Produktbilde

Suzumar DS 220 VIB m/oppblåsbar V-bunn

Denne gummibåten passer godt for alle som etterstreber rask oppmontering og demontering samt en båt med lav vekt og gode sjøegenskaper. Båten veier mindre enn 23 kg.

9.150,-

inkl. mva Ikke på lager Varenummer: DS220VIB

Suzumar DS 220 VIB m/oppblåsbar V-bunn

 

 

Suzumar 220 VIB

 

 

 

Denne gummibåten passer godt for alle som etterstreber rask oppmontering og demontering samt en båt med lav vekt og gode sjøegenskaper. Båten veier mindre enn 23 kg.


Farger på båten:

Mens denne teksten skrives gjør Suzumar noen små endringer på båtens farge.
Bildet kan derfor avvike noe fra virkeligheten. Spør oss derfor om hvilken fargekombinasjon båten har.

 

Teknisk informasjon:

 Modell:

DS-220 VIB

 Lengde:

221 cm

 Bredde:

136 cm

 Tørrvekt:  

22,8 kg

 Max personer:  

2 stk

 Maks motor:  

5 Hk (kort stamme)

 Dørktype:  

V- Oppblåsbar høytrykksdørk

 Luftkamre:  

5 stk

 Lastekapasitet:

 415 kg nyttelast

 

 

BESKRIVELSE

Dette er en båt i en klasse for seg selv når man tar vekt og soliditet i betraktning. En sikker og lett gummibåt som egner seg godt som slepebåt, fiskebåt eller rett og slett til fine turer i skjærgården.

Suzumar 220 VIB er produsert av Suzuki Marine. 220 VIB er et lett båt med oppblåsbar kjøl og dørk som gir en dempet komfortabel tur. Båten er utstyrt med en solid høytrykks V-bunnskonstruksjon som skjærer gjennom bølgende som en kniv. Den vibrasjonsdempende dørken gir en myk og behagelig båttur.

 

Båten leveres med:

  • 5 luftkamre
  • Årer
  • Åregafler
  • Tofte
  • Rep. Sett
  • Pumpe

 

ENKEL OG PRAKTISK

Båten pakkes raskt ned eller pumpes fort opp av kun en person. Kort sagt, dette er en meget funksjonell, praktisk og prisgunstig kvalitetsbåt fra Suzuki. Lett og komfortabel, men allikevel trygg og robust. Her finner du smarte løsninger og detaljer.


TOPP SLEPEJOLLE

Ideell som slepejolle for opp til to passasjerer (2 voksne + 1 barn). Suzumar 220 VIB er en kompakt gummibåt som gjør den ideell som slepejolle er lett å transportere og lagre. Båten har gode egenskaper som for eksempel løfteringer i akterspeilet. Akterspeil av tre med høy styrke, tauhåndtak, lakkert tretofte og V-formet, oppblåsbar dørk.
Båten rulles enkelt inn i en bæreveske for lagring og /eller transport.

 

V-BUNN

Båten har polyesterarmert PVC duk og V-bunn, noe som gjør den ekstra retningsstabil og stødig i vannet. Dette er ikke minst viktig når man benytter båten som slepejolle eller når den roes. Fordi båten har oppblåsbar kjøl vil den alltid ligge stabilt og fint etter "moderskipet" når den benyttes som slepebåt. Den oppblåsbare kjølen gjør at den ikke så lett blir tatt av hekkbølgen og andre bølger fra siden.


EN SUPERSMIDIG BÅT

Suzumar-båter passer utmerket til fisking, bading, sommerutflukter og familieturer. Disse supersmidige båtmodellene er lette å betjene og oppbevare. Fordelene med en oppblåsbar båt er mange. Den er lett å transportere, lett å lagre og har også veldig bra sjøegenskaper. En oppblåsbar båt er den perfekte gummibåten, men er også en god innstegsbåt til båtlivet for både barn og ungdom. En Suzumar er med andre ord, den ideelle båt for nye eventyr både for store og små!

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis