Produktbilde

Sevylor Riviera – Tandem kano/kajakk m/padleåre

Nyhet: Endelig har den kommet! Dette er en oppgradert og enda bedre versjon av tidligere bestselgere fra Sevylor. Dette er en superfin kano/kajakk med mange bruksmuligheter.

2.799,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: SR205514

Nyhet: Endelig har den kommet! Dette er en oppgradert og enda bedre versjon av tidligere bestselgere fra Sevylor. Dette er en superfin kano/kajakk med mange bruksmuligheter. Den er flott til bruk på elver og rolig vann, men kan også brukes i mindre stryk. Produsert i meget solid PVC. Sevylor Riviera er en vært stødig og stabil kajakk. Beregnet for to personer.

 

 

PRAKTISK BÆRESYSTEM

Kajakken har fått et innovativt bæresystem hvor den sammenpakkede kajakken bæres som en praktisk ryggsekk. Dette er genialt på transportetapper og til oppbevaring.

 

Sevylor Riviera er en vært stødig og stabil kajakk

 

KAN BRUKES AV BÅDE EN OG TO PERSONER

Hvis du er alene, og skal ha med deg en del bagasje, kan du ta ut det ene setet og plassere det andre i midten av kajakken. Da fungerer kajakken som en superfin solokajakk/kano. Du kan også plassere bagasjen inn under spruttrekket akter.

Kajakken kan rulles sammen og bæres på toppen av ryggsekken, slik at du kan ta deg frem overalt. Vi har også fine pakksekker som egner seg sammen med denne kajakken.

Sevylor Riviera pumpes opp på under fem minutter.
NB! Luftpumpe må kjøpes separat.

 

TEKNISK INFORMASJON

  • Leveres med 1 stk. fem-delt aluminiumsåre.
  • Riviera er beregnet for to personer, men egner seg like fint for en person
  • Bæreevne: 155 kg.
  • 5 stk. luftkammer.
  • Lengde: 315 cm
  • Bredde: 84 cm
  • Størrelse nedpakket: 61 x 41 x 24 cm
  • Vekt: 8,4 kg.
  • Farge: Blå

 

 

 

Sevylor ble startet i 1948 og er markedsledende innenfor oppblåsbare SUPs, kajakker, og mer. Over 60 års erfaring, sammen med den nyeste teknologien, gjør at Sevylor kan tilby produkter av høyeste kvalitet og som møter standarden hos kundene. Designet for å være enkelt og ta med og praktisk, alle produktene har en ting til felles - laget for å inspirere folk til å komme seg ut og nyte livet.

 

EN ANVENDELIG FARKOST

Sevylor Riviera er utstyrt med to oppblåsbare og uttakbare seter som også er gode å sitte i på land. Den har to hovedkammere i tillegg til et avstiverkammer for og akter på båten. Den fem-delte padleåren som følger med er enkel å ta fra hverandre og putte ned i en bag eller i ryggsekken.

Riviera egner seg både til fjord, kyst, vann og stillegående elver.

Sevylor har vært lenge i bransjen, og har siden 1948 produsert oppblåsbare båter med høy kvalitet til fritid- og rekreasjons bruk.

 

Dette er mye båt for pengene!

 

BPS Backpack System - incredible portability
 

After deflating the kayak roll it into the spray deck. It will convert into a backpack and you can easily transport the kayak on your shoulders. Avoid the hassle of a tight fit carry bag and enjoy the incredible portability.

 

- Open the straps and roll the kayak up from the front of the spray deck

 

- Roll the black straps around the kayak . Pass the black straps into the black rings and tighten. Pass the grey straps into the black rings and adjust the shoulder straps as desired

 

- Comfortably carry the kayak as either a backpack or a carry bag

 

 

AE kombi kajakk/kano åre 6-delt

En kombinert kajakk og kano padleåre fra Advanced Elements.
1.199,-
AE kombi kajakk/kano åre 6-delt
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2018 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis