Produktbilde

Suzumar DS 290 AL m/aluminiumsdørk

Suzumar DS 290 AL er en solid båt med aluminiumsdørk. Disse båtmodellene er ekte familie- og fritidsbåter. Den robuste aluminiumsdørke sammen med den oppblåsbare kjølen gir imponerende stabilitet, kontroll og ytelse.

10.290,-

inkl. mva På lager Varenummer: DS290AL

Suzumar DS 290 AL m/aluminiumsdørk

https://cdn-wpm2.redink.digital/wp-content/uploads/sites/82/2013/11/SUZUMAR-DS-290-AL-540x273.jpg

 

TRYGG, SOLID OG GOD LETTBÅT

Suzumar DS 290 AL er en solid båt med aluminiumsdørk. Disse båtmodellene er ekte familie- og fritidsbåter. Den robuste aluminiumsdørke sammen med den oppblåsbare kjølen gir imponerende stabilitet, kontroll og ytelse.

Farger på båten:

Mens denne teksten skrives gjør Suzumar noen små endringer på båtens farge.
Bildet kan derfor avvike noe fra virkeligheten. Spør oss derfor om hvilken fargekombinasjon båten har.
 

Tekniske spesifikasjoner:

 • Lengde: 290 cm
 • Bredde: 153 cm
 • Vekt: 45 kg
 • Maks motor: 9,9 hk (kort stamme)
 • Ant. personer: 4 stk
 • Lastekapasitet: 500 kg
 • Aluminiumsdørk
 • 4 luftkamre

 

Båten leveres med følgende utstyr:

 • Årer
 • Åregafler
 • Tofte
 • Rep. Sett
 • Luftpumpe

 

GOD SLEPEBÅT

Dette er en sikker og fin gummibåt som egner seg godt som slepebåt, fiskebåt eller rett og slett til fine turer i skjærgården. Båten har meget god stabilitet, overlegen flyteevne og sikkerhet.

Merk: Denne båten er utstyrt med aluminiumsdørk, noe som gjør den svært robust og brukervennelig, til alle typer aktiviteter, eksempel dykking, fisking etc. Dette er også drømmebåten for barna i familien! Båten gjør god fart, selv med en liten motor.

MASSE UTSTYR

AL modellene fra Suzuki er bygget for tøffe utfordringer og er derfor utstyrt med fortøyning med rustfrie ringer, tretofter, årer, fotpumpe, reparasjonssett og bæreveske. Alle de oppblåsbare Suzumar-båtene har flere separate luftkamre. Dette øker sikkerheten til sjøs betydelig. Et nøye gjennomført utviklingsarbeid har resultert i båter som er svært brukervennlig, har god stabilitet og er en ren nytelse å kjøre.

ENKEL OG PRAKTISK

Båten pakkes raskt ned eller pumpes fort opp av kun en person. Kort sagt, dette er en meget funksjonell, praktisk og prisgunstig kvalitetsbåt fra Suzuki! Lett og komfortabel, men allikevel trygg og robust. Her finner du smarte løsninger og detaljer som du ikke trodde var mulig å få til en så fordelaktig pris. Dette er gummibåten for de kresne!

 

EN SUPERSMIDIG BÅT

Suzumar-båter passer utmerket til fisking, bading, sommerutflukter og familieturer. Disse supersmidige båtmodellene er lette å betjene og oppbevare. Fordelene med en oppblåsbar båt er mange. Den er lett å transportere, lett å lagre og har også veldig bra sjøegenskaper. En oppblåsbar båt er den perfekte gummibåten, men er også en god innstegsbåt til båtlivet for både barn og ungdom. En Suzumar er med andre ord, den ideelle båt for nye eventyr både for store og små.

 

KVALITET FRA SUZUKI

Suzumar er Suzuki Marines sitt eget varemerke med en rekke gummibåt modeller fra 2.25 mtr til 4.5 mtr. Suzumar modellene leveres både med spiledørk, aluminiumsdørk, V-Airdeck (luftfylt dørk) og som RIB modeller med glassfiberdørk.

 

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis