Produktbilde

Native Manta Ray 12 XT

Manta Ray Angler 12 XT har de egenskapene, sikkerheten og den komforten du trenger for å ha en lang, god og givende dag på vannet. Kajakken har imponerende marsjfart og god retningsstabilitet. Dessuten er den prisgunstig!

Før fra 9.990,-

Nå fra 6.999,-

inkl. mva
Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
NRMRXT12HO Native Manta Ray 12 XT - Hidden Oak Ikke på lager 6.999,-

- 30%

Manta Ray Angler 12 XT har de egenskapene, sikkerheten og den komforten du trenger for å ha en lang, god og givende dag på vannet. Kajakken har imponerende marsjfart og god retningsstabilitet. Dessuten er den prisgunstig!

 

 

Tekniske data:

Lengde 3,71 m
Bredde 84 cm
Dybde 30 cm
Lastekapasitet 147 kg

 

RASK, RETNINGSSTABIL OG STØDIG

Manta Ray Angler 12 XT har en skrogkonstruksjon som gir maksimal stabilitet når du sitter, padler eller kaster sluk eller flue. Med en bredde på 84 cm og en relativt spiss baug, skjærer kajakken elegant gjennom vannet i både krapp sjø og dønninger på åpent vann. Kajakken er rask og meget god å padle.

 

NATIVE LEVERER STADIG NYE FUNKSJONER

Native Watercraft jobber hele tiden med å forbedre konstruksjonene og tilbehøret på sine kajakker. Med denne modellen har de oppnådd et helt nytt nivå av komfort og tilpasningsmuligheter ved å installere et sete med ramme som har to høydeinnstillinger. Nedre stilling er for padling til og fra fiskestedene, og den høye stillingen gjør det enklere å reise seg opp når man skal kaste sluk eller flue.

 

Denne kajakken er relativt enkel, men har overraskende god komfort og veldig mange bruksmuligheter. Dette er kajakken for deg som vil ha en topp fiskekajakk, men som ikke vil legge alt for mye penger i den.

 

Manta Ray Angler 12 XT er utstyrt med:

  • Bårehåndtak
  • God oppbevaringsplass både foran og bak i kajakken
  • Vanntett lukelokk
  • 2 stk nedfelte og integrerte fiskestangholdere
  • Holder for padleåre
  • Justerbart sete
  • Integrert flaske/koppholder
  • Festeskinner på reling på begge sider for montering av ekstrautstyr
  • Konsoll foran sete der du kan montere, feste og installere kartplotter, ekkolodd etc.

 

PASSER TIL ALLE TYPER FISKING

 

Med Manta Ray Angler 12 XT har native laget en kjempefin fiskekajakk som også egner seg til jakt, naturfotografering og hyggelige padleturer mellom holmer og skjær. Dette er en allsidig kajakk som passer godt til både innsjøer, tjern, elver, fjord og kyst. Skroget er utformet slik at den også fungerer optimalt på grunt vann.

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2020 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis