Produktbilde

Suzumar DS 225 SL m/spiledørk

Suzumar DS 225 SL er en solid og god gummibåt med spiledørk. Lengden på båten er 225 cm. Suzumar er produsert av Suzuki Marine.

6.290,-

inkl. mva På lager Varenummer: DS225SL

Suzumar DS 225 SL m/spiledørk

 

 

Suzumar 225 SL

 

Suzumar DS 225 SL er en solid og god gummibåt med spiledørk. Lengden på båten er 225 cm. Suzumar er produsert av Suzuki Marine.


Farger på båten:

Mens denne teksten skrives gjør Suzumar noen små endringer på båtens farge.
Bildet kan derfor avvike noe fra virkeligheten. Spør oss derfor om hvilken fargekombinasjon båten har.

 

Teknisk informasjon:

 

 Modell:

DS-225 SL

 Lengde:

227 cm

 Bredde:

134 cm

 Tørrvekt:  

26,2 kg

 Max personer:  

2,5 stk

 Anbefalt motor:  

2,5 Hk

 Dørktype:  

Spiledørk

 Luftkamre:  

3 stk

 Lastekapasitet:

 300 kg

 

BESKRIVELSE

Dette er en trygg, sikker og lett gummibåt som egner seg godt som slepebåt, fiskebåt eller rett og slett til fine turer i skjærgården. Båten har god stabilitet, overlegen flyteevne og god sikkerhet.

Dette er også drømmebåten for de minste i familien!

 

ENKEL Å HÅNDTERE

Båten pakkes raskt ned eller pumpes fort opp av kun en person. Kort sagt, dette er en meget funksjonell, praktisk og prisgunstig kvalitetsbåt fra Honda.
Lett og komfortabel, men allikevel trygg og robust. Her finner du smarte løsninger og detaljer som du vil sette pris på.

Båten har spiledørk og er godkjent for motor opp til 2,5 hk.


ANDRE FAKTA

Alle skjøter er limt for hånd for å sikre maksimal tetthet og holdbarhet. Båten er produsert i en meget god og solid PVC-duk. Dette er kvalitet fra A til Å.


EN SUPERSMIDIG BÅT

Suzumar-båter passer utmerket til fisking, bading, sommerutflukter og familieturer. Disse supersmidige båtmodellene er lette å betjene og oppbevare. Fordelene med en oppblåsbar båt er mange. Den er lett å transportere, lett å lagre og har også veldig bra sjøegenskaper. En oppblåsbar båt er den perfekte gummibåten, men er også en god innstegsbåt til båtlivet for både barn og ungdom. En Suzumar er med andre ord, den ideelle båt for nye eventyr både for store og små!

 

Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for å øke brukervennligheten i nettbutikken. Ved at du fortsetter å bruke Westsystem.no, forutsetter vi at du samtykker til dette.
© 2019 West System Norge AS. Alle rettigheter reservert. Org.nr: NO 976 950 879 MVA
Strømsveien 230, 0668 Oslo. E-post: firmapost@westsystem.no.
Solution by DOTS as | Powered by Flexis