Produktbilde

Torqeedo Travel 1003 C

Elektrisk motor tilsvarende en bensinmotor på ca 4 hk. Motoren veier kun 13,4 kg inkludert innebygget batteri. Denne motoren er utstyrt med enda større batteri.

Varenr. Variant Lager Pris inkl. mva
TQ100705 Torqeedo Travel 1003 CS - Kort stamme Kontakt oss 23.490,-
TQ100706 Torqeedo Travel 1003 CL - Lang stamme Kontakt oss 25.500,-

Elektrisk motor tilsvarende en bensinmotor på ca 4 hk.
Motoren veier kun 13,4 kg inkludert innebygget batteri.

 

 

ELEKTRISK MOTOR MED INNEBYGGET LITIUMBATTERI

Torqeedo Travel 1003 er en elektrisk påhengsmotor med innebygd litiumbatteri (Travel serien). Dette er en tysk kvalitetsmotor av aller beste slag. Mange synes at det å ha påhengsmotor på slepejolla er problematisk pga vekt, oljesøl og lignende. Hvis du velger en Torqeedo elektrisk motor, vil disse problemene være borte.


HØY EFFEKT

Torqeedo er en elektrisk motor med meget høy effekt. I produksjonen av denne har man tenkt på enkelthet, miljøvenlighet, driftskostnader og sikkerhet. Det innebygde batteriet gjør at du slipper alle ledninger og det løse batteriet. Motorstøyen er også sterkt redusert i forhold til andre støyende og illeluktende alternativer.

 

EKSTRAUTSTYR:

 • Ekstra batteri
 • Kontrollboks (for fjernstyring)
 • Ekstra propell
 • Batterilader
 • Solcellepanel (motoren kan lades under kjøring)

Motoren kan også leveres med lang stamme


TORQEEDO MOTORER TIL SEILBÅTER

Motoren kan leveres med lang stamme og fjernkontrollboks (inkludert wire på 2,5 m) i stedet for håndtak. Som en tommelfingerregel sier vi at Travel modell 503 egner seg for båter opp til ca 750 kg, Travel 1003 for båter opp til ca 1,5 tonn og Cruise-modellene 2.0 / 4.0 vil kunne egne seg for båter opp til ca 3 tonn.

Travel 1003 med integrert batteri i kombinasjon med båter, joller, gummibåter opp til ca 1500 kg:

 

 

Ca. fart i knop

Ca. brukstid i timer

Sakte fart/lite gasspådrag

1,5-2,0

17.30

Middels fart/middels gasspådrag

2,5-3,0

6.00

Full fart/fullt gasspådrag

3,6-5,0

1.00

Reell fart og brukstid kan variere etter lokale forhold og ulike påvirkningsforhold

 


 

INNEBYGGET ALARM

Batteriet som en del av motoren gir ingen løse koblinger, og er enkelt å ta av og på. Motoren har et display som viser fart, forbruk ved nåværende hastighet, samt hvor mye strøm som er igjen på batteriet.  Når det gjenstår tretti prosent begynner panelet å pipe. Da kan man justere farten slik at man trygt kan komme seg tilbake til utgangspunktet igjen.

 

    

 

DU SLIPPER Å DRA I SNORA

Du slipper også å dra motoren i gang med startsnor slik som du må med tradisjonelle bensinmotorer. På denne motoren er det bare å vri på gasshendelsen, så begynner propellen å skyve båten framover.

 


ENKEL LADNING AV BATTERIET

Batteriet lades med 12, 24 eller 220 volt. Dette betyr at man også kan lade opp batteriet ombord i moderskipet.

 

KJENNETEGN:

 • Motoren er vanntett, og har en såkalt IP67 standard. Dette betyr at den kan være under vann i 1 time på 1 meters dyp uten at den tar skade av det.
 • Motoren er utstyrt med GPS. På rorkulten finnes det et display hvor man kan lese av fart og gjenstående distanse (i forhold til batterikapasitet) ved samme fart.
 • En alarm vil gi deg et signal ved lav spenning.
 • Mulighet for tilkobling av solcellepanel (se egen beskrivelse).
 • Motoren kan lades under kjøring.
 • Motoren kan utstyres med kontrollboks isteden for håndtak. Dette betyr at den blant annet passer perfekt til mindre seilbåter. Da kan du låse motoren i en fast stilling, manøvrere båten ved hjelp av roret og justere hastighet og forover/bakover ved hjelp av fjernkontrollen.
 • Denne motoren leveres både med kort (normal) og lang stamme.

 

FORDELER MED TORQEEDO ELEKTRISKE MOTORER

 • Den beste elektriske motoren i sin klasse
 • Enkel å manøvrere
 • Strømgjerrig - Enkel å lade
 • Kan lades fra alle strømuttak, også 24 volt.
 • Høy sikkerhet
 • Motoren er meget solid og driftsikker.
 • Har ikke drivstoffforbruk, er derfor svært billig i drift.
 • Passer perfekt til innsjøer, elver og kyst
 • Stillegående - Ingen forstyrrende sjenerende lyd
 • En motor som gir deg problemfrie timer på vannet
 • Krever lite vedlikehold
 • Lav vekt

 

 

TORQEEDO BETYR DRIFTSIKKERHET OG PROBLEMFRITT BRUK

Vi lagerfører og selger et stort antall ulike elektriske motorer. Hvis du er villig til å legge litt ekstra penger i en god elektrisk motor med relativt mye kraft, skal du velge en Torqeedo. Ingen elektrisk motor i denne klassen kan måle seg med Torqeedo. Kjennetegnende ved disse elektriske motorene er driftsikkerhet, stor kraft, funksjonell betjening og lav vekt.

Dette er allround motor til jakt, fiske og vanlig hyggebruk. Motoren er beregnet til å bruke på nesten alle båttyper, fra små joller til større seilbåter. Dette er en motor for alle som vil ha en driftsikker elektrisk kvalitetsmotor som bruker lite strøm.

 

LAV VEKT, INGEN OLJELEKKASJER

Til sammenligning med en bensinmotor er denne elektriske motoren svært lett. Det betyr at du uten problemer kan bære den, montere den på lettbåten eller stue den bort uten å bruke mye krefter. Dessuten trenger du ikke være redd for oljelekkasje når du lagrer motoren liggende.

 

ENKEL BETJENING

Ved å vri den ene eller andre veien på gasspådraget skifter du raskt og enkelt mellom å kjøre forover og bakover. Motoren lystrer dine kommandoer øyeblikkelig.  Å kjøre en Torqeedo er på mange måter det samme som å bruke en vanlig bensinmotor, men den er mye mer behagelig. Den er alltid like stillegående. År du bruker en elektrisk motor slipper du eksos og vond lukt.


MILJØVENNLIG

Torqeedo er tysk kvalitet tvers i gjennom. Produsenten har satt soliditet, miljøvennlighet og funksjonalitet i høysetet. Dette er en robust og god motor med stor yteevne som vil gi deg behagelig og problemfri bruk i mange, mange år.

 

 

LAVE DRIFTKOSTNADER

Når du først har investert i en Torqeedo har du ingen driftkostnader bortsett fra det du bruker av strøm til å lade opp batteriet. Det innebygde batteriet gjør at du slipper å tenke på ledninger, koblinger og et løst batteri ved siden av motoren. Motoren er med andre ors svært praktisk å bruke.

 

Å VELGE TORQEEDO ER TRYGT

Miljøbevisste båtbrukere har i mange år brukt elektriske båtmotorer for å komme seg lydløst frem på vannet. Her i Norge var det tidligere totalforbud mot all motorisert ferdsel på vann mindre enn 2 km2. Dette forbudet gjaldt faktisk både for elektriske og bensindrevne motorer. Heldigvis blir det i disse dager mer og mer vanlig at kommunale myndigheter tillater elektrisk motorisert ferdsel på slike vann og vassdrag. Dette er fordi myndighetene har sett hvor bra de elektriske motorene fungerer og har forstått at disse motorene ikke er noen trussel for miljøet.

Vi ser derfor et stadig voksende marked for denne type miljøvennlige motorer.

 

SOLCELLEPANEL

Det er fullt mulig å lade batteriet på motoren mens båten er i drift. Med bra solforhold tar det ca 8 timer å lade et 320 Wh batteri. Motoren kan også kjøre på kun solenergi i ca 1-2,2 knop.


SPESIFIKASJONER PÅ TORQEEDO SOLCELLEPANEL:

 • Uteeffekt: Maks 62W
 • Spenning: 56W, 24V
 • Mål: 133 x 76 x 0,3cm
 • Sammenbrettet: 36 x 21 x 3,5cm
 • Vekt 1,6 kg

 

VI ER NORGES STØRSTE FORHANDLER AV ELEKTRISKE MOTORER

Hvis du skal ha en elektrisk motor til din båt, bør du ta kontakt med oss. Vi vil hjelpe deg å velge den modellen som du er mest tjent med ut fra dine behov. Ingen lagerfører et så stort utvalg av elektriske motorer som det vi gjør.
Sammen med deg syr vi sammen den pakken som du trenger for at du skal får gode, hyggelige og problemfrie timer på vannet!

Vi er alltid konkurransedyktig på pris. Dessuten leverer vi raskt og effektivt til hele landet. Hvis du ønsker, er du alltid velkommen til vår butikk på Alnabru i Oslo der du kan se en rekke motorer utstilt.

Spesifikasjoner
Inngangseffekt 1000 watt
Drivkraft 480 watt
Tilsvarende HK (propulsjon) 3 HK
Tilsvarende HK (moment) 4 HK
Maksimal total effektivitet i % 48%
Statisk trykk i kg 31 kg
Integrert batteri 915 Wh
Nominell spenning 29.6 volt
Sluttlade spenning 33.6 volt
Total vekt 14.9 kg
Motorvekt uten batteri 8.9 kg
Vekt batteri 6 kg
Stammelengde K: 62.5 cm L: 75 cm
Standard propell v9/p790
Maksimal propellhastighet 1200 r/min
Styremetode Styrekult
Styresystem 360 grader (låsbar)
Tiltemekanisme Manuell
Maks tilt 70 grader
Trinnløs gass Ja
Intergrert datamaskin Ja

Relaterte produkter

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis