Produktbilde

Native Titan 13,5 Propel

Native Titan 13,5 er en stor og svært stabil fiskekajakk og kort sagt en enestående ”fiskemaskin”! Kajakken er veldig praktisk innredet og med denne superkajakken får du ikke bare stor komfort og stabilitet, men også fart, mye oppbevaringsplass mm.

Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
NRTI13HO Native Titan 13,5 Propel - Hidden Oak På lager: 1 29.990,-

Dette er tidenes fiskekajakk!

Native Titan 13,5 er en stor og svært stabil fiskekajakk og kort sagt en enestående ”fiskemaskin”! Kajakken er veldig praktisk innredet og med denne superkajakken får du ikke bare stor komfort og stabilitet, men også fart, mye oppbevaringsplass og overraskende god manøvrerbarhet (svinger raskere og bedre enn noen annen fiskekajakk).

 

 

Tekniske data:

Lengde 4,11 m
Bredde 105 cm
Vekt u/sete og propellsystem 69,9 kg
Vekt m/sete og propellsystem 80,7 kg
Dybde 36 cm
Lastekapasitet 249,5 kg

 

DENNE KAJAKKEN HAR LØFTET FISKEKAJAKKER OPP PÅ ET NYTT OG MYE HØYERE NIVÅ

 

Dette er virkelig en fiskekajakk for entusiaster og for alle sportsfiskere som ønsker det aller, aller beste. Mange av oss har i flere år hatt et stort ønske om en større og enda mer sportsfiskervennlig kajakk. Titan Propel 13.5 er svaret på dette ønsket. Nå har vi ingen unnskyldning for å ikke komme oss ut på vannet og dra de aller største fiskene!


ET SUVERENT PEDALSYSTEM

Titan 13,5 er utstyrt med et suverent pedalsystem som gjør at du enkelt kan manøvrere kajakken både fremover og bakover ved hjelp av bena. Kajakken er stor og bred (105 cm) og den har en enestående stabilitet og stødighet. I denne fiskekajakken har du masse god plass å bevege seg på. Titan 13,5 er perfekt for all slags fiske og er alle sportsfiskeres drøm!

 

Her er et eksempel på hvordan en Native Titan 13.5 Propel kan utstyres.

 

MANGE PRAKTISKE OG GODE EGENSKAPER

 • Svært stabil og stødig
 • Et meget godt pedal- og propellsystem
 • Behagelig sete som er utformet på en slik måte at det er enkelt å reise seg opp i fart. Det er også mulig å ta bort setet hvis du ønsker enda mer plass å stå og gå på.
 • Horisontal og praktisk oppbevaring til fiskestenger, med stangtuppbeskyttelse.
 • Oppbevaringsskuff under setet
 • Baugluke til oppbevaring av bagasje og utstyr
 • Oppbevaringsplass til delt padleåre
 • Stor oppbevaringsplass på for- og akterdekk
 • Dørkluke
 • Antisklimatter sikrer godt fotfeste
 • Fiskestangholder/koppholder
 • funksjonelt rorsystem
 • Festeplate for svinger til ekkolodd
 • Polstrede bærehåndtak i baug, akterspeil og på sider
 • Muligheter for å montere motorfeste/motor

 

ENESTÅENDE SKROGKONSTRUKSJON

Titan 13.5 har en spiss baug, et rett akterspeil og en relativt stor kjølfinne. Dette gir en meget god retningsstabilitet og stor manøvreringsevne. Det at kajakken er så bred gjør at du har svært god plass om bord. Dette er en kvalitet som settes høyt av mange sportsfiskere.
En fordypning i skroget gjør det enkelt å montere en svinger for ekkolodd.  

 

 

 

TITAN 13,5 - ET GODT ALTERNATIV TIL EN ORDINÆR BÅT

Hvis du synes tradisjonelle fiskekajakker blir litt for trange og små, men ikke ønsker å bytte til en tradisjonell båt, er trolig Native Titan 13.5 Propel et veldig godt valg for deg. Denne kajakken har svært god plass, den er stødig, den passer til alle sportsfiskere i alle størrelser og kajakken har så mange riggealternativer at du kan tilpasse den nøyaktig som du vil og ønsker.

Med en lengde på 4,11 m og bredde på 105 cm er Titan Propel 13.5 en imponerende kajakk. Skroget uten sete og pedal/propellmodulen veier ca.70 kg. Fullrigget med sete og pedaldriftssystem veier kajakken 80,7 kg. Når man skal løfte og flytte på kajakken er det naturlig å ta ut både setet og pedaldriftmodulen. Med tanke på størrelsen er det ikke noe rart at Titan 13,5 har en lastekapasitet på ca. 250 kg, noe som gir deg svært mange muligheter.


GODE MANØVRERINGSEGENSKAPER OG STOR RETNINGSSTBILITET

Titan har en spiss baug og et rett akterspeil, noe som gir optimal retningsstabilitet. Derfor er den ikke kajakken bare stor og balansestabil, den er også enkel å manøvrere på vannet.
Og mens vi snakker om stabilitet: Titan 13,5 har en glideskinne i full lengde, noe som gjør det enkelt å flytte det komfortable setet vekk slik at du kan bevege deg fritt rundt i kajakken mens du fisker. Den har også antisklimatter som gir deg ekstra godt fotfeste.


GOD PLASS OG STOR LASTEKAPASITET
I en kajakk på denne størrelsen forventer du selvfølgelig god plass til utstyr og bagasje, og Titan skuffer ikke. I denne kajakken får du med deg alt du trenger og vel så det!

Den har praktisk horisontal stangoppbevaring med stangtuppbeskyttelse, baugluke for oppbevaring av bagasje, tilpasset plass til delt padleåre samt dørkluke. Som om ikke dette var nok, kajakken har masse god plass til oppbevaring av ekstra utstyr på både for- og akterdekk.

 

Native Titan 13.5 Propel har også en praktisk fiskestang- og koppholder plassert rett ved setet.  Native Watercraft har utstyrt Titan med Propel Pedal Drive, et fantastisk pedaldriftssystem med revers, slik at det er enkelt å komme frem akkurat dit hvor du vil.

 

Sportsfiskere som foretrekker å bruke påhengsmotor, kan kjøpe Titan 13,5 med Native Watercrafts spesialkonstruerte feste for dorgemotor. Samtidig har den alt annet du forventer av en kvalitetskajakk, som monteringsplate for svinger til ekkolodd, et funksjonelt rorsystem og polstrede bærehåndtak i baugen, akterspeilet og på sidene.

 

Uttalelse fra en av våre kunder:

Native Titan 13,5 er rett og slett selve drømmebåten!
Kona og jeg har nå tre propelldrevne kajakker fra Native Watercraft. Vi har en 10' og en 13' Slayer Propel, og nå en Titan. Alle tre er flotte kajakker, men som fiskeplattform er Titan uten tvil den mest komfortable og brukervennlige. Kajakken er veldig romslig og lett å manøvrere. Dessuten er den raskere enn Slayer-kajakkene. Titan 13,5 er veldig stabil.

Jeg er 67 år gammel, 190 cm høy og veier 90 kg, og balansen min er ikke det den en gang var. I denne kajakken kan jeg reise meg opp fra setet raskt og trygt uten å være redd for at kajakken skal være ustødig.

Det er lett å stå og fiske med flue og båten føles bunnsolid. Den er godt utstyrt med flotte horisontale stangholdere og klips, innebygd koppholder og mye oppbevaringsplass både foran og bak. Oppbevaringsrom foran med vanntett lukelokk..

Native Titan 13,5 er pen å se på og har nydelig overflatebehandling.
Denne båten ruler! Den er helt super!
Den komforten jeg har om bord i denne kajakken og båtens gode egenskaper betyr at den er vel verdt pengene den koster!

 

MadeInUSAHjelpelaster m/rulle og sugekopp

Denne hjelpelasteren anbefales til alle som må løfte kajakken eller kanoen opp på biltaket alene.
799,-
Hjelpelaster m/rulle og sugekopp
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis