Produktbilde

Engangshansker i vinyl, 10 stk - 5 par

Vinylhansker er laget av PVC (polyvinylclorid) som er et oljebasert syntetisk materiale. Hanskene inneholder ikke lateksproteiner og er et godt alternativ til de som ikke tåler lateks, men er ikke like elastiske og sterke som lateks og nitrilhansker.

49,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: 832-10

Vinylhansker er laget av PVC (polyvinylclorid) som er et oljebasert syntetisk materiale. Hanskene inneholder ikke lateksproteiner og er et godt alternativ til de som ikke tåler lateks, men er ikke like elastiske og sterke som lateks- og nitrilhansker. Selv om vinylhansker stadig blir bedre og bedre, danner de heller ikke en like god barriere mot kjemiske stoffer og smitte. Av den grunn anbefales de ved arbeidsoppgaver der kravene til hanskemateriellet er lavere. Vinylhansker kan i enkelte tilfeller ha bedre barriereegenskaper for enkelte kjemiske stoffer enn det latekshansker har.

Leveres i pakker a` 10 stk hansker.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis