Produktbilde

Suzumar MX 350 RIB

Suzumar MX 350 RIB er beregnet for både manuell styring med motor med rorkult og styrekonsoll med fjernstyring. Suzumar MX serien har blitt utpekt som den beste ungdomsbåt i magasinet Båtnytt!

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

20.490,-

inkl. mva Kontakt oss Varenummer: MX350RIB

Suzumar MX 350 RIB

 

MX-310_RIB_hovedbilde_Suzumar

SUPERFIN RIB

Suzumar MX 350 RIB er beregnet for både manuell styring med motor med rorkult og styrekonsoll med fjernstyring.  Suzumar MX serien har blitt utpekt som den beste ungdomsbåt i magasinet Båtnytt!  De skriver: ” MX 310 RIB er lettdrevet, sikker og har god bæreevne!” Både MX-350 og MX-310 passer for motorer med rorkult (manuell styring), men det kan også leveres jockeysete og fjernstyring til disse båtene. Jockeysetet har sitteplasser for opp til 2 personer.


Ekstrautstyr:

Suzumar MX 350 jockeykonsoll med pute og styrekabel + styresnekke

 

Farger på båten:

Mens denne teksten skrives gjør Suzumar noen små endringer på båtens farge.
Bildet kan derfor avvike noe fra virkeligheten. Spør oss derfor om hvilken fargekombinasjon båten har.

 

Tekniske spesifikasjoner:

 • Lengde: 348 cm
 • Bredde: 176 cm
 • Vekt: 73 kg
 • Maks motor: 20 hk (kort stamme)
 • Ant. personer: 4 voksne + 1 barn
 • Lastekapasitet: 600 kg
 • Glassfiberdørk
 • 3 luftkamre
 • Dobbel glassfiberdørk

 

Båten leveres med følgende utstyr:

 • Årer
 • Åregafler
 • Tofte
 • Rep. sett
 • Luftpumpe


LETT OG SOLID

Dette er en solid, lett og robust RIB fra Suzuki. Båten er en glede å håndtere i sjøen. En liten og sporty RIB med fine linjer og god kvalitet. Båtmodellen har et dobbeltstøpt skrog av glassfiberarmert plast som gir båten svært fin sjødyktighet med en myk og fin gange. En Suzumar er med andre ord, den ideelle båt for nye eventyr både for store og små!
 

GENERELT
 

En ”RIB” er en båt med glassfiberskrog og gummipongtonger. Suzumar DS 350 RIB kombinerer det beste fra to båttyper: Den har kjøreegenskapene til en glassfiberbåt og vekt og stabilitet som en gummibåt.

Suzumar MX 350 RIB er perfekt som jolle- og hyttebåt.

Båten holder høy kvalitet og er perfekt som slepebåt/lettbåt og er garantert alle barn og ungdom sin drømmebåt. Suzumar MX 350 RIB går svært stabilt og pent i sjøen. Den er enkel å manøvrere, selv med tung last.

Båten har et skrog og dørk i glassfiber mens pongtongene er laget i sterk PVC.
Suzumar MX 350 RIB tar sjø, bølger og slag godt, og båten er retningsstabil og stødig i vannet. Dette er ikke minst viktig når man benytter båten som slepejolle eller som robåt.

 

PRAKTISK LETTBÅT

Denne båten passer for de som vil ha en liten og praktisk lettbåt som ikke tar så stor plass, men som rommer mye.
Båten er kompakt, og er enkel å stue bort hvis nødvendig. Når man slipper ut luften i pongtongene blir båten nesten helt ”flat”, og det er lett å oppbevare den i en garasje, kjeller eller lignende.  Når luften er ute er den også lett å frakte med seg på et biltak.

Suzumar MX 350 RIB er en perfekt ungdomsjolle som virkelig går unna selv med en relativt liten motor på hekken.

 

HERLIG UNGDOMSBÅT

Dette er ungdommens drøm! Båten er sportslig og går som en kule på vannet.
Noen bruker den som lettbåt etter en stor båt og andre bruker den som en ren hyttebåt, enten ved sjøen eller på fjellet. Dette er virkelig en ”allrounder”. Denne båten kan trygt anbefales som hyttebåt/turbåt for hele familien. Båten gjør god fart, selv med en liten motor.

 

EN SUPERSMIDIG BÅT

Suzumar-båter passer utmerket til fisking, bading, sommerutflukter og familieturer. Disse supersmidige båtmodellene er lette å betjene og oppbevare. Fordelene med en oppblåsbar båt er mange. Den er lett å transportere, lett å lagre og har også veldig bra sjøegenskaper. En oppblåsbar båt er den perfekte gummibåten, men er også en god innstegsbåt til båtlivet for både barn og ungdom. En Suzumar er med andre ord, den ideelle båt for nye eventyr både for store og små.

 

KVALITET FRA SUZUKI

Suzumar er Suzuki Marines sitt eget varemerke med en rekke gummibåt modeller fra 2.25 mtr til 4.5 mtr. Suzumar modellene leveres både med spiledørk, aluminiumsdørk, V-Airdeck (luftfylt dørk) og som RIB modeller med glassfiberdørk.

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis