Produktbilde

Suzumar DS 310 RIB

Suzumar DS 310 RIB er en solid, lett og robust RIB fra Suzuki. Båten er en glede å håndtere i sjøen. En liten og sporty RIB med fine linjer og god kvalitet.

Varen kan ikke bestilles gjennom nettbutikken, vennligst kontakt oss på firmapost@westsystem.no for å gjøre et kjøp.

14.690,-

inkl. mva Kontakt oss Varenummer: DS310RIB

Suzumar DS 310 RIB

 

 

https://cdn-wpm2.redink.digital/wp-content/uploads/sites/82/2014/10/SUZUMAR-DS-310-RIB-540x215.jpg

 

EN BESTSELGER

Suzumar DS 310 RIB er en solid, lett og robust RIB fra Suzuki. Båten er en glede å håndtere i sjøen. En liten og sporty RIB med fine linjer og god kvalitet. Båtmodellen har et dobbeltstøpt skrog av glassfiberarmert plast som gir båten svært fin sjødyktighet med en myk og fin gange.
 

Farger på båten:

Mens denne teksten skrives gjør Suzumar noen små endringer på båtens farge.
Bildet kan derfor avvike noe fra virkeligheten. Spør oss derfor om hvilken fargekombinasjon båten har.

 

Tekniske spesifikasjoner:

 • Lengde: 310 cm
 • Bredde: 154 cm
 • Vekt: 52 kg
 • Maks motor: 15 hk (kort stamme)
 • Ant. personer: 4 stk
 • Lastekapasitet: 500 kg
 • Glassfiberdørk
 • 3 luftkamre

 

Båten leveres med følgende utstyr:

 • Årer
 • Åregafler
 • Tofte
 • Rep. sett
 • Luftpumpe

 

GENERELT
 

En ”RIB” er en båt med glassfiberskrog og gummipongtonger. Suzumar DS 310 RIB kombinerer det beste fra to båttyper: Den har kjøreegenskapene til en glassfiberbåt og vekt og stabilitet som en gummibåt.

Suzumar DS 310 RIB er perfekt som jolle- og hyttebåt.

Båten holder høy kvalitet og er perfekt som slepebåt/lettbåt og er garantert alle barn og ungdom sin drømmebåt. Suzumar DS 310 RIB går svært stabilt og pent i sjøen. Den er enkel å manøvrere, selv med tung last.

Båten har et skrog og dørk i glassfiber mens pongtongene er laget i sterk PVC.
Suzumar DS 310 RIB tar sjø, bølger og slag godt, og båten er retningsstabil og stødig i vannet. Dette er ikke minst viktig når man benytter båten som slepejolle eller som robåt.

 

PRAKTISK LETTBÅT

Denne båten passer for de som vil ha en liten og praktisk lettbåt som ikke tar så stor plass, men som rommer mye.
Båten er kompakt, og er enkel å stue bort hvis nødvendig. Når man slipper ut luften i pongtongene blir båten nesten helt ”flat”, og det er lett å oppbevare den i en garasje, kjeller eller lignende.  Når luften er ute er den også lett å frakte med seg på et biltak.

Suzumar DS 310 RIB er en perfekt ungdomsjolle som virkelig går unna selv med en relativt liten motor på hekken.

 

HERLIG UNGDOMSBÅT

Dette er ungdommens drøm! Båten er sportslig og går som en kule på vannet.
Noen bruker den som lettbåt etter en stor båt og andre bruker den som en ren hyttebåt, enten ved sjøen eller på fjellet. Dette er virkelig en ”allrounder”. Denne båten kan trygt anbefales som hyttebåt/turbåt for hele familien. Båten gjør god fart, selv med en liten motor.

 

EN SUPERSMIDIG BÅT

Suzumar-båter passer utmerket til fisking, bading, sommerutflukter og familieturer. Disse supersmidige båtmodellene er lette å betjene og oppbevare. Fordelene med en oppblåsbar båt er mange. Den er lett å transportere, lett å lagre og har også veldig bra sjøegenskaper. En oppblåsbar båt er den perfekte gummibåten, men er også en god innstegsbåt til båtlivet for både barn og ungdom. En Suzumar er med andre ord, den ideelle båt for nye eventyr både for store og små.

 

KVALITET FRA SUZUKI

Suzumar er Suzuki Marines sitt eget varemerke med en rekke gummibåt modeller fra 2.25 mtr til 4.5 mtr. Suzumar modellene leveres både med spiledørk, aluminiumsdørk, V-Airdeck (luftfylt dørk) og som RIB modeller med glassfiberdørk.

Solution by DOTS as | Powered by Flexis