Produktbilde

SUP Rapid elvebrett 9´6"

Rapid er et relativt kort og veldig raskt, avansert og svært brukervennlig SUP-brett med overraskende gode egenskaper i vannet. Dette SUP-brettet er fantastisk for alle som liker å leke seg i vannet, blant annet med høye bølger. Anbefales!

5.490,-

inkl. mva På lager: 4 Varenummer: BT-RP

Rapid er et relativt kort og veldig raskt, avansert og svært brukervennlig SUP-brett med overraskende gode egenskaper i vannet. Dette SUP-brettet er fantastisk for alle som liker å leke seg i vannet, blant annet med høye bølger.

Brettet er meget stabilt og samtidig lett å manøvrere. Det gjør at du kan holde god fart og ha full kontroll selv når du bruker brettet i høye bølger. Dette er også et brett som med hell kan benyttes i elver med strie strømmer. Dette er et kjempefint SUP-brett for alle som vil leke og ha det gøy på vannet. Egner seg godt til å surfe med. Anbefales på det varmeste!

Passer for padlere opptil 110 kg.

 

 

TEKNISKE DATA:

 • Lengde:          2,89 m
 • Bredde:          84 cm
 • Tykkelse:        15 cm
 • Vekt:              10 kg
 • Ant personer:  1 stk
 • Lasteevne:      130 kg
 • Volum:           189 ltr
 • Ant.finner:      5 stk (1 stk senterfinne og 4 stk sidefinner)

 

 

FØLGENDE FØLGER MED OG ER INKLUDERT I PRISEN:

 

1 x Rapid - SUP brett
1 x Høytrykk luftpumpe
1 x Praktisk bag for transport og lagring
1 x PVC lapper 2 stk (lim må kjøpes separat)
1 x Lastestrikk for montering på d-ringene
5 x Styrefinner
1 x Leash (sikkerhetssnor)

NB! Det følger ikke med goprostativ prisen når du kjøper dette SUP-brettet. Stativet som vises på videoen må kjøpes separat.

 

Les test av brettet her: https://www.inflatableboarder.com/aqua-marina-rapid-review/

 

Tips: Bruk en åresnor som du fester til ankelen din. Da får du enklere tak i brettet hvis du skulle være uheldig å falle i vannet.

STIKKORD FOR DETTE BRETTET

 • Bærehåndtak midt på brettet
 • Topp kvalitet og soliditet
 • Brettet har en bred og rakettformet form for god balanse ved padling og surfing.
 • 15 cm tykt tolags Drop-stitch-teknologi
 • Brettet er stilig å se på og har en pen design
 • Forsterket i alle kanter
 • Kryssriflet fotdekk gir stabilitet og optimalt fotfeste
 • Fem integrerte styrefinner – fire sidefinner og en senterfinne for elvesurfing
 • Beregnet til sjø, kyst, vann og elver

 


Flere og flere får sansen og interessen for å ”suppe” i elver. Det er ikke vanskelig å forstå. Maken til adrenalinkick er det vanskelig å oppdrive på annen måte. Samtidig som det er utrolig moro, utfordrer det deg også i forhold til balanse og manøvreringsdyktighet. Rapid er et lekent og morsomt brett!

 

 
Rapid 9,6 er relativt bredt og har en rakettformet fasong. Dette gjør dette brettet ekstra stødig selv om elven går ganske så vill under deg

 

 

 
Sammen med brettet følger det med et monteringssett for kamera
(må kjøpes separat). Det er supermoro og filme når man er ute på vannet. Kryssriflet fotdekk gir god stabilitet og optimalt fotfeste

 


SUP Rapid passer godt for alle som vil utfordre seg selv og oppleve masse glede og spenning på vannet

 


Dette brettet har overraskende gode egenskaper i elv og vann med mye kraft og strie strømmer. Rapid veier bare 10 kg!

 

DROP-STITCH-TEKNOLOGI

Det er brukt såkalt ”Drop-stitch-teknologi” for å produsere dette SUP-brettet. Drop Stitch konstruksjonen er det som muliggjør at dette oppblåsbare brettet blir så stivt, hardt og opprettholder sin form når man pumper luft i det. Denne teknologien kan enkel forklares ved at det er tusenvis av tynne polyestertråder inni i brettet som sammen med høyt lufttrykk stiver opp brettet og gjør at det forblir svært hardt og opprettholder sin form etter at det er pumpet opp.

 

Lett, rask og god i sjøen

SUP RAPID er et raskt, stabilt og morsomt brett å padle. Fordi det ikke er lenger enn 2,89 cm er det enkelt og lett å manøvrere. Derfor føler at man at man alltid har kontroll på brettet.

Dette SUP-brettet glir veldig godt i vannet og er en glede å padle, både for nybegynnere og for de som er mer trenet. Det er retningsstabilt og enkelt å håndtere.

 

Lav vekt, kompakt og slitesterkt

SUP RAPID ser ut og fungerer som et annet SUP-brett i glassfiber eller hardplast, men det er mye lettere (kun 10 kg) og dessuten sammenleggbart. Hele farkosten får plass i en bærbar bag, og monteres eller pakkes ned på bare noen få minutter.

 

Ta med deg SUP-brettet når du er på tur

SUP RAPID egner seg glimrende til å ha med seg på bil- eller båttur. Når man ligger i havn og har lyst til å oppleve litt av skjærgården rundt er dette brettet fint å benytte. Med dette SUP-brettet kan man padle inn i grunne farvann og inn blant holmer og skjær der man ellers ikke kommer til med større båter. Alternativt kan man ta seg en frisk tur ned elven.

Ikke noe er så fredfullt og godt som å gli lydløst gjennom vannet og studere naturen på nært hold. Når man står på et SUP-brett har man også god utsikt over alt som rører seg på og i havet.

Når man ikke skal bruke brettet mer og det er på tide og dra videre, pakker man det enkelt ned og stues bort i bilen eller båten. Husk, dette SUP-brettet kan du enkelt brette sammen og putte ned i baggen som følger med. Brettet veier bare 10 kg.

 

Lett å frakte - Lett å bære

SUP RAPID er enkelt å frakte dit du vil uten problemer. Det er lett, kompakt og håndterbart. Brettet kan enkelt bæres inn på fjellet, fraktes med på bil, tog og buss eller tas med i fly når du skal på ferietur. 

 

Stand Up Padling” er en av verdens raskest voksende sportsaktiviteter

SUP blir mer og mer populært, og flere og flere oppdager hvor utrolig morsomt det er å padle SUP. Interessen for SUP brett vokser også kraftig i Norge. Mange har skjønt hvor fantastisk fint det er å padle stående på et stødig og lett manøvrerbart brett som glir lydløst på vannet. Dette er en enkel, billig og fin måte å komme seg ut på vannet. Du trenger verken mye utstyr eller erfaring for å ta stor glede av et SUP brett.

 


SUP-brettet er svært enkel å montere. Du pakker det ut, pumper det opp og gjør det klart til bruk på bare noen få minutter. Dette kan gjøres av hvem som helst.


Enkelt å lære, enkelt å bruke

De fleste vil etter kort tid føle seg komfortabel på et SUP brett.Du vil kanskje føle deg litt ustødig helt i starten og de første gangene du prøver det, men det er virkelig verdt tiden å bli fortrolig med brettet. Du får nemmelig så utrolig mye igjen for det senere. Det beste er å begynne å padle på stille og flatt vann en dag det ikke blåser. Da vil du ha mest kontroll og ganske raskt få balansen og lære deg den teknikken som trengs for å mestre brettet.

Hvis du kjenner deg litt usikker i starten kan du begynne å padle mens du sitter på knærne. Etter hvert som du kjenner at du får balansen og føler deg trygg kan du reise deg opp på bena. Du vil fort kjenne at du blir trygg. Når du har funnet balansen og du behersker brettet har du mange fine stunder foran deg. Da er det bare å padle og nyte naturen rundt deg samtidig som du er i aktivitet og får trening. Dette er en fin måte å trene samtidig som du ikke merker at du gjør det. Når du står på brettet og padler bruker du et hundretalls ulike muskler fra fotsålene, gjennom hele kroppen og opp til hodet. Du kan padle i din egen takt, kose deg og samtidig trene ben, armer, rygg, mave og bryst.


Hvorfor starte med Stand Up Padling?

Den store fordelen med SUP er at du ikke trenger noen tidligere erfaring for å nyte padleturen. Man trenger ikke å ha mye kondisjon eller være spesielt sterk for å ta glede av et SUP brett. Terskelen for å mestre og kose seg på vannet er med andre ord lav. SUP er derfor en fin familieaktivitet og en veldig fin måte å være sammen på. Det er ikke tilfeldig at SUP er en av de raskest voksende sportsaktiviteter i verden.


Konklusjon

Hvis du eller familien ønsker dere et prisgunstig og fint SUP brett med mange bruksmuligheter (fjord, sjø, fjellvann, innlandsvann, elv), så er dette brettet et meget godt valg.

Dimensjoner
Lengde 289 cm
Bredde 84 cm
Tykkelse 15 cm
Vekt 10 kg
Generelt
Antall personer 1
Lastekapasitet 130 kg
Volum 289 liter
Maks trykk 15 PSI
Antall finner 1 Senterfinne og 4 River finner
Pakkens størrelse 94 x 46 x 36cm


SUP åre justerbar 180-230cm

Dette er en fin, svært prisgunstig og anvendelig padleåre for alle typer SUP-brett. Det som er så fint med den er at man enkelt kan justere lengden på den. Dette gjør at alle kan padle med den, med justerbar lengde fra 180 til 230 cm.
351,-
SUP åre justerbar 180-230cm

Aqua Marina SUP-snor 8' - sort

Et slikt bånd kan spare deg for mye svømming eller kanskje til og med redde livet ditt. Det er derfor vi anbefaler bruk av sikkerhetssnor og redningsvest eller flytehjelpemiddel når du padler SUP.
219,-
Aqua Marina SUP-snor 8' - sort

SUP Vapor 9´10"

Vapor er et allround oppblåsbart SUP-brett som er beregnet for personer opp til ca 75 kg. Dette brettet passer derfor til de aller fleste, både barn og voksne i alle aldre.
3.199,-
SUP Vapor 9´10

AM 90L Large Backpack

90 liters tørrsekk/ryggsekk fra Aqua Marina. Skriv inn fargeønske i kommentarfeltet.
599,-
AM 90L Large Backpack

Dry Bag Super Easy 25L

25 liters tørrsekk fra Aqua Marina. Skriv inn fargeønske i kommentarfeltet.
229,-
Dry Bag Super Easy 25L

Relaterte produkter

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis