Produktbilde

Sittepute Comfy lux - marineblå

Sittepute med armlener. 6 forskjellige innstillinger. Armlene gir god komfort, disse kan også slås inn for å få en bredere sitteflate. Ryggsekksele gjør den enkel å ta med seg.

399,-

inkl. mva På lager: 2 Varenummer: 1038843
Comfy Lux er en sittepute med armlener og 6 forskjellige innstillinger. Armlene kan slås inn for en bredere sitteflate. Egen ryggsekksele gjør den enkel å ta med seg.
- 300D polyester
- Forsterket materiale på undersiden
- BxL: 52x82 cm

Bok Båtføreren

Båtføreren er utviklet spesielt for å dekke pensum til Båtførerprøven. Til boken finnes også et eget oppgavehefte med kart og spesialtilpasset materiell for kursholdere. Båtføreren egner seg meget godt både for dem som gjennomfører kurs og dem som satser på selvstudium. Boken vil også være et uvurderlig oppslagsverk om bord i enhver båt.
399,-
Bok Båtføreren

Parafinovn (Aladdin KSP-229)

Effektiv parafinvarmer. Brenner opptil 18 timer med maksimal effekt på en 4,6 liters tank.
349,-
Parafinovn (Aladdin KSP-229)

Sittepute Comfy compact - marineblå

Komfortabel sittepute i en litt mer compact versjon.
Et godt valg for en god sitteposisjon, både ombord i båten og på land. Setet kan reguleres i ulike stillinger, fra flat til 85 grader. Solid vannavisende stoff, med forsterket antiskli underlag. Stort bruksområde, siden setet har praktisk bærehåndtak på siden .
299,-
Sittepute Comfy compact - marineblå
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis