Produktbilde

NRS Crazy Creek - Sammenleggbar stol

Dette er en praktisk, enkel, sammenleggbar og lett stol som du kan ha med deg på alle type turer. Stolen har mange bruksområder og egner seg godt på både kano, kajakk og campingturer. Det er godt å sitte behagelig rundt bålet om kvelden!

599,-

inkl. mva På lager: 10+ Varenummer: 71406.01

 

NRS Crazy Creek Original Travel Chair

Dette er en praktisk, enkel, sammenleggbar og lett stol som du kan ha med deg på alle type turer. Stolen har mange bruksområder og egner seg godt på både kano, kajakk og campingturer. Det er godt å sitte behagelig rundt bålet om kvelden!
Mange bruker den også på stranden.

Stolen veier lite og tar lite plass fordi du kan slå den sammen. Den har praktiske bærehåndtak slik at den er enkel å frakte med seg.
Ryggen holdes opp med en festestropp mellom sete og rygg. Denne stroppen festes med en klips. Stolen er laget i solid nylonstoff.

 

MÅL:

Total lengde (sete og rygg): 84 cm
Bredde: 39 cm

Dette er et designprodukt fra bunnen av som er laget for å vare lenge. Crazy Creek-stolen vil gi deg et komfortabelt sete uansett hvor du er eller hva du gjør, enten du er på fjelltur, båttur eller kanske på stranden eller på en konsert. Denne flate, lette og transportable stolen er perfekt på alle typer turer. Ryggen er selvfølgelig regulerbar. Stolen har fantastisk kvalitet sett i lys av den belastning den utsettes for!

Kan pakkes sammen flatt.

 

This is the chair that started a revolution!

Crazy Creek's original portable travel chair provides outstanding comfort on any terrain. Designed to be used anywhere you want to go, the Crazy Creek is lightweight, adjustable for a wide range of sitting positions, and easy to carry. It is built from rugged coated pack cloth to protect you from wet ground. Closed-cell foam padding provides exceptional cushioning, and sturdy carbon fiber stays help support your back. A zippered mesh pocket and water bottle holder keep items close at hand. Hook & loop straps keep the chair closed during transport. This durable construction provides seating for years to come.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2018 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis