Produktbilde

Riot Namaste SUP - Hvit (Thermo)

Ønsker du å kjøpe et SUP-brett som hele familien kan ta stor glede av? Hvis ja, skal du seriøst vurdere Riot Namaste. Dette er et utmerket brett som kan padles av hele familien og som passer til mange typer bruk. Dessuten er det prisgunstig.

7.990,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: 49R-W

 

Ønsker du å kjøpe et SUP-brett som hele familien kan ta stor glede av?
Hvis ja, skal du seriøst vurdere Riot Namaste. Dette er et utmerket brett som kan padles av hele familien og som passer til mange typer bruk. Dessuten er det prisgunstig. Dette er et av favoritt-brettene til oss som jobber i West System Norge AS.

 

TEKNISKE DATA
 

  • Lengde:          2,97 m
  • Bredde:          86 cm
  • Tykkelse:        13 cm
  • Vekt:              15,8 kg
  • Ant personer:  1 stk
  • Lasteevne:      ca 100-115 kg
  • Materiale:       ABS-plast (lav vekt)

ET ANVENDELIG SUP-BRETT

De fleste ønsker å bruke SUP-brettet sitt i flere sammenhenger, på ulik måte og på forskjellige steder. Det er jo ikke slik at SUP-brettet kun kan og skal brukes på hytta ved kysten. Nei, et godt SUP-brett skal man kunne benytte og ta like stor glede av både på elver, innlandsvann og langs kysten. Riot Namaste er derfor designet og laget for mange formål. Dessuten er det lett å frakte med seg når man skal på tur. Dette SUP-brettet er relativt lett og det er enkelt å ta med seg på biltaket.

Namaste er konkavt fra baug til akterende. Dette gir gode padleegenskaper, god balanse og mindre "vingling", noe som gjør dette brettet mer behagelig å stå på enn de fleste sammenlignbare SUP-brett, særlig for de minste i familien. Brettet egner seg også til å surfe med.

En avrundet baug øker stabiliteten, og med et svakt V-formet skrog reduseres motstanden i bølgende. Dette betyr at Riot Namaste er relativt raskt samtidig som det er stabilt.  Brettet er laget i ABS-plast og er svært slitesterkt.

          

Riot Namaste er et allround SUP-brett som er beregnet for personer opp til ca 100-115 kg. Dette brettet passer derfor til de aller fleste, både barn, ungdom og voksne i alle aldre.

 

OM ABS-PLAST

Riot Namaste er laget i ABS-plast. Dette er en thermoplasttype som særlig utmerker seg ved sin lave vekt, meget høye slagfasthet og pene overflatefinish.


Lett, rask og god i sjøen

Riot Namaste er et stabil og morsomt brett å padle. Dette er et typisk brett som de yngste i familien tar veldig stor glede av. Fordi det ikke er lenger enn 2,97 cm er det enkelt og lett å manøvrere. Man føler at man alltid har kontroll på brettet når man er ute på vannet og padler.

Brettet glir veldig godt i vannet og er en sann glede å padle, både for nybegynnere og for de som er mer trenet. Det er retningsstabilt og enkelt å håndtere.

 

DETTE SUP-BRETTET EGNER SEG OGSÅ TIL YOGA

Det blir mer og mer populært å bruke SUP-brett i forbindelse med at man utøver yoga. Hvis du leter etter en ny, givende og veldig spennende form for trening, skal du prøve Yoga på SUP brettet. Dette er ikke vanskelig, bare veldig deilig og morsomt. Dessuten er dette svært god trening. Ingenting gir en så god følelse som å drive Yoga utpå vannet i tett nærhet til naturen. Vi anbefaler deg å ta med deg brettet ditt til en lun vik eller bukt der det er stille. Da kan du gjøre alle yogaøvelsene på brettet uten å bli forstyrret av bølger og uro.
Fordi SUP-brettet tross alt ligger og flyter på vannet, må du når du utøver yoga på brettet bruke muskler i kroppen som du ikke vanligvis bruker. Dette gir utrolig stimulerende og god trening.
 

morsomt å leke med

Riot Namaste er kjempemorsomt å bruke til lek og moro, også som en badeplattform for de minste barna.


Tips: Bruk en åresnor som du fester til både brettet og padleåren din slik at ikke åren blir borte når du gjør øvelsene dine på brettet.


Ta med deg SUP-brettet når du er på båttur

Riot Namaste egner seg glimrende til å ha med seg på båttur. Når man ligger i havn og har lyst til å oppleve litt av skjærgården rundt er dette brettet fint å benytte. Med dette SUP-brettet kan man padle inn i grunne farvann og inn blant holmer og skjær der man ellers ikke kommer til med større båter. På denne måten får man utforsket og oppdaget omgivelsene på en fin måte. Ikke noe er så fredfullt og godt som å gli lydløst gjennom vannet og studere naturen på nært hold. Når man står på et SUP-brett har man også god utsikt over alt som rører seg på og i havet.

Når man ikke skal bruke brettet mer og det er på tide og dra videre med "moderskipet" kan enten brettet henge etter, legges opp på dekk eller enkelt pakkes ned og stues bort i båten. Husk, dette SUP-brettet kan du enkelt brette sammen og putte ned i baggen som følger med. Brettet veier bare 15,8 kg.

Riot Namaste er enkelt å frakte dit du vil uten problemer. Det er lett, kompakt og håndterbart. Brettet kan enkelt bæres inn på fjellet, fraktes med på bil, tog og buss eller tas med i fly når du skal på ferietur.

 

Stand Up Padling” er en av verdens raskest voksende sportsaktiviteter i verden

SUP blir mer og mer populært, og flere og flere oppdager hvor utrolig morsomt det er å padle SUP. Interessen for SUP brett vokser også kraftig i Norge. Mange har skjønt hvor fantastisk fint det er å padle stående på et stødig og lett manøvrerbart brett som glir lydløst på vannet. Dette er en enkel, billig og fin måte å komme seg ut på vannet. Du trenger verken mye utstyr eller erfaring for å ta stor glede av et SUP brett. Når du i tillegg også kan utøve yoga på brettet, blir gleden desto større.
 

Enkelt å lære, enkelt å bruke

De fleste vil etter kort tid føle seg komfortabel på et SUP brett. Du vil kanskje føle deg litt ustødig helt i starten og de første gangene du prøver det, men det er virkelig verdt tiden å bli fortrolig med brettet. Du får nemmelig så utrolig mye igjen for det senere. Det beste er å begynne å padle på stille og flatt vann en dag det ikke blåser. Da vil du ha mest kontroll og ganske raskt få balansen og lære deg den teknikken som trengs for å mestre brettet.

Hvis du kjenner deg litt usikker i starten kan du begynne å padle mens du sitter på knærne. Etter hvert som du kjenner at du får balansen og føler deg trygg kan du reise deg opp på bena. Du vil fort kjenne at du blir trygg. Når du har funnet balansen og du behersker brettet har du mange fine stunder foran deg. Da er det bare å padle og nyte naturen rundt deg samtidig som du er i aktivitet og får trening. Dette er en fin måte å trene samtidig som du ikke merker at du gjør det. Når du står på brettet og padler bruker du et hundretalls ulike muskler fra fotsålene, gjennom hele kroppen og opp til hodet. Du kan padle i din egen takt, kose deg og samtidig trene ben, armer, rygg, mave og bryst.


Hvorfor starte med Stand Up Padling?

Den store fordelen med WEST SUP er at du ikke trenger noen tidligere erfaring for å nyte padleturen. Man trenger ikke å ha mye kondisjon eller være spesielt sterk for å ta glede av et SUP brett. Terskelen for å mestre og kose seg på vannet er med andre ord lav. SUP er derfor en fin familieaktivitet og en veldig fin måte å være sammen på. Det er ikke tilfeldig at SUP er en av de raskest voksende sportsaktiviteter i verden.

SUP åre justerbar 180-230cm

Dette er en fin, svært prisgunstig og anvendelig padleåre for alle typer SUP-brett. Det som er så fint med den er at man enkelt kan justere lengden på den. Dette gjør at alle kan padle med den, med justerbar lengde fra 180 til 230 cm.
249,-
SUP åre justerbar 180-230cm

Riot Åresnor

En åresnor er noe av det viktigste sikkerhetsutstyret man skal ha med seg på padletur. Å miste åren når man er til havs kan være veldig farlig. I helsort farge.
79,-
Riot Åresnor

Aqua Marina SUP-snor 8' - sort

Et slikt bånd kan spare deg for mye svømming eller kanskje til og med redde livet ditt. Det er derfor vi anbefaler bruk av sikkerhetssnor og redningsvest eller flytehjelpemiddel når du padler SUP.
219,-
Aqua Marina SUP-snor 8' - sort

AE Padleåre SUP 2-delt justerbar - bred

SUP padleåre fra Advanced Elements. Delbar ned til 95 cm og justerbar fra 170 - 210 cm.
1.190,-
AE Padleåre SUP 2-delt justerbar - bred
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis