- 25%

Produktbilde

GEARAID ARC LED-LYKT OG LADESTASJON

Denne fantastiske turkameraten fra GearAid lyser opp veien, enten du skal til fjells, skogs eller sjøs. I tilleg til å være en kraftig LED-lykt er dette en portabel ladestasjon hvor du kan lade mobil, kamera og annen elektronikk, mens du er på tur!

Før: 2.295,-

1.721,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: FR90120

INFORMASJON
 

Denne fantastiske turkameraten fra GearAid lyser opp veien, enten du skal til fjells, skogs eller sjøs. I tilleg til å være en kraftig LED-lykt er dette en portabel ladestasjon hvor du kan lade mobil, kamera og annen elektronikk, mens du er på tur! Lykten er designet for å tåle alt av værforhold, være det regn, sol eller snø. Kan enkelt omgjøres til en hengende lampe med opphengskroken som følger med. Med 3 fargeinstillinger og 10 lysinstillinger, inkludert SOS-signal, får du akkurat det lyset du trenger, når du trenger det. Leveres i to varianter, ARC og FLUX. Se under for ytterlige informasjon. Begge versjoner leveres med opphengskrok i rustfritt stål, USB-kabel og pose til oppbevaring.

 

Liten og kraftig oppladbar lyskaster/områdebelysning for tur eller arbeid. Lang lystid! Med uttak for lading av mobiltelefon, nettbrett, kamera mm! Produsert for utendørs bruk.

 

ARC: 

- 60 "ultra bright" LED-lamper

- IPX5 Vanntett hus

- 10.400 mAh batteri som lyser i opptil 4 dager (!)

- 20 til 320 Lumen, justerbart

- 3-5 oppladinger (mobil etc)

- USB output og Mini-USB input

- Festeanordning til stativ

 

FLUX:

- 82 "ultra bright" LED-lamper

- IPX5 Vanntett hus

- 20.800 mAh batteri som lyser i opptil 8 dager (!!)

- 20 til 640 Lumen, justerbart

- 6-10 oppladninger (mobil etc)

- Festeanordning til stativ

- USB output og Mini-USB input

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2023 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis