Produktbilde

Torqeedo Batteri Power 26-104

Det perfekte batteriet for Cruise-modellene. Å velge litium betyr å velge høy ytelse. Å velge kraften fra 26-104, betyr også å velge et uovertruffent nivå av sikkerhet. Power 26-104 er utstyrt med et omfattende sikkerhetssystem for maritimt bruk.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

29.500,-

inkl. mva Kontakt oss Varenummer: TQ2103-00

LINK FOR MER INFO:

Torqeedo Batteri Power 26-104 brukermanual

Teknisk tegning Torqeedo Batteri Power 26-104

 

Det perfekte batteriet for Cruise-modellene.

Å velge litium betyr å velge høy ytelse. Å velge kraften fra 26-104, betyr også å velge et uovertruffent nivå av sikkerhet. Power 26-104 er utstyrt med et omfattende sikkerhetssystem for maritimt bruk.

Takket være Plug & Play, så kan Power 26-104 installeres og aktiveres i noen få korte trinn.

Og med et 5-trinns sikkerhetskonsept er det uten tvil det sikreste batteriet av sitt slag for båter.

Den lange levetiden og det lave kapasitetstapet gjør dette batteriet til det beste valget for alle Cruise-modellene.

 

Power 26-104 High-performance Lithium Battery

 

  • Batteri Power 26-104
  • High performance litiumbatteri på hele 2685 Wh.
  • Nominell spenning på 25.9 V – ladning 104 Ah.
  • Vekt: 24.3 kg.
  • Inkludert batteristyringssystem med integrert beskyttelse mot overladning, kortslutning, dyp utladning, polaritet reversering, overoppheting og senking under vann.
  • Batteri Power 26-104 er vanntett til IP67.
  • Originalt varenummer: 2103-00.
  • Litiumbaserte batterier er den valgte teknologien for elektriske mobilitetsapplikasjoner. De lagrer betydelig mer energi enn alle andre batterier, de opprettholder en høy strøm – en stor fordel for elektriske stasjonssystemer – de mister ikke sin ladekapasitet, de gir strøm pålitelig selv i kulde og har ingen minneeffekt. De gir også mange flere sykluser enn blybaserte batterier. Torqeedo har vært pioner i utviklingen av litiumbatterier for marine applikasjoner i mer enn et tiår. Siden vi gjør batteriene litt bedre hvert år, tilbyr vi det mest omfattende og integrerte beskyttelses- og sikkerhetsbegrepet for litiumbatterier på markedet – kombinert med ytelse og bekvemmelighet. Høy energi tetthet, lang levetid, robust kvalitet og solide sikkerhetsstandarder.
  • Levetiden til et litiumbatteri bestemmes av tid og, i mindre grad, antall ladesykluser. Kapasitetstapet over tid er ca. 2-4% per år ved en omgivelsestemperatur på 25°C. Aldringsprosessen blir akselerert hvis batteriet er utsatt for høye temperaturer. Litiumbatterier kan brukes selv når det er varmt, men bør oppbevares ved en kjøligere temperatur når det er mulig.

Relaterte produkter

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis