Produktbilde

Native Manta Ray Propel 12 Angler

Manta Ray Propel Angler 12 er en supereffektiv og smidig allround fiskekajakk som brukes til alle typer fisking. Kajakken er rikholdig utstyrt, har lav vekt og har gode bruksegenskaper og er dessuten prisgunstig.

Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
NRMP12HO Native Manta Ray 12 Propel - Hidden Oak På lager: 1 18.990,-

Manta Ray Propel Angler 12 er en supereffektiv og smidig allround fiskekajakk som brukes til alle typer fisking. Kajakken er rikholdig utstyrt, har lav vekt og har gode bruksegenskaper og er dessuten prisgunstig.

PRESIS OG STILLEGÅENDE FISKE- og JAKTkajakk

Fiskekajakken Manta Ray Propel Angler 12 har pedaldrift og er konstruert for å være stillegående. Derfor er den også så populær blant både fiskere og jegere. Kajakken har en spiss baug, noe som gjør at den skjærer effektivt og raskt gjennom bølgene og er rask å padle.

 

Tekniske data:

 • Lengde 3,71 m
  Bredde 84 cm
  Vekt u/sete og propellsystem 32 kg
  Vekt m/sete og propellsystem 40,4 kg
  Dybde 30 cm
  Lastekapasitet 147 kg

   

 

 

 

 

 

 

RIKT UTSTYRT OG GODE BRUKSEGENSKAPER

Kajakken er rask og retningsstabil, har et regulerbart og behagelig sete, har vanntett oppbevaringsrom i baugen, polstrede håndtak, drikkeholdere, to forsenkede stangholdere bak setet og én stangholder til høyre for setet for praktisk rigging, tilgjengelige festeskinner til montering av tilbehør og fordypning og monteringsplate for svinger (til ekkolodd) på undersiden av skroget. Dessuten har denne kajakken Native Watercrafts svært anerkjente og revolusjonerende propelldriftssystem (forover/revers). Alt sammen til en svært overkommelig pris!

 

 

STØDIG OG STABIL

Hvis du ønsker er denne kajakken så stødig og stabil at du også kan stå og fiske fra den. Dette gjør den svært bruksvennlig og fleksibel.

Denne fiskekajakken er konstruert for universell bruk. Padlere på alle ferdighetsnivåer vil ha stor glede av å bruke den i både elver, innsjøer, langs kysten og i fjorder.

 

Manta Ray Propel er en drøm av en pedaldrevet båt til fiske, fugletitting, naturfotografering og
oppdagelseturer, eller til padlere som bare ønsker avslappende og hyggelige  opplevelse på vannet.

 

Det revolusjonerende og anerkjente pedaldriftssystemet som denne kajakken er utstyrt med gjør at brukerne når enda lenger med mindre energi og kan utforske mer enn noensinne. Native Watercraft Manta Ray Propel Angler er en presis og stillegående fiske- og jakkajakk.

 

PEDALSYSTEM MED REVERSFUNKSJON

Reversfunksjonen gjør det enkelt å redusere farten, stoppe eller bevege båten bakover på trange steder. Manta Ray Propel er en hypermoderne fritidskajakk som passer for padlere i alle aldre og til allslags bruk.


Alle sportsfiskere setter stor pris på de to forsenkede stangholderne bak setet.
Stangholderen til høyre for setet sørger også for enkel og praktisk rigging av fiskestenger.

 

MANGE FINE FINESSER

Montering av tilbehør går lekende lett, takket være de lett tilgjengelige festeskinnene, og kajakken fås komplett med drikkeholdere og polstrede bærehåndtak. Den har til og med fordypning og monteringsplate for svinger (til ekkolodd) under skroget. Denne kajakken fungerer strålende som en rendyrket fiskekajakk, men er samtidig ypperlig til all annen allsidig padling, uansett ferdighetsnivå.

 

MadeInUSA

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis