Produktbilde

Vega Nordic 14 fot

Når man ser på båtens linjer så ser man at dette er båt som går bra i sjøen. Den skiller seg klart ut blant alle sine konkurrenter.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

19.990,-

inkl. mva Kontakt oss Varenummer: ME-14MVV

SE PRISLISTE FOR ALUMINIUMSBÅTER HER

Kun 59 kg - En suveren båt!

 

Vega Nordic 14 fot er kort og godt en optimal båt. Den er prisgunstig, lett, solid og rask.
Når man ser på båtens linjer så ser man at dette er båt som går bra i sjøen. Den skiller seg klart ut blant alle sine konkurrenter.

 

Båten veier kun 59 kg.
Båten planer med kun 6-8 hk!


 

Tekniske data

 • Lengde: 4,13 m
 • Bredde: 1,41 m
 • Vekt: 59 kg
 • Ant. personer: 4 stk
 • Maks motor: 15 hk
 • Motorstamme: kort/normal
 • CE-sertifisert: Ja
 • Usynkbar: Ja
 • Lakkert skrogside utvendig: Ja
 • Lakkert innside (skrog/dørk): Ja
 • Sittematter påmontert på toftene: Ja
 • Dreneringsplugg: Ja

 

 

Hvis du ønsker, leverer vi båten både med motor og ferdigregistrert båttilhenger på ditt navn. Alt ”tipp-topp” og 100 % klart til bruk! Her kan du få en fullverdig båtpakke til en moderat og overkommelig pris.


 

Stikkord for denne båten:

 • Svært lav vekt – lett å løfte
 • Planer med liten motor
 • Enkel å ro
 • Solid og robust
 • Rask – krever liten motor
 • Lite vedlikehold
 • Veldig enkel å håndtere, både på land og i vannet
 • Lang levetid
 • Miljøvennlig
   

 

En bestselger

Vega Nordic 14 fot er en av våre bestselgere og en båt veldig mange velger. Det er ikke så rart når man tar bruksverdi, soliditet og pris i betraktning.  

 

Stor fart med liten motor

Pga. av lav vekt og båtens unike konstruksjon går båten enkelt og raskt opp i plan. Båten skyter en overraskende stor fart, selv med en liten motor. Til denne båten selger vi alt fra 2,5 hk til 15 hk, men vi anbefaler ofte en 9,8 eller 10 hk. En Tohatsu 9,8 hk (Best i test!) veier bare 37 kg og er svært sprek. Dette er en glimrende kombinasjon fordi man da får utnyttet båtens gode fartspotensial samtidig som hele ”pakken” har en lav vekt. Med en slik motor på hekken betyr det at både båt og motor veier kun 96 kg.

Båten flyter høyt i vannet og kommer til der andre tilsvarende båter må melde pass. Båten er perfekt å ro, også for de minste barna!


Leveres med påmonterte sittematter

Vega Nordic 12 og 14 fot leveres med pålimte sittematter på toftene. Dette gjør at toftene er varmere og mer behagelig å sitte på. Dessuten er de med på å løfte båtenes utseende. Båten er lakkert på utsiden og er meget pen å se på.

 

Praktisk i bruk

Vega Nordic 14 fot har mange fordeler. Båten veier mindre enn alle glassfiberbåter i samme størrelse, og er veldig praktisk å håndtere både på land og ikke minst i vannet. Båten har uvanlig stor utnyttelsesplass i forhold til størrelsen. Denne båten er enkel å håndtere for en person pga den lave vekten.

Veldig mange ønsker seg en lett og solid båt på hytta som kan håndteres av en person. For alle som ønsker seg en slik båt, vil dette trolig være et førstevalg. Denne båten rommer mye i forhold til båtens størrelse.Enkel å frakte

Båten er lett å frakte, trekke opp på land, og ellers håndtere for en person. Dette er et viktig poeng når man er alene på hytta og skal ut på vannet for å fiske.

Båten er godkjent for hele 15 hk, men egner seg også ypperlig i kombinasjon med en mindre bensinmotor eller en liten elektrisk motor. Dette er kort sagt den ideelle båten både ved kysten, fjorder, vann og innsjøer.
 


Vega Nordic 14 fot er en ypperlig turbåt som kommer seg fram over alt, også på grunt vann.


Solid, sterk og holdbar

Vega Nordic 14 fot er laget av den aller beste og mest solide sjøvannsbestandige aluminiumen
(AL-H36) som finnes i markedet. Dette er den samme kvaliteten som blant annet benyttes til produksjon av fly. Aluminium er lettere og dobbelt så sterkt som glassfiber, og varer i nærmest ubegrenset tid. Dessuten er aluminium miljøvennlig og 100 % resirkulerbart.

Vega Nordic 14 fot er enkel å frakte, enten du har en båthenger eller vanlig varehenger. Båten veier jo bare 59 kg og vippes raskt og enkelt opp i hengeren. Legg merke til båtens solide og gode håndtak bak.
 

Lite vedlikehold

Aluminium er nesten vedlikeholdsfritt. Denne båten trenger du ikke være redd for å etterlate deg på hytta ved fjellet eller i skogen. Trekk den opp på land og snu den rundt. Det er nok.
Når du eier en aluminiumsbåt som denne er du totalt fri for bekymringer.

Aluminium = Lav vekt og stor styrke

Aluminium er svært sterkt og holdbart, men er også langt lettere enn både tre, glassfiber, plast og stål. De fleste som anskaffer seg en aluminiumsbåt av denne typen blir overrasket over hvor robust og god den er.
 

Kvalitetsbåt

West System Norge AS tilbyr Norges bredeste og beste utvalg av små, funksjonelle og rimelige aluminiumsbåter. Etter mange år i bransjen har vi funnet fram til de aller beste og mest funksjonelle aluminiumsbåtene som finnes på markedet.
Båtene som vi selger går gjennom strenge kvalitetskontroller i alle produksjonsledd og holder alltid høy kvalitet. De er laget for å holde i mange, mange år.
Vega Nordic er synonymt med kvalitet og soliditet.


Vega Nordic 14 fot med Honda 10 hk er en flott kraftpakke som de fleste vil ta veldig stor glede av.

 

Vår visjon

Vår visjon og hovedmål er alltid å være best og billigst på små funksjonelle båter, og spesielt på aluminiumsbåter. Vår forretningsidé er å tilby et stort utvalg av gode, solide og funksjonsriktige båter til så lave priser at så mange mennesker som mulig har råd til å kjøpe dem. Dette er tankegangen bak alt vi gjør, fra vår egen produksjon til innkjøp av båter fra fabrikker fra hele verden.

Det tilbys mange ulike typer båter på det norske markedet og kvaliteten på det som tilbys varierer. Vi setter alltid kvalitet og soliditet i høysetet og når du kjøper en båt hos oss skal du vite at du har fått mye for pengene.

Til nå har vi lykkes med vårt mål. Ingen i Norge selger så mange båter som det vi gjør, og våre kunder er vår viktigste markedsføringskanal. Hvis man er fornøyd den båten man har kjøpt, så forteller man gjerne dette til naboen.

Både Vega Nordic 12 og 14 er lakkert i en meget pen hvit farge som tar seg pent ut for øye. Legg merke til båtens pene linjer. Dette er en båt å bli glad i.


Perfekt i kombinasjon med en elektrisk motor

Spør oss gjerne om hvilken elektrisk motor vi anbefaler til denne båten. Båten egner seg nemmelig ypperlig i kombinasjon med en elektrisk motor. I mange vann på fjellet er det forbudt med bensindrevet motor. Da er en elektrisk motor en fin løsning og en flott mulighet til å komme seg ut på vannet, både raskt, sikkert og ikke minst lydløst.
 

Vega Nordic 12 og 14 fot er enkle og gode å ro.

Dimensjoner
Lengde 4,12 m
Bredde 1,41 m
Vekt 59 kg
Generelt
Lastekapasitet -
Antall personer 4 stk
Maks motor 15 hk
Maks motorvekt -
Farge Lakkert skrogside utvendig
CE-godkjent Ja
Usynkbar Ja
Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis