Produktbilde

Native Ultimate FX Propel 13

Native Ultimate FX Propel 13 er den letteste fiskekajakken i sin klasse med pedaler og propell. Dette er en fantastisk fin fiskekajakk som er designet av noen av de dyktigste og mest erfarne i sin bransje.

22.990,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: NRUP13HO

Dette er virkelig en fin båt for alle som elsker å fiske fra kajakk! De som padler denne kajakken kan ikke få fullrost den nok.

 

Tekniske data:

 • Lengde:                  4,11 m
 • Bredde:                   82,5 cm
 • Vekt:                       35,8 kg
 • Dybde:                    32 cm
 • Lasteevne:              181,4 kg
 • Fargevalg:               ”Hidden oak” (kamuflasje i mørk grønn)

 

Svært praktisk og funksjonell

Den åpne dekksløsningen gjør det enkelt å laste om bord det du trenger av utstyr og også tømme kajakken for bagasje og utstyr når turen er over.

Kajakken leveres med innebygd batteriboks som standard. Dette betyr at du enkelt kan benytte et 12 volts batteri som kan forsyne deg med all den strømmen du trenger om bord. Mange synes nemmelig det er fint å kunne benytte ekkolodd, kartplotter og annet utstyr når man er på vannet og fisker.

 
 

Utstyrt med propell og ror

Denne kajakkmodellen ligner mye på noen av de andre populære Native-modellene når det gjelder innredning, design og stabilitet, men Ultimate FX Propel 13 har i tillegg et integrert ror og et unikt propell-system. Dette gjør denne kajakken til en farkost i særklasse.

 

Kjennetegn:

 • Svært stabil (du kan stå og fiske)
 • ”Tunnelskrog” gir ekstra stabilitet
 • Fotdrevet pedalsystem, for framdrift både forover og bakover
 • God lastekapasitet og stort lasterom foran og bak
 • Lav vekt (enkel å frakte)
 • Lett å manøvrere
 • Integrerte fiskestangholdere
 • Ankersystem m/dregg på 0,7 kg
 • Kan rigges med masse ekstrautstyr
 • Integrert kjølfinne
 • Justerbart og behagelig stol (som enkelt kan fjernes ved behov)
 • Integrert koppholder
 • Justerbart ror
 • Dagsturluke med lokk bak setet
 • Store og funksjonelle lasterom både foran og bak i kajakken (m/lastestrikker)
 • Monteringsplater for ekstrautstyr, eks fiskestangsholdere, lanterne, kamerastativ, ekkolodd etc.
 • Bærehåndtak
 • Lekker design
 • Muligheter for kjøp av mye ekstrautstyr
 • Kajakken er retningsstabil og god å padle
 • Et meget raskt skrog gjør at kajakken skyter god fart når du padler eller bruker pedalene     

Enkel å manøvrere – Superpraktisk pedaldrift

Det er en stor fordel å kunne drive kajakken både forover og bakover ved hjelp av bena (pedaler) samtidig som du kan ha begge armene frie til å fiske med. Ved hjelp av det smarte propell-systemet er det enkelt å holde båten i rett posisjon, holde farten og kompensere både for vind, strømmer og bølger når du fisker.

Propelldriften er enkelt konstruert, men samtidig meget effektiv og funksjonell. I praksis tråkker du på pedalene som på en sykkel. Pedalene sørger for at propellen går rundt og at dermed kajakken går framover eller bakover (avhengig av hvilken vei du tråkker på pedalene). Hvis du ønsker kan du også padle denne kajakken med en padleåre, akkurat som en annen fiskekajakk.

Propellen kan enkelt vippes opp når du ikke ønsker å bruke den eller du skal inn på grunner og områder med lite vann.

 

 

Enkel og god å padle

Kajakken har et skrog som gjør den enkel og god å padle, og den lystrer dine kommandoer slik en god kajakk skal gjøre. Det unike propellsystemet gjør at denne kajakken er svært behagelig å bruke.

 Gode bærehåndtak

Native Ultimate FX Propel 13 er utstyrt med 2 stk bærehåndtak, et foran og et bak.

 

Solid og robust

Båten er laget i polyetylen og er derfor svært solid og robust. Den er slitesterk og tåler mye. Når du er ute i denne båten trenger du ikke å være redd for at stein, fjell og annet skal skade den. Ultimate Native Ultimate FX Propel 13 er laget for å tåle mye. Denne kajakken kan du trekke opp på grus og stein uten å være redd for den.

 

 

Stabilt katamaranskrog

Denne kajakken har vært med på å endre folks oppfatning av hva en god fiskekajakk skal være for noe. Den fungerer like godt i elver, på innlandsvann og langs kysten.
Native Ultimate FX Propel 13 er som andre Native kajakker svært stabil og den er beregnet for at man skal kunne stå og fiske i den.

Denne kajakken kan du rigge som du vil med alt det utstyret som du ønsker og har behov for. Dette er ikke mindre enn en ”lekkerbisk av en fiskekajakk”.

 

Praktisk innredning

Ultimate FX Propel 13 har stor og god lagringsplass for bagasje i forhold til størrelsen.
I denne kajakken kan du ta med deg det du trenger av utstyr til fiske, camping, fotografering samt hund etc.

 


 

Generelt

Ultimate FX Propel 13 er en praktisk farkost på alle måter. På grunn av smart innredning og stor stabilitet passer denne båten til all slags fiske, mange typer jakt og hyggelige turer på vannet. Dette er også en kajakk som egner seg for alle som liker å fotografere og observere fugler og dyr i naturen.

Man må ikke fiske eller jakte for å ta glede av denne kajakken. Dette er også en allround kajakk som passer til alle som vil ha en åpen og praktisk innredet kajakk til hyggelige turer blant holmer og skjær eller på stillere innlandsvann.

 

En allsidig båt

Ultimate FX Propel 13 er glimrende til både flue- og slukfiske i åpent hav, rolig farvann og sakteflytende elver. Fordi båten er så stødig er den enkel å entre.  Dette er også en kajakk som egner seg for alle som bare ønsker seg en praktisk, solid og ikke minst stødig og stabil båt.

Ultimate FX Propel 13 er retningsstabil og oppfører seg meget godt i vannet. Når du trår bakover, så bakker kajakken. Dette betyr at du har 100 % kontroll over manøvreringen, selv med fiskestangen i hånden.

 

Utstyrt med propell og ror

Ultimate FX Propel 13 har et integrert ror og et unikt propellsystem. Roret justeres og styres med den ene hånden.


 

Behagelig og justerbart sete

Stolen som følger med kajakken er meget god å sitte i. Du finner garantert den sittestillingen som passer for deg og som du liker. 

 

Monteringsplater for ekstrautstyr

Seks monteringsplater i hardplast er strategisk plassert forskjellige steder på kajakken. Disse platene er svært praktiske og beregnet til å feste diverse ekstrautstyr på, for eksempel fiskestangsholdere, kameraholdere etc. Ved å feste nødvendig utstyr til disse platene, slipper man å bore direkte i selve kajakken.

 

Passer til alle typer fisking

Ultimate FX Propel 13 har virkelig truffet blink for dem som er ute etter en allsidig fiskekajakk. Den passer både til kyst, innsjøer, tjern og elver. Skroget er utformet slik at den også fungerer optimalt på sjøen langs kysten og den fungerer også ypperlig på grunt vann.

Propelldriften er enkelt konstruert, men samtidig meget effektiv og funksjonell. I praksis tråkker du på pedalene som på en sykkel. Pedalene sørger for at propellen går rundt og at dermed kajakken går framover eller bakover (avhengig av hvilken vei du tråkker på pedalene).

Relaterte produkter

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis