Produktbilde

RIOT ESCAPE 9 – ”SIT-ON-TOP”-KAJAKK

Riot Escape 9 er den nye bestselgeren vår blant små ”sit-on-top”-kajakker. Escape passer for padlere opptil 90 kg. Kajakken er stabil og har god retningsstabilitet takket være det fine katamaranskroget. Dette er et godt kjøp og masse kajakk for penge

Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
6R-S Riot Escape 9 - Sunrise - kun kajakk Ikke på lager 2.990,-

Riot Escape 9 er den nye bestselgeren vår blant små ”sit-on-top”-kajakker. Escape passer for padlere opptil 90 kg. Kajakken er stabil og har god retningsstabilitet takket være det fine katamaranskroget. Dette er et godt kjøp og masse kajakk for pengene!

 

TEKNISKE DATA
 

  • Lengde:                      2,77 m
  • Bredde:                       71 cm
  • Dybde:                       24,5 cm
  • Vekt:                           18,5 kg
  • Lastekapasitet:           113 kg
  • Ant personer:              1 stk
  • Materiale:                   polyetylen
  • Passer for:                  Alle (fra nybegynner til de som er trenet)

 

PRAKTISK, LITEN OG HENDIG

Dette er virkelig en liten og hendig kajakk til padling i skjærgården, i fjorder og i vann. Den enkel og lett å manøvrere. Escape 9 har lav vekt, er lett og transportere og oppbevare. Dette er en nybegynner-vennlig ”sit-on top”-kajakk som passer for de fleste og som er laget for at du skal føle deg trygg og kose deg på vannet.

 

Denne kajakken har svært pen finish og overflaten framstår i høyglans og er stilig og pen å se på. Den er solid og laget for å vare i mange, mange år.

 

PASSER TIL MANGE TYPER BRUK

Riot Escape 9 er en stabil, åpen kajakkmodell som du kan bruke til hyggelige koseturer og fiske langs kysten eller i innlandsvann. Kajakken har bra oppbevaringsplass både foran i baugen, og bak setet.

 Foran og bak og på sidene er det bærehåndtak som gjør det enkelt å transportere kajakken og trekke den opp av vannet. Escape kan gjerne stables i høyden, så hvis du har to eller flere, er det bare å legge dem oppå hverandre på bilen eller til oppbevaring.

 

Tilbakemeldinger fra kunder:
 

A)

Jeg kjøpte denne kajakken til kona for ett år siden. Vekten er lav, så den er lett å bære og oppbevare. Den er veldig stabil i vannet, og setet er komfortabelt.

 

B)

Jeg er veldig glad i denne båten, og navnet «Escape» (stikke av) passer godt.
Jeg ville ha en kajakk som jeg kunne laste på bilen selv (jeg er ikke så lang og vil unngå å overbelaste ryggen) og dra på spontane padleturer. Denne kajakken er midt i blinken og gjør det mulig å stikke av på raske padleturer før og etter jobben. Den er lett (18 kg), og jeg bruker en kajakktralle til å trille den ut i vannet når avstanden eller underlaget (steiner osv.) gjør det mulig.
Escape 9 har fungert strålende, og jeg har fått noen flotte padleturer i løpet av den korte tiden jeg har hatt den. Den er strålende til fugletitting og den er så liten at det er enkelt å bevege seg lydløst forbi reir, gjennom siv og forbi fugler som koser seg i solen. Den har bedre retningsstabilitet og skjærer raskere gjennom vannet enn jeg hadde forestilt meg. Jeg bruker et kajakksete med høy rygg, som er enkelt å montere på denne kajakken. Det gjør den veldig komfortabel.

Hvis du er ute etter fine opplevelser i en liten og praktisk kajakk som er enkel å laste på bilen, transportere og oppbevare, så anbefaler jeg denne!

 

C)

Jeg valgte denne kajakken på grunn av den rimelige prisen og fordi den er så praktisk. Den har fungert veldig bra til nå, og jeg er svært fornøyd!

Riot Escape 9 har et meget fint skrog som gjør st den både er rask, stabil og god å padle.

 

Dimensjoner
Lengde 279 cm
Bredde 72 cm
Vekt 14,5 kg
Spruttrekk størrelse
Generelt
Anbefalt maks last 113 kg
Cockpitåpning
Ror eller Skeg Ingen
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2018 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis