Produktbilde

HF Compact Classic – Kasteline 20m

Dette er en bestselger og en kasteline som har satt standarden i over 20 år. Her får du alt du forventer av en god kasteline, nemlig kvalitet, funksjonalitet og ikke minst trygghet.

499,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: HFCOM

 


 

Dette er en bestselger og en kasteline som har satt standarden i over 20 år. Her får du alt du forventer av en god kasteline, nemlig kvalitet, funksjonalitet og ikke minst trygghet. Flyteelement, god synlighet og en ekstra stor åpning bidrar til at denne kastelinen fremdeles er veldig populær og en storselger innen sitt segment.

 

EN OPTIMAL KASTELINE

Linen er 20 meter lang og er 8,5 mm tykt. Linen flyter og har stor bruddstyrke. Dette er en kasteline med det beste kompromiss mellom lengde, tykkelse, volum og funksjonalitet. Dette er et allsidig sikkerhetsprodukt av høyeste kvalitet for bruk under krevende forhold. 

 

  • Vekt: 780 g
  • Farge: Rød bag med gule og sorte deltaljer. Gult tau med røde detaljer
  • Materialer: Pose: Cordura Nylon.
  • Tau: 8,5 mm PP 8-flettet flytetau med 10 % elastisitet.

 

 

HF er et av de padlemerkene som virkelig tar sikkerhet på alvor. Denne kastelinen er beregnet for kajakk, kano, redningsbåt, instruktører, røde kors, redningsselskap, brann og generell redning etc.

 

 

En solid og funksjonell kasteline er en obligatorisk del av alle padleres sikkerhetsutstyr. Ingen bør legge ut på tur uten en kasteline. Alle vil før eller siden få bruk for den. Det være seg ved tauing, redning, eller ved f.eks. en brukket åre, sykdom eller utmattelse.

 

 

Å ha en kasteline for hånden når man trenger det er superviktig!

Hiko Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig.
169,-
Hiko Åresnor

NRS Karabinkrok - Omega Five-0

Dette er en karabinkrok med enorm kapasitet og stor åpning (32 mm). Den har enkel innfesting, allsidig utforming (fire konfigurasjoner) og bruddstyrke på hele 25 Kn (2551 kg).
139,-
NRS Karabinkrok - Omega Five-0

Sikkerhetskniv – Typhoon Dragon 7 cm

Dette er en skarp kniv med tagger på den ene siden. Kniven har butt spiss slik at du ikke kan stikke deg selv ved et uhell samt flat skrutrekker i tuppen og flaske åpner. Kniven kan festes i flytevester, beltet eller andre egnete steder.
279,-
Sikkerhetskniv – Typhoon Dragon 7 cm

Pinguin Spoon Steel

Tur skje i rustfritt stål. Kommer i liten oppbervaringspose
59,-
Pinguin Spoon Steel

Pinguin Spoon Steel

Tur skje i rustfritt stål. Kommer i liten oppbervaringspose
59,-
Pinguin Spoon Steel

Lasso Låsekabel Touring Kong

Denne låsekabelen (Original Lasso Security Cable) er beregnet for å låse alle typer tur- og havkajakker (og mange andre gjenstander). Lasso KONG låsekabel er en ekstra tykk og solid låsewire.
499,-
Lasso Låsekabel Touring Kong
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis