Produktbilde

NRS - SUP Sikkerhetssnor MED ANTISPINNLEDD

RS SUP "leash"er perfekt å bruke når du padler SUP. Denne sikkerhetssnoren har en behagelig ankelstropp, en fleksibel rett rem og et dobbelt antispinnledd for å unngå krøll på snoren.

299,-

inkl. mva På lager: 20+ Varenummer: 50010.01

Det er kjempeviktig å bruke åresnor når du padler. Hvis du skulle miste åren forhindrer du da at den flyter vekk for deg eller i verste fall synker.

 

ANTISPINNLEDD FORHINDRER KRØLL OG KVEILING

NRS SUP "leash"er perfekt å bruke når du padler SUP. Denne sikkerhetsstroppen har en behagelig ankelstropp, en fleksibel rett rem og et dobbelt antispinnledd for å unngå krøll på snoren. Når man padler SUP er det nemlig veldig behagelig at ikke åresnoren tvinner seg og kveiler seg rundt seg selv. To antispinnledd forhindrer krøll på denne sikkerhetssnoren.

 

Bildet er ment som en forklaring på hvordan man fester sikkerhetssnoren til ankelen når man padler SUP, og avviker noe utseendemessig fra produktet som omtales her.

 

KOMFORTABEL

Ankelstroppen har en bredde på 5,08 cm og er komfortabel og ha rundt foten. Denne festes ved hjelp av en borrelås. Festemekanismen som gjør at man kan feste åresnoren til SUP-brettet er inkludert i prisen.

 

Bildet er ment som en forklaring på hvordan man fester åresnoren til ankelen når man padler SUP, og avviker noe utseendemessig fra produktet som omtales her.

 

OM NRS

NRS (Northwest River Supply) er et av de største selskapene innen padleutstyr. Selskapet holder til i Idaho i USA. Selskapet ble etablert i garasjen til Bill Parks i 1972, primært som leverandør og produsent av utstyr for elvepadling og rafting. Bill Parks er utdannet professor og var og er frilufts entusiast på sin hals. Han ville se om prinsippene han lærte i klasserommet også fungerte ute i naturen. Målet var å få andre til å nyte og ta glede av padling gjennom nye og gode kvalitetsprodukter.

NRS er i dag en av de store aktørene i rafting-markedet og du finner svært mange raftingbåter i hele verden levert av NRS. Etter hvert som havpadling vokste som friluftsaktivitet og sport benyttet Bill Parks og NRS sin erfaring til også å lage produkter for dette markedet. Dette er noe de har gjort og gjør svært bra.

Når Bill Parks nærmet seg 80 år tenkte han at det var på tide å bringe sin arv videre. Men hvordan kunne han sørge for at verdiene til NRS ikke forsvant? Istedenfor å selge til høystbydende, solgte han heller selskapet til de ansatte i NRS. Da Bill Parks ga seg i 2014 bidro han derfor finansielt til at de ansatte overtok selskapet. NRS er i dag et selskap som er 100 % eid av de ansatte.

NRS jobber hver dag beinhardt for å videreføre Bill Parks idéer som handler om mer enn å bygge robust og solid padleutstyr. Det handler også om spesiallaget, funksjonelle løsninger som forbedrer opplevelsen for vanlige mennesker på vannet. Det handler om allsidige produkter som takler alle forhold på vannet og det handler om produkter som ser fine ut og som varer i mange, mange år. Når hver eneste ansatt eier og brenner for NRS og produktene de produserer, så blir også produktene gode.

 

 

 

 

 

 

 

Grunnleggeren av NRS (1972), Bill Parks


Vi i West System Norge AS er stolte av å kunne representere og selge NRS-produkter i Norge. Vi har selv erfart, og vi vet at produktene er veldig bra, og vi får svært ofte tilbakemeldinger fra kunder som bekrefter akkurat det samme. NRS designer alle produkter selv og produserer bare produkter de selv ville brukt.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis