, stødige og fine kajakken er utstyrt med overraskende mange fine og gjennomtenkte detaljer. Her har du alt du trenger for å oppleve fantastiske og fine dager på vannet. Pelican Argo 120XP anbefales for alle som ønsker seg en liten, lett og veldig praktisk kajakk for fine og hyggelige turer på vannet.Pelican Argo 120XP er utstyrt med følgende:

 • Polstret sete med ryggstø
 • Justerbare fotstøtter
 • Kneputer for ekstra sittekomfort
 • Bærehåndtak både foran og bak
 • Lasteluke i baugen
 • Nedsenket akterdekk med strikksikring

 

Det er verdt å nevne at kajakken har et svært pent utseende, og har superstrøken finish!

                                                                                     

Lav vekt og veldig solid og robust

Som alle andre kajakker og kanoer fra Pelican, er også Argo 120XP produsert i et materiale som heter RAM-X. Dette er et slagfast, supersterkt, UV-resistent og veldig lett plastmateriale som gjør kajakken spesielt solid og varig. RAM-X består av presset polyetylen i 3 lag (sandwich-konstruksjon).

Kajakken har veldig stor slitestyrke og tåler mye bruk og tøff slitasje. Dette er en typisk hyttekajakk som man ikke trenger å være så redd for og som kan brukes av alle. Den er solid og robust og er laget for å tåle mye. Svært mange familier og nybegynnere velger Pelican Argo 120XP.
Kajakkens slitestyrke er også årsaken til at mange leirskoler, campingplasser, speidergrupper etc. velger kajakker og kanoer fra Pelican. At den også har en lav vekt, er en stor, stor fordel!

 

 

Informasjon om Pelican, en av verdens største kajakkprodusenter

Pelican er en av verdens største og mest respekterte produsenter av kajakker og kanoer. Alle Pelican-produkter produseres i Canada. Helt siden 1968 har Pelican laget kajakker og kanoer, og over tid har de utviklet og perfeksjonert sine båter til å ha den best tenkelige kvalitet og de aller beste egenskapene. Kajakker og kanoer fra Pelican er bygget for å vare i år etter år.
På grunn av smarte og effektive produksjonsprosesser klarer Pelican å tilby sine produkter i aller ypperste kvalitet til lave priser. Båtene fra Pelican produseres på en av verdens mest moderne fabrikker i sitt segment, og Pelican er kjent for å være svært innovative, og holde veldig høye kvalitetsstandarder.

Pelican er en miljøbevisst produsent. 50 % av båtproduksjonen kommer fra post-industriell resirkulert plast. Dessuten resirkulerer de 99 % av alt plastavfall fra produksjonen.

 

Se video fra Pelican-fabrikken:

 

Vår visjon

Vår visjon og hovedmål er alltid å være best og billigst på kajakker.
Vår forretningsidé er å tilby et stort utvalg av gode, solide og funksjonsriktige kajakker til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem. Dette er tankegangen bak alt vi gjør, og Pelican Argo 120XP er et godt eksempel på dette.
Til nå har vi lykkes med vårt mål. Svært mange i hele Norge, uansett hvor de bor kjøper kajakk hos oss. Mange av disse velger Pelican Argo 120XP.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2021 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis